42 Business Process Outsourcing (BPO) branchestatistik og tendenser

Forretningsproces outsourcing indebærer outsourcing af specifikke behov til eksterne ejendomme. Statistikken her for BPO -aktiviteter omfatter indenlandske og offshore kontrakter. Selvom den globale markedsstørrelse for disse tjenester er 88,9 milliarder dollars værd, repræsenterer dette tal ikke uformelle aktiviteter, der understøtter uafhængige platforme som Fiverr.

Med mindst en tredjedel af den amerikanske arbejdsstyrke beskæftiget med en form for freelance -arbejde, er uofficielle outsourcing -tal undertiden dobbelt eller tredobbelt rapporteret officiel indtjening.

De fleste af BPO -aktiviteterne, der er outsourcet til tredjemand, er interne forretningsfunktioner såsom menneskelige ressourcer eller kontorbehov såsom kundeservice. Cirka 24,6 milliarder dollars i omsætning blev officielt rapporteret fra globale aktiviteter i dette specifikke segment i 2017.

Fascinerende BPO -branchestatistik

# 1. Den globale forretningsproces outsourcing industri voksede med en årlig vækstrate på 4,4% mellem 2012-2016. Der er mere end 160.000 aktive virksomheder, der støtter industrien i USA på nuværende tidspunkt. (IBIS World)

# 2. Vækstraten, som forretningsprocessen outsourcer industrien, genererede indtægter på mere end $ 140 milliarder for første gang i 2016. Cirka 1 million direkte beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige i dag på grund af branchens aktiviteter. (IBIS World)

# 3. De fleste af de globale outsourcingindtægter kommer fra Afrika, Mellemøsten og Europa. Dette tal beløb sig til mere end 55 milliarder dollar i 2017, hvor Indien var en af ​​de vigtigste modtagere af kontrakter på dette område i løbet af året. (Statista)

# 4. Accentures samlede omsætning fra outsourcing i 2017 var $ 19 mia. Dette tal hjalp virksomheden med at have en global nettoindkomst på mere end $ 4,85 mia. (Statista)

# 5. Manpower Groups verdensomspændende omsætning udgjorde $ 22 milliarder i 2017, hvor Amerika -segmentet genererede cirka 25% af dette beløb. (Statista)

# 6. Andelen af ​​virksomheder, der i øjeblikket bruger forretningsproces outsourcing industrien til deres informationsteknologi behov er 74%. (Statista)

# 7. Andelen af ​​SMB’er og SMB -ejere, der kender HRM -løsninger som WebHR fra forretningsproces outsourcing industrien er cirka 18%. (Statista)

# 8. 59% af virksomhederne nævner outsourcing som et værktøj til reduktion af omkostninger og hovedårsagen til, at de omfavner BPO -industrien. 57% siger, at det giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretning. Evnen til at løse kapacitetsproblemer (47%), forbedre servicekvaliteten (31%) og få adgang til intellektuel kapital (28%) er også populære grunde til at engagere sig i branchen. (Deloitte)

# 9. Offshore kontrakter til outsourcing af forretningsprocesser fortsætter med at vokse i popularitet. Næsten 80% af virksomhederne på verdensplan siger, at de føler sig positive over deres forhold til en outsourcingpartner. (Deloitte)

# 10. Mere end 1 million job i outsourcing af forretningsprocesindustrien er i fare i USA, Indien, Polen og Filippinerne på grund af kunstig intelligens, maskinlæring og stigningen i automatisering. (I Kearney)

# 11. For hver fjerde job, der går tabt i forretningsprocessens outsourcing -industri på grund af automatisering, oprettes en ny lederposition for at føre tilsyn med teknologi. (I Kearney)

# 12. 16 af de 20 bedste oversøiske callcenter-projekter i 2016 lå i Filippinerne, som er et af de største engelsktalende lande i verden. Læsefærdigheden i øen er 95%. (I Kearney)

# 13. Omkring 54% af alle virksomheder bruger mindst et tredjeparts supportteam til at komme i kontakt med kunder. Det tal betyder, at omkring 300.000 job outsources hvert år fra USA. (Heldigvis)

# 14. Datasikkerhed er en af ​​de største bekymringer i outsourcing af forretningsprocesser, og 68% af virksomhederne nævner dette problem som et problem, når de overgår til cloud-baserede teknologier. 45% siger, at tjenester muligvis ikke er stabile eller pålidelige nok til at bruge, mens 35% rapporterer angst for at miste deres intellektuelle ejendomsret. (Heldigvis)

#femten. 64% af offshore teknologifunktioner involverer software applikationsudvikling. Mere end halvdelen af ​​nutidens tech -chefer siger, at de outsourcer vedligeholdelsesbehov, mens 3 ud af 5 siger, at deres datacentre også er på vej i denne retning. (Heldigvis)

#seksten. 44% af CIO’er siger, at de er mere tilbøjelige til at bruge forretningsproces, der outsourcer brancheleverandører nu sammenlignet med 2013 -tallene. (Heldigvis)

# 17. Forsvars- og regeringssektoren er de to største brugere af outsourcing i Amerika, der tegner sig for 81% af den generelle kontraktværdi, der er tilgængelig hvert år. (KPMG)

# 18. Callcenterarbejdere i USA tjener kun omkring 14% mere end jobmuligheder i samme sektor i Indien på grund af det økonomiske sammenbrud, der opstod i 2008. (Balancen)

# 19. Næsten 85% af de transaktioner, der findes i forretningsproces outsourcing industrien stammer fra USA. Den næststørste bidragyder til denne statistik er Storbritannien med en bidragssats på 5,2%. (KPMG)

# 20. Efter recessionårene 2007-2009 sluttede, besluttede kun 9% af amerikanske virksomheder at stoppe med at bruge tjenesterne fra forretningsproces outsourcing industrien. 57% af dem besluttede at øge brugen af ​​denne mulighed. (Deloitte)

# 21. Indien er den største modtager af outsourcing af forretningsprocesser til branchekontrakter, der fører med en 7,07 -rating for sin kombination af dygtighed og værdi. Kina ligger på andenpladsen med 6,31, mens Malaysia er på tredjepladsen med 6,11. Sri Lanka har den billigste outsourcingværdi for BPO, men mangel på dygtighed giver det et indeks på kun 3,42. (I Kearney)

# 22. Den gennemsnitlige årlige kontrakt i outsourcing af forretningsprocesindustrien var $ 32,6 millioner i 2017, hvilket er en stigning på 53% i forhold til det foregående år. (KPMG)

# 23. 65% af virksomheder, der bruger forretningsprocessen til at outsource industrien til applikationshosting, siger, at de har til hensigt at øge deres investeringer på dette område i de næste 12 måneder. (Computerøkonomi)

# 24. Kvaliteten af ​​service, som virksomheder modtager, er en af ​​de største ulemper ved BPO -outsourcing, der tegner sig for 50% af de samlede bekymringer. Dette tal svarer til den angst, arbejdsgivere føler med kontraktarbejdere, der ikke er proaktive nok til at handle på spørgsmål. (Kredit æsel)

# 25. På trods af alle de fordele, som BPO -industrien tilbyder, siger 89% af virksomhederne, at de “aldrig” ville ansætte deres strategiske planlægningsfunktioner. (Kredit æsel)

# 26. Nogle brancher bruger tjenesterne fra forretningsprocessen til at outsource industrien oftere end andre, hvor bank- og finanssektoren er førende. Mere end 40% af de helpdesk -stillinger, der er tilgængelige i banker, kreditforeninger og lignende institutioner, er i øjeblikket outsourcet. (Kredit æsel)

# 27. Virksomheder, der outsourcer deres lønstyring til leverandører i BPO -industrien, sparer i gennemsnit 18% mere på dette behov end virksomheder, der beholder alt inden for virksomheden. Når et bureau vælger at kontrakt flere funktioner til en enkelt udbyder, stiger dette tal til 32%. (PwC)

# 28. Gennemsnitslønnen for en it-medarbejder på entry-level i Kina er $ 7.000. Ved at ansætte denne medarbejder i Indien stiger lønningerne til $ 8.400. Den person med et lignende uddannelsesniveau og erfaring kan tjene $ 45.000 i USA. Derfor er forretningsproces outsourcing industrien så attraktiv for mange virksomheder i dag. (Balancen)

# 29. Ukraine er et fantastisk arnested for forretningsprocesser, der outsourcer branchens aktiviteter inden for informationsteknologisektoren. Dette land har det højeste antal fagfolk i Øst- eller Centraleuropa, med en arbejdsstyrke, der forventes at nå mere end 200.000 mennesker inden udgangen af ​​2022. (Ukraine Digital News)

# 30. Informationsteknologiens BPO -industri i Indien rapporterede en samlet omsætning på $ 154 milliarder i 2017. (NASSCOM)

# 31. 40% af arbejdsstyrken i Indien, der er involveret i outsourcing af forretningsprocesser, ville blive nødt til at opgradere deres færdigheder inden 2025 for at tilpasse sig nye teknologiske tendenser. Uden denne forbedring ser big data, kunstig intelligens og robotteknikker måske ikke så mange muligheder. (NASSCOM)

# 32. 34% af outsourcing, der sker i Filippinerne, involverer videnproceskontrakter. Det gør det til en førsteklasses destination for tjenester af høj værdi som juridisk rådgivning, indholdsproduktion og animation. (Indtast PH)

# 33. 35% af virksomhederne håndhæver kontraktmæssigt datarisiko og sikkerhedsprotokoller, når de behandler cyberrisici ved outsourcing. 34% siger, at de foretager regelmæssige evalueringer af deres foreninger. Dette efterfølges af delt datarisiko eller sikkerhedsprotokoller (19%) og forventningen om, at udbyderen bestemmer tilgængelig risiko (8%). (Deloitte)

# 34. 76% af C-Suite-fagfolk siger, at databeskyttelses- og fortrolighedsregler påvirker deres forstyrrende outsourcing-beslutninger. (Deloitte)

# 35. 80% af virksomhederne ønsker at ændre deres eksisterende outsourcingprocesser for at tage en mere struktureret tilgang. 42% vil gerne bruge mere tid på RFP, mens 39% siger, at de vil bruge en konkurrencedygtig budproces i fremtiden. (Deloitte)

# 36. 8% af ordregivere i forretningsproces outsourcing industrien ved ikke, om en revision af deres forening blev afsluttet, eller en blev startet i første omgang. (Deloitte)

# 37. Kun 2% af organisationer med outsourcing -initiativer, der er blevet gennemgået af eksterne revisorer eller interne bestræbelser, blev afsluttet med en fejl som følge heraf. (Deloitte)

# 38. Når man henvender sig til BPO -industrien fra RPA -kontrakter, er det primære bekymringsområde for ledere datasikkerhed på 62%. Ydeevne og modstandsdygtighed er det næste angstpunkt på 48%, efterfulgt af sælgers overholdelse (42%), tab af intellektuel ejendomsret (39%) og evnen til at opsige en kontrakt uden unødig straf (38%).). (Deloitte)

# 39. 62% af ledere siger, at deres topmål for at vedtage RPA indebærer præstationsforbedring. 59% siger, at de ønskede at forbedre tiden eller hastigheden til markedet. Disse vægtpunkter følges af fejlreduktion (53%), effektivisering af eksisterende processer (52%) og adgang til nye teknologier (51%). (Deloitte)

# 40. Kun 44% af virksomhederne siger, at omkostningsreduktion er en vigtig komponent i RPA -vedtagelse, men det er ikke en af ​​de vigtigste drivkræfter for at opbygge relationer i forretningsproces outsourcing industrien. (Deloitte)

# 41. De tre bedste byer for BPO -branchekontrakter er alle i Indien: Bangalore, Mumbai og Delhi. Hyderabad rangerer femte, mens Chennai er nummer ni. (I Kearney)

# 42. BPO -industrien skaber en negativ effekt ved at øge den indenlandske arbejdsløshed. Med mere end 14,3 millioner kontraktjob i alt, er det mere end det dobbelte af antallet af ledige amerikanere. At få disse job tilbage ville være nok til at ansætte alle fuldtids- og deltidsarbejdere, der ønsker et job. (Balancen)

BPO Industry Trends and Analysis

Det kan virke som om den globale BPO -industri står klar til en massiv stigning i interessen, men den autonome økonomi og koncertudbydere skaber unikke udfordringer for at rekruttere dannede relationer. De omkostningsfordele, der kan opnås gennem disse processer, er svære at benægte, men ekspertiseniveauet kan være tvivlsomt på nogle områder.

Individuelle leverandører kan give mere fleksibilitet, men det koster mere end en blok af kontraherede stillinger, der går til Indien, Kina eller Malaysia. Når omkostninger er hovedfaktoren for at træffe en beslutning, vil den autonome økonomi lide.

Nye outsourcingmuligheder kan ændre dette problem. Big data-analyse, procesautomatisering og platform-as-a-service-tilbud kan føre til mere konkurrenceevne på dette område. Nogle prognoser tyder på, at omsætningen kan tredobles inden 2022, men det er en mere realistisk forventning at se resultatet ske i 2025 eller et par år senere.