16 fordele og ulemper ved ekstroverte

Ekstroverter er ofte kendt som festens liv. De har lidt frygt, når det kommer til de sociale forpligtelser, som vi alle støder på hver dag. De trives med andre, kan let henvende sig til fremmede, og deres personligheder hjælper med at bringe mennesker sammen. Det betyder også, at når en udadvendt er alene, kan der ikke gøres noget, fordi følelser af ensomhed kan overvinde og lukke hans mentale funktion. Her er nogle af de andre ekstroverte fordele og ulemper at passe på.

Hvad er fordelene ved ekstroverte?

1. Mennesker ses ikke som en udfordring, der skal undgås.

De ses som en mulighed for at lære noget nyt, have det sjovt under læringsprocessen og have en god samtale.

2. Den energi, som ekstroverte bringer til enhver social sammenkomst, er smitsom.

Folk, der ikke forholder sig til andre, vil begynde at gøre det, når denne energi er til stede, selv indadvendte, der måske er i rummet.

3. Ekstroverte har altid en tendens til at have mange venner omkring sig.

Det betyder, at de har en god mulighed for at spørge andre mennesker til råds, hvis de har brug for det. Mange forskellige perspektiver kan hjælpe dig med at finde den rigtige måde at begynde på.

4. Der er altid mulighed for at påvirke en beslutning, der skal træffes.

Fordi den udadvendte alligevel vil dele deres mening, søges dette perspektiv ofte, før der træffes en endelig beslutning.

5. Mange ekstroverte har en tendens til at tale højt for at forfine deres tankeproces.

Dette viser tegn på fremadrettet tænkning til andre, der kan være i nærheden, hvilket gør det muligt for den udadvendte at demonstrere deres evne til at tænke og diskutere emner på en logisk og sammenhængende måde.

6. Ekstroverte hjælper dig med at finde nye kundeemner.

En af ekstroverternes styrker er ikke at være bange for at henvende sig til en, der aldrig har været kunde før.

7. En risikotager.

Der er en vilje til at tage risici i sociale rammer, som introverte ikke er villige til at tage.

8. Livet er aldrig kedeligt.

Der er altid noget spændende at lave. Selvom det betyder at gå en tur rundt i kvarteret, kan der være mulighed for at tale med en nabo eller møde en ny i området.

Hvad er ulemperne ved ekstroverte?

1. Ekstroverte kæmper for at være alene i en længere periode.

Nogle indadvendte kan gå uger uden social kontakt og se oplevelsen som en velsignelse. Ekstroverte kan muligvis ikke gøre det 5 timer, før de har brug for nogle sociale kontakter.

2. Det er stort set umuligt for en ekstrovert at leve eller arbejde selvstændigt.

Hvis der ikke er nogen ægtefælle eller relation i billedet, lever denne person sandsynligvis sammen med værelseskammerater. De foretrækker også at arbejde med et tæt team frem for at være alene.

3. Der er sjældent et stille øjeblik i en ekstroverts liv.

Tv’et kan være tændt på grund af støj, eller YouTube -videoer afspilles muligvis konstant for at forhindre, at miljøet er for stille til din komfort.

4. Ekstroverte har svært ved at sige ”nej” til nogen.

Det betyder, at de sjældent har fritid eller penge, fordi der altid kan dannes en ny social forbindelse. Hvis der er en invitation involveret, øger dette kun de følelser, den udadvendte har om dette centrale punkt.

5. Tanken om at blive gammel kan bogstaveligt talt skræmme en ekstrovert.

Når du længes efter sociale kontakter, er der ikke noget sværere at forestille sig end at tilbringe de sidste par år på et plejehjem eller en bolig med begrænset menneskelig kontakt.

6. Ekstroverte kan ses som høje, arrogante og modbydelige.

Den udadvendte ville naturligvis overveje disse kvaliteter for at vise sin tillid, lederskab og evne til at inspirere andre til et højere succesniveau.

7. Folk til sidst driver væk, fokuserer på deres eget liv og går videre.

Ekstroverte kan ikke altid gøre dette, hvilket betyder at de føler at deres venner slipper dem uden god grund. Husk: alle en ekstrovert møder betragtes som en ven på et eller andet niveau.

8. At være sammen med de samme mennesker hele tiden kan være kedeligt for ekstroverte.

Nogle gange er det nødvendigt at have et nyt perspektiv for at fortsætte med det sociale engagement, og det er ikke altid tilgængeligt.

Fordele og ulemper ved ekstroverte viser, at disse mennesker med høj energi kan inspirere mange mennesker til større og bedre ting. Det kan også være meget irriterende for dem, der konstant er omgivet af udadvendte mennesker. Overvej disse nøglepunkter, tilpas efter behov, og hver ekstrovert vil kunne maksimere deres indflydelse.