46 Statistik og tendenser i shippingbranchen

Shippingindustrien kan argumentere for, at det er verdens første absolut globale industri. Indsatsen fra mange segmenter, lige fra pakkelevering til lineær forsendelse, er det, der får den globale økonomi til at krydse af.

Shipping forbinder virksomheder, markeder, lande og mennesker. Det er muligt at købe og sælge produkter i en skala aldrig før muligt på grund af denne industris aktiviteter. Vi er blevet så vant til tanken om, at produkter sendes fra hele verden, at aktiviteter ofte tages for givet. Større variation er mulig i alle sektorer på grund af det, transportører tilbyder.

Ved gennemgang af disse statistikker fra skibsfarten er det vigtigt at huske, at behovene hos en hurtigt voksende verdensbefolkning kun kan opfyldes, når varer transporteres mellem lande. Det betyder, at alle drager fordel af flere valgmuligheder, stærkere økonomier og flere jobmuligheder.

Kritisk statistik over skibsfarten

# 1. Den globale havcontainerhandel er ansvarlig for cirka 60% af alle aktiviteter på dette område, hvilket giver værdi til den globale økonomi på mere end $ 12 billioner i 2017. (Statista)

# 2. Mængden af ​​varer transporteret af skibscontainere er steget fra 102 millioner tons i 1980 til 1,83 milliarder ton i 2017. (Statista)

# 3. Transportører har øget deres dødvægtstonnskapacitet siden 1980 fra cirka 11 millioner tons til mere end 260 millioner tons. (Statista)

# 4. APM-Mærsk er i øjeblikket verdens største containerrederi med en samlet kapacitet på cirka 4 millioner tyve fods ækvivalente enheder (TEU). (Statista)

# 5. Verdens største containerhåndteringshavne er baseret i Asien. Shanghai er det mest aktive sted for dette segment af shippingindustrien i verden i dag og håndterer 42 millioner TEU gods i 2018. Singapore forvalter 33,6 millioner TEU, mens Shenzhen administrerer 25,2 millioner TEU. Los Angeles er den største havn i USA og håndterede omkring 9,7 millioner TEU’er. (Statista)

# 6. Skibe af linjen er ansvarlige for at transportere omkring 60% af den samlede værdi af maritim handel. Dette tal repræsenterer omkring 4 billioner dollars i varer hvert år. (World Shipping Council)

# 7. Mere end 200 lande har mindst en havn åben for containerskibe. Det samlede beløb, der behandles af shippingindustrien i alle disse havne, anslås til mere end 785 millioner TEU. (World Shipping Council)

# 8. Cirka 500 linjeskibsfartstjenester har regelmæssigt planlagt branchestøttede aktiviteter langs en enkelt handelsrute eller en gruppe af dem. (World Shipping Council)

# 9. Kina er den førende eksportør af containergods og leverer 36 millioner TEU til den globale skibsfart. USA rangerede på andenpladsen med 11,9 millioner TEU, mens Sydkorea var på tredjepladsen med 5,93 millioner TEU. Japan, Indonesien, Thailand, Tyskland, Taiwan og Indien nåede mere end 3 millioner TEU’er i 2014, hvilket er det seneste rapporterede år. (World Shipping Council)

# 10. Tyskland tegner sig for mere end 20% af Den Europæiske Unions linieeksport og 17% af regionens import. (World Shipping Council)

# 11. USA er den øverste importør af containergods og køber 19,6 millioner TEU i 2014. Kina ligger på andenpladsen med 14,7 millioner TEU, mens Japan er på tredjepladsen med 6,55 millioner TEU. Sydkorea, Indonesien og Tyskland importerede mindst 3 millioner TEU det år. (World Shipping Council)

# 12. Containerskibe foretager omkring 9.000 havneanløb om ugen, mens køretøjsskibe tilføjer yderligere 1.000 stop til dette nummer. Det betyder, at arbejdere rundt om i verden kan laste og aflæse mere end 10.000 linjestop om ugen. (World Shipping Council)

# 13. 87 milliarder pakker blev sendt globalt i 2018, en stigning på 104% i forhold til tallene offentliggjort i 2014. (Pitney Bowes)

# 14. USA er det største marked for pakkeudgifter i verden i dag og tegner sig for 119 milliarder dollar af de 317 milliarder dollars i omsætning, der genereres af dette segment. (Statista)

#femten. Kina sender flest pakker hvert år og producerer 51 milliarder varer i 2018. Det tal repræsenterer en stigning på 28% fra året før og er betydeligt højere end de 13 milliarder varer, amerikanerne sendte i løbet af året. (Statista)

#seksten. UPS tjente 58 milliarder dollar i omsætning gennem en global leveringsvolumen på 5,2 milliarder pakker og dokumenter. Det betyder, at virksomheden leverer mere end 20 millioner varer hver dag. (United Parcel Service)

# 17. UPS transporterer 3 millioner pakker og dokumenter med fly hver dag, og yderligere 3,2 millioner varer har internationale destinationer. (United Parcel Service)

# 18. UPS er en af ​​de få virksomheder, der kan levere pakker til alle adresser i Nordamerika og Europa. Det har et serviceområde, der omfatter 220 lande og territorier. (United Parcel Service)

# 19. UPS håndterer mere end 210 millioner opfølgningsanmodninger hver dag for de forsendelser, de leverer. (United Parcel Service)

# 20. Forsendelser, der involverer transport ad vand, bidrager hvert år med 36 milliarder dollar til den amerikanske økonomi. Omkring 64.000 direkte beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige på grund af disse aktiviteter. (Bureau of Transportation Statistics)

# 21. Ocean Transportation System transporterer produkter, der repræsenterer 53% af amerikansk import og 38% af eksporten, der understøtter økonomien. Dette tal repræsenterer størstedelen af ​​enhver node. (Bureau of Transportation Statistics)

# 22. Cirka 172 skibe anløber amerikanske havne hver dag for at transportere varer fra hele verden. Containerskibe og olietankskibe tegner sig for mere end 60% af denne aktivitet. (Bureau of Transportation Statistics)

# 23. Handelsskibsoperationen genererer omkring 500 milliarder dollar i fragtgebyrer for at understøtte branchens årlige omsætning. (International Shipping Chamber)

# 24. Mere end 50.000 handelsskibe handler internationalt og transporterer alle former for gods, som forskellige industrier producerer hver dag. (International Shipping Chamber)

# 25. Panama er verdens førende flagregistreringsflag for den globale shippingindustri, der repræsenterer 18,4% af markedet. Liberia ligger på andenpladsen med 11,8%, mens Marshalløerne tegner sig for 11,6%. USA er på 20. plads og tegner sig for 0,63% af verdens andel i dødvægtstonnage. (International Shipping Chamber)

# 26. Portugal oplevede den højeste dødvægtstonnagevækst, der understøttede den globale skibsfart i 2016-17, med en stigning på 54,97% i tilgængeligheden. Denne stigning tog landet over USA til position 19 med en verdensandel på 0,74%. (International Shipping Chamber)

# 27. Kun Storbritannien (10,4%), Caymanøerne (28,5%) og Iran (34,4%) oplevede tocifrede stigninger i dødvægtstonnager i 2016-17. Sydkorea oplevede et fald på 10,8% i dette tal. (International Shipping Chamber)

# 28. 68% af de pakker, der sendes hvert år, leveres til en bestemt adresse. 23% går til et posthus, mens 16% går til et postvæsen. Kun 15% af pakkerne er bestemt til en kontor- eller forretningsadresse. (Statista)

# 29. Den amerikanske posttjeneste håndterede en postmængde på 146,4 milliarder i 2018, hvilket var cirka 3 milliarder mindre end året før. Cirka 70% af volumenstabet kom fra en reduktion i første klasses postmængde. (USPS)

# 30. Forsendelses- og pakkemængden forvaltet af US Postal Service var 6,2 milliarder i 2018, hvilket repræsenterer 500 millioner flere forsendelser behandlet end året før. (USPS)

# 31. Cirka 37 millioner adresseændringer behandles for amerikanere hvert år for at sikre, at deres mail og pakker fortsat når deres modtagere. I øjeblikket administrerer US Postal Service mere end 159 millioner adresser. (USPS)

# 32. US Postal Service administrerer i øjeblikket mere end 231.000 leveringsruter, hvilket kun er omkring 1.000 flere end hvad der var tilgængeligt i 2010. (USPS)

# 33. Omkostningerne ved global pakkelevering, der ekskluderer afhentning, linjeflyvning og sorteringstjenester, beløber sig til cirka 70 milliarder dollar hvert år. USA, Kina og Tyskland repræsenterer 40% af dette marked. (McKinsey)

# 34. Ca. 50% af omkostningerne ved pakkelevering sker i den sidste kilometer, hvilket gør dette til en nøgleproces for at maksimere for dem, der leder efter en måde at finde en konkurrencefordel. (McKinsey)

# 35. Ca. 30% af de unge forbrugere vælger øjeblikkelige eller samme dag leveringsmuligheder frem for almindelige eller standardprocesser, selvom denne beslutning afspejler en stigning i den endelige total. (McKinsey)

# 36. 25% af forbrugerne siger, at de ville betale en betydelig præmie op til $ 3 for at modtage deres varer samme dag, men kun 2% af kunderne siger, at de ville være villige til at betale meget mere end det for noget øjeblikkeligt. (McKinsey)

# 37. Øjeblikkelig levering samme dag forventes at være en markedsandel på 15% af pakkeindustrien inden udgangen af ​​2022. (McKinsey)

# 38. Lange leveringstider forhindrer nogle industrier i at maksimere deres fulde potentiale med shippingindustrien. 27% af forbrugerne bruger ikke leveringsmuligheder til dagligvarer, og 26% siger, at de ikke vil bruge levering af deres medicin. (McKinsey)

# 39. Mere end 50% af forbrugerne siger, at de vælger deres foretrukne leveringsmulighed baseret på de endelige omkostninger. 20% siger også, at de foretrækker den billigste løsning til hjemmelevering. (McKinsey)

# 40. Gennemsnitomkostningerne ved en enkelt forsendelsescontainer var næsten $ 1.500 i 2016, hvilket er 15% lavere end året før for en TEU. (Fagblad)

# 41. Levetiden for en gennemsnitlig forsendelsescontainer er 15 år, når den sættes i konstant drift. På trods af de potentielle risici for beskadigelse af dette produkt er afskrivningsniveauet cirka 50% i løbet af denne tid. Kraftigt brugte beholdere kan kun have en holdbarhed på 7 år. (Fagblad)

# 42. De fem bedste udbydere af containerleasingkonti tegner sig for cirka 85% af omsætningen, der genereres for deres branchesegment. (Forskning og markeder)

# 43. Cirka 10.000 forsendelsescontainere går tabt til søs, mens de transporteres med linjeskibe. Det betyder, at cirka en går tabt hver time. (Billies boks)

# 44. Standardcontaineren, der bruges af shippingindustrien, tilbyder en maksimal bruttovægt på 30 tons pr. TEU. Ved opgradering til en 40 fods ækvivalent (FEU) stiger bruttovægten til 32,5 tons.

# 45. Amazon bruger omkring 6 milliarder dollar pr. Kvartal på forsendelsesomkostninger, og dette antal er steget med mere end 30% år-over-år siden 2016. (Amazon)

# 46. Amazon sender mere end 3 milliarder pakker hvert år, og USPS er ansvarlig for en tredjedel af alle leverancer. Virksomheden leverer 28% af sine bestilte varer efterfulgt af UPS med 27% og FedEx med 12%. De gennemsnitlige omkostninger ved en udgående levering er $ 3,70 pr. Vare. (Amazon)

Shippingindustriens tendenser og analyse

Skibsfarten fortsætter med at udvikle sig for at imødekomme forbrugernes, samfund og økonomiers behov på stats- / provins-, nationalt og globalt plan. Mens folk handler online og forventer hurtigere leveringssvar på deres pakker, vil skibsfarten fortsat tilpasse sig sine metoder til håndtering af varer.

Containerskibsfart vil fortsat være topprioritet for branchens importsegment, men luftfragt kan se øget interesse i de kommende år, da websteder som Amazon leverer flere tredjepartstjenester. Denne udvikling vil skabe overkommelig adgang for små virksomheder og skabe en måde at opbygge en international virksomhed på hjemmekontorets komfort.

Verdens skibsfart er i øjeblikket registreret i mere end 150 lande. Mere end 1 million søfarende af næsten alle nationaliteter hjælper med at støtte denne industri. Forvent, at det fortsat vil se årlige vækstrater i intervallet 5%, hvor nogle segmenter konsekvent opnår tocifrede procenter i løbet af det næste årti.