10 Statistik og tendenser i offshore supportfartøjsindustrien

Offshore supportskibsmarkedet tegner sig for næsten 30 milliarder dollar i omsætning hvert år. Disse både transporterer forskellige varer, mad og ansatte til marken fra kysten. Der er flere kategorier, der involverer forskellige teknologiniveauer, der hjælper mange industrier, herunder olie og gas, undersøisk efterforskning og generel skibsfart, med at nå deres overordnede mål.

AHTS (Anchor Handling Towing Supply) skibe repræsenterer mere end 50% af de offshore supportfartøjer, der opererer i øjeblikket.

Industrien har en tendens til at lide økonomiske konsekvenser baseret på værdien af ​​råolie på det globale marked. Da priserne faldt mellem 2013-2016 faldt riggenes kapacitet. Søtrafikken blev drastisk reduceret. Denne kombination af faktorer fik offshore supportfartøjsindustrien til at opleve sin værste periode på 36 måneder i historien.

Op til 30% af de rigge, denne industri engang tjente, er nu ikke-producerende enheder, der kræver nedlukning. Med lignende aktiviteter planlagt også i andre sektioner, kan der stadig være vanskeligheder i horisonten for denne industri.

Vigtig statistik fra offshore supportfartøjsindustrien

# 1. Cirka 70% af det nuværende markedsudbud for offshore -skibe er i hænderne på omkring 400 operatører, der hver har et gennemsnit på 6 skibe pr. Aktiv virksomhed. Bourbon er agenturet med den største flåde, med 185 skibe, der repræsenterer 5,2% af industrien. Tidewater Marine driver en flåde på 173 skibe, mens ECO har 166, som de kontrollerer. (Alix -partnere)

# 2. 34 af de 38 offshore supportfartøjsselskaber blev fundet at have en Altman Z-score-analyse på mindre end 1,8 i 12-månedersperioden, der sluttede marts 2018, hvilket indikerer en høj sandsynlighed for konkurs inden for de fleste aktive virksomheder, medmindre der tages betydelige skridt at rette op på deres økonomiske tilstand. (Alix -partnere)

# 3. Den globale flåde af offshore supportfartøjer er steget fra 3.031 skibe i 2012 til 3.583 skibe i juli 2018, på trods af at aktive branchestøttede platforme er faldet fra et højdepunkt på 706 i 2014 til 474 i 2018 (Clarksons Offshore Intelligence Netværk)

# 4. Cirka 26% af offshore supportfartøjets flåde er mindst 15 år gammel. Cirka 14% af flåden, eller omkring 500 skibe, er over 25 år gammel. Selvom de seneste konstruktionstendenser har hjulpet en båds gennemsnitsalder til at falde dramatisk, er der stadig flere operatører, der arbejder med forældet udstyr. Der er endda et aktivt skib, der blev bygget i 1965 inden for branchen. (Clarksons Offshore Intelligence Network)

# 5. Flåden på Asien-Stillehavsmarkedet er den største i verden i dag, med 916 skibe i øjeblikket aktive. Det repræsenterer 26% af den samlede globale flåde. Mellemøsten er nummer to som en region med 19% af verdens flåde. Nordamerika ligger i øjeblikket på tredjepladsen med 16% af verdens flåde. (Clarksons Offshore Intelligence Network)

# 6. Nordamerika er den mest forsyne region for offshore-støttefartøjsflåden, der opererer med 48% kapacitet fra 2018. Vestafrika og Asien-Stillehavsområdet opererer med kapacitetsniveauer på henholdsvis 55%. Mellemøsten er det mest effektive segment, der opererer med et kapacitetsniveau på 70%. (Clarksons Offshore Intelligence Network)

# 7. Der er i øjeblikket 30 undertyper af skibe, der i øjeblikket betjener offshore supportindustrien, i gennemsnit ca. 60 nye leverancer om året. (SEA Europe)

# 8. Dypvands dagspriser faldt til rekordniveau på $ 7.000 for tjenester, der tilbydes i Den Mexicanske Golf i 2018, med udnyttelsesgrader i gennemsnit 25%. Da de største operationelle skibe i flåden kan koste $ 10.000 om dagen at køre, har de fleste industribådsejere brugt op til 12 måneders kontanter bare for at blive i drift. (Offshore Magazine)

# 9. Den amerikanske golfs andel på 39% af offshore -bådindustrien kontrolleres af Edison Chouest, efterfulgt af Harvey Gulf International Marine med 16% og Hornbeck med 15%. (Offshore Magazine)

# 10. Fartøjsejere, der opererer uden for den amerikanske Golf, kræver tidsbegrænsede kontrakter i størrelsesordenen seks måneder for at retfærdiggøre regulatoriske kajundersøgelser, der kan koste op til $ 2 millioner. (Offshore Magazine)

Offshore support fartøjsindustri tendenser og analyse

Rentabilitet og gæld nærmer sig hurtigt et uholdbart niveau for offshore support- og bådindustrien. EBITDA -marginen faldt til kun 11% i 2017, langt fra de 29%, der blev opnået i 2014. Antallet af aktive platforme er også faldet 33% fra 2014 -tallene, hvis daglige satser i øjeblikket er 40% lavere, end de var for branchen på samme tid. time.

Den nuværende globale offshore supportfartøjsindustri ser ud til at være forsynt af mindst 1.150 skibe. Den gennemsnitlige offshore -platform kræver i gennemsnit 4,5 fartøjer i drift for at understøtte den. Kun 175 nedrivninger er planlagt til 2019 for at reducere branchens antal, mens der i øjeblikket er mere end 200 nye skibe i ordrebogen frem til 2022.

I skrivende stund er industriens eneste mulighed for at undgå et alvorligt tab i de næste par år igen en stigning i oliepriserne efterfulgt af stabilitet i området $ 80 til $ 90 pr. Tønde for råolien. Det eneste problem er, at olie har handlet med 50% af denne nødvendige kurs i de seneste dage. Fra januar 2019 var prisen på Brent Crude $ 60,48.