8 fordele og ulemper ved mode merchandising

Når det kommer til at oprette en online forretning, er praktisk talt intet forbudt i disse dage. En af de bedste e-handelsmuligheder for nyligt præget iværksættere er mode merchandising. Denne industri giver folk mulighed for at udtrykke deres personligheder gennem deres tøj og tilbehør valg. Det giver iværksætteren mulighed for at fokusere på demografien i den niche, de brænder for, så en stærk kerne af kunder kan udvikles gennem relationsopbygning.

Hvad er fordele og ulemper ved mode merchandising? Dette er nogle af de vigtigste punkter, du skal overveje, inden du går ind i dette felt.

Fordelene ved mode merchandising

1. Du kan oprette en tidsplan, der passer til dine behov.

At sige, at fashion merchandising er “let”, ville ikke være korrekt. Som enhver forretningsmulighed kræver det meget hårdt arbejde og sandsynligvis flere timer end nogen, der arbejder 9-5 dagligt. Hvad du dog får, er en tidsplan, der er skræddersyet til dine behov. Du dikterer vilkårene for, at livet passer til arbejdet i stedet for at gøre arbejdet egnet til livet.

2. Generelt er de oprindelige omkostninger lave.

Fashion marketing kan være relativt billigt, hvis du sælger varer, som andre har lavet. Du er i det væsentlige en forhandler i denne forretningsform. Hvis du opretter dine egne designs, markedsfører dem, tester kerne markedssegmenter og etablerer dit eget brand, kan omkostningerne være meget højere, men det kan fortjenesten også. Risiko / belønningsforholdene i denne branche er ret stærke.

3. Det er ikke nødvendigt at have en fysisk forretningssted.

Forretningen med moderne mode marketing kan drives online. Det betyder, at du kan køre den gennemsnitlige forretning hjemmefra, hvis du vil. Mange af processerne kan automatiseres eller outsources, så du ikke behøver at have ansatte og håndtere de potentielle skattemæssige konsekvenser af at være arbejdsgiver. At finde et domæne og hostingfirma er også relativt billigt, så du kan sælge et stort lager uden at skulle bære et stort lager.

4. Det kan være åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen takket være moderne teknologi.

Mode merchandising er en forretningsmulighed, der aldrig ophører. Takket være den voksende globale økonomi har næsten alle regioner i verden en potentiel kunde bekymret over deres mode lige nu. Når du har en effektiv webtilstedeværelse, kan du opfylde alles behov 24/7 og blive et etableret globalt brand fra et hjemmekontor.

Ulemperne ved mode merchandising

1. Der er meget konkurrence.

Alle drømmer om at blive det næste store navn i modebranchen. Desværre er denne status kun forbeholdt nogle få udvalgte. Fordi det er så let at komme ind i mode -merchandising -verdenen, vil mængden af ​​konkurrence, nogen kan have, være enorm. Mange iværksættere finder på at sælge selv de samme modeprodukter. Dette kan gøre det svært for nogen at gå ind ad døren.

2. Tillid kan være svært at etablere.

Hvis du lige er begyndt med mode merchandising, skal du arbejde for at etablere tilliden til dine kernesegmenter. Der er simpelthen ingen vej udenom dette faktum. Folk vil mistro dig, indtil du er i stand til at bevise dig selv. Anmeldelser og udtalelser er et godt første skridt, men hvad du virkelig har brug for er tilfredse kunder, der giver dig gratis mund til mund -marketing. Det kræver en første investering, som ikke alle modeiværksættere er villige til at foretage.

3. Der er altid tekniske problemer, der skal løses.

Websider kan stoppe med at fungere. Værtsfirmaer har serverfejl, der skal rettes. Modekomponenter kan ændre sig lidt fra år til år, men de skaber store krusninger, der kan påvirke din merchandising -forretning. Det betyder, at der er en lang række opgaver, der skal udføres på daglig basis, og det begrænser kedsomhed, men skaber også udfordringer, der kan være svære at løse.

4. Løneskalaen kan være meget vanskelig at forudsige.

Mode merchandising kan af og til lide alvorlig tørke. Dette sker, selvom du har foretaget alle de korrekte forbindelser inden for branchen. Der vil også være et væld af hits, så det er vigtigt at sikre, at dit budget er struktureret til at hjælpe dig med at komme igennem hårde tider. Ellers kan det være svært at overleve.

Fordele og ulemper ved mode merchandising viser, at der er en niche, der kan være meget gavnlig for en lidenskabelig iværksætter. Hvis ulemperne kan håndteres ordentligt, så overvej at tage et andet kig på denne branche.