27 Statistik, tendenser og analyse af kaffeindustrien i Costa Rica

Kaffe er livet i Costa Rica. Næsten alt kredser om vækstcyklussen for denne vare. Selv landets kalender er historisk baseret på kaffebønnernes dyrkning, høst og distribution. Indtil for nylig var selv skoleåret baseret på kalenderen. Regnskabsåret løber stadig i denne cyklus, begyndende i oktober og derefter til september i det følgende år.

I modsætning til andre kaffe -nationer kontrollerer Costa Rica styrket, hvad produnterne kan plante, høste og distribuere. Industrien dyrker kun Arabica -bønner, fordi der er love mod at planta Robusta -bønner. Denne struktur arbejder på at bevare kvaliteten af ​​det dyrkede produkt og holder priserne på et niveau, der er til gavn for alle involverede.

Costa Rica er det eneste land i verden, der har en bekendtgørelse, der forbyder produktion og vækst af andre kaffetyper end Arabica. Hvis du vil opleve fordelene ved branchens kaffekultur, skal du kigge efter SHB -notationen ved dit næste køb. Denne forkortelse står for “styrket hård bønne” kaffe, hvilket betyder, at du får det højkvalitetsprodukt, der er til rådighed af høj kvalitet.

Interessant statistik om den costaricanske kaffeindustri

# 1. Kaffehøsten for vækstsæsonen 2016-17 i Costa Rica producerede 1,34 millioner poser på 60 kilo. Det repræsenterer et fald i produktionen på 17,5% i forhold til det foregående år takket være problemer med vækstcyklus i Los Santos og blomstringsproblemer i den vestlige centrale dal. (US Department of Agriculture)

# 2. Costa Rica er det tredje mest anerkendte kaffemarked i USA, bag kun Brasilien og Colombia hvad angår popularitet. 59% af forbrugerne i USA sagde, at de genkender branchens mærke, sammenlignet med 85% af forbrugerne, der genkendte det colombianske mærke. (Tider for Tico)

# 3. Kaffeindustrien i Costa Rica producent omkring 56,4 ounces produkt pr. Hektar, hvilket gør det til det største tilgængelige udbytte i verden i dag. (Guruer i Costa Rica)

# 4. Der vokser i øjeblikket omkring 100 kaffetræer i Costa Rica for hver person. Det betyder, at der i øjeblikket produceres omkring 400 millioner kaffetræer til den lokale industri. Mere end 300 forskellige varianter af Arabica -kaffe stammer fra dette markedssegment. (Guruer i Costa Rica)

# 5. Costa Rica har den højeste kaffeindtag pr. Indbygger i verden for en nation, der producerer store mængder af dette produkt. (Guruer i Costa Rica)

# 6. Den gennemsnitlige kaffeplantage i Costa Rica vokser i en højde mellem 3.280 fod og 5.580 fod over havets overflade. Denne pleasureing giver kaffetræerne adgang til i konstant temperatur på 63 til 73 grader Fahrenheit, hvilket gør det til in af de bedste vækstbetingelser i verden. (Guruer i Costa Rica)

# 7. Colombiansk kaffe fører de amerikanske forbrugeres præferencer til kvalitet, og 96% af almindelige drikkere siger, at det smager “godt” eller “meget godt”. Costa Ricas kaffeindustri sluttede også på tredjepladsen bag Brasilien i denne undersøgelse. (Tider for Tico)

# 8. 53% af Costa Ricas kaffeindustrieksport går til USA, hvilket gør det til det største marked for producer. Af de 300 millioner dollars, der blev solgt på eksportmarkedet i 2013, købte USA 161,5 millioner dollars i produkter. (PROKOMMER)

# 9. 61% af forbrugerne i USA siger, at de drikker kaffe hver dag og overgår mennesker, der dagligt drikker postevand som deres foretrukne drikke. (Tider for Tico)

# 10. 67% af forbrugerne i USA siger, at fra af og til drikker at specialkaffe. 53% vil drikke det mindst en gang om ugen, mens 41% siger, at de vil have en kop hver dag, og Costa Ricas kaffe passer ind i denne kategori. (Foreningen af ​​specialkaffe)

# 11. Siden 1999 er den gennemsnitlige mængde kaffe forbrugt i USA steget fra lidt over 2 kopper om dagen til 2,5 kopper om dagen i 2017. I 2014 nåede den op på næsten 3 kopper om dagen. (Foreningen af ​​Specialkaffe)

# 12. Forbrugere af specialkaffe drikker omkring 3 kopper kaffe om dagen, hvilket er en hel kop mere end den “gennemsnitlige” kaffedrikker i USA. Siden 2010 er markedsandelen for specialprodukter som dem fra Costa Rica steget med 59 %. (Foreningen af ​​Specialkaffe)

# 13. Det gennemsnitlige kaffeforbrug pr. indbygger i USA er omkring 4,4 kg hvert år. Mænd har en tendens til at drikke omkring en halv kop mere kaffe i gennemsnit sammenlignet med kvinder. (Institutet for kaffeforskning)

# 14. 48 % af Millennials siger, at de har drukket en kop kaffe inden for de sidste 24 timer, at de ville betragte det som “gourmet”. (Reuters)

#femten. En costaricansk kaffe kaldet Fina Palmilera blev det dyreste produkt, der blev solgt i Starbucks-detailbutikker i USA, og blev solgt for 7 dollars pr. kop eller 40 dollars pr. pose. De fleste steder solgte deres tildelte produkt inden for 24 timer. (Starbucks)

#seksten. Mere end 70 % af kaffen, der dyrkes i Costa Rica, findes i plantager beliggende i bjergene. (Virkebog over gader)

# 17. Cirka 28 % af arbejdsstyrken i Costa Rica er på en eller anden måde involveret i kaffeproduktion. Indkomsten i industrien udgør ca. 20 % af bruttonationalproduktet hvert år. De største kaffedyrkningsområder omfatter Alajuela, Heredia, Cartago og San José. (American University)

# 18. På trods af efterspørgslen efter produkter fra den costaricanske kaffeindustri, leverer den fortsat mindre end 1 % af verdensproduktionen af ​​dette produkt. Vejrmønstre gør væksten uforudsigelig med tocifrede procenter i potentielle gevinster eller tab hver sæson. (US Department of Agriculture)

# 19. Avlere udgør størstedelen af ​​beskæftigelsesmulighederne i den costaricanske kaffeindustri, men deres indtjening er normalt ret lav. Nogle arbejdere tjener kun $1,50 for hver kurv, de samler ind. Det er en konkurrencedygtig rate sammenlignet med andre industrier i landet. Den gennemsnitlige kurv vejer omkring 15 pund, når den er fuld (Costa Rica Information)

# 20. Der er i øjeblikket mere end 84.000 hektar under dyrkning til kaffeplantager i Costa Rica i øjeblikket, hvilket repræsenterer omkring 2% af landets samlede areal. Mere end 45.000 landmænd bor og arbejder på deres jord hver dag. (Barista Instituttet)

# 21. Kaffe høstes tre gange om året i Costa Rica. Fra højeste udbytter sker typisk i januar, hvilket er når der er 70.000 plukkere ansat i kaffeindustrien. Den typiske arbejdsdag begynder kl. 5, hvor manuel høst gør det muligt for hver medarbejder at gøre cirka en halv hektar hver dag. (Barista Instituttet)

# 22. 85% af de arbejdere, der samler kaffe til producentindustrien i Costa Rica, kommer fra Nicaragua for at søge beskæftigelse. De indfødte stammer i Panama repræsenterer yderligere 10% af arbejdsstyrken. (Go Tours Costa Rica)

# 23. Når kaffe er klassificeret som “høj kvalitet”, vile 96% nå industriens eksportmarked. Det tager op til 6 måneder for en pose kaffe at blive opbevaret under de rette forhold for at opnå denne kvalitetsklassificering. (Go Tours Costa Rica)

# 24. I øjeblikket er der mere end 812,00 landmænd involveret i dyrkning af fair trade -kaffe i verden, hvor Costa Rica er et af de 30 involverede lande. Mere end 80% af al fair trade -kaffe kommer fra Caribien eller Latinamerika. (Fairtrade Amerika)

# 25. Landmænd, der arbejder i den costaricanske kaffeindustri med en fair trade-organization, tjener en præmie på 20 cent pr. Pund, når de sælger på kooperative eller organisatoriske vilkår. (Fairtrade Amerika)

# 26. Den gennemsnitlige certificerede forening eller andelsselskab sælger cirka 28% af ingen kaffe hvert år i overensstemmelse med fair trade vilkår og betingelser. (Fairtrade Amerika)

# 27. Landmænd, der sælger gennem kooperativer og fair trade -grupper, udøver i grunden på kun 3,46 hektar til deres kaffe. (Fairtrade Amerika)

Tendenser og analyse af kaffeindustrien i Costa Rica

Selvom mærkegenkendelse for costaricansk kaffe er høj i verden i dag, halter industrien langt efter anden producent med hensyn til mængden. I øjeblikket er landet den trettende producent af kaffe i verden, og 90% af det, der dyrkes, når eksportmarkedet. 11% af Costa Ricas eksportindtægter kommer direkte fra kaffesalg.

Der er ingen store virksomheder, der skaber grundlaget for denne solide indkomst for den costaricanske kaffeindustri. 90% af producenten, der er aktive i et givet år, dyrker mindre end 5 hektar jord. I øjeblikket dyrker mere end 70.000 landmænd kaffe, hvoraf 45.000 tilhører en eller anden form for fair trade -organization.

Smagen af ​​Costa Ricas kaffe er typisk mild, glat og let sur. Det passer godt sammen med ørkener eller behov for et hurtigt energiboost. Nye produkter, der eksperimenterer med lysere smagsfarver, forskellige syreprofiler og andre ændringer i Arabica-bønnen, kan skabe nye indtægtsskabende muligheder på vejen.

For nu vil den costaricanske kaffeindustri fortsætte, hvad den har gjort i mere end 200 år. Forvent god kaffe, stærke vækstsæsoner og en rimelig pris.