11 bedste job hjemmefra i 2022 (bedste online job)

Arbejdet hjemmefra er stigende, og social distancering accelererer kun denne tendens.

Og det giver mening.

Hvorfor skulle nogen sidde i myldretiden og gå til et kontor, når alt, hvad de har brug for, er en computer og en internetforbindelse?

At arbejde hjemmefra giver også mange fordele.

 • En typisk arbejdsgiver sparer omkring $ 11.000 om året for hver medarbejder, der arbejder hjemmefra halvdelen af ​​tiden.
 • Desuden sparer medarbejdere op til $ 4.000 om året ved at arbejde hjemmefra halvdelen af ​​tiden. Dette antal stiger betydeligt, når du overvejer at bo i et billigere område for at arbejde eksternt på fuld tid.

For det andet lever vi i en verden af ​​bekvemmelighed, og flere mennesker bliver hjemme i disse dage.

Det eneste, der er brug for, er en internetforbindelse, og du kan bestille mad, streame Netflix, bestille varer med Amazons to timers levering og nyde moderne bekvemmeligheder, som de fleste ikke kunne drømme om for årtier siden.

De dage er kommet, hvor alle kan arbejde hjemmefra (eller fra et hvilket som helst virtuelt sted) med en computer, webcam og videokonferenceværktøj.

Derfor dækker denne artikel det bedste arbejde hjemmefra til at gennemgå, så du kan tjene penge online og gøre det hjemmefra.

Den dag i dag taler de fleste artikler om arbejde hjemmefra om den samme lavtlønnede deltidstaktik:

 • Online undersøgelser
 • Klipning af kuponer
 • Indenlandsk dataindtastning
 • Virtuel callcenter repræsentant
 • Virtuel assistent
 • Hjem kundeservice
 • Administrativ assistent
 • Online rekrutterer
 • Hjem kundeservice agent; Kundeservicemedarbejder
 • De fleste af artiklerne viste endda børnepasning som et arbejde hjemmefra.

Hvilket år er 1993? Har jeg sovet hele tiden som Chris Farley med Hibernol ?

Chris Farley Hibernol Meme

Det har været mere end 25 år, så jeg gennemgik minimumslønnen, job på startniveau og job hjemmefra for at finde de vellønnede onlinejob og forretningsideer, der er bedst i dette århundrede.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at denne artikel indeholder affiliate links, der kan give mig en provision uden omkostninger for dig. Disse er simpelthen de bedste online job og værktøjer, som du kan bruge til at få succes. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er det bedste arbejde hjemmefra?

Med de fleste job bytter vi vores tid til penge. Derfor hjælper de bedste arbejdsmuligheder hjemmefra dig med at tjene flest penge på så kort tid.

Her er de top 11 legitime job hjemmefra med en fleksibel tidsplan, som du kan gøre for at begynde at tjene penge hjemmefra på din egen tid.

Bedste online job nr. # 1: Arbejd eksternt som en premium freelancer

At få et eksternt freelancejob er en god første mulighed.

Du arbejder direkte hjemmefra og vælger dine kunder. Mere produktivitet. Ikke mere sidde i irriterende trafik. Fantastisk balance mellem arbejde og liv. Her er nogle af fordelene ved at blive premium freelancer, hvis du kan drage fordel af deres viden.

Det første skridt er at tilmelde sig FlexJobs for at finde fleksible, førsteklasses fjernjobs, som du kan udfylde overalt i verden. 

Selvstændig erhvervsindkomst skyder i vejret. Denne infografik fra Upwork viser, at 57,3 millioner mennesker er selvstændige erhvervsdrivende og tjener 1,4 billioner dollars om året:

Autonom infografik 2019

Det er heller ikke vanskeligere at få et freelancejob end at få et almindeligt job. Mange undrer sig ofte over, hvordan de kan få et lukrativt job. Nogle gange søger kommende freelancere arbejde på freelancejob hjemmefra i måneder og måneder uden succes.

Problemet er, at de fleste freelance jobsites får masser af ansøgninger, og ansættelse af stillinger er begrænset.

Derfor skal du til at begynde med blive kreativ med din tilgang. Indsendelse af dit forslag og derefter vridning af din tommelfinger, venter på at nogen skal kontakte dig, får dig ingen steder.

Her er nogle af de gennemprøvede måder, der hjælper dig med at lande dit første freelancejob på ingen tid:

1. Opret en portefølje.

Det første trin er at oprette en portefølje. Selvfølgelig skal du bevise dine evner for at få noget troværdigt freelance -arbejde.

Din portefølje skal kunne:

 • Vis perfekt din ekspertise
 • Vis din ekspertise i nichen
 • Vis din personlighed

2. Skriv grundigt.

Et andet vigtigt råd, jeg kan give dig, er at skrive, skrive og skrive!

Det er ligegyldigt, om du er grafisk designer. Eller en encoder. Eller en ninja -kriger for den sags skyld.

Det eneste, der betyder noget, er, at skrivning er din bedste mulighed for at få dit navn derude.

Er du ikke en god forfatter? Så hold ud og bliv ved med at skrive.

Når du begynder at skrive om din niche, kommer kunderne i flok for at give dig job, ikke omvendt.

Jeg har opnået meget takket være min skrivning. Og selvom du er en blogger, der outsourcer noget af dit indhold til at skrive, skal du være en god redaktør uanset.

Fra at skrive nyhedsbreve til blogindlæg eller endda en simpel e -mail til klienter, det hele starter med det skrevne ord.

Håber du får ideen. Så begynd at skrive, og du vil se en flod af indgående kunder, der nærmer dig.

3. Hvordan finder man arbejde hjemmefra som freelancer?

Hvis du læser denne blog, er du måske begyndt at tænke på muligheden for at arbejde eksternt. Mange virksomheder som Formstack tilbyder fjernarbejde til deres medarbejdere.

Når du opbygger din troværdighed på arbejdsmarkedet, kan du også nemt finde jobannoncer på forskellige freelance -websteder.

Endelig, hvis du vil begynde at tjene penge online, er eksternt freelance -arbejde med Flexjobs mit første valg.

For det første udvælger Flexjobs arbejdsgivere til dig, så du får de bedste match.

FlexJobs kommer med et lille månedligt gebyr, ikke en procentdel, og til gengæld screener de alle jobmuligheder, så du kan begynde at tjene penge med det samme.

Start din freelance rejse med Flexjobs i dag, og begynd at tjene penge.

Kom i gang med Flexjobs

Bedste online arbejde hjemmefra Job nr. # 2: Start en blog på højt niveau

Det ser ud til, at alle blogger i disse dage, fra dine nysgerrige kolleger til fjerne bekendte og endda bedstemor Mary.

Lad mig være ærlig: Hvis du vil behandle blogging som bare at skrive om dine lidenskaber og håbe, at du vil tjene penge, kan du blive skuffet.

Fordi når du ser, at du ikke får de ønskelige resultater, vil du sandsynligvis stoppe, ligesom mindst 59,3% af andre bloggere.

Men hvis du virkelig vil lære at blogge for at tjene rigtige penge, skal du læse videre.

Det første trin er at få et betalt og hostet WordPress -domænenavn. Jeg anbefaler stærkt Bluehost, og de har hjulpet mig enormt med at skalere min blog til at tjene over $ 80k / mo.

1. Fokus på at opbygge et personligt brand.

Hvis du ikke er en god forfatter endnu, skal du ikke bekymre dig. Du skal blive den næste Hemingway eller Shakespeare for at opbygge et personligt mærke tilstedeværelse online.

Blogging er ikke at skrive en redaktionel for New York Times.

Med blogging skal du skrive, hvordan du taler, for her er dit hovedmotto at påvirke andre til at handle.

Og du kan ikke påvirke andre under dække af intellektualisme.

En del af at være blogger er at dele din historie med verden og ikke holde dig selv tilbage.

Sådan ser min Om -side ud:

Adam Enfroy Om mig side

Som du kan se, taler jeg ikke om nogen kommerciel succes eller hvad jeg siger for at være godt, det er hovedsageligt et foto af mig, da jeg var baby, haha.

Ved at være sårbar og reel i dit indhold kan du bryde igennem støjen, få forbindelse til dine følgere og opbygge din indflydelse hurtigere.

Du vil også være glad for at vide, at influencers er i høj efterspørgsel i disse dage. Ifølge statistikker har influencer marketing eksploderet 90 gange siden 2013.

Influencer Marketing

Disse er de vigtigste trin, der gjorde min blog til en effektiv platform for personlig branding:

2. Vælg en rentabel niche.

“Følg dine drømme; skriv om, hvad dit hjerte siger, og pengene kommer. “

Jeg afviser denne populære opfattelse.

Jeg brænder for alle slags emner: langrendsløb, astronomi, rejser til fjerntliggende steder, fantasifodbold, elefanter lol, men hvis jeg skulle skrive om nogen af ​​disse emner uophørligt uden at se læsere eller indkomst, ville jeg stoppe. 100% af tiden.

Denne form for rådgivning er ikke kun forkert, men også ineffektiv.

Uanset om du er en sulten kunstner, grafisk designer, coach, konsulent, lærer, alt i livet, hvad vi leder efter er anerkendelse og menneskelig forbindelse. Og kun at fokusere på dine lidenskaber uden en forretningsplan er ikke en måde at starte et projekt, der formodes at generere følgende og generere indtægt. Så i stedet for først at fokusere på dine lidenskaber og hobbyer, skal du starte med en iværksætter -tankegang.

Du skal først vælge din niche baseret på markedsfaktorer.

Når det kommer til blogging, skal du starte med at vælge en niche, som du er velbevandret i, men også har en anstændig Google -søgemængde og efterspørgsel på markedet.

For eksempel, hvis du forsøger at komme ind i den digitale marketingindustri, skal du ikke bare basere din blog på “digital marketing”. Den er for bred.

Start i stedet mere snævert, som SaaS SEO, B2B content marketing eller enhver anden sub-niche.

Start som ekspert nummer et i en lille niche med et publikum, som du fuldt ud imødekommer. Derefter kan du udvide og arbejde ind i andre nicher på samme lodrette.

I sidste ende har din niche brug for det, jeg kalder ARP: publikumsindkomstpotentiale. Hvor mange penge er din målgruppe villig til at bruge sammen med dig?

Når det kommer til salg, fungerer det bedre at gå efter et B2B-publikum af høj kvalitet, der kan tabe $ 5.000 på et øjeblik, frem for et publikum med færre penge. For eksempel er det sværere at sælge til en kæmpende universitetsstuderende med $ 15 eller mindre for pizza og øl ( jeg har været der, gjort det).

I sidste ende nærer penge og anerkendelse menneskelig lidenskab mere end tortureret skrivning nogensinde vil.

Fokuser på rådgivning på højt niveau, når du starter.

Når du har positioneret dig selv som en påvirker i din branche, er det første skridt til indtægtsgenerering at sælge avancerede konsulentydelser.

Det gode ved avanceret B2B-rådgivning er, at du ikke har brug for meget trafik for at tjene mange penge.

Det er en simpel formel, når du lige er startet:

 • En hvilende blog vil forblive i dvale, medmindre der er en “ubalanceret” kraft af SEO -viden på arbejde.
 • Denne lov viser, hvordan trafik, links og publikumspotentiale hænger sammen, som vist i følgende ligning:
 • Lav trafik * Høj pris = Høj trafik * Lav pris

Det er ganske enkelt. Når du lige er startet, og du ikke får så meget trafik, skal du naturligvis opkræve en højere pris og lave mere praktisk konsulentarbejde for at tjene de samme penge fra lavere trafik. Hvis du f.eks. Starter din blog, og du får 10 gange mindre trafik end i fremtiden, skal du opkræve 10 gange mere for at tjene det samme beløb med dine passive indkomststrømme.

Du kan tjekke mit e -mail -nyhedsbrev for et dybere dyk i dette, men med de rigtige gæstebloggingstrategier til at vokse din domænemyndighed kan du bruge din rådgivningsindtjening til at accelerere din blogvækst med indhold og links.

I sidste ende vil jeg have, at du begynder at generere en masse passiv indkomst på 3 til 6 måneder, ikke 3 til 5 år.

Husk, at du først skal placere dig selv som seniorkonsulent. Sørg for at fokusere på at gøre dine besøgende til virksomhedskunder og levere en fantastisk kundeserviceoplevelse.

Husk derefter, at du ikke bare er en blogger, men en virksomhedsejer, så du tænker som en. Ansæt forfattere i stedet for at skrive alting selv, fokuser på salg på forhånd, og indse, at du hurtigt kan få succes, hvis du gør en indsats.

For at opsummere det igen, start med at fokusere på rådgivning, og brug derefter denne indkomst til at finansiere din blog og fremskynde produktionen af ​​dit indhold. Når din trafik vokser, kan du gå videre til passive indkomststrømme som affiliate marketing, digitale produkter og online kurser.

Det første trin i starten af ​​en high-end blog er at tilmelde dig webhosting med Bluehost.

Du kan komme i gang med dem for kun $ 2,95 / måned (63% rabat) og starte dit blogimperium.

Kom i gang med Bluehost

# 3 af de bedste online job: Dropshipping

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan blive involveret i at sælge produkter uden at bekymre dig om lagerbeholdning eller opfyldelse af ordrer?

Denne metode til e-handel kaldes dropshipping.

Sådan fungerer drop shipping:

 1. Du (forhandleren) starter en e-handelsbutik og annoncerer en producentens produkt.
 2. En kunde gennemfører en ordre på dit websted.
 3. Derefter videresender kunden og ordreoplysningerne til producenten, der håndterer forsendelsen.

Sådan fungerer hele processen takket være Visual.ly:

Sådan fungerer Drop Shipping

Processen er enkel og kræver kun et websted for at blive en online forhandler af tusindvis af potentielle produkter online.

Men som enhver forretningsmodel har den nogle ulemper:

 • Lavere fortjenstmargener end at sælge dine egne produkter. Når det kommer til dropshipping, er omkostningerne lave, men det er fortjenstmargenerne også. Udbyderen tager en stor del af det, du tjener fra dig. 
 • Høj konkurrence. Hvis du sælger varer, vil mange andre sandsynligvis gøre det samme. Derfor er det en kendsgerning, at konkurrencen er ret høj.
 • Mindre kontrol over mærket. Da du sælger produkter fra en producent, kan dit mærkeimage lide. En måde at afbøde dette på er at få din producent til at lægge tilpassede mærkeindsatser på æskerne.
 • Mindre kontrol over kundeservice. Da du ikke selv sender produktet, kan du få dårlige anmeldelser for ting, der er helt uden for din kontrol.

Samlet set har omkring 27% af onlineforhandlere omfavnet drop shipping.

Forhandlere vs dropshipping

Konkurrencen er ret høj. Men hvis du gør det på den rigtige måde, er der et stort potentiale med drop shipping.

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med drop shipping, kan du stole på en freelancer fra et websted som Fiverr. Fiverrs dropshipping -sektion indeholder freelancere, der kan hjælpe dig med alt fra at oprette og designe din butik til at synkronisere dine produkter og markedsføre din virksomhed.

Generelt er her en hurtig guide til at komme i gang med drop shipping:

 • Vælg en niche, og undersøg, hvilke produkter der er bedst egnet til dit publikum.
 • Udfør en konkurrentundersøgelse for at se deres produkter og priser.
 • Vælg en e-handelsplatform, og design din online butik.
 • Se omhyggeligt efter en velrenommeret dropshipping -udbyder.
 • Synkroniser din produktbeholdning med en leverandør som beholdningskilde.
 • Start dit e-handelswebsted.
 • Start med at markedsføre din online butik.

For at komme i gang anbefaler jeg Wix som din e -handelsplatform, da de er meget nemme at bruge og integrere med mange drop shipping -værktøjer.

I sidste ende skal du for at få succes som dropshipper skabe et rigtigt mærke bag dine produkter. Det er sværere at gøre dette, når du sælger produkter fra andre grossister. Men ved kun at sælge 5-10 meget eksklusive produkter har du den bedste chance for reel succes.

Du kan komme gratis i gang med Wix og opgradere til en forretningsplan. 

Sælg online med Wix

Digital marketing freelancing

Online digitale marketingjobs er i høj efterspørgsel, og der er et kompetencegab, som disse stillinger ikke kan udfylde. De er en fantastisk måde at bruge dine kreative og analytiske evner til at hjælpe virksomheder med at vokse deres online tilstedeværelse.

Ifølge en undersøgelse mangler omkring 50% af moderne virksomheder faglærte.

Gap i digital marketingfærdigheder

Med fremskridt inden for globaliseringen er vi i øjeblikket vidne til en stigning i virksomheder, der outsourcer deres digitale marketingfunktioner, og du behøver ikke en bachelor, en universitetsuddannelse (eller endda et gymnasium), når du er selvstændig.

Derfor er det en win-win-situation.

For det første sparer virksomhederne ekstra penge og unødvendig hovedpine på denne måde. De behøver ikke at ansætte et uddannet team til hver afdeling, når de kan outsource dem. Og på den anden side får de, der er villige til at arbejde hjemmefra, mere lukrative muligheder.

Hvis du tror, ​​at dette er noget, du vil gøre, er her nogle tips til, hvordan du får det til at ske.

1. Arbejd på et specifikt færdighedssæt.

Vælg en bestemt niche inden for digital marketing.

SEO. Betal pr. Klik -annoncering. Socialt betalt. Analytics. Content Marketing. Konverteringsrate optimering. Affiliate marketing.

Der er mange discipliner.

Du kan udnytte mere end én digital marketingfærdighed, du måtte have. Men nøglen er at identificere dit mest rentable færdighedssæt.

Her er nogle færdigheder, som enhver digital marketingmedarbejder bør have:

1. Content Marketing og SEO.

Den digitale verden er baseret på indhold. Og disciplinerne content marketing og SEO går hånd i hånd.

SEMrush teknisk SEO

Online -virksomheder har brug for mennesker, der kan skrive exceptionelt indhold og få det rangeret i søgemaskiner.

Dette er et omfattende færdighedssæt, der omfatter mange discipliner:

 • Søgeordsforskning.
 • Indholdskalendere og projektledelse.
 • Skrivefærdigheder
 • Kendskab til almindeligt anvendte SEO -værktøjer.
 • Teknisk SEO.

2. Betalt digital erhvervelse.

Job, der godt betaler, inkluderer søgemaskinemarketing (SEM), affiliate marketing og betalte sociale medier.

Shopify Facebook Køb produkt

Men når det kommer til markedsføring på sociale medier, kunne de fleste mennesker bruge hjælpen, da reklame på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest og andre kanaler kan få dig, og det er her, du går ind i spillet. Du kan tjene penge online ved at oprette Facebook -annoncer, Instagram -annoncer, Pinterest eller endda Snapchat og blive en fjernadministrator på sociale medier.

3. Analytics.

At forstå data for at træffe informerede marketingbeslutninger er en meget krævet færdighed.

Vækstmarkedsførere og analyseeksperter analyserer rapporter for at forstå webstedsbrugeradfærd.

Kendskab til Google Analytics er en god start. Derefter kan du gå videre til mere avancerede datavisualiseringsværktøjer som Adobe Analytics og Tableau.

Google Analytics august 2022

Bortset fra disse er der masser af andre digitale marketingjob inden for områder som optimering af fastholdelsesfrekvens (CRO), content marketing, marketingchef, projektledelse osv.

Nu kommer den mest afgørende del.

Hvor kan du finde det mest lukrative hjemmearbejde til digitale marketingfolk?

Hvis du ikke har officiel digital marketing erfaring endnu, er det en god idé at få erfaring som freelancer. At få ægte praktisk erfaring og opbygge dit CV er en god måde at finde de bedste muligheder på.

Det bedste freelance -websted til at starte med er Flexjobs.

For et mindre gebyr giver de adgang til tusindvis af marketingmuligheder og tager et indgående kig på hver enkelt, så du hurtigere kan begynde at tjene penge som freelancer.

Kom i gang med Flexjobs

Andre steder at finde digitale marketingjob omfatter:

 • Angel.co – et websted til opstartsjob.
 • LinkedIn: opret en jobsøgning med søgeord som “digital marketing”, “content marketing”, “SEO” osv.
 • Indeed.com: Søg efter “digital marketing”.

Online kurser, coaching og rådgivning

Lad os tale om et andet godt job online: at være en online coach. Med stigningen i eLearning og fjernarbejde er det et godt tidspunkt at indtaste dette felt.

Hvis du nyder at arbejde med andre og hjælper dem med at nå deres mål, så er dette arbejde hjemmefra (WHF) job perfekt til dig.

Først skal du tænke over ekspertiseområderne i din niche og den erfaring, du har i visse brancher.

Der er mange typer af trænere, såsom:

 • Livscoaching
 • Karrierecoaching
 • Business coaching
 • Executive Coaching
 • Wellness coaching
 • Finansiel coaching
 • Spirituel coaching

Og disse områder kan opdeles yderligere. For eksempel kan en wellnesscoach fokusere på ting som meditation, spiseforstyrrelser eller fitness.

Hvordan kan du starte dit eget arbejde hjemmefra som coach?

Her er nogle tips til at hjælpe dig i gang som online coach.

1. Udvikle ekspertise i din niche.

Når du har besluttet, hvilken type coach du vil være, skal du begynde at opbygge ekspertise i din niche.

For eksempel er denne blog mit personlige brand og en måde at lære folk om marketing og digitalt iværksætteri. Før jeg blogger på fuld tid, var jeg leder af digital marketing for et stort teknologivirksomhed i Austin, Texas. Denne faglige viden var et naturligt udgangspunkt for indholdet i denne blog, og jeg brugte min faglige indflydelse til at hjælpe mig i gang.

Du kan udvikle ekspertise på mange måder:

 • Start et websted, og skriv blogindlæg om emner i din niche.
 • Skriv gæsteposter på andre autoritative websteder i din niche.
 • Taler ved branchearrangementer.
 • Sælg et online kursus.

Det er umuligt at søge råd fra nogen, der ikke kan findes online.

Start med at blogge om dine online kursusemner. Dine blogindlæg kan være korte forhåndsvisninger / minilektioner baseret på, hvad der er inkluderet i dit online kursus.

Opret og salg online kurser.

Ved at bruge en online kursusplatform kan du oprette og sælge online kurser.

Talrige tænkelige websteds -temaer

Her er trinene til at komme i gang:

 • Vælg en online kursusplatform som Thinkific.
 • Planlæg dit kursus online og lav en oversigt.
 • Valgfrit: Opret en salgsside, og forudsalg dit kursus for at validere din idé.
 • Optag dine lektioner på video og opret dine opgaver.
 • Rediger og upload dit kursusindhold.
 • Publicer dit kursus og promover det for dit publikum.

Du bør også overveje at tilbyde trinvise priser og rabatter for at maksimere dit salg. Overvej også at tilføje plugins som bonusfiler, 1: 1 træningssessioner eller ugentlige træningskald for at øge værdien af ​​dit kursus.

Jeg anbefaler dig at prøve Thinkific, min # 1 anbefaling til den bedste online kursusplatform. Dette værktøj hjælper dig med at oprette lektioner og dele dem med et bredt publikum. Du kan læse min fulde Thinkific -anmeldelse for mere detaljerede oplysninger.

Hvis du er interesseret, kan du få en 1-måneders gratis prøveperiode fra Thinkific for at begynde at sælge onlinekurser. 

Kom i gang med Thinkific

Professionel video- og lydredaktør

Hvis du er ekspert i videoredigeringsværktøjer, er en god forretningsidé at være en fjernredigeret videoredigerer på fuld tid.

Bedste videoredigeringssoftware

En anden fordel ved at være lyd- og videoredigerer er tendensen til at få et mere fjernt job. Fordi en redaktør i modsætning til instruktører, belysningseksperter eller kamerahold kan arbejde hvor som helst.

Mens de fleste mennesker kan redigere simple videoer, kræver det en ekspert at lave en fantastisk film eller kort video.

Og med stigningen i video marketing vil dens efterspørgsel kun stige.

Tag et kig på disse videostatistikker:

Videoindholdsstatistik

Det er en utrolig mængde videoindhold.

Selvom det er svært at komme ind i videoredigering til fjernsyn og film, kan du oprette en lukrativ virksomhed hjemmefra, der er målrettet mod mærker, der har brug for videoindhold.

Her er nogle muligheder for at tjene penge som video- / lydredaktør:

1. Sælg lagerfotos og videoer. Hvis du ønsker at tjene passiv indkomst på siden af ​​dit almindelige job, er det en god idé at sælge stockfotos og videoer. Du kan tage billeder af HD-kvalitet af naturen, bybilleder, mennesker der udfører opgaver og mere.

Nogle populære lagerbiblioteker inkluderer:

 • DepositumFotos
 • Shutterstock
 • Fotolia
 • falske billeder
 • iStock
 • Buttede

2. Sælg Virtual Reality (VR) og 360 -graders videoer – Muligheden for at oprette virtual reality -videoer kan tage dig steder. Både VR og 360-graders videoer giver dig mulighed for at udforske hver tomme af videorammen. VR -videoer giver dig også mulighed for at interagere med video, som er det vigtigste salgsargument. For eksempel kan denne teknologi bruges til at få vist en liste over ejendomsfortegnelser og andre virtuelle ture.

Programmering og kodning af job

I dag forsøger små og mellemstore virksomheder at bremse deres udgifter ved at ansætte freelance-arbejde hjemmefra.

Og derfor ser vi et boom i freelanceindustrien.

Nogle eksempler på, hvem der ønsker at ansætte freelance programmører:

 • Iværksættere – Lej freelance kodere og programmører for at skabe et bevis på konceptet for at demonstrere din idé.
 • Små virksomheder – Generelt på udkig efter midlertidige eller endda permanente tjenester. Uden at betale yderligere fordele som sundhedspleje, jobsikkerhed osv.
 • Enkeltpersoner: Ja, selv mennesker med et kodningsproblem lejer freelance programmører og programmører fra tid til anden for at løse et problem eller for at søge hjælp til deres lektier eller noget.

Har du bemærket de samlende egenskaber ved disse værker?

De er alle små og midlertidige og kan gøres hurtigt, mens du sidder derhjemme.

Freelance kodnings- og programmeringsjob er relativt lette at finde og kommer med en høj timepris. Du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker, der søger freelance -kodere på utallige freelance -websteder overalt på internettet.

Antallet af freelance kodnings- og programmeringsjob overstiger langt andre positioner hvad angår volumen.

Lad mig ikke tvinge dig til at tro på dette, se selv:

Uafhængige kodejob

Nogle af de nyere og nye job fra hjemmekodningsjob omfatter:

 • Website udvikling
 • Skraber data
 • Mobil applikationsudvikling
 • Opbygning af chatbots til websteder
 • Enkle spil
 • Programmering af mikrokontroller

H OW får du kodejob?

At vælge et godt jobwebsted og indstille jobadvarsler øger sandsynligvis dine chancer for at få et godt kode- eller programmeringsjob derhjemme.

Det er bedst at se på steder, der er meget efterspurgte, og hvor arbejdsgivere er villige til at tilbyde en anstændig løn.

Nogle af de steder, jeg vil foreslå, omfatter:

1. Opret en GitHub -profil: Selvom det er bydende nødvendigt at have et personligt websted; Programmører bør ikke også glemme at sætte deres kode på GitHub.

GitbHub

Der er så mange grunde til, at oprettelse af din GitHub -profil er afgørende. For det første er det et godt sted at få anstændig eksponering, hvilket kan føre til flere kunder. For det andet kan din GitHub -profil tjene som din portefølje og genoptage, som du kan vise, når du henvender dig til en potentiel kunde.

2. Standard uafhængige websteder – Du bliver nødt til at konkurrere med andre fra hele verden på disse websteder. Når det er sagt, betyder det også, at du får store muligheder fra kunder over hele verden og kontrollerer din udbetalingsrate.

Her er nogle af de standard freelance -websteder til at finde kodnings- og programmeringsarbejde derhjemme:

 • Fleksjobs
 • Fiverr
 • Oparbejde
 • Guru
 • Mennesker i timen
 • Freelancer

I sidste ende er Flexjobs din bedste mulighed for at finde disse kodningsjob.

Kom i gang med Flexjobs

Freelance skribent / redaktør

Skrivning er et af de mest populære job hjemmefra i de seneste år.

Som jeg nævnte før, uanset hvad du gør, og hvor du går hen, er indholdet overalt.

Bedste forretningsideer Freelance -skrivning

Og derfor ser du en stigning i både freelance skribenter og fjernarbejde. Bonuspoint, hvis du kan skrive på andre sprog som spansk eller fransk. 

Men når mange i første omgang sætter deres fod på arbejdsmarkedet for freelance skribenter, aner de ikke, hvad de laver. Nogle gange tyer de til at forfølge andre freelancere og se på, hvad de skriver, læse forskellige gamle blogindlæg og meget mere.

Men du behøver ikke at prøve denne hit-and-miss-tilgang. Jeg har opdaget nogle gode måder at hjælpe dig med at lande dit freelance skrivejob uden meget besvær.

1. Start kold pitching. Cold Email sender e-mails eller beskeder via sociale medier til virksomheder, små og mellemstore virksomheder, iværksættere eller startups for at informere dem om dine tjenester.

Sørg for, at din tone ikke lyder gentagende. Tilføj noget karakter ved at tale om, hvordan du kender din virksomhed, og hvordan dine tjenester kan løse dine problemer.

2. Præsenter dig selv for udsigter, der er angivet på jobtavler: Er du ivrig efter at finde et kvalitetsjob derhjemme? Så at hoppe på jobbrædderne er dit sikreste bud. Det er også den bedste måde at finde et fast job på uden at miste en fast freelanceindkomst.

Her er nogle af de mest lukrative jobtavler, du kan overveje at lancere:

 • Problogger
 • Blogging Pro
 • Hele freelance skrivejobbetavlen
 • Indhold
 • Fleksjobs

3. Følg Job Board Twitter -id’er – Sociale medier kan gøre underværker, når det kommer til at få kvalitetsarbejde i hjemmearbejde.

Twitter er et godt sted at få skrive- og korrekturlæsningsjob, da du følger de korrekte kontroller. Disse identifikatorer giver et væld af freelance skrive- / redigeringsjob som dette:

Freelance Twitter -forfattere

Her er de Twitter -identifikatorer, som jeg vil anbefale dig at følge:

 • @Write_Works
 • @Uhyre
 • @FreelanceWJ
 • @JJobs_tweets
 • @Hvem betalerWriters

Kom i gang med Flexjobs

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at denne artikel indeholder affiliate links, der kan give mig en provision uden omkostninger for dig. Disse er simpelthen de bedste online job og værktøjer, som du kan bruge til at få succes. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Arbejde hjemmefra Medicinske job

Arbejde hjemmefra har digitale medicinske job været stigende i nogen tid nu, og tendensen viser ingen tegn på at aftage.

Medicinsk kodning Jobsøgning

Men hvad vil du gøre som freelancer inden for det medicinske område?

Du behøver ikke helt sikkert guide en kirurg. (Det er dog vigtigt at tjekke stillingsbeskrivelsen for detaljer om krav og erfaring.)

Du kan prøve simple digitale medicinske job, såsom:

1. Medicinsk transskriptionist. At blive en medicinsk transskriptionist, mens du prøver hårdt og prøver at bygge din portefølje, er ikke en dårlig mulighed. Det viser sig, at du kan tjene et anstændigt beløb bare ved at skrive lægernes indspillede diktat.

2. Talsmand – Mange virksomheder ansætter betroede læger til at være talsmænd for deres supplerende produkter. Bemærk, at dette job er for specialiserede læger og eksperter inden for det medicinske område med stærke kommunikationsevner. Den vigtigste fordel ved dette job er dens høje løn.

3. Forsker – kan hjælpe apotekskonsulentfirmaer med at undersøge forskellige emner, herunder farmaceutisk markedsundersøgelse, aldrende befolkning, kræftbehandlinger og så videre.

4. Tekstforfatter – Vi har allerede dækket skrivning og redigering i vores tidligere punkt. Men sundhedsindustrien ansætter også transskriptionister ud over traditionelle forfattere.

5. Associeret videnskabelig direktør – Har du en avanceret uddannelse inden for biovidenskab? Så er dette job en glimrende mulighed for dig. At arbejde som freelance Associate Scientific Director indebærer primært at skabe indhold til en række forskellige terapeutiske områder.

Hvor finder du fjernjob inden for digital medicin?

Jeg vil anbefale at starte til uafhængige websteder, såsom:

 • Fleksjobs
 • Oparbejde
 • Ja
 • Glasdør
 • Sundhedsjob – Remote.co

Online design konsulent job

Har du øje for visuel æstetik?

Hvis ja, kan du springe ind i designkonsulentjob. Den bedste del er, at det ikke er en barriere på dette område at have en formel uddannelse, når du er uafhængig.

Din kreative vision og din evne til selvuddannelse kan få dig til at vokse med spring og grænser.

Designkonsulenter kan arbejde i flere domæner, herunder:

1. Webdesign.

Ligesom indholdet kan du heller ikke rumme webdesignet. Hver side på internettet kræver UX og design. Derfor er dette job så populært blandt freelancere.

Adobe XD: den bedste webdesign -software

Hans job som webstedsdesignkonsulent inkluderer at analysere design af et websted og bestemme, hvordan det visuelt kan forbedres for at øge konverteringen.

Når du først begynder at vokse og begynder at få flere kunder, kan du endda udvide dit soloarbejde fra et job i hjemmet til et virtuelt webdesignbureau, hvilket øger dine lønintervaller.

2. Grafisk design.

Hvis du er dygtig til at bruge forskellige Photoshop- og Illustrator -værktøjer og har en medfødt følelse af kreativitet, bør du ikke tænke to gange om at komme ind i grafisk design.

Adobe InDesign coverbillede

For at være konsulent er din tekniske viden imidlertid ikke alene nok. Du skal også have stor erfaring inden for kunde- og projektledelse.

Når det er sagt, behøver du ikke et diplom eller en grad i grafisk design for at forfølge denne karriere. Du kan klare dig ganske godt, hvis du er hjemmeundervist ved at tage pålidelige onlinekurser.

3. Indretning.

At komme i freelance indretningskonsulent har flere fordele, men det kræver meget arbejde. Dit job som freelance indretningskonsulent er stort set det samme som for en almindelig konsulent.

For at få dit navn derude kan du bruge platforme som Houzz, hvor millioner søger og finder indretningstips og inspiration.

Online job for et fjernteknologisk firma

Teknologivirksomheder, især nystartede virksomheder og små og mellemstore virksomheder (SMV’er), flytter i stigende grad deres arbejdsstyrke fra virksomheden selv til den fjerntliggende.

Tænk på de mest almindelige jobtitler på et kontor: salgsrepræsentant, personalespecialist, forretningsudviklingsrepræsentant, kundeservicerepræsentant osv. Alle kan arbejde eksternt.

Jeg arbejdede som startup, og mens jeg arbejdede på kontoret, kunne jeg også arbejde hjemmefra.

Og med stigende social afstand giver mange virksomheder deres medarbejdere mulighed for at forblive fjernt på fuld tid.

Ifølge Mercer lever vi i en tid med forstyrrelser, og virksomheder implementerer venligere telearbejdsordninger.

Fjernarbejde hjemmefra kan gavne organisationer på mange måder, såsom:

 • Reduktion af nedslidning blandt arbejdere.
 • Lavere omkostninger, hvilket gør præmier som sundhedsforsikring mere bekvemt at betale.
 • Adgang til en bredere talentmasse.
 • Potentiel produktivitetsforøgelse.
 • Spar tid og penge for både virksomheden og medarbejderne.

Hvad angår mennesker, nyder de endnu vigtigere fordele, når det kommer til at arbejde hjemmefra:

Årsager til, at medarbejdere arbejder eksternt

Ikke nok med dette, dem, der udfører fjernarbejde og har fleksible arbejdstider, er mere produktive end dem, der arbejder på kontorer.

Ifølge en Flexjobs -rapport hævder hver anden ud af 3 arbejdere at have en højere produktivitet hjemme.

Arbejde hjemmefra Produktivitet

Værdien og populariteten af ​​at arbejde hjemmefra kan ikke modbevises. Du bliver betalt hver uge for din service, og du behøver ikke at rejse på arbejde.

Når vi bevæger os ind i den enkeltes økonomi, er din indkomst kun begrænset af din viden og service.

Det er op til dig at opbygge dit brand og høste de fremtidige fordele ved denne virtuelle økonomi.

Ofte stillede spørgsmål om job hjemmefra

Hvilken slags arbejde kan jeg udføre hjemmefra?

Så længe du har en computer og en internetforbindelse, er der mange muligheder for at få et job online. Her er nogle af mine favoritter:

1. Få et job inden for digital marketing. Mange digitale teknologivirksomheder og bureauer tillader deres arbejdere at arbejde hjemmefra.

2. Du kan lære at starte en blog og tjene penge fra flere indtægtskilder, f.eks. Annoncer, kurser, digitalt produktsalg og mere.

3. Dataindtastningsjob er meget efterspurgte og lette at udføre.

4. Hvis du taler mere end ét sprog, kan du være online oversætter og oversætte webkopier, bøger, dokumenter og mere.

5. Hvis du har kodningsevner, kan du arbejde hjemmefra som en web- eller applikationsudvikler.

6. Du kan tilmelde dig et websted som Upwork eller Fiverr for at sælge dine digitale tjenester. Dette kan være alt fra freelance-skrivning og grafisk design til virtuelt assistentarbejde og voice-over-arbejde.

7. Arbejde som repræsentant for et callcenter. Mange callcentre har brug for folk til at besvare telefonopkald, hjælpe kunder og hjælpe med at generere salg.

Tjek disse ekstra arbejde hjemmefra, for at være mere produktive i år.

Betaler onlinjob virkelig?

Ja, onlinejob betaler godt, og der er en bred vifte af muligheder og lønninger. For eksempel på det laveste niveau kan du blive en virtuel assistent og tjene en gennemsnitlig løn på $ 17 i timen. I den højere ende kan du lære at starte en blog og tjene penge på affiliate marketing. Som du kan se fra mine blogindkomstrapporter, tjener jeg over $ 80.000 om måneden ved hjælp af denne metode.

Hvilke virksomheder lejer fjernarbejde hjemmefra?

Efter at social afstand blev en ny normal i mange dele af verden, steg antallet af virksomheder, der ansætter fjernarbejdere. Her er nogle af de bedste virksomheder, der ansætter fjernarbejdere i år:

1. Aetna

2. Cisco

3. Dell

4. Hilton

5. JPMorgan Chase

6. Phillips

7. Stryker

8. VMWare

9. Wells Fargo

10. Williams-Sonoma

Hvordan arbejder jeg for Amazon hjemmefra?

Amazon tilbyder arbejde hjemmefra og opdeler sine stillingsopslag i opfyldelses- og timearbejde. Fjernarbejde hjemmefra kan omfatte kundeservicetjenester, personalestillinger, cloud -serviceansvarlige, Alexa -supportspecialister, tekniske supportmedarbejdere og mere. For at finde denne type fjernjob skal du gå til webstedet Amazon Virtual Locations og filtrere efter jobkategori og placering.

Hvad er det letteste online job?

Hvis du leder efter et let, stressfrit online job, er her nogle gode muligheder:

1. Freelance skribent

2. Produkt tester

3. Dataindtastningstekniker

4. YouTuber

5. Grafisk designer

6. Niche -webstedsbygger

7. Amazon eBook -editor

8. Underviser

9. Kundeservicemedarbejder

10. Pollster

Hvordan kan jeg arbejde for Google hjemmefra?

Google er en af ​​de bedste virksomheder at arbejde for og ansætter fjernarbejdere af og til. For at finde disse muligheder skal du gå til Google Career -webstedet og klikke på linket “Job”. Derfra kan du søge job efter søgeord og placering. Sørg for kun at ansøge via Google; der er mange websteder, der hævder at have job, men ikke er tilknyttet Google.

konklusion

Hvis du vil finde de bedste online -job til at arbejde hjemmefra eller rejse, mens du arbejder, har du mange muligheder. Disse muligheder giver dig fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst, mens du pendler og undgår myldretidstrafik. Find alt fra deltidsjob for ekstra penge til fuldtidsjob.

For at få succes skal du stoppe med at følge pakken med taktik med lav værdi. For at tjene flere penge skal du holde dig væk fra gamle artikler, der anbefaler online undersøgelser, indsamler kuponer, børnepasning eller er en virtuel assistent.

Kast i stedet bort andre og find dit unikke digitale færdighedssæt. Det vigtigste er at forsøge at holde sig foran de nye tendenser inden for digital marketing for at generere en passiv indkomststrøm.