55 Statistik, tendenser og analyse af e -handelsindustrien

Handel udvikler sig for vores øjne. På mindre end 30 år er vi gået fra et samfund, der bruger destinationsbutikker og rabatforretninger til at opfylde vores behov for at købe mad online og bruge leveringstjenester samme dag. Store virksomheder som Walmart og Amazon udvider sig til ikke-traditionelle detailhandelssektorer såsom lægemidler og biavl, hvilket skaber betydelige udfordringer for mindre leverandører for at forblive engageret i deres kundebase.

Kunder omfavner også tanken om stemmeaktiverede interaktioner med deres foretrukne leverandører i e-handelsindustrien. Flere investeringer i teknologier som Amazon Echo hjælper husstande med at skabe en integreret livsstil, der fungerer med håndfri enheder og digitale assistenter.

Grænsen mellem detailbranchen og enhver anden udviskes. Dem, der er i stand til at omdanne deres kundeoplevelser til en holistisk, holistisk livsstilskomponent, er dem, der vil se den mest konsistente indtjening i fremtiden. 72% af mennesker under 36 år har en tilsluttet hjemmenhed, der går ud over en tablet eller smartphone. 90% af mennesker mellem 18 og 25 år har denne enhed.

Derfor kan fremtiden for e-handelsindustrien også findes i dens statistik.

Vigtig e -handelsindustri

# 1. 83% af forbrugerne i de sidste seks måneder har foretaget mindst ét ​​køb på Amazon. Der er i øjeblikket mellem 95 og 100 millioner aktive Amazon Prime -medlemmer på platformen. (Statista)

# 2. Amazon er også verdens førende e-handelsforhandler i dag med en nettoomsætning på $ 232,88 milliarder i 2018. Det overstiger langt de 6,92 milliarder dollars, virksomheden lavede i 2004. (Statista)

Amerikansk e -handelsindustri statistik efter markedsstørrelse

# 3. Mere end 40% af amerikanerne modtager mindst en Amazon -pakke om ugen på grund af deres indkøbsvaner. Hvis du adskiller aldersgruppen 18-25 år, modtager halvdelen af ​​dem 1-2 pakker om ugen. 57% af Amazon-kunder i alderen 26-35 år modtager også mindst en ordre. (Walker Sands Communications)

# 4. Den gennemsnitlige tid mellem en søgning efter Amazon -produkter og et faktisk køb er 20 dage. Hvis en e -handelskunde forbliver på Google for deres shoppingbehov, stiger den gennemsnitlige tid for en konvertering til 26 dage. (Hoppe)

# 5. 35% af produktsøgninger på Google konverteres til en e -handelsplatformskonvertering på fem dage eller mindre. (Hoppe)

# 6. Når e-handelsvirksomheder bruger målretning på tværs af enheder som en del af deres opsøgende indsats, resulterer det i 16% flere konverteringer i amerikanske husstande. Googles shoppingannoncer har en højere klikfrekvens end sponsorerede produkter eller branded advertising på Amazon. (Google)

# 7. 79% af kunderne siger, at når en e -handelsvirksomhed tilbyder gratis forsendelse af deres produkter, er de mere tilbøjelige til at købe de varer, de ønsker online. (Walker Sands Communications)

# 8. Mere end halvdelen (54%) af forbrugere under 25 år siger, at adgang til forsendelse samme dag er deres vigtigste drivkraft for at gennemføre en transaktion. (Walker Sands Communications)

# 9. 83% af amerikanske forbrugere siger, at de forventer, at deres e-handelsplatform leverer regelmæssig kommunikation og opdateringer af deres ordrer. (Narvar)

# 10. Mere end halvdelen (53%) af online-shoppere i USA siger, at de ikke vil bruge en e-handelsplatform, hvis de ikke ved, hvornår deres produkt kommer. (Narvar)

# 11. 30% af kunderne, der bruger Amazon som deres primære e-handelsplatform, siger, at der “altid” er muligheder, der lever op til deres forventninger til leveringshastighed. Kun 15% af forbrugerne, der bruger andre onlinebutikker, siger det samme. (Walker Sands Communications)

# 12. Forbrugerne bruger stemmestyrede enheder til deres e-handelsbehov mere end nogensinde. 64% af de mennesker, der ejer disse enheder, vil bruge det mindst en gang om ugen, og halvdelen af ​​dem foretog mindst et køb ved hjælp af stemmekommandoer. (Walker Sands Communications)

# 13. 44% af kunderne siger, at de har brugt en leveringstid samme dag i det sidste år, hvilket ændrer perspektivet om, at e-handelsplatforme er en langsom løsning, der stadig kræver 7-10 dage dygtige for en vellykket ordre. (Walker Sands Communications)

# 14. Mere end 40% af kunderne i USA har returneret en vare, de har købt online mindst en gang i det sidste halve år. (Narvar)

#femten. 63 % af forbrugerne siger, at de ikke vil bruge en e-handelsplatform til deres indkøbsbehov, hvis de ikke kan finde virksomhedens returpolitik. (Narvar)

#seksten. Næsten 70 % af de amerikanske shoppere beskrev deres seneste e-handelsafkast som “meget nemt” eller “nemt”, og kun 4 % af dem sagde, at de ikke ville købe fra dette firma igen på grund af deres erfaring. (Narvar)

# 17. Omkring 60 % af e-handelskunderne i USA siger, at de forventer at modtage meddelelser om status for en refusion eller kredit i løbet af deres returnering. (Narvar)

# 18. 2 ud af 5 online shoppere i USA De køber flere versioner af den samme vare og returnerer derefter de muligheder, der ikke passer eller ikke fungerer til deres behov. (Narvar)

# 19. Næsten 60% af amerikanske kunder besluttede at opgive deres online indkøbskurv i de sidste 90 dage, fordi de ikke var klar til at foretage et køb. De tre vigtigste grunde til ikke at gennemføre et køb er høje meromkostninger, der ikke kommunikeres godt (55%), kravet om at have en konto (34%) eller en kompleks betalingsproces (26%). (Baymard Institute)

# 20. Den samlede vognladningsrate for e -handelsindustrien i 2018 var over 75%. (Salgscyklus)

# 21. Den gennemsnitlige indkomst optjent fra en e -mail, der underretter en kunde om en forladt vogn, er op til $ 27 for nogle marketingplatforme. (SmartrMail)

# 22. Den gennemsnitlige åbne sats for en forladt vogn -e -mail, når den følger med andre marketingindsatser, er over 15%. (SmartrMail)

# 23. Yderligere grunde til, at e -handelsshop opgives, inkluderer ikke at stole på et websted med kredit- eller betalingskortoplysninger (17%), webstedsfejl (17%), langsom levering (16%) og en utilfredsstillende returpolitik (11%). (Baymard Institute)

# 24. 3 ud af 5 amerikanske e-handelskunder siger, at de har e-mailet en virksomhed mindst en gang i løbet af de sidste 90 dage. (Facebook)

# 25. 70% af forbrugerne, der sender beskeder til virksomheder om et problem, spørgsmål eller bekymring, forventer at modtage et hurtigere svar, end hvis de havde brugt traditionelle kommunikationsmetoder til at løse problemer. (Facebook)

# 26. 69% af kunderne siger, at muligheden for at sende beskeder til en virksomhed hjælper dem med at føle sig mere sikre med deres e-handelstransaktion. (Facebook)

# 27. Kun 29% af amerikanske e -handelskunder siger, at de planlægger at bruge eller allerede drage fordel af, hvad chatbots tilbyder, når de handler online. (Narvar)

# 28. 42% af forbrugerne siger, at hovedårsagen til, at de handler på alle kanaler, er, at de handler i en butik. 29% begynder at handle online med e -handelsindustrien, fordi de vil søge. (Walker Sands Communications)

# 29. 65% af forbrugerne sagde, at Trump -administrationens adfærd havde påvirket deres købsadfærd i 2018, hvilket var en stigning på 40% i forhold til det foregående år. (Walker Sands Communications)

# 30. 1 ud af 3 forbrugere, der identificerer sig med e-handelsindustrien, siger, at ophævelse af regler eller forskrifter for netneutralitet vil påvirke deres online frihed negativt. (Walker Sands Communications)

# 31. 34 % af kunderne siger, at de mener, at et brand eller en virksomhed bør tage stilling til politiske spørgsmål, hvis deres holdning relaterer til deres produkter på nogen måde. (Sprou Social)

# 32. 66 % af kunderne vil bruge mere på produkter på en e-handelsplatform, hvis de ved, at deres penge går til et bæredygtigt brand. (Nielsen)

# 33. 83 % af forbrugerne siger, at det at have adgang til Instagram hjælper dem med at opdage nye produkter eller tjenester, der kan være nyttige. Yderligere 81 % siger, at det hjælper med e-handelsforskningsbehov, og 80 % rapporterer, at det kan hjælpe dem med at beslutte, om et køb er nødvendigt. (Facebook)

# 34. Engagement er 10 gange højere mellem mærker og brugere på Instagram i forhold til Facebook. Det er også 54 gange større end på Pinterest og 84 gange større end hvad Twitter tilbyder. (Forrester)

# 35. 96% af mode-relaterede mærker siger, at de bruger Instagram i USA til at nå potentielle kunder. (eMarketer)

# 36. 44% af de aktive Instagram -påvirkere siger, at sociale medier er nyttige til at udføre mærkeforskning, hvilket er en af ​​de højeste satser i verden for netværk i denne kategori. Brugere er også 70% mere tilbøjelige til at foretage et køb med deres mobilenhed. (Globalt webindeks)

# 37. Salg via e-handelsindustrien tegnede sig for 14,3% af det samlede detailsalg i 2018, og Amazon tegnede sig for 40% af dette antal. (Digital handel 360)

# 38. Kunder brugte mere end 517 milliarder dollars online med amerikanske købmænd i 2018, hvilket er 15% mere end det beløb, der blev brugt året før. Selvom dette tal repræsenterer en utrolig vækst, repræsenterer det også en afmatning på 0,6% i forhold til, hvad industrien opnåede året før. (Digital handel 360)

# 39. Det samlede detailsalg, eksklusive varer, der generelt ikke er købt eller ikke er tilgængelige online, nåede $ 3,62 billioner i 2018. Det tal var 3,9% højere end året før. (Digital handel 360)

# 40. 80% af de amerikanske forbrugere beskriver sig selv som e-handelshandlere. Mere end halvdelen af ​​dem foretager også køb, mens de bruger en mobilenhed. (Pew Research)

# 41. 62% af mennesker, der har en dårlig mobiloplevelse med en e-handelsplatform, er mindre tilbøjelige til at blive betalende kunder i fremtiden på grund af det problem. (Google)

# 42. 59% af forbrugerne med en smartphone siger, at de foretrækker at arbejde med virksomheder, der har applikationer eller mobilsider, der forbedrer lethed og hastighed ved den påtænkte transaktion. (Google)

# 43. Næsten 70% af smartphone -ejere siger, at de er mere tilbøjelige til at købe noget fra en e -handelsudbyder, hvis der er en app eller et mobilwebsted, der kan besvare eventuelle spørgsmål, der måtte dukke op under købsprocessen. (Google)

# 44. Google Shopping tilbyder en konverteringsrate på omkring 1,9%, mens Bing tilbyder e-handelsplatforme med en hastighed på 1,74%. (WordStream)

# 45. Google Shopping’s gennemsnitlige CPA er $ 38,87, men Bing Shops gennemsnitlige CPA er kun $ 23,05. (WordStream)

# 46. 41% af forbrugerne siger, at de ville stole på en tredjepart til at levere bestilte pakker til et firma i e-handelsindustrien, der sælger bøger, hvilket gør det til det mest populære valg. 38% siger, at de ville have denne tillid til kontorartikler, mens 35% nævner tøj og beklædning. (Walker Sands Communications)

# 47. Kun 12% af forbrugerne siger, at de ville stole på tredjepartsleverandører til at levere pakker, der indeholder luksusvarer. (Walker Sands Communications)

# 48. 27% af kunderne siger, at de købte et produkt online sidste år, men derefter hentede det fra en lokal butik. (Walker Sands Communications)

# 49. 15% af e-handelsforbrugerne siger, at de har købt et produkt online, der kunne leveres med en forsendelsesmulighed på en dag. (Walker Sands Communications)

# 50. Kun 4% af kunderne rapporterer, at de har brugt en mulighed, der tilbød en to-timers leveringsmulighed for deres foretrukne produkt. Kun 3% siger, at de har købt noget, som de kunne hente i et lokalt Amazon -skab. (Walker Sands Communications)

# 51. 21% af mennesker, der ejer en stemmestyret enhed, siger, at de ville betale mere end $ 50 for en første gangs bestilling på Amazon ved kun at bruge stemmekommandoer uden at se varen først. (Walker Sands Communications)

# 52. 45% af forbrugerne siger, at de er bekymrede for sikkerheden, når de bruger tale-e-handel til deres behov, så siger 42%, at fortrolighed er en af ​​deres største bekymringer. (Walker Sands Communications)

# 53. 18% af husstande med en stemmestyret enhed siger, at de bruger varen mindst tre gange om dagen. De mest populære steder inkluderer stuen (55%), køkkenet (33%) og soveværelset (27%).

# 54. 14% af forbrugerne, der ejer en anden stemmestyret enhed end en tablet eller smartphone, placerer varen i deres badeværelse. (Walker Sands Communications)

# 55. Kun 10% af forbrugerne siger, at de har investeret i en kryptovaluta, og kun 7% siger, at de ville bruge det til at gennemføre en transaktion med e-handelsindustrien. (Walker Sands Communications)

E -handelsindustriens tendenser og analyse

Når en forhandler, et mærke eller en anden e-handelsvirksomhed ønsker at være foran denne branche, giver disse statistikker tre specifikke takeaways at overveje.

I stedet for at slippe af med din fysiske tilstedeværelse, kan det være nyttigt at ændre det. Selv Amazon kommer oftere ind i butikkerne gennem Whole Foods og Go -dagligvarebutikkerne. Det er nyttigt ikke at have linjer eller en kasse at bekymre sig om, men kunderne bruger mindre, når der er mere personlig bekvemmelighed.

Derfor skal virksomheder, der ønsker at fortsætte med at vokse, erkende, at konnektivitet ikke kun handler om de tilgængelige teknologiske muligheder. Handel er mere end en forsætlig handling. Det er en daglig aktivitet, der sker for mennesker på alle tidspunkter i løbet af dagen. De, der har mest succes i de næste 5 til 10 år, vil erkende, at der sker mere end en valutaændring.

Så der må være en måde at være til stede i en kundes liv, der går ud over detailoplevelsen. Virksomheder, der yder hjælp på en række forskellige måder, vil oftere være i tankerne, opmuntre til gentagne indkøb og drive forbrugeradoption.