7 bedste videohostingsider i 2022 (plus gratis muligheder, rangeret)

Kan du forestille dig, hvordan 2022 ville have været uden videohosting?

Vi ville ikke have nogen Zoom til at kommunikere med familie og venner og ingen YouTube at vende os til, når spændingerne kogte over, mens vi sad fast hjemme hos familien i uger (eller måneder).

I erhvervslivet er det vigtigt at få en korrekt video for både virksomheder og ejere af små virksomheder.

Men hvad betyder det? Hvad betyder det at udmærke sig i video, især i forretningsmæssig forstand?

Lad os starte med det grundlæggende.

Du skal gentænke den måde, du præsenterer videoer på dit websted.

Med andre ord skal du vælge den videohosting, der hjælper dig strategisk med at planlægge videoindholdet på webstedet.

Det er hvad videohosting er til.

I denne vejledning rangerede og anmeldte jeg de bedste videohosting (og YouTube -alternativer) baseret på hosting, priser, funktioner, support, kvalitet og mere.

Hvad er den bedste videohosting?

Som med streaming- og OTT -platforme har markedet for videohostingtjenester nogle fremtrædende navne. Selvom mange tilbyder lignende (eller i det mindste sammenlignelige) funktioner, er nogle leverandører bedre egnet til specifikke kundeanvendelsessager.

Her er mine bedste valg til den bedste videohosting.

1. YouTube.

YouTube -startside

Det næstmest populære websted i verden, YouTube, er en fantastisk videoplatform. Det hjalp med at lancere karriere for popstjerner og påvirkere. Men hvad der er godt for Billie Eilish og Bieber, er ikke nødvendigvis godt for dig og din virksomhed.

Du kan integrere YouTube -videoer på dit websted, og det vil ikke koste dig noget. Men nogle gange kommer gratis til en pris.

Når du integrerer YouTube -videoer på dit websted, opgiver du i det væsentlige kontrollen over, hvilket indhold dine besøgende vil vide om. Lige så åbenbart åbner du tilsyneladende en luge, hvorigennem seerne nemt kan hoppe ud af dit websted og ned i kaninhullet på YouTube.

Tilpasning er også et alvorligt problem.

For at tilpasse YouTube -integreringskoder skal du ændre CSS og kode, hvilket kan være tidskrævende og i sidste ende vil føre til mindre end tilfredsstillende resultater. Du kan også få din indlejrede YouTube -video til at blive vist uden signaturkontrolelementer; Dette er noget, som selv de mest teknisk udfordrede kan finde ud af at gøre.

Alt dette er i skarp kontrast til (de fleste) af de andre platforme, der er nævnt på denne liste. Designet til at være en super fleksibel og forretningsorienteret videohostingsoftware, det giver brugerne mulighed for at designe deres egen videoafspiller, en der viser et firmalogo og matcher deres brandfarver.

Måske vigtigst af alt, giver YouTube ikke så komplette data som andre betalte muligheder.

Her er omfanget af YouTubes analyser:

Du kan se det samlede antal visninger og forholdet mellem likes og dislikes.

Bortset fra disse forfængelighedsmetoder, har du ingen idé om, hvorvidt din video giver genklang hos dit publikum eller ej. Dette er problematisk, når det kommer til at evaluere, om dine videomarketinginitiativer lykkes eller ej.

Du bør besøge YouTube, hvis du er:

En person eller en virksomhed med et stramt marketingbudget.

Det er også godt for dem, der leder efter gratis videohosting, dem, der ønsker at uploade ubegrænsede videoer, hoste livestreams og bruge social deling.

Pris:

Gratis

2. Cincopa.

Cincopas hjemmeside

Cincopa skiller sig ud for at være en omfattende medie- og digital asset management -platform. Det er en smart måde at sige, at du kan være vært for alt med Cincopa: billeder, podcasts, lydfiler og selvfølgelig videoer.

Kan du huske, at Netflix-lignende fordybende videomiljø nævnt tidligere?

Du kan nemt gøre det med denne platform ved at oprette en Cincopa -videokanal. Hvis du planlægger at lave et videokursus, hvad enten det er for studerende, klienter eller onboarding -medarbejdere, kan du bruge Cincopas videokursus.

Du kan fange oplysninger fra individuelle seere ved at organisere formularer, der skal vises under en video. Takket være kraftfulde tredjepartsintegrationer kan du sende disse værdifulde oplysninger til din marketingautomatiseringsplatform (f.eks. HubSpot).

På den måde kan du tage det indhold, dit publikum højst sandsynligt vil interagere med og inkorporere det i dine automatiserede marketinginitiativer (f.eks. Leadscoring baseret på foruddefinerede displaybenchmarks, workflow -triggere).

Ligesom andre udbydere på denne liste (Vidyard og Wistia) tilbyder Cincopa et kraftfuldt skærmoptagelsesværktøj: RecTrace.

En gratis Chrome-udvidelse, RecTrace, giver brugerne mulighed for at optage sig selv, deres skærm eller begge dele og levere fantastiske bidstore videoer. Brugere kan gøre alt dette fra deres e -mail -browser.

Brugere kan klikke på RecTrace -ikonet i deres Gmail, optage sig selv; Når de er færdige med at optage, tilføjes videoen automatisk til e -mailen.

Endelig kan Cincopas robuste analysefunktioner være en spilskifter, især for dem, der værdsætter individuel leadgenerering. Du kan se, hvem hver seer er, hvor i verden de så en video, hvilken enhed de brugte, og den nøjagtige opdeling af deres visningshistorik (f.eks. Antal visninger, CTA -engagement osv.).

Andre funktioner, som Cincopa Heatmaps, giver et samlet overblik over ydelsen af ​​en given video. Du kan se, når der er et betydeligt fald i publikum og optimere som respons.

Du bør tage et kig på Cincopa, hvis du er:

 • SMB
 • SMV
 • Selskab
 • Franchisegiver
 • Online pædagog

Priser:

Du kan udforske Cincopa-platformen i løbet af en 30-dages prøveperiode, hvorefter du kan vælge en af ​​følgende abonnementspakker:

 • Opstart: For $ 9 om måneden kan den være vært for op til 5 videoer sammen med 500 billeder, 50 lydfiler (inklusive langformede podcasts) og 20 PDF-filer.
 • Plus: For $ 25 om måneden kan den være vært for op til 40 videoer sammen med 1.500 billeder, 200 lydfiler (inklusive langformede podcasts) og 40 PDF-filer. Med denne plan får brugerne adgang til grundlæggende analysefunktioner og en række tredjepartsintegrationer.
 • Virksomhed: For $ 99 om måneden kan du være vært for et ubegrænset antal videoer, billeder, podcasts og PDF -filer online. Velegnet til ti brugere. Med denne plan får brugerne adgang til Cincopas avancerede analysefunktioner og tredjepartsintegrationer.
 • Virksomhed: For $ 99 om måneden får du ubegrænset båndbredde og mulighed for at uploade billeder, podcasts, PDF-filer og videofiler i høj kvalitet. Det er velegnet til 250 brugere. Med denne plan får brugerne adgang til Cincopas analysefunktioner og tredjepartsintegrationer.

3. Wistia.

Wistia -startside

Wistia er en førsteklasses videomarketingplatform og er et populært videoværktøj eftertragtet af virksomheder og marketingbureauer. Ved at tilbyde et væld af analytiske funktioner kan Wistia udnyttes til at generere flere leads ved at se videoer på webstedet.

Af særlig opmærksomhed er Wistias A / B -testfunktion. Når brugere uploader videoer, kan de bruge tilfældige miniaturebilleder til A / B -test, analysere og spore seerinddragelse.

Wistia har fornemmet sit enorme forretningspotentiale og har for nylig tilføjet podcast -hosting til sin liste over tilbud.

Brugere kan uploade podcasts til deres Wistia -konto og uploade dem til deres Wistia -kanaler (en skabelon, der kan sammenlignes med Cincopa -videokanaler).

Sammen med robust analyse (relateret til individuelle displaymønstre) tilbyder Wistia skærmoptagelsessoftware kaldet Soapbox.

Brugere kan optage sig selv, deres skærm eller begge dele og straks sende videoer til klienter, kundeemner og teammedlemmer.

Wistia tilbyder integreringskoder, der er kompatible med de fleste CRM’er (inklusive WordPress).

Du bør tage et kig på Wistia, hvis du er:

 • SMV
 • Selskab
 • Markedsførere

Priser:

Wistia tilbyder en gratis plan, der giver dig mulighed for at uploade og integrere tre videoer eller podcasts.

Ellers kan du vælge en af ​​følgende betalte planer:

 • Pro: For $ 99 om måneden kan du være vært for op til ti videoer eller podcasts og få adgang til Wistia analytics. Du kan tilføje videoer, podcasts eller lydfiler for 25 ¢ om måneden.
 • Avanceret: Denne plan tillader 100 videoer eller podcasts og giver adgang til tredjepartsintegrationer med marketingautomatiseringsplatforme. Du kan kontakte salget for at vide prisen.

4. Vidyard.

Vidyard hjemmeside

Vidyard er et etableret navn i videohostingspillet og med god grund. Ligesom Wistia og Cincopa er dens platform let at bruge og tilbyder brugerne en intuitiv grænseflade.

I modsætning til de platforme, der er nævnt ovenfor, er Vidaards løsning skræddersyet til fire specifikke brugssager: Marketing, salg, intern kommunikation og virksomhed.

Ved at tilbyde avanceret videoanalyse kan Vidyard vise brugere, der har set hver video, og give en detaljeret oversigt over individuelle visningsmønstre.

Derudover tilbyder Vidyard sin version af RecTrace og Soapbox (det vil sige en skærmoptagelsesudvidelse), simpelthen kaldet Vidyard Screen Recorder. Som med RecTrace og Soapbox kan disse videoer integreres i e -mails.

Vidyard tilbyder en række kraftfulde integrationer, herunder Twitter og Hootsuite. Du kan planlægge videooverførsler direkte til dine sociale konti og forbedre dit sociale video -delingsspil.

Endelig er det værd at bemærke, at Vidyard har en native integration med HubSpot (et populært marketingautomatiseringsværktøj, især for SMB’er og SMB’er).

Du bør tjekke Vidyard, hvis det er en:

 • Selskab
 • SMV

Priser:

Vidyard tilbyder en gratis plan, der giver dig mulighed for at uploade og integrere fem videoer.

Ellers kan du vælge en af ​​følgende pakker:

 • Pro- For $ 15 om måneden kan du være vært for op til 20 videoer. Med denne plan kan en bruger få adgang til Vidyard -analyser.
 • Plus, for $ 300 om måneden, kan du være vært for op til 50 videoer. Velegnet til mere end 3 brugere. Med denne plan kan en bruger få adgang til Vidyard -analyser og andre funktioner, såsom videoopkald til handling.
 • Erhverv: For $ 1.250 om måneden kan du være vært for op til 100 videoer. Velegnet til mere end 5 brugere. Med denne plan kan en bruger få adgang til analyser og andre Vidyard -funktioner, herunder en CRM / MAP -integration.

5. Brightcove.

Brightcove -hjemmeside

Brightcove, en professionel videohostingsplatform, er udelukkende rettet mod virksomheder.

Blandt deres imponerende liste over klienter kan du finde ESPN.com, Adobe, SAS og Rogers Media.

Dette fremgår af de tilgængelige oplysninger om prisen på deres abonnementspakker.

Brightcove -planer er skræddersyet specifikt til hver kunde baseret på deres behov, antal brugere og båndbredde.

Brightcove tilbyder brugerne omfattende sikkerhedsfunktioner sammen med en dybdegående analyse relateret til individuelle seeres præferencer og mønstre.

Udgivere kan henvende sig til Brightcove, velvidende at det kan hjælpe med videoindtægtsgenerering; platformen understøtter VAST programmatisk reklame.

En unik egenskab ved Brightcove er tilføjelsen af ​​bannere til en videokanal. Brugere kan oprette en unik videokanal (a-la Wistia og Cincopa videokanaler) og tilføje klikbare annoncer (svarende til retargeting-bannere set på sociale medier).

Du bør tjekke Brightcove, hvis du er:

 • Erhvervsmarkedsfører
 • Redaktør

Priser:

Brightcove tilbyder en række planer, der er skræddersyet til forskellige anvendelsessager og forretningsbehov. De offentliggør ikke deres priser. For at anmode om et tilbud, skal du kontakte din salgsafdeling.

6. Kaltura.

Kaltura -startside

Mere end de andre platforme på denne liste har Kaltura en online uddannelses primær kundeanvendelsessag.

Førende universiteter sammen med førende virksomheder stoler på Kaltura som en online kursusplatform for medarbejdere og studerende, velvidende at platformens funktionalitet er intuitiv, men omfattende.

Ligesom de andre platforme på denne liste modtager Kalutra -brugere et komplet analytisk dashboard. Administratorer kan være kritiske for at overvåge elevernes fremskridt og kan se, hvordan hver elev interagerer med en given video:

Har du set en bestemt video en gang? To gange? Mere end det?

Fuldførte du quizzen, der blev præsenteret i midten eller i slutningen af ​​en bestemt video?

Du kan få et klart svar på disse spørgsmål ved at konsultere Kalturas analyse.

Hvis du arbejder med et LMS (learning management system) til medarbejder onboarding, kan du integrere Kaltura med det. Dette giver dig mulighed for at introducere video i en ellers tekstbaseret tilgang.

Du bør kontrollere Kaltura, hvis det er en:

 • Selskab
 • Online pædagog

Priser:

Du kan udforske Kaltura-platformen i en 30-dages prøveperiode, hvorefter du bliver nødt til at kontakte salgsafdelingen og opdatere til din forretningsplan. De endelige priser afhænger af kundernes specifikke behov.

7. Vimeo.

Vimeo -startside

Vimeo er lidt af en mærkelig mand på denne liste. En sikrere YouTube, Vimeo er designet til kunstnere, der ønsker at vise deres videoer frem uden at opgive kontrol til en kæmpe som det Google-ejede videosite.

Når du har oprettet en konto, kan du uploade dine videoer og derefter integrere dem på dit websted.

De vil også eksistere på en separat Vimeo -side, som besøgende kan få adgang til.

Afhængigt af den abonnementspakke, du vælger, kan du tilføje engagement-forbedrende funktioner såsom opfordringer til handling og kundeformularer til dine Vimeo-videoer.

Vimeo kommer til kort, når det kommer til dynamiske integrationer og skabeloner.

I modsætning til Cincopa, Wistia og Vidyard, hvis du vil integrere din Vimeo -konto med f.eks. En marketingautomatiseringsplatform (eller virkelig enhver form for CRM), bliver du nødt til at bruge Zapier til at gøre det. Dette kan være dyrt og tidskrævende.

Hvis du også vil præsentere videoer på lignende måde som Cincopa Video Course eller Wistia Channels, mens du bruger Vimeo, bliver du nødt til at ansætte en webudvikler til at oprette en brugerdefineret skabelon til dig (dette gælder for enhver form for afspilningslistedesign) .

Med Vimeo er det, du ser, hvad du får (det vil sige en solid videoafspiller).

Du bør tjekke Vidyard, hvis det er en:

 • Kunstner
 • SMB
 • SMV

Priser:

Du kan udforske den grundlæggende Vimeo-pakke i løbet af en 30-dages prøveperiode, hvorefter du kan vælge en af ​​følgende præmieplaner. I modsætning til de andre platforme på listen opkræver Vimeo gebyrer baseret på cloud -lagerkapacitet, ikke antallet af uploadede videoer:

 • Vimeo Plus: For $ 7 om måneden kan du være vært for op til 5 GB videoer om ugen. Kun egnet til engangsbrug.
 • Vimeo Pro: For $ 20 om måneden kan du være vært for op til 20 GB videoer om ugen. Velegnet til tre brugere.
 • Vimeo Business: For $ 50 om måneden kan du være vært for op til 5 TB videoer. Velegnet til mere end 10 brugere. Med denne plan kan du tilføje opfordringer til handling til dine videoer.
 • Vimeo Premium: For $ 75 om måneden kan du være vært for op til 7 TB videoer. Velegnet til mere end 10 brugere. Med denne plan kan du tilføje opfordringer til handling til dine videoer og også under livestreaming.

Andre værktøjer, der endnu ikke er nævnt på denne liste, inkluderer JetPack, SproutVideo og DailyMotion.

Hvad er videohosting?

Websiteudviklere, der ønsker at tilføje videoer til deres websted, har et par muligheder.

De kan uploade videoer til YouTube, kopiere URL’en til YouTube -videoer og derefter integrere dem i deres indholdsstyringssystem (CMS) editor (f.eks. WordPress).

Alternativt kan de henvende sig til videohostingplatforme.

Gode ​​video hosting -løsninger er designet til forskellige business use cases. Når du abonnerer på en platform, kan du nemt uploade dine videoer. Dernæst vil du blive præsenteret for en integreringskode, som du nemt kan indsætte i dit CMS.

Der er dog store forskelle mellem at stole på gratis løsninger og en videohosting -løsning.

HBOMax, AppleTV, Amazon Prime og naturligvis Netflix har sat en ny standard, når det kommer til videoforbrug. Når de lander på dit websted, forventer dine besøgende at finde en seeroplevelse i overensstemmelse med streaminggiganterne.

Videohostingsider giver dig mulighed for at glæde dine seere med et dynamisk og fordybende videomiljø på dit websted.

Det bliver bedre.

Med flere kraftfulde funktioner, såsom videoformularer og opfordringer til handling (CTA’er), kan du fange oplysninger fra individuelle seere. Du kan se, hvem der så hver video, hvor i verden de stillede ind, hvilken enhed de brugte, og en nøjagtig oversigt over, hvad og hvor meget de så.

Endelig giver videohostingsider dig virkelig mulighed for at høste fordelene ved video SEO.

Google belønner videoindhold, når det er parret med en videohostingtjeneste. Takket være en JSON-LD-fil (automatisk indsprøjtet i dit websides overskrift) er det mere sandsynligt, at søgemaskiner viser din video på søgemaskiners resultatsider (SERP’er).

Resumé

Ved udgangen af ​​2022 vil 82% af forbrugernes internettrafik være videobaseret.

Uanset størrelse eller branche bør virksomheder begynde at lægge stor vægt på video marketing.

Og for at gøre det strategisk bør marketingfolk (B2B og B2C ens) udforske videohostingplatforme.

Med indbyggede funktioner som videoformularer og opfordringer til handling kan du begynde at udnytte dine videoer til leadgenerering og salgsacceleration (i stedet for bare endnu et salgsfremmende køretøj).

Med et enkelt klik kan du integrere din video i dit CMS og engagere besøgende på webstedet med dit fantastiske videoindhold.

Det er uklart, om YouTube -indsatserne stemmer overens med deres forretningsmål. Virksomheder, der ønsker at udmærke sig i videomarkedsføringsspillet, ville være klogt i at vælge en multi-channel tilgang:

I sidste ende skal du bruge en brugerdefineret videohostingsplatform til at præsentere videoer på dit websted, mens du opretter og dyrker en YouTube -kanal.