45 Statistik, tendenser og analyse af medicinteknikindustrien

Medicinsk udstyrsindustri i USA forventes at nå 208 milliarder dollar inden 2023. Eksporten af ​​disse varer oversteg 43 milliarder dollars for den amerikanske økonomi i 2018. Nogle gange omtalt som “medicinsk teknologiindustri.” Artikler som instrumenter, maskiner , enheder og artikler, der hjælper med at forebygge, diagnosticere eller behandle sygdomme eller lidelser, er en del af dette segment.

Formålet med et medicinsk udstyr omfatter ikke brug af metaboliske, immunologiske eller farmakologiske tiltag. Disse produkter arbejder på at korrigere, gendanne eller ændre kroppens funktion eller struktur på en eller anden måde.

Næsten 2 millioner job (direkte og indirekte) er til stede i den amerikanske økonomi på grund af medicinsk udstyrsindustrien. Mere end 80% af de virksomheder, der er aktive på dette område, har færre end 50 ansatte, og de fleste af dem har få eller ingen salgsindtægter at rapportere.

Virksomheder, der er ansvarlige for fremstilling af medicinsk udstyr i USA, er højt anset for deres innovative, højteknologiske løsninger. Derfor er forskningsinvesteringer på dette område mere end fordoblet i de seneste år, hvor investeringsraterne er det dobbelte af gennemsnittet for amerikansk fremstilling.

Vigtig statistik fra medicinteknikindustrien

# 1. Amerika er det største marked for medicinsk udstyr i verden i dag. Værdien af ​​dette unikke segment var cirka 155 milliarder dollar i 2017. Amerikanerne repræsenterer cirka 43% af det globale marked for denne industri. (Vælg USA)

# 2. Når man evaluerer hele forsyningskæden i diagnostikindustrien (som omfatter medicinsk udstyr), er den samlede værdi for den globale økonomi mere end $ 300 mia. (DSV)

# 3. Den gennemsnitlige amerikaner bruger omkring $ 400 på hvert medicinsk udstyr, de bruger, hvilket gør det amerikanske marked til det dyreste i verden i dag. (Indgående logistik)

# 4. Regulerende inspektioner i medicinteknikindustrien stiger med en hastighed på 300%. (Forsyningskæde)

# 5. 70% af verdens største OEM’er, målt på omsætning, er baseret i USA. Nogle af dem er bare afdelinger i et større selskab, såsom General Electric Healthcare eller Johnson and Johnson Medical Devices and Diagnostics. (Indgående logistik)

# 6. 39% af topchefer i medicinsk udstyrsindustrien ser deres forsyningskædeteknologisystemer som en kritisk komponent for at forbedre deres nuværende drift. (Logimed)

# 7. 43% af de ledende medarbejdere rapporterer, at digitalisering af forsyningskæder er en væsentlig komponent i deres organisations fremtidige succes. Det er den samme procentdel, der også mener, at big data er en kritisk del af forsyningskæden. (Logimed)

# 8. 75% af medicinteknikindustrien mener, at det er en bekymring for markedet at have bedre supply chain -kapacitet. (I Kearney)

# 9. Komplet og til tiden leveringsydelse for producenter af medicinsk udstyr er kun 93%. (I Kearney)

# 10. Virksomheder inden for medicinteknikindustrien bruger cirka 7% af deres årlige indtægter på forsknings- og udviklingsprojekter, hvilket afspejler dette rums konkurrencemæssige karakter. (Vælg USA)

# 11. Supply chain omkostninger tegner sig for 40% af de udgifter, der findes på markedet for medicinsk udstyr i dag. Forbedring af ydeevnen på dette område kan øge producenternes overskud med op til 20%. (McKinsey)

# 12. Op til 5 milliarder dollar i udgifter hvert år, der forvaltes af medicoindustrien, indebærer negative omkostninger til kvaliteten. (IQS)

# 13. Kun fem producenter i denne industri kontrollerer 90% af det kunstige knæ- og hofteimplantatmarked. Det samlede salg af implanterbare enheder overstiger 70 milliarder dollar om året. (AARP)

# 14. Værdien af ​​medicinske og kirurgiske instrumentfremstillingsforsendelser i USA beløb sig til $ 38,4 milliarder i 2018. (Statista)

#femten. Det øverste amerikanske selskab i 2017 inden for den medicinske teknologiindustri var Johnson og Johnson, der tjente næsten 27 milliarder dollar gennem denne division. (Statista)

#seksten. De stærkeste virksomheder inden for Medtech -industrien omfatter ortopædi, kardiologi, IVD og diagnostisk billeddannelse. IVD bidrager til industrien omkring 53 milliarder dollars om året, med Roche som verdens førende producent. Det schweiziske firma genererede mere end 10 milliarder dollar i omsætning i dette segment i 2017 og tog 19,5% af markedet. (Statista)

# 17. Zimmer Biomet er verdens førende leverandør af hofte- og knæimplantater til den medicinske teknologiindustri. Dens markedsandel i 2018 var 33%. (Statista)

# 18. Den førende leverandør af produkter til markedet for avanceret sårpleje i 2018 var Smith and Nephew med 14%. (Statista)

# 19. Venturekapitalinvesteringer i medicinsk udstyrsindustrien i 2018 udgjorde i alt 8,5 milliarder dollar i USA. Mere end $ 1,1 milliarder af dette gik til informationsteknologisektoren. (Statista)

# 20. Størrelse er vigtig for agenturer, der opererer inden for medicinsk udstyr. De største virksomheder er konsekvent rentable og opererer med marginer, der ligger i intervallet 20% til 30%. (MedPac)

# 21. Hospitaler brugte omkring 14 milliarder dollar på implanterbare enheder og 10 millioner dollars på Medicare-dækkede medicinske forsyninger i USA. (MedPac)

# 22. Medicinsk udstyrsindustri har omkring 5.500 aktive virksomheder, der opererer i denne sektor, der giver direkte beskæftigelsestal på op til 365.000 hvert år. (BMI -forskning)

# 23. Op til 40% af amerikansk indenlandsk produktion eksporteres i sidste ende hvert år i Medtech -sektoren, men dette tal repræsenterer også antallet af udenlandske salg, der sker i USA hvert år. (Seligman)

# 24. De vigtigste eksportmarkeder for amerikanske selskaber inden for medicinsk udstyr er typisk Japan og EU, som undertiden tegner sig for op til halvdelen af ​​indtægterne i løbet af året. (International Trade Administration)

# 25. 73% af de virksomheder, der i øjeblikket er aktive inden for medicinsk udstyr, har færre end 20 ansatte. 88% af dem har mindre end 100 ansatte. Cirka 20% af den samlede beskæftigelse kommer fra disse agenturer. (International Trade Administration)

# 26. Kun to virksomheder uden for USA foretager konsekvent listen over de 10 største medicinsk udstyrsselskaber i verden hvert år: Siemens Healthcare i Tyskland og Philips Healthcare i Holland. (Outsourcing af medicinske produkter)

# 27. 83% af virksomheder, der var aktive i Medtech -branchen i det sidste år, havde mindre end $ 1 million i samlede aktiver. 95% af dem har mindre end $ 10 millioner i aktiver. (MedPac)

# 28. De øverste 1% af virksomheder, der er aktive inden for medicinsk udstyr, er ansvarlige for 82% af aktiverne i dette segment. 56% af aktiverne kommer fra de øverste 0,2% af bureauerne. (MedPac)

# 29. De 17 virksomheder med mere end 2,5 milliarder dollar i aktiver i dette rum krævede 56% af skattefradragene til forskning, udvikling og eksperimenter. Virksomheder med aktiver på mere end $ 500 millioner hævdede 80% af disse kreditter. (MedPac)

# 30. De fleste medicinske apparater fremstillet af industrien erstattes i de fleste tilfælde med en ny version inden for 18 til 24 måneder. Det betyder, at et succesfuldt produkt normalt ikke er så rentabelt som et blockbuster -receptpligtigt lægemiddel. (Association for Advanced Medical Technology)

# 31. Læger var ansvarlige for cirka 1 ud af 5 patenter udstedt til medicinsk udstyrsindustri mellem 1990 og 1996. Det amerikanske patent- og varemærkekontor har udstedt mere end 75.000 patenter på dette område siden årtiet. 1980. (Seligman)

# 32. Food and Drug Administration gennemgår hvert år omkring 4.000 510 (k) indsendelser. De fleste produkter er godkendt inden for 90-180 dage. (Seligman)

# 33. Mere end 60% af medicinsk udstyr, der kom på markedet mellem 2003-2007, var fritaget for enhver FDA-anmeldelse, mens 31% gennemgik 510 (k) processen. Kun 1% gennemgik en godkendelse på forhånd for at nå markedet. (MedPac)

# 34. Omkostningerne ved at indsende en forhåndsmarkedsgodkendelse kan være op til ti gange omkostningerne ved at indsende en 510 (k) anmeldelse i USA om nyt medicinsk udstyr. (MedPac)

# 35. FDA kan bestille produktindkaldelser til enheder, der anses for at udgøre en sundhedsrisiko. I regnskabsåret 2016 udstedte agenturet denne ordre på næsten 2.900 produkter. Cirka 4% af disse ordrer udgjorde en alvorlig risiko for patienterne. (FDA)

# 36. De samlede sundhedsudgifter i USA udgør mere end $ 3 billioner om året. Det betyder, at de gennemsnitlige udgifter til fornødenheder i dette område er mere end $ 9.400 pr. Person pr. År. (Jeg kommer frem)

# 37. Kun 52% af udgifterne på det amerikanske sundhedsmarked kommer fra private betalinger. Resten kommer fra offentlige midler. (Jeg kommer frem)

# 38. USA har i dag en af ​​de laveste hospitalssenge pr. Indbygger i verden. Amerikanerne har kun 2,9 senge pr. 1.000 indbyggere, mens Japan har 13.7 pr. 1.000 indbyggere. Selv Kina, hvor medianudgifterne til sundhedspleje kun er $ 420 pr. Person, har en højere sats på 3,8 senge pr. 1.000 mennesker. (Jeg kommer frem)

# 39. På trods af den høje vækstrate, der findes inden for medicinsk udstyr, oplevede 12 af de 20 største virksomheder på dette område negativ vækst mindst et år i de sidste fem. (Vurdere)

# 40. Elektromedicinsk udstyr tegner sig for 17% af industrien og repræsenterer en række forskellige motoriserede enheder, såsom MR -maskiner, ultralydscanningsenheder og pacemakere. (International Trade Administration)

# 41. 29% af Medtech -markedet involverer kirurgiske og medicinske instrumenter, herunder optisk diagnostik, blodtransfusionsenheder og injektionsnåle. (International Trade Administration)

# 42. Bestrålingsapparater, herunder røntgenudstyr og CT-udstyr, tegner sig for cirka 8% af salget af medicinsk udstyr hvert år. (International Trade Administration)

# 43. Det gennemsnitlige job i fremstillingssektoren inden for medicinsk udstyrsindustrien i USA betaler cirka 15% mere end medianen, der findes i andre sektorer. Den gennemsnitlige løn i 2012 var mere end $ 60.000 om året. (International Trade Administration)

# 44. USA er hjemsted for 141 akkrediterede medicinske skoler og omkring 400 undervisningssygehuse og sundhedssystemer, hvoraf mange konsekvent rangerer som nogle af de bedste i verden. (International Trade Administration)

# 45. Selvom modne eksportmarkeder for amerikanske producenter er ret lukrative og store, har Japan, Canada og EU relativt lave årlige vækstrater på 3% til 5% i de fleste år. Derfor søger industrien at generere ressourcer i udviklingslandene. (International Trade Administration)

Tendenser og analyse af medicinsk udstyr

Medicinsk udstyrsindustri forventes at vokse op til 12% årligt i løbet af de næste fem år. Dette resultat er bestemt opnåeligt, hvis producenter kan fortsætte med at tilføre effektivitet til deres forsyningskæde og samtidig reducere negative kvalitetsresultater. Stigende efterspørgsel efter produkter uden for USA vil tilskynde til yderligere vækst.

Hvis denne industri ønsker at få succes, skal den fortsat investere i forsknings- og udviklingsprojekter og samtidig reducere problemer i fremstillingsprocessen. 28% af virksomhederne i dette rum oplever mindst én anmodning om tilbagekaldelse hvert år på grund af forsendelsesproblemer. Når kvalitetskontrolproblemer kombineres med denne statistik, kan de, der ser mest succes i fremtiden, se på områder som implanterbare enheder for at begrænse tab.

Lovgivningsmæssig konvergens er en anden tendens at passe på. Repræsentanter fra forskellige nationer har opnået sammenhæng siden 2011 for at tage fat på etablering og drift af frivillige regulatorer for at skabe harmonisering rundt om i verden. Der arbejdes på at reducere eller fjerne gebyrer på kritiske markeder, mens offentlige betalinger giver højere refusionssatser.

Fremtiden ser lovende ud for medicinteknikindustrien, da babyboomere når nye højder i deres aldringsbehov. Hvis der kan opnås forbedring af forsyningskæden, bør gevinsterne være enorme.