40 bedste freelance skrive- og korrekturjob (2022)

Selvstændig virksomhed betragtes som en af ​​de hurtigst voksende jobtendenser i verden. Med flere og flere mennesker, der vælger at være en del af koncertøkonomien, er det sikkert at sige, at fremtiden for at arbejde hjemmefra er kommet for at blive.

Forskning tyder på, at selvstændige erhvervsdrivende på fuld tid er fordoblet i løbet af de sidste 10 år, hvilket viser en vækstprognose på 3,5% om året.

Hvis du er freelance skribent, er der masser af korrekturopgaver online; nøglen er at finde tilbud på højt niveau.

Freelancere har også mange funktioner. 

Når du starter et freelance skrivejob, skal du promovere dig selv, styre dine kontrakter online, indsamle betalinger, e -mail -klienter og mere.

I denne artikel rangerede og gennemgik jeg de bedste freelance skrivejob (og websteder), så du kan begynde at tjene i dag. 

Uanset om du vil starte freelance på deltid, lære at starte en blog for dit personlige brand eller ønsker at tjene flere penge online, er denne guide noget for dig. 

Lad os begynde. 

Bedste websteder til online tekstforfatter- og korrekturjob

ProBlogger

Som et af de første freelance jobwebsteder er ProBlogger vært for en bred vifte af kontrakt-, fuldtids-, deltids- og freelancejobs i skrive- og korrekturlæsningsrummet. Hvis du er tekstforfatter eller har erfaring med WordPress og webindhold, kan du tjekke deres jobåbninger for at se, hvad der er tilgængeligt.

Kandidater får også adgang til et gratis dashboard, hvor de kan oprette et CV online, administrere deres jobapplikationer og konfigurere jobadvarsler.

BloggingPro

Ligesom ProBlogger er BloggingPro en gratis service til indholdsforfattere og tekniske forfattere, der leder efter job i forbindelse med blogging, indholdsskrivning, tekstforfatning, korrekturlæsning, blogging, redigering og teknisk skrivning.

Websitet opdateres dagligt med nyt arbejde og hævder at have en svartid på 24 til 48 timer.

Mediabistro

Hvis du leder efter skrivejob online, især inden for PR, journalistik og marketing, er Mediabistro et godt valg for dig. Indeholder job fra førende medievirksomheder som blandt andet CNN, Bloomberg og NBC Universal.

Du kan også oprette din egen freelance -profil for at fremhæve dit skrivearbejde og skille sig ud fra potentielle rekrutterere.

Forfattere i timen

Da eleverne henvender sig til skrivetjenester for at få hjælp til deres essays, lektier og forskningsartikler, er der en stigning i efterspørgslen efter akademiske forfattere. Så hvis du har akademisk skriveerfaring eller er ekspert på området, kan du søge Writers Per Hour som skriveekspert.

Hvis du gør snittet, er du sikker på at modtage en jævn strøm af arbejde.

Al freelance skrivning

Fra aviser og blade til blogging og teknisk skrivning, All Freelance Writing er vært for en lang række skrivejob. Interessant nok indeholder dette websted også rækkevidden af ​​lønsatser, hvilket gør det let for freelance skribenter at beslutte, om de vil bruge tid på at søge freelance skrivejob.

Du finder også forlag, der ofte udgiver opfordringer til indsendelse af forskellige genrer.

Lykkelig

Contently er en content marketing platform, der forbinder freelance skribenter med mærker. Du skal først oprette en konto og vise din portefølje. Når du har gennemgået udvælgelsesprocessen, er du berettiget til at modtage jobmuligheder.

Kontinuerligt arbejder med nogle af de mest succesrige mærker som GM, Walmart, Google, GE og Coca Cola og tilbyder imponerende løn. Dette websted er bedst, hvis du har mange års erfaring og leder efter en tekstforfatterposition.

Ebyline

Ligesom Contently kræver Ebyline også freelance skribenter at indsende deres profiler til overvejelse. Når du får status som ‘Ebyline Approved’, har du adgang til startkortet.

Ebyline arbejder primært med forlag og journalistiske mærker på udkig efter forfattere med nyhedsredaktion. De har mange solide vidnesbyrd, og du kan endda gøre dette til et fuldtidsjob.

Gennemgå tjenester

Korrekturlæsningstjenester ansætter korrekturlæsere på deltid og fuld tid fra hele verden. Med fleksible timer og konkurrencedygtig løn accepterer de dem, der demonstrerer ekstraordinære korrektur- og redigeringsevner. Du kan redigere blogindlæg, landingssider, casestudier, indlæg på sociale medier i lang form og mere.

Alt du skal gøre for at ansøge er at tage din 20 minutters quiz.

OneSpace

Tidligere kendt som Crowdsource, OneSpace arbejder med enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at outsource skrive- og redigeringsjob. Ud over at oprette en online -konto og genoptage, skal du tage en kvalifikationstest.

Når du er godkendt, har du adgang til de job, der passer bedst til dine legitimationsoplysninger. Dette websted er fantastisk til ghostwriters at forbedre deres skrivefærdigheder.

Bogudgivelse

Book Editing Associates er en bogudgivelsestjeneste, der stadig leder efter forlag, spøgelsesforfattere, korrekturlæsere og redaktionelle konsulenter med traditionel og desktop -udgivelseserfaring. Den eneste ulempe er, at du skal være baseret i USA med mindst fem års redigeringserfaring.

Hvis du vil starte ghostwriting og ikke ved, hvor du skal lede, er dette en god mulighed.

Vi arbejder eksternt

Selvom We Work Remotely ikke kun henvender sig til forfattere og korrekturlæsere, er det også vært for et stort antal indholdsskrivning, blogging, tekstforfatning og redigering. Da virksomheder skal betale $ 299 for at sende et job, kan du forvente at finde kvalitet og pålidelige kunder på denne platform.

Remote.co

Som freelancer-nybegynder kan Remote.co vise sig at være din kilde til skrivning og korrekturlæsning af job online. Det samler en liste over fjerntliggende jobmuligheder i forskellige kategorier og har en temmelig enkel og ligetil ansøgningsproces.

Contana

Contena er et betalt medlemswebsted, der konsoliderer fjernskrivning, redigering og korrekturlæsningsjob, som freelance skribenter kan vælge imellem. Dit medlemsgebyr starter fra $ 42 pr. Måned og giver dig adgang til Contena Academy og Contena Scout, som er et søgeværktøj til at finde skrivejob.

De garanterer også dine penge tilbage, hvis du ikke er imponeret efter at have prøvet deres service i 30 dage.

Compose.ly

Compose.ly er en skriveplatform, der har specialiseret sig i content marketing. De arbejder med virksomheder, der ønsker at outsource indholdsskabelse. Compose.ly tilbyder en af ​​de højeste priser på markedet.

De har imidlertid en streng udvælgelsesproces og vides at acceptere mindre end 1% af deres ansøgere.

Jobspresso

Med en liste over fjernjob i høj kvalitet er Jobspresso hjemsted for skrive-, redigerings- og korrekturlæsningsjob, der er håndplukket og peer-reviewed.

De har arbejdet med virksomheder som Microsoft, InVision, Github og Amazon blandt andre. Udover at søge manuelt tilbyder Jobspresso dig også muligheden for at uploade dit CV og blive fundet af potentielle arbejdsgivere.

Tekstmægler

Fra produktbeskrivelser, pressemeddelelser, webtekster og blogs til tekniske artikler, hvidbøger og nyheder, hævder Textbroker at udføre mere end 100.000 anmodninger om indhold hver måned.

For at være berettiget til at arbejde med dem skal du oprette en profil og indsende skriveprøver. Du vil derefter modtage en forfatterbedømmelse (mellem 2 og 5 stjerner) og begynde at modtage projekter i overensstemmelse hermed.

Skriv medier

Scribe Media er en virksomhed, der hjælper folk med at skrive og udgive bøger. De tilbyder freelance og fuldtidsmuligheder til forfattere og redaktører.

Kandidater skal have fremragende skrive- og redigeringsevner, have bogserfaring på højt niveau (f.eks. Bogagent, udgiver i et forlag osv.) Og være gode til at interviewe mennesker.

Selvstændig skrivning

Freelance Writing blev grundlagt i 1997 og betragtes som det mest omfattende websted for freelance skribenter, der søger højt betalte muligheder. Denne platform er også vært for essayskrivning, poesi, manuskript- og novelleskrivningskonkurrencer, hvor vinderne belønnes monetært.

Du kan også abonnere på deres Morning Coffee Newsletter og modtage jobopdateringer leveret til din indbakke hver morgen.

At arbejde

Workew er et jobbræt designet til fjernarbejdere og digitale nomader. Da de mest populære job er tekstforfatning, blogging, indholdsredaktør og korrekturlæsning, finder du helt sikkert noget, der passer til dine færdigheder.

Du kan vælge at blive medlem gratis eller betale et engangsgebyr på $ 9 og få dit CV vist øverst på ansøgerlisten.

Eksternt

Det fungerer outsourcet med opstart af alle sektorer og størrelser, der ønsker at ansætte fjernarbejdere. Alt du skal gøre er at oprette en attraktiv profil, ansøge om fjernjob og vente på, at startups kontakter dig direkte med projektoplysninger.

Outsourcely er ideel til nogen, der leder efter pålideligt, langsigtet fjernarbejde.

PubLoft

PubLoft hjælper små og mellemstore startups med at skalere deres indholdsmarkedsføring. De har en skriveplatform, der forbinder deres kunder med egnede freelance skribenter. For at være berettiget skal du udfylde en formular og bestå en færdighedstest.

De garanterer en god og konstant løn. Det er ikke alt, jo mere du arbejder med dem, jo ​​mere stiger din grundløn.

Skyword

Skyword er et ‘kreativt elite-fællesskab’ og forbinder forfattere og andre kreative fagfolk med mærker i verdensklasse. De arbejder med kunder fra en bred vifte af vertikaler og betaler pr. Opgave.

Når du opretter en profil på Skyword, er det vigtigt at vise dybden af ​​din erfaring og ekspertiseområde for at blive bemærket og overvejet.

Konstant indhold

En anden tjeneste til oprettelse af indhold, der fungerer som en forbindelse mellem virksomheder og freelance forfattere, Constant Content giver dig mulighed for at finde nye skrivemuligheder og skalere din karriere som freelance skribent.

Registreringsprocessen indeholder et spørgeskema og en prøveeksempel på 100-250 ord. Når du er accepteret, kan du begynde at søge job og modtage anmodninger fra kunder direkte.

Skribentsøgeren

Writer Finder er Growth Machines matchmaking service, der matcher klienter med de rigtige forfattere. De ekspanderer hurtigt og leder efter SEO -fokuserede forfattere i alle nicher.

Alt du skal gøre er at udfylde en formular og vente på, at en kunde bliver tildelt dig. Writer Finder hævder at tilbyde “en god løn for god skrivning” sammen med en jævn strøm af projekter. Dette er en god mulighed for ghostwriting, og din database udvides hurtigt.

Journalist job

Som navnet antyder, viser Journalism Jobs job inden for journalistik, herunder tv, aviser, blade, radio, regering og kommercielle publikationer, blandt andre. Fra fuld tid og deltid til freelancere og praktikpladser tilbyder dette websted alle typer job.

Så hvis du specifikt leder efter skrive- og korrekturjobs online, skal du huske at filtrere efter ‘telearbejde’ eller ‘freelance’.

Virtuelle placeringer

Virtual Locations er en jobtjeneste, der tilbyder jobsøgende et væld af telearbejdejob. Du kan vælge at oprette en gratis konto og ansøge om job eller vælge et premiumabonnement (fra $ 15,99 pr. Måned).

Premium -medlemskab giver dig adgang til gratis ressourcer og advarer dig om nye job på en prioriteret basis.

Kirkus Media

Kirkus Media, et velrenommeret boganmeldelsesfirma, tilbyder freelance- og telearbejdsmuligheder til erfarne forfattere. Dit job vil være at gennemgå bogtitler på engelsk og spansk af selvudgivne forfattere, hvorefter du skal skrive en anmeldelse på 350 ord.

Der er masser af forskellige apps, som du kan bruge til at lære engelsk og andre sprog for at forbedre dine flersprogede skrivefærdigheder.

For at ansøge skal du indsende dit CV, skrive prøver og en liste over dine anmeldelsesspecialiteter.

WriterAccess

WriterAccess arbejder med erfarne forfattere i USA, Australien, Canada, Irland, New Zealand, Sydafrika og Storbritannien. De forbinder forfattere, redaktører og oversættere med klienter.

Du starter med at oprette en profil og tage en færdighedstest. Når din erfaring er verificeret, begynder WriterAccess at matche dig med mærker og bureauer baseret på dine færdigheder og erfaring.

Canadisk freelance -skrivning

Bare rolig, du behøver ikke at være canadisk for at søge disse job. Canadian Freelance Writing udgiver regelmæssigt blogindlæg, som indeholder en liste over nye freelance- og fjernskrivearbejde.

Fra at skrive til reality -shows og spilprogrammer til teknisk skrivning, finder du alle slags genrer her. Ud over fjernskrivearbejde har canadisk freelance -skrivning også en separat sektion, der kun gælder for forfattere med base i Canada.

Bedste freelancemarkeder for online tekstforfatter- og korrekturjob

FlexJobs

FlexJobs har en af ​​de største databaser med fleksible og fjerntliggende job. De tilbyder en problemfri jobsøgningsoplevelse ved at give dig mulighed for at sortere efter firmanavn, sted eller nyeste job og ikke skal beskæftige sig med distraherende annoncer. Selvom du skal betale et månedligt gebyr på $ 14,95, kan du helt stole på FlexJobs med legitime og fidusfrie job.

Fiverr

Fiverr er et andet marked, der er godt for dem, der er nye i freelance -arbejdet. Interessant nok kan du sælge enhver service, der er lovlig og opfylder Fiverrs vilkår. Det er let at komme i gang – tilmeld dig gratis, opret en portefølje, sæt en pris, og vent på, at kunderne kontakter dig.

Oparbejde

Hvis du har undersøgt freelance skrivejobs, er du helt sikkert stødt på Upwork. Upwork er en markedsplads for freelancere i forskellige kategorier, såsom skrivning, blogging, marketing, design, regnskab og webudvikling, og er godt for begyndere og dem, der ønsker at få erfaring med at skrive artikler.

Start med at oprette en stærk profil, hvorefter du kan begynde at sende forslag til potentielle kunder.

Guru

Ligesom de andre markeder kræver selv dette, at du opretter en profil, indsender tilbud og bliver rekrutteret. Du kan filtrere din jobsøgning efter erfaringsniveau, løntype, arbejdslængde og timer om ugen for at finde dem, der passer bedst til dine behov. Guru har også en funktion kaldet WorkRooms, der giver dig mulighed for at samarbejde med dine teammedlemmer og kommunikere med kunder.

Freelancer

Freelancer hævder at forbinde mere end 39.621.660 arbejdsgivere og freelancere verden over i mere end 247 lande, regioner og territorier. Uanset om det er små eller store job, fast pris eller timeprojekter og internationale eller lokale job, er Freelancer hjemsted for enhver form for job. Alt du skal gøre er at udfylde din profil, søge job og indsende dine bedste tilbud.

CloudPeeps

CloudPeeps er en markedsplads, der primært fokuserer på marketing- og tekstforfatterjob. Selvom det ikke er så let at blive accepteret, vil du først begynde at modtage projekter, når du har skåret ned. Den eneste ulempe er, at du skal operere i de 25 lande, som CloudPeeps i øjeblikket betjener.

Bedste jobtavler til at skrive og bevise job online

LinkedIn ProFinder

Vi kender alle til LinkedIn -job, men vidste du, at LinkedIn ProFinder er et mere effektivt værktøj til at forbinde freelancere som dig med potentielle kunder? Med mere end 575 millioner brugere er LinkedIn en guldgrube for dine freelancere.

Det første trin er at optimere din LinkedIn -profil og anmode om LinkedIn ProFinder. Når de føler, at du passer godt, bliver du føjet til deres database med freelancere. Hver gang en klient opretter en projektanmodning, der matcher deres profil, bliver de inviteret til at indsende et forslag. Hvis dit tilbud matcher, vil kunden kontakte dig direkte.

Ja

Faktisk er det et af de mest populære jobtavler til at finde freelance- eller fjernskrivearbejde. Med en simpel grænseflade er det ret ligetil at finde et job på Indeed. Når du søger efter skrive- og korrekturjob online, skal du huske at indtaste “fjernbetjening” i søgelinjen “Hvor”.

ZipRecruiter

ZipRecruiter er en amerikansk jobsøgemaskine, der præsenterer en omfattende liste over job i alle kategorier og jobtyper. Hvis du leder efter freelance eller fleksibelt arbejde, kan du specifikt søge i kategorier som ‘Arbejde hjemmefra’, ‘Telearbejde’ eller ‘Virtuelt’,

Glasdør

Glassdoor er ikke noget almindeligt jobbræt. Ud over en jobsøgemaskine har den også nyttige oplysninger, såsom virksomhedsanmeldelser og interviewspørgsmål, for at hjælpe dig med at finde de rigtige virksomheder at arbejde for. Skriv bare ‘fjernbetjening’ eller ‘telekommunikation’ i søgelinjen sammen med din skrivning, redigering eller anmeldelse, og Glassdoor viser alle relevante stillingsopslag inden for få sekunder.

AngelList

AngelList er hjemsted for over 35.603 af verdens bedste tech -virksomheder og startups, der ønsker at ansætte. Du skal oprette en profil for at søge job og modtage betaling med kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Det bedste ved AngelList er, at der ikke er nogen mellemmænd involveret, kun dig og den ansættende grundlægger / manager. Du finder sandsynligvis skrivejob relateret til marketing på denne platform.

Find skrive- og korrekturlæsningsjob online

Selvom det er fantastisk, at der ikke er mangel på skrive- og korrekturlæsningsjob online; bagsiden er, at med efterspørgsel følger konkurrence. Selvom du ikke længere skal arbejde for et forlag i New York eller Los Angeles for at udgive dit forfatterskab, er der flere freelancere end nogensinde før, der leder efter arbejde.

Så for virkelig at skille dig ud og lande højt betalte projekter skal du opbygge en troværdig portefølje og lære at markedsføre dig selv som freelance tekstforfatter eller korrekturlæser. Uanset om du bare vil have nogle ekstra penge til bibeskæftigelse, vil leve af at skrive eller blive en business -journalist som Carol Tice, er dine muligheder uendelige.

Så tjek disse 40 bedste websteder til online tekstforfatning og korrekturlæsningsjob, begynd at få erfaring, og du vil aldrig vide, hvordan dette kan blive til freelance -skrivevirksomhed en dag.