29 Statistik, tendenser og analyse af erhvervsserviceindustrien

Vidste du, at i den gennemsnitlige transaktion af et salgssted, der involverer et kredit- eller betalingskort, deltager op til 7 forskellige enheder? Selvom mange af disse transaktioner sker på 1 sekund eller mindre, sker der meget.

Uafhængige salgsorganisationer, forretningsprocessorer, afviklingsbanker, udstedende banker og et netværk af kort er en del af transaktionen. Du har også virksomheden til at sælge noget, såvel som den person, der køber noget. Denne proces skaber en “udveksling”, som er den universelle pris for at handle, når man accepterer kortbetalinger på salgsstedet. Denne udveksling er fundamentet for erhvervsserviceindustrien.

Interessant statistik fra erhvervsservicebranchen

# 1. Næsten alle købmænd betaler de samme gebyrer for udvekslingen. Den eneste måde at få rabat er, at en virksomhed behandler mere end 82 millioner transaktioner hvert år. Det svarer til et volumen på omkring 5 milliarder dollars. (Forbes)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 160 millioner forbrugere i USA, der ejer mindst et kort, der kan behandles til transaktioner. (CFPB)

# 3. I 2017 havde forbrugerne 14,4 milliarder kreditkort. I 2012 blev der kun udstedt 8,6 milliarder kreditkort. (Nilson -rapport)

# 4. Visa er det førende kortnetværk i USA og giver 1,54 billioner dollars i transaktionsbehandling. MasterCard og American Express behandler hvert år omkring 700 milliarder dollar i transaktioner hvert år. Opdag processer på cirka 120 milliarder dollar i transaktioner. (Nilson -rapport)

# 5. Hovedudsteder af kreditkort i USA er Citi, der er ansvarlig for 17% af de kort, der opbevares. Chase er ansvarlig for 15% af de udstedte kreditkort, mens American Express er ansvarlig for 11,2%. (Forbes)

# 6. Lav kredit score dikterer ikke antallet af kreditkort du har. Så længe en forbruger har en kredit score på 620, så vil de have mindst 4 aktive kreditkort, som de bruger. (CFPB)

# 7. Elementer i erhvervsserviceindustrien behandler mere end 500.000 kreditkortansøgninger hver dag i USA. (CFPB)

# 8. Den gennemsnitlige amerikanske forbruger har en gennemsnitlig kreditbalance på $ 4.800 i 2017. Denne gennemsnitlige saldo har den højeste rente siden 2005. (CFPB)

# 9. Online betalinger i USA er vokset 4 gange hurtigere end detailbetalinger inden for handelstjenesteindustrien. (US Census Bureau)

# 10. 90% af forbrugerne har foretaget mindst et onlinekøb, der har skabt et samspil med handelstjenesteindustrien i de sidste 12 måneder. 70% af forbrugerne sagde, at de havde foretaget mindst 3 indkøb. (American Express)

# 11. 50% af amerikanske forbrugere siger, at de har øget hyppigheden, som de handler online i de sidste 12 måneder. (American Express)

# 12. Det gennemsnitlige antal online transaktioner igangsat pr. Person er 19. (KPMG)

# 13. Forbrugere i USA bruger op til 18% mere, end de har til hensigt, når de handler med kreditkort i stedet for kontanter. (Dun og Bradstreet)

# 14. 25% af den globale korttransaktionsmængde startes i USA. USA er også ansvarlig for næsten 50% af tilfælde af svindel med kreditkort globalt, der rapporteres hvert år. (Kvarts)

#femten. Mellem 2013 og 2017 steg omkostningerne ved kreditkortbedrageri med 26%. I 2016 var 58% af alle kreditkort -svindelsager onlinetransaktioner, første gang i historien, at dette var tilfældet. (Federal Reserve)

#seksten. Op til 90% af kreditkortbedragerier for en virksomhed involverer det, der kaldes “venlig svindel”. Dette sker, når en service eller et produkt leveres, kun for at modtage falske oplysninger eller ugyldige kreditkortoplysninger, når der anmodes om betaling. (Ethoca Research Report)

# 17. Kun 10% af amerikanske forbrugere siger, at de er “meget sikre på” et websteds evne til at holde deres kreditkortoplysninger sikre. (Pew Research Center)

# 18. 70% af forbrugerne beslutter sig for en betaling, med eller uden handelstjenesteindustrien, baseret på hvad de mener vil være den sikreste betalingsmetode, de kan bruge. (Cardtronics)

# 19. 1 ud af 3 forbrugere har opgivet et online køb, fordi de følte, at deres betaling ikke ville være sikker. Det er forbrugere, der har foretaget mindst 3 køb online hvert år. (American Express)

# 20. Kun 53% af købmændene kræver, at deres kunder indtaster CVV -oplysninger som en del af transaktionen. (American Express)

# 21. 61% af forhandlerne accepterer stadig en transaktion, selvom forbrugeren ikke har angivet en verificeret faktureringsadresse. (American Express)

# 22. Kun 31% af virksomhederne outsourcer lovgivningsmæssig overholdelse til en tredjepartsressource inden for erhvervsserviceindustrien. (Reuters)

# 23. Kontanter falder for købmænd globalt. 67% af købmændene siger, at de sandsynligvis ikke har nogen kontanter i den nærmeste fremtid. (American Express)

# 24. 90% af forbrugerne siger, at de kan lide muligheden for at vælge betalingsmetoder, når de starter en transaktion på et salgssted. 73% af forbrugerne siger, at de former for betaling, en virksomhed accepterer, vil påvirke (JP Morgan Chase)

# 25. Selvom Visa, MasterCard og American Express dominerer den amerikanske del af handelsindustrien, har UnionPay mere end 5,3 milliarder kort i omløb. De er vokset mere end 50% mellem 2012 og 2017. (Nilson Report)

# 26. 90% af forbrugerne i Europa siger, at de foretrækker direkte debitering som deres vigtigste betalingsform. (BACS)

# 27. Vurderingsgebyrer skyldes handelsbetjeningsnetværket for hver transaktion, sammen med valutaindtægten. Kombinerede gebyrer kan være op til 4% af den samlede transaktion. (Nilson -rapport)

# 28. Kreditkortets behandlingsgebyrer, der blev betalt af amerikanske købmænd i 2017, beløb sig til $ 7 mia. (Nilson -rapport)

# 29. 40% af små virksomheder siger, at de årlige omkostninger til regnskab for forretningstjenestetransaktioner, der kan være så høje som $ 20.000 om året, er den værste del af virksomhedsejerskab. (NSBA)

Forretningstjenester Industriens tendenser og analyse

Der er et bestemt skub i detailverdenen til at bevæge sig væk fra kontantbaserede transaktioner. Vi har oplevet en langsom, men støt stigning i antallet af virksomheder, der udsteder betalingskort til lønninger, når medarbejdere ikke har en bankkonto i stedet for at betale kontant. Det betyder, at den kommercielle serviceindustri fortsat vil blomstre, især efterhånden som flere udviklingslande bliver til udviklede økonomier.

Den eneste forudsigelige konkurrence for industrien kommer fra kryptovalutaområdet. Behandling af betalinger med Bitcoin og lignende valutaer sker internt, hvilket fuldstændigt fjerner handelstjenesteindustrien fra ligningen. Fra 2015 til 2017 oplevede kreditkortbetalinger imidlertid en vækstrate på 10,2% blandt de store betalingstyper, hvilket betyder, at e-tegnebøger og altcoins kun vil være en mindre konkurrence.

Faktisk tror 70% af købmændene, at de vil acceptere kreditkortbetalinger i 2023 og fremover.