7 bedste YouTube -alternativer: De bedste indtægtsplatforme (2022)

Det er ingen hemmelighed, at YouTube længe har været betragtet som verdens platform for videoindtjening. Det er ikke længere kun en kilde til Ted Talks og kattevideoer, det er den første platform, videoskabere vender sig til i et forsøg på at nå masserne. Og med nyheden om, hvor ublu månedlige annoncelønninger kan være, hvem vil så ikke være en del af denne guldmine?

Hvad der sker er, at det ikke er let at gøre det på YouTube, og det var ikke let for mange år siden. Det tog en masse indsats, timer og vedholdenhed at oprette en kanal og et publikum, som du kan tjene penge på. Og i dag er det endnu vanskeligere. Der er vejspærringer, tilbageslag og potentielle retssager, der følger med at være YouTuber.

Hvis du har haft svært ved at generere indkomst på YouTube, er dette blogindlæg perfekt til dig. I den vil vi undersøge, hvorfor YouTube ikke er så indbringende som de fleste indholdsskabere forestiller sig, og vi vil se på nogle af de bedste YouTube -alternativer.

Jeg vil vise dig, hvorfor du bør overveje andre fantastiske websteder som Youtube, der tilbyder lavere barrierer for højere og mere stabil indkomst med bedre indtægtsgenerering.

Lad os tjekke de 7 bedste YouTube -alternativer, som du kan begynde at bruge nu.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at jeg kan modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig, hvis du køber en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har forsøgt at tjene penge på videoer uden for YouTube. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste YouTube -alternativer?

Med en god idé om, hvordan du flytter din virksomhed væk fra YouTube og udvider dit indkomstpotentiale, lad os se på syv top videoindtægtsplatforme og YouTube -alternativer for at begynde at dele dit videoindhold.

1. Brugsskærm

Uscreen er en alt-i-én-platform til monetisering af on-demand. Det gør det muligt for indholdsskabere at tage deres viden og gøre det til videoindhold af høj kvalitet, som de kan dele med verden. Det er også let at bruge, så du kan begynde at uploade og organisere dine videoer og tilpasse udseendet af din butiksfacade.

Uscreen - førende OTT -platform

Og når det kommer til at tjene penge på videoer, kan du sælge dem på enhver måde, du vælger (tænk betalinger eller abonnementer), streame live til enhver enhed (inklusive OTT -apps), spore abonnentvækst og churn og eje oplysningerne fra kontakt med dit publikum ( noget, der ikke er muligt med YouTube).

Mini casestudie: Hvordan en YouTuber gangede deres indkomst med 10 på 12 uger

I 2017 lancerede Francis Long sin YouTube -kanal. Det blev født af en kærlighed til scrapbøger. Francis identificerede et marked for mennesker, der er interesseret i at lære at lave deres egne hukommelsesbøger og ser muligheden. Men YouTube var ikke indbringende. På trods af at have over 17.000 abonnenter, 600.000 visninger og næsten 100 videoer, gav en god måned for Francis kun $ 380.

Han vidste, at han havde en vindende idé, men indså, at YouTube måske ikke var det bedste sted at tjene penge på det. Hun havde brug for det bedste YouTube -alternativ til at hjælpe hende med at nå sin drøm. I 2019 besluttede Francis at prøve Uscreen.

Og det er det, der blev interessant. Han havde ikke længere en kanal, der kæmpede om opmærksomheden, men en fuldstændig selvstændig platform til at sælge sine videoer til et præmieabonnementsgebyr til fans. På bare syv dage var hans websted oppe, og i de første fire måneder tjente han $ 13.000.

Francis Long YouTube

Historier som Francis er ikke ualmindelige på Uscreen. Uscreen har hundredvis af skabere og virksomheder i forskellige nicher, der tjener penge på deres videoindhold på denne platform. De kan bygge uafhængige mærker og skabe forudsigelige, skalerbare indkomststrømme.

Uscreen tilbyder også integrerede marketing- og community -værktøjer. Sammen hjælper de med at reducere churn og øge omsætningen. Du kan udstede gavekort og kuponer, drage fordel af e -mailmarketing, interagere direkte med dit publikum gennem videokommentarsektionen og være vært for en live chat.

Platformen tilbyder også mere end 1000 integrationer med dine foretrukne onlineværktøjer, dybdegående analyse og 10+ out-of-the-box-webstedstemaer, som du let kan tilpasse til dit brand.

Priser starter ved kun $ 49 / måned. Og hvis du vil have flere fantastiske funktioner, gør vi det også let at bygge din egen app uden kodningsevner. Fordi flere mennesker elsker at se indhold af høj kvalitet på smartphones, iOS og Android, kan du møde dem med nye videoer på den enhed, de bruger.

Tjek Uscreen-planerne og få en gratis 14-dages prøveperiode.

Test Uscreen

2. Patreon

Patreon ændrede måden, hvorpå skaberne lever af deres indhold og bygger en helt uafhængig karriere. Det er et websted, hvor fans kan betale dig et månedligt medlemskab for at få adgang til eksklusivt indhold.

Det er gratis at bruge deres videodelingswebsted, men de tager mellem 5% og 12% af din indkomst afhængigt af den plan, du tilmelder dig. Platformen er også fantastisk til nogle annoncer, men ikke til alle.

Du ser, hvis du prøver at opbygge et mærke, der kan stå alene, tilbyder Patreon ikke funktioner som et websted, der kan tilpasses, for at oprette dit eget websted for at tilføje dit brand og gøre det virkelig dit. Du kan heller ikke hurtigt og nemt implementere din egen applikation som du kan med Uscreen.

Hvis du allerede bruger Patreon eller overvejer det, kan du se på Uscreens artikel om, hvorfor Uscreen er et kraftfuldt alternativ til Patreon.

Pomplamoose er en amerikansk mand og hustru musikalsk duo. Jack Conte er multiinstrumentalist, og Nataly Dawn er singer-songwriter og bassist. De skaber musik og tilbyder forskellige abonnementer til Patreon, hvilket giver medlemmer eksklusiv adgang til nyt indhold ugentligt.

Pomplamoose Patreon

3. Facebook

Det er svært at forestille sig en verden uden Facebook. De er omdefinerede sociale netværk, og med den hurtige vækst af videoer kan skabere også drage fordel af et stort publikum. Ligesom YouTube tillader Facebook alle med en konto at sende til verden.

For at bruge Facebooks brugergrænseflade som en videoplatform tager de 45% af de penge, som annoncerne genererer. Facebook begrænser også adgangen til publikumsinformation. Du kan diversificere dit brand for at tjene mere ved hjælp af en af ​​indtægtsstrategierne ovenfor.

Facebook har enorm rækkevidde, og med den rigtige reklamestrategi kan du drive flere brugere ind i dine salgs- og marketingtragte og konvertere dem til betalende kunder. På den anden side skal du producere en stor mængde indhold for at skille sig ud på Facebook og opbygge et publikum.

Folk har en tendens til at rulle hurtigt gennem feedet, og medmindre du tiltrækker opmærksomhed, vil dine videoer blive druknet af alt andet. Du konkurrerer med alt fra korte videoer, tv -shows og dokumentarer til sjove videoer, musikvideoer, modevideospil, GIF’er og andre populære videoer.

Facebook anbefaler også en række andre videoer i afspilningslisteform, og disse er ofte fra konkurrerende skabere. Det betyder, at stræben efter mere brugeropmærksomhed på din videodelingsplatform er et must-do.

Så selvom det ikke er det bedste YouTube -alternativ, er det en anden mulighed for annonceindtægt.

Pat Flynn er en velkendt online iværksætter. I 2018 udgav han SwitchPod, et nyt kamerastativ til vloggere. For at hjælpe med at promovere det nye produkt skabte han lodrette videoer og delte dem via Facebook -videoer, ligesom denne blev oprettet på VidCon.

Pat Flynn Facebook

4. IGTV

Instagram er en Facebook -virksomhed, så meget af foto -apps og online video forretningsmodel ligner Facebook. Du kan reducere 55% for de annoncer, der er placeret på dine videoer.

Desværre er der de samme kontaktoplysningsbegrænsninger for publikum på Instagram, men du kan undersøge andre måder at tjene penge på dine videoer på en række måder.

Lad os tage Greg Preece. Han er grundlæggeren af ​​Start Starting Up, et mærke dedikeret til at hjælpe folk med at starte virksomheder online. For at tjene penge på sit videoindhold bruger Preece ofte affiliate marketing og links i indlæg til IGTV -indhold.

Derfor er IGTV og Instagram sociale medier som helhed et godt YouTube -alternativ til affiliate marketing, branding osv.

Kom godt i gang på Instagram

Hvis du vil undersøge yderligere muligheder for indtægtsgenerering, kan du kigge efter sponsoraftaler, såsom tv -vært, entertainer og rejsende, Virgi Lantu. I sin video deler instagrameren en bevægende video og nævner en Mastercard -konkurrence, som hans følgere kan deltage i.

Virgi Lantu Instagram

5. Sammentrækning

For mange er Twitch synonymt med streaming -sider og online spil. Det er gratis at deltage og tilbyder partnere og partnere flere måder at tjene penge på deres indhold. Som tilknyttet kan du acceptere donationer, sælge varer og modtage månedlige abonnementer.

Twitch har også et partnerprogram, der tilbyder dem, der kvalificerer en del af indtægterne fra annoncerne. Partnere en del af hver Bit, som streamere bruger til at animere videoafspillere. Desværre deler platformen ikke, hvor meget du vil tjene, når du tilmelder dig deres program.

Selvom Twitch har revolutioneret online spilverdenen, har oprettelse af en kanal på platformen nogle ulemper. Til at begynde med har Twitch masser af spillere og kontohavere, der alle streamer for at skabe opmærksomhed og indkomst. At holde sig opdateret betyder at bruge masser af timer på din live streaming platform, en livsstil, der er svær at vedligeholde. For spilfællesskabet kan Twitch være et af de bedste YouTube -alternativer at prøve.

TimtheTatMan er en Twitch gamer. Mens han tjener penge på donationer, promoverer han også NZXTBLD -spilhardware.

Timthetatman eksempel

6. Tænkende

Thinkific er en online kursusoprettelsesplatform. Det giver skabere mulighed for at sælge onlinekurser, der kan leveres via videotimer. Hidtil har platformen hjulpet kursusskabere med at tjene 500 millioner dollars. Det er et af de mest populære alternativer til YouTube for kursusskabere.

Thinkific er en af ​​mange kursusplatforme, der er vokset til at imødekomme det voksende marked for onlineundervisning. Og det er relativt let at bruge det. Selvfølgelig skal du planlægge kursusindholdet, hvilket vil kræve opmærksomhed på detaljer, men når din er live, kan du generere indkomst med lille indsats fra din side.

Thinkific opkræver et månedligt gebyr for adgang til platformen, du kan oprette ubegrænsede kurser, og du kan beholde alle de penge, du tjener. Enkel at bruge til side, en af ​​Thinkifics største kritikpunkter er, at mens du kan oprette en landingsside til dit kursus, tilbyder den ikke en salgstragtbygger som andre brancheplatforme. Du bliver nødt til at investere i tredjepartsapplikationer for at bygge din tragt.

Thinkific mangler også livestreaming. Sikker på, det er en kursusplatform, så det er måske ikke en funktion, du tænker på, men live video streaming -steder vokser hurtigt. Tilføjelse af funktionen ville give skabere mulighed for at interagere direkte med studerende gennem live -begivenheder og indsamle vigtige oplysninger og analyser for at forbedre marketing og kursusindhold.

Priserne starter ved $ 39 / måned, og du kan prøve denne platform med den gratis plan.

Coastal Drone er en drone flyveinstruktion virksomhed, der hjælper folk med at få drone pilot certificering. De bruger Thinkific til at nå flere mennesker med deres online kurser.

Kystnære dronekurser

7. Vimeo

Vimeo er et videodelingswebsted og et godt alternativ til Youtube, der giver skabere mulighed for at udvikle deres egne kanaler, hvor de kan sælge videoer. Det tilbyder OTT -applikationer om vækst- og virksomhedsplaner (fra $ 500 / måned pr. Applikation, og der er et minimumskrav på to applikationer), så fans kan se indhold via platforme efter eget valg.

Selvom livestreaming er en funktion på Vimeo, er den kun tilgængelig på deres dyreste plan (Enterprise), og du bliver nødt til at kontakte dem for at få priser.

Selvom Vimeo er et skridt i den rigtige retning, er der nogle områder, hvor platformen kan forbedres.

Til at begynde med får du som skaber kun et lille antal temaer at arbejde med, og de tilbyder begrænsede tilpasningsmuligheder. Marketingværktøjer, som er en vigtig komponent i at drive stærke, indtægtsskabende kampagner, er heller ikke så omfattende, hvilket kan gøre det svært for dit brand at skalere.

Endelig er integrationer en stor del af at drive en online forretning, og integrationer med Vimeo er sjældne. Selvom du muligvis ikke har brug for alle apps til at arbejde med din videoplatform, kan det være ødelæggende, hvis du ikke har dem, du stoler på for at få din virksomhed til at vokse.

Millionær Hoy er en skaber til fitnessindhold. Han flyttede fra YouTube til Vimeo for at få mere frihed og tjene flere penge på sine videoer. Siden hans flytning har han været i stand til at ændre sin forretning og udnytte medlemsbetalinger frem for indkomst udelukkende baseret på YouTube -annoncer.

Millionær i dag Medlemskab Eksempel

Bemærk: Nogle andre YouTube -alternativer, der endnu ikke er inkluderet på denne liste, inkluderer Dailymotion, Metacafe, Veoh, DTube og 9GAG.

Hvorfor vil du have et Youtube -alternativ til at tjene penge på dine videoer

YouTube er en fantastisk platform. Den er spækket med masser af indholdsskabere og kunstnere om stort set ethvert emne, du kan tænke på. Det er det, der gør det så attraktivt for internetbrugere og skabere. Men at leve af YouTube er ikke noget, alle kan opnå.

En ædruende artikel fra Bloomberg viser, at de øverste 3% af YouTubers tjener mindre end $ 17.000 om året, mens de resterende 96,5% tjener mellem $ 0 og $ 12.140.

Hvorfor?

Godt, der er en række grunde.

Videoer skal være velegnede til annoncer

Til at begynde med tjener penge på videoer, hvis de er relevante for et produkt eller en tjeneste, som en annoncør promoverer, og hvis deres publikum matcher en annoncørs ideelle kundeprofil. At forstå din brugerbase er afgørende for at sikre, at du giver dem de bedst mulige videoer.

Det betyder, at dine videoer skal være annonceberettigede til at tjene penge. Og for at stable oddsene til din fordel skal du også vælge brancher, der er rentable eller bruger mange penge på YouTube -annoncer.

Da YouTube -videohosting ejes af Google, skal du sikre dig, at du uploader videoer, der ikke kan markeres uden reklame.

Omsætningsandelen tager en del af det, der genereres

Indtægtsdeling er ikke et skjult koncept på YouTube, men et, som meget få YouTubere forstår. Når annoncører afspiller annoncer på din kanal, tager YouTube 45% af det, annoncører betaler, og efterlader dig med de andre 55%. Og dette sker med hver annonce, der er blevet vist for dit publikum.

Det betyder, at når din kanal vokser, får du kun 55% engagement. På en måde begrænser det din vækst. Medmindre dit publikum fortsætter med at vokse eksponentielt og fortsætter med at producere videoer, der overgår konkurrenterne, er det svært at skalere din omsætning.

YouTube er meget konkurrencedygtig

Konkurrencen er også hård. Nok er der to milliarder brugere, der vender tilbage til YouTube hver måned, men der er også masser af skabere, der kæmper for din opmærksomhed. Ifølge Tubics oplevede YouTube en stigning på 40% i nye kanaler i 2019.

Konkurrence på YouTube betyder at kæmpe for højere positioner og synlighed. Du skal forstå, hvordan den seneste iteration af YouTubes algoritme fungerer for at optimere videoer til flere klik end konkurrencer, hvis du virkelig vil tjene penge. Og hvis du har været online i nogen tid, ved du, at det ikke er let at følge med i YouTubes algoritmeændringer.

Politiske ændringer påvirker indtægterne

I de senere år har YouTubes politikopdateringer vakt opmærksomhed, og ikke på en god måde. Disse inkluderer minimumskrav til video -visningstid og antallet af abonnenter, du har.

Tag eksemplet herunder. I henhold til YouTubes nye kvalifikationskrav er en kanal ikke længere berettiget til indtægtsgenerering, hvis den ikke overholder 4.000 timers visningstid i de sidste 12 måneder og minimumskravet på 1.000 abonnenter.

Kort sagt tjener du ikke penge, hvis din kanal ikke er på niveau. Den triste del er, at det kræver meget at opbygge en abonnentbase af loyale følgere. Og hvis din kanal er på grænsen til disse minimumskrav, er det ikke garanteret at tjene penge på YouTube. Hvilket ikke gør brugeroplevelsen spændende.

YouTube -berettigelse

Og så er der COPPA eller Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) fra 1998. Den blev oprettet for at forhindre vildledende marketingteknikker målrettet børn i bytte for deres personlige oplysninger.

Kort sagt forhindrer COPPA YouTubere i at oprette og dele børnevenligt indhold.

Udfordringen med COPPA er, at loven er bred og efterlader meget lidt plads til ærlige YouTubere at leve af. Manglende overholdelse kan også resultere i en bøde på 42.000 dollar for hver video, der overtræder loven. Flere grunde til at finde et solidt alternativ til YouTube.

Ud over YouTube

Bortset fra YouTube, lad os se på, hvordan du kan generere mere forudsigelig indkomst. Og hvis det er muligt. I vores erfaring på Uscreen har vi set YouTubere gå fra at tjene små lønsedler via YouTubes annoncebaserede model til tusindvis af dollars om måneden (mere om det senere).

At flytte til et YouTube -alternativ betyder at undersøge nye måder at generere indkomst på, og der er et par, du bør vide om, som har vist sig at være meget succesrige.

Modeller til videoindtægtsgenerering

At tjene penge på dine videoer behøver ikke altid at bestå af kørende annoncer. Her er en samling af syv måder, du kan gøre dine videoer til en indtægtskilde.

VOD eller video on demand

Video on demand inkluderer at tilbyde videoer til et publikum. Disse kan være lukkede eller gratis for offentligheden. Men fordi vi leder efter måder at tjene penge på videoer, lad os se på tre typer VOD -modeller, som du kan bruge.

Video on Demand (SVoD) abonnement

Abonnementer giver adgang til indhold mod et almindeligt gebyr. De mest populære versioner af denne model omfatter videoplatforme som Netflix, Hulu, AppleTV, DisneyPlus og Amazon Prime. For et månedligt gebyr kan du se så meget indhold som du kan. Du får adgang til tv -serier, film og kan se videoer i ultra HD -indhold.

Udlejning

Udlejning giver brugerne mulighed for at nyde videostreaming i en fast tid og et engangsgebyr.

Livstidsadgang eller transaktionsvideo på forespørgsel (TVoD)

Livstidsadgang giver brugerne adgang til indhold for evigt og mod et engangsgebyr.

Affiliate marketing

Affiliate marketing har ofte et dårligt resultat. Det er ikke fordi affilierede produkter er dårlige, men snarere på grund af den måde, de præsenteres på. Sandheden er, at det er let at være en affiliate marketing, og det kan betale sig. For at drage fordel af denne indtægtsgenereringsmodel skal du blot anbefale produkter og tjenester til seerne og modtage en procentdel af alt salg.

Sponsorater

Sponsorering er lidt mere kompleks end at lave produktanbefalinger. For at få betalt for godkendelsesaftaler skal du have et stort nok publikum, som mærker ønsker at nå. Når du udvikler et stort publikum, kan du strukturere tilbud og skabe kreativt indhold, der hjælper bagmænd med at skabe resultater for deres mærker.

Sælg varer

Salg af fysiske produkter er en af ​​de laveste frugter, der findes. Ved at oprette dit eget produkt og promovere det i dine videoer, kan du generere indtægter fra salg. Nok kan det tage lidt tid og kapital at designe og producere fysiske produkter i stor skala, men når du har et tilstrækkeligt antal følgere og en stærk promotion- og opsøgende strategi, kan du konvertere flere seere til betalende kunder.

Salg af informationsprodukter

Informationsprodukter er den mest populære produkttype, du kan sælge. De er billige at oprette, lette at distribuere og tilbyder høje fortjenstmargener. Opbygning af højkonverterende informationsprodukter handler om at udtrække værdifuld information. Dine produkter kan være i form af en e-bog, en guide, et videokursus eller et medlemssted.

Direkte udsendelse

Live streaming er ikke en ny idé, men den har udviklet sig meget, da flere platforme tilbyder live streaming. Og du kan tjene penge på livestreams ved at aktivere dem mod et gebyr (aka pay-per-view live streaming). For at dette skal fungere, har du brug for en platform, der giver dig mulighed for at være vært for livestreams, tage dem og acceptere betalinger (mere om det senere).

Som du kan se, er der mange måder at tjene penge på dit videoindhold uden at skulle stole på YouTube -annonceindtægter. Den bedste del? Du kan bruge mere end en af ​​disse til at diversificere din virksomhed og dine indtægtskilder.

Slutning

Platforme til videoindtægtsgenerering er ikke sjældne, men ikke alle videoplatforme er skabt ens. Hvis du leder efter måder at generere indkomststrømme, der genererer betydelig og stabil indkomst, bør du udvide din rækkevidde ud over YouTube og overveje at diversificere, hvad du tilbyder til publikum. Prøv disse metoder til indtægtsgenerering, og se hvilke af disse Youtube -alternativer, der fungerer for dig.