35 Statistik, tendenser og analyse af kage fremstillingsindustrien

Forbrugere i USA og rundt om i verden vælger at følge en sundere livsstil. Det betyder, at der er mindre efterspørgsel efter sukkerholdige fødevarer, hvilket ville få det til at se ud som om bageriindustrien kunne være i problemer. Hvad kunderne ønsker, er økologiske, fuldkornsprodukter, glutenfri og kulhydratfrie produkter, der kan hjælpe dem med at nå deres fitnessmål.

Der er altid et sted for overbærenhed selv med den mest sundhedsbevidste forbruger, for eksempel friskbagte kager og andre produkter. Fortsæt med at have en plads i økonomien.

Forbrugere i USA bruger kommercielle bagere meget oftere end uafhængige detailbutikker. Kun 9% af branchens omsætning i bagerisektoren kommer fra detailmarkedet. De tre største kommercielle producenter genererede mere end 25 milliarder dollar i salg i 2015.

Vigtig statistik fra kagefremstillingsindustrien

# 1. Dekorerede kager udgør den største kategori i den amerikanske industri, der tegner sig for 26,3% af markedet i 2017. Iskager fangede en 5,7% andel af kategorisalget i samme tid med henblik på sammenligning. (Statista)

# 2. Bageindustrien genererer mere end $ 30 milliarder i omsætning hvert år, hvilket er 2,1% af BNP i USA. (American Bakers Association)

# 3. Der er 6.000 detailbagerier og 3.000 forretningssteder, der hvert år producerer produkter til bageriindustrien. 55% af sidstnævntes samlede omsætning kommer fra kun tre avlere: Campbell Soup Company, Flowers Foods og Grupo Bimbo. (Chronicle of San Francisco)

# 4. Den økonomiske virkning af bagværk, der produceres og sælges i USA, er 423 milliarder dollars, men overskuddet er ikke nødvendigvis højt på grund af de stigende omkostninger ved sukker, hvede og vegetabilsk olie, som kan variere op til 40% i en enkelt år. (American Bakers Association)

# 5. 65% af alle bagerier, der opererer i USA, beskæftiger færre end 10 personer. 44% har mellem 1 og 4 arbejdere, og de fleste små operatører har en facilitet, hvorfra de producerer varerne. (Chronicle of San Francisco)

# 6. Kager tegner sig for 23% af det samlede bagerimarked i USA. Det sætter branchen næst efter brød (32%) i den samlede markedsandel. Ruller udgør 19% af industrien, mens kager kun er 2%. (Chronicle of San Francisco)

# 7. Bageindustrien i USA beskæftiger hvert år omkring 800.000 mennesker og genererer mere end 44 milliarder dollar i direkte lønninger, der kan påvirke økonomien positivt. (Chronicle of San Francisco)

# 8. At lave frosne kager og bagværk i USA er et segment på 7 milliarder dollar for denne industri på trods af, at der i øjeblikket kun er 235 virksomheder, der er aktive på dette område. (IBIS World)

# 9. Den årlige vækstrate i sektoren for frosne produkter i wienerbranchen er 1,4%, selvom ændringer i forbrugernes præferencer driver dem væk fra frosne tærter og kager. (IBIS World)

# 10. Små kager overtog det meste af det britiske marked for industrien i 2012 med 139 millioner kilo solgt i 2012, hvilket tegner sig for 44% af det samlede salg. (Mintel)

# 11. 24% af forbrugerne siger, at de gerne vil se flere kager sælges i individuelle portioner, så der er mindre spild at håndtere. (Mintel)

# 12. 51% af forbrugerne siger, at de har spist mindst en færdigpakket kage, der blev bagt i en lokal butik, og 47% siger, at de har spist mindst en individuel kage i det sidste år. (Mintel)

# 13. 20% af voksne siger, at de foretrækker at bage kager derhjemme frem for at købe dem i butikken, en oplevelse drevet af de seneste års økonomiske nedture. 75% af hjemmebagere siger, at de godt kan lide at lave en kage, og 41% siger, at de også vil lære at forbedre deres færdigheder på dette område. (Mintel)

# 14. Der er mere end 11.000 bagercafeer, der opererer i USA. Mange af dem styrker deres indkomst ved at levere kaffe og menupunkter i høj kvalitet. (IBIS World)

#femten. Bagerkaffe genererer hvert år omkring 11 milliarder dollars i omsætning til konditoriindustrien og viser en vækst på 2,9% årligt mellem 2014-2019. (IBIS World)

#seksten. Familier med fem eller flere personer i husstanden bruger 32% mere på bagværk i USA i forhold til den gennemsnitlige amerikanske køber. Tilstedeværelsen af ​​børn i alderen 6 til 17 år er en væsentlig indikator for udgifter over gennemsnittet for industrien. (American Bakers Association)

# 17. Friske bagerkager drev det meste af væksten, der blev oplevet af bagværkindustrien i 2018, hvilket gav et boost på 61 millioner dollars, mens kategorien generiske kager og bagværk oplevede et fald på 3 millioner dollars i salget. (Information Resources Inc.)

# 18. 40% af forbrugerne siger, at deres køb af mad og drikke er de vigtigste for deres generelle sundhed. (Information Resources Inc.)

# 19. 28% af forbrugerne har kostrestriktioner eller planer, der påvirker deres indkøbsadfærd, herunder lavt natriumbehov. (Information Resources Inc.)

# 20. Kager og andre bagværk indeholdende ingredienser fra kategorien “gamle korn” oplevede en stigning på 24% i det samlede salg i 2018. (Information Resources Inc.)

# 21. 19% af forbrugerne siger, at de har købt deres friske bagværk fra et uafhængigt bageri i deres samfund. (Information Resources Inc.)

# 22. Dollarbutiksmærker, herunder Family Dollar, Dollar Tree og Dollar General, har tilføjet mere end 1.500 steder, der har tilføjet færdigpakkede friske bagværk som kager til deres beholdning. (Information Resources Inc.)

# 23. I øjeblikket siger en ud af tre forbrugere, at de vil have frisk mad som en del af deres indkøb af dagligvarer, men det tal stiger til 44%, når kun årtusinder er inkluderet i dataene. (American Bakers Association)

# 24. 36% af forbrugerne siger også, at de ville købe frisk mad online, hvis de blev tilbudt en hurtig levering. Dette tal stiger til 45%, når kun millennials undersøges. (American Bakers Association)

# 25. 65% af forbrugerne siger, at et frisk bageri i butikken påvirker deres beslutninger om, hvor de vælger at købe. Kun 49% af kunderne sagde, at et ønsket udvalg af emballerede bagværk ville påvirke dem på samme måde. (American Bakers Association)

# 26. 60% af forbrugerne siger, at de ikke leder efter bestemte mærker, når de køber friske kager eller andre bagværk. (American Bakers Association)

# 27. Den gennemsnitlige butikstransaktion er 2,5 gange højere, når der er bagværk, såsom en kage, i forbrugernes indkøbskurv. (American Bakers Association)

# 28. Bagværk ser en uforholdsmæssig stor mængde salg i løbet af marts og april, hvor omsætningen er 10% højere i USA. Ferier har en tendens til at forårsage en pludselig stigning i salget i bageriindustrien, hvor mors dag, mindedag og 4. juli er en væsentlig indflydelse på salget af enheder og dollars. (Information Resources Inc.)

# 29. Club Channel har en markedsandel på 8% af salget af bagerikager i butikken. (Information Resources Inc.)

# 30. Temaer og tidsbegrænsede tilbud til wienerbranchen kan generere begejstring hos forbrugerne, hvilket fører til en stigning i salget på 9,5% og en forskel på op til to punkter i den samlede markedsandel. (Information Resources Inc.)

# 31. 48% af kunderne, der handler regelmæssigt i bageriindustrien, bruger stadig butikscirkulærer, blade og aviser til at planlægge deres udgiftsvaner, selvom disse traditionelle beskedindsatser mister deres effektivitet. (Information Resources Inc.)

# 32. 51% af forbrugerne går online for at se, om der er tilbud eller kuponer til rådighed for de kager, de vil købe. (Information Resources Inc.)

# 33. 34% af forbrugerne shopper rundt efter kager, og 17% bruger en mobil enhed for at sikre, at de kan spare flest penge. (Information Resources Inc.)

# 34. 60% af kunderne siger, at de modtager de fleste oplysninger om deres køb på skærme, emballage eller i butiksskilte. Kun 39% siger, at de henvender sig til deres venner og familie for dette behov. (Information Resources Inc.)

# 35. 81% af forbrugerne siger, at de er trygge ved at udveksle private oplysninger om relevante personlige tilbud. (Information Resources Inc.)

Analyse og tendenser i kagefremstillingsindustrien

Bagermarkedet i USA forventes at kæmpe i løbet af den næste 10-årige prognoseperiode, med en gennemsnitlig CAGR på 1% forventet hvert år frem til 2029. Dette tal er knyttet til et skøn over befolkningstilvæksten. Lavere, ændringer i mængden af ​​disponibel indkomst folk har og udsving i økonomiske forhold.

Der vil stadig være et sted for wienerbranchen, men tidlige brugere af de skiftende påvirkninger, der driver forbrugernes interesse, vil få størst succes. Se efter flere virksomheder til at udfordre kommercielle bagere ved at tilbyde glutenfri varer og andre diætspecialiteter for at få din niche. Omformulering af opskrifter med eksisterende kager til nye smagskombinationer eller individuelle serveringsmuligheder vil fortsat være en prioritet for branchen.

Smalle margener vil altid være et problem for industrien. Bagerier kan ikke altid videregive stigende omkostninger til forbrugere med højere priser, så omkostningsbesparende aktiviteter vil være nøglen til at låse op for fremtidig vækst.