41 Food Truck Industry Statistik, tendenser og analyse

Food truck -industrien har været en del af amerikansk kultur siden kolonitiden. Da New York City var kendt som New Amsterdam, var der gadesælgere, der solgte mad fra håndvogne. Det ville føre til nogle af de første regler for kvaliteten af ​​de produkter, der serveres til kunderne.

Det var først i det 19. århundrede, at Chuck Wagons fokus på madvognindustrien begyndte. Charles Goodnight brugte sin idé til at hjælpe med at levere mad til de vogne og kvægchauffører, der arbejdede i det gamle vesten.

Den første bærbare hotdog -trailer, den originale Wiener Mobile, kom på gaden i USA i 1936. Da madvognindustrien tilskyndede isbiler og roach -vogne rundt om i landet, havde Raúl Martínez en revolutionerende idé i 1974. Han blev gammel isbil ind i den første taco madvogn i landet. I løbet af de næste 40 år ville en blomstrende industri udvikle sig.

Denne væksttrend har ført til talrige succeshistorier for familier. Falafel Factory i Los Angeles er et mand og hustru, der bruger en tredje generations familieopskrift. Disse virksomheder er en måde at give komfort, dele kulturer og give steder til dem, der ønsker en smag af hjemmet.

Vigtige Food Truck Industry Statistikker

# 1. Food truck -industrien genererer i øjeblikket omkring 2 milliarder dollars i omsætning i USA. Det nationale salg er tredoblet for branchen siden 2014. (Food Truck Nation)

# 2. Startomkostninger for en foodtruck er minimale, i gennemsnit mellem $ 50.000 og $ 60.000 i USA. En højtydende virksomhed kan generere op til $ 500.000 i omsætning årligt, nogle gange endda i sit første driftsår. (Food Truck Nation).

# 3. Folk i 18 til 34 demografiske grupper er mest tilbøjelige til at købe et menupunkt fra en foodtruck i USA. De følges tæt af mennesker i den 35-44-årige demografiske gruppe, der tilsammen udgør 54% af det samlede salg i branchen. (Statista)

# 4. 47% af Millennials siger, at de har spist fra en food truck mindst én gang i deres liv. (Stor tanke)

# 5. Cirka 90% af de spisende siger, at kvaliteten af ​​den mad, de modtog, mens de spiste på en brancheplads, var “god” eller “fremragende”. Omkring 80% bruger udtryk som “spændende”, “unikt” eller “sjovt”, når de beskriver deres madvognoplevelse. (Mobilt køkken)

# 6. Den gennemsnitlige kunde bruger omkring $ 10 til frokost, når han besøger en madvogn i deres samfund. Dette beløb stiger til $ 14,99, når du går videre til aftensmad. (Mobilt køkken)

# 7. De fleste madbiler, der opererer i de største byer i USA, er minoritetsejede virksomheder. Chicago fører an i denne statistik, med omkring 80% af driftsstederne fundet i denne rangering. (Food Truck Nation)

# 8. Kræver, at den gennemsnitlige food truck-ejer gennemfører 40 eller flere forskellige og separate regeringskravede procedurer for at starte driften. Næsten halvdelen af ​​opstartsomkostningerne i nogle lokalsamfund går til at betale for nødvendige licenser og tilladelser. (Food Truck Nation)

# 9. Det samlede antal driftsvirksomheder i USA med en foodtruck er tæt på 25.000, hvor cirka 30.000 medarbejdere støtter økonomisk aktivitet på hvert sted. (IBIS World)

# 10. 53% af ældre spisende gæster er mere tilbøjelige til at besøge en madvogn, der er forbundet til en yndlingsrestaurant i forhold til yngre generationer. (Koncessionsnation)

# 11. Over 30% af alle mobile madindtægter kommer fra forplejede arrangementer, hvilket gør dette til en toptrend for koncessionstrailere og foodtrucks i USA. (Koncessionsnation)

# 12. Cirka 200 små food truck-virksomheder i Washington, DC-området har hjulpet med at producere næsten 1.000 fuldtidsjob i samfundet. Mere end 20 af disse virksomheder forvandlede deres madvogn til en traditionel restaurant. (DMVFTA)

# 13. En madvogn giver en effektiv måde at bruge offentlige rum til økonomiske aktiviteter. Et par på en enkelt eftermiddag kan give et måltid til mere end 100 mennesker, hvilket reducerer overbelastning i byens gader, fordi de når mennesker frem for omvendt. (DMVFTA)

# 14. Mange byer kræver, at madbiler gennemgår dobbelt så mange sundhedsinspektioner hvert år i forhold til traditionelle restauranter. En brandmarskal skal også kontrollere udstyrets status, hvilket gør det til en stærkt reguleret industri. (DMVFTA)

#femten. Der er flere madbiler pr. Indbygger i Orlando, FL, end andre steder i USA. Der er en lille virksomhed for hver 37,7 indbyggere i byen. (Executive biludstilling)

#seksten. Efter orkanen Sandy donerede madvognindustrien mere end 100.000 måltider til mennesker under genoprettelsesprocessen. (Executive biludstilling)

# 17. De to mest populære varer serveret af madbiler i USA er tacos og hamburgere. (Executive biludstilling)

# 18. Mandage er ofte de travleste dage for foodtruckindustrien på grund af kvaliteten af ​​de varer, der serveres for at give bekvemmelighed og reducere stressniveauer. (Sioux City Journal)

# 19. 24. juni er National Food Truck Eating Day, mens marts har sin nationale mobile fødevareleverandørsdag for at fejre. (Sioux City Journal)

# 20. Mobile cateringfirmaer i USA genererede mere end $ 960 millioner i omsætning hvert år, men mad- og drikkevaresalg fra sociale cateringfirmaer overstiger $ 8,6 mia. (Statista)

# 21. Den gennemsnitlige timeløn for en kok eller direktør, der driver en madvogn, er $ 23,30 pr. Time. Ejer-operatører kan tjene meget mere end det, eller meget mindre, afhængigt af situationen og deres geografiske placering. (Statista)

# 22. Servere forbundet til madbiler eller mobile cateringtjenester har en gennemsnitlig timeløn på $ 12 pr. Time i USA. (Statista)

# 23. Afslappet spisning havde den største stigning i 2016 for foodtrucks og mobile catering, hvilket gav en stigning på 14%på årsbasis. Casual fastfood og hurtige servicemuligheder havde en stigning på 11% i forhold til året før, mens fine dining kun oplevede en stigning på 3%. (Strømforsyning)

# 24. 55% af de hurtige afslappede restauranter med fysiske lokationer tilbringer tid på cateringmarkedet hvert år, hvilket også er et sted, der også omfatter madbiler. (Strømforsyning)

# 25. 22% af mobile catering- og foodtruckoperatører siger, at deres største udfordring fremadrettet er at få adgang til en dygtig arbejdsstyrke. (Strømforsyning)

# 26. 78% af de kunder, der drager fordel af foodtrucks og catering til virksomheder, afgiver en ordre mindst en gang om måneden. Det tal steg syv procentpoint i de sidste 12 måneder. (ezCater)

# 27. Denver er den letteste by i USA at starte en madvogn, da det kun kræver 10 procedurer for at opnå de nødvendige tilladelser og licenser til operationer. (Food Truck Nation)

# 28. Minneapolis tillader ikke, at madbiler befinder sig inden for 100 fod fra en traditionel restaurant, 300 fod fra en beboelsesejendom eller 500 fod fra en festival eller sportsbegivenhed. (Food Truck Nation)

# 29. Seks nærhedsrestriktioner i Phoenix, AZ, for food trucks 2,215 fod restriktioner for lokale brancheleverandører, mens 9 lignende restriktioner i Raleigh, NC, kun 325 fod restriktioner følger. (Food Truck Nation)

# 30. Portland, OR, leder landet inden for foodtruckindustrien for omkostningerne ved de årlige regulatoriske driftsomkostninger på kun 5.410 $. Den dyreste placering er Boston, hvor operatører betaler næsten $ 38.000 om året i gebyrer. (Food Truck Nation)

# 31. 34% af food truck -operatørerne siger, at det at have en mobil madvirksomhed giver dem mulighed for regelmæssigt at eksperimentere med nye og interessante menupunkter. (Forbes)

# 32. 38% af foodtrucks, der opererer i USA, skyldes immigranter. 30% af dem ejes af kvinder, mens 8% ejes af LGBTQIA +. (Forbes)

# 33. 41% af madvognsejerne siger, at dyrkning og anskaffelse af et mærke er deres vigtigste forretningsstræben i de næste 2-5 år. 22% sagde, at stigende omsætning var en prioritet, mens 19% sagde, at de ønskede at innovere inden for branchen. Kun 11% ønskede forretningsdiversificering, mens 7% sagde, at deres mål var at optimere driftseffektiviteten. (Forbes)

# 34. 24% af madvognsejerne siger, at denne forretningsmulighed giver en måde at holde sig foran de skiftende tendenser i gæstfrihedsbranchen, mens den stadig understøtter forbrugervaner. (Forbes)

# 35. 31% af branchens operatører siger, at lancering af en mobil fødevarevirksomhed giver dem mulighed for at teste deres forretningskoncepter, før de investerer i et mere permanent sted. (Forbes)

# 36. Det globale marked for mobile fødevarevogne forventes at ekspandere med en CAGR på 4,9% frem til 2026. (Business Wire)

# 37. En af de mest rentable varer, madbiler sælger i dag, er signaturdrikke. Hjemmelavet limonade, te af høj kvalitet og specialis kan sælge for $ 6 eller mere, hvilket skaber en omkostningseffektiv tilføjelse til enhver menu. (QSR Magazine)

# 38. Madbiler fås oftere til private arrangementer, herunder afslutningsfester. Hvis kun 100 mennesker deltager i et arrangement, kan operatøren tjene op til 30% eller mere af deres årlige omsætning i løbet af året. (QSR Magazine)

# 39. Outback Steakhouse og Olive Garden bruger allerede foodtrucks som en måde at teste nye produkter til deres restauranter. Nogle store marketingfolk tester nye produkter i hele branchen uden at sætte mærkenavne eller logoer på lastbiler for at teste nye ideer. (QSR Magazine)

# 40. Den gennemsnitlige tid, det tager for et nyt foodtruckfirma at erhverve alle de tilladelser, det har brug for, er 37 arbejdsdage. (Food Truck Nation)

# 41. Den gennemsnitlige foodtruck i Amerika tjener omkring $ 290.000 i indkomst hvert år, mens han betaler omkring $ 150.000 i lønninger. (En rabat fra byen)

Food Truck Industry Tendenser og analyse

Selvom hvert år flere mennesker starter food truck -virksomheder for at skabe en fortynding i branchen, fortsætter forbrugernes efterspørgsel med at stige. 2010’erne medførte en firdobling i antallet af salg og mere end det dobbelte af antallet af driftsvirksomheder.

Cateringbranchen har lagt mærke til denne forbrugertendens. En af de største trusler mod madvognindustrien i dag er brugen af ​​etablerede navne og afslappede restauranter, der skaber pop-up-rum og bruger deres egne køretøjer til at lokke kunderne til at købe velkendte versioner af deres yndlingsprodukter.

Med sine lave indgangsomkostninger er en foodtruck stadig en solid investeringsplan at overveje for lokalsamfund af næsten enhver størrelse. Det er den perfekte løsning for en generation af voksne, der ønsker en bæredygtig og sund version af de muligheder, de voksede op med takket være madbaner i lokale indkøbscentre.