26 Lighusindustri Statistik og tendenser

Et likhus er typisk et likhus eller begravelsesbyrå. I nogle kulturer kan det omfatte specifikke ritualer, der er inkluderet under begravelsesprocessen. I USA er der i øjeblikket mere end 19.000 begravelsessteder i drift. 86% af de begravelseshjem, der drives, drives af familier, enkeltpersoner eller en privat organisation.

Vigtig statistik fra lighusindustrien

# 1. I USA varierer omkostningerne ved en traditionel begravelse fra $ 8.000 til $ 10.000. I de sidste 40 år er omkostningerne ved begravelser steget med mere end 1.300%. (Forbes)

# 2. På grund af omkostningerne ved en traditionel begravelse vælger 42% af mennesker kremering frem for begravelse for at spare på deres endelige omkostninger. (Forbes)

US Mortuary Industry Statistics

# 3. I USA leverer dødsindustrien årligt omkring 20 milliarder dollars i økonomiske aktiviteter. Cirka 130.000 medarbejdere får direkte beskæftigelsesmuligheder takket være branchen, som hjælper med at opfylde 1,5 millioner menneskers endelige ønsker om året. (Forbes)

# 4. De dyreste omkostninger ved en begravelse, for de fleste familier, er kisten. Fra engros til detailhandel er fortjenstmargenen for kister i gennemsnit 289%. I mange tilfælde er overskudsgraden endnu højere. (Forbes)

# 5. Kistepriser kan have en forskel på 200% mellem to forskellige leverandører i lighusindustrien, men på grund af branchens beskaffenhed er det få forbrugere, der faktisk sammenligner priser. (Forbes)

# 6. Det gennemsnitlige likhus i USA håndterer 113 opkald til service om året. For at styre dette serviceniveau ansættes tre fuldtidsansatte og fire deltidsansatte. (NFDA)

# 7. Omkring 1 ud af 4 begravelsescentre håndterer 151-350 opkald om året. Kun 3,3% af faciliteterne vil håndtere mere end 1.000 opkald om året. (NFDA)

# 8. Cirka 14% af likhusene i USA i dag er en del af et børsnoteret selskab. SCI (Service Corporation International) er den største operation med en markedsværdi på $ 4 mia. (Forbes)

# 9. Mere end halvdelen af ​​amerikanerne har ikke en aktiv vilje. Det betyder, at mere end 1 milliard dollar i livsforsikringsydelser ikke er gjort krav på, fordi oplysninger om politikken blev tabt, glemt eller ikke har nogen klar modtager. (Forbes)

# 10. Kirkegårdstjenester, der tilbydes i USA, bringer også 4 milliarder dollars i omsætning til økonomien. Ca. 8.300 udbydere tilbyder denne service, cirka en tredjedel af den almindelige lighusindustri. (IBIS World)

Lighusbranche Statistik

# 11. Kirkegårdstjenester giver direkte beskæftigelsesmuligheder til cirka 36.000 mennesker i USA. I løbet af de sidste 5 år oplevede branchen en årlig vækstrate på 2,2% (IBIS World)

# 12. Der er anslået 120.000 kirkegårde i USA, der arbejder med lighusindustrien. I øjeblikket ejer SCI næsten 500 kirkegårde i USA (Forest Hill Cemetery)

# 13. Cirka 24.000 bedemænd, begravelsesdirektører og bedemænd er ansat i lighuset. Yderligere 30.000 mennesker er ansat som landskabspleje eller vedligeholdelsesarbejdere. 25.000 mennesker er ansat som sælgere. (Forest Hill Cemetery)

# 14. Den gennemsnitlige bedemand har en tendens til at være over 55 år. I nogle samfund, f.eks. West Palm Beach, FL, er 60% af direktørerne SCI -medarbejdere. (Forest Hill Cemetery)

#femten. Selvom SCI dominerer begravelsesindustrien, ejer den ikke et begravelsesbyrå i Wisconsin. Staten har en lov, der forhindrer kirkegårdsejere i også at være operatører i likhus. SCI ejer 5 kirkegårde i staten. (Forest Hill Cemetery)

#seksten. I 2000 valgte cirka 1 ud af 4 personer at blive kremeret. I 2012 valgte 43% af befolkningen denne mulighed. Forudsat at omkostningerne fortsat stiger, da de i 2030 har op til 70% af befolkningen valgt kremering. (Forest Hill Cemetery)

# 17. En kiste, der sælger for $ 1.295 på et amerikansk likhus, er normalt engros for omkring $ 325. Selv huslejen for en hårdttræskiste til et 1-dages besøg er i gennemsnit $ 1.000. (PBS)

# 18. Mississippi har den laveste kremering i USA, hvor kun 13% af befolkningen vælger indstillingen. Nevada har den højeste kremering, hvor 73% af befolkningen vælger indstillingen. (PBS)

# 19. Gennemsnitslønnen for en begravelsesdirektør i USA er mellem $ 32.000 og $ 56.000 om året. Selvstændige begravelsesdirektører har en tendens til at tjene omkring $ 4.000 mindre om året end dem, der er ansat i et selskab. (PBS)

# 20. Der er cirka 57 millioner amerikanere, der er 60 år og ældre. I 2022 forventes det tal at stige til 76 millioner mennesker. (PBS)

Mortuary Industry Statistik efter forudplanlægning af begravelsestjenester

# 21. 41% af SCI’s forretning kommer fra kremeringer. I alt understøtter virksomheden mere end 21.000 medarbejdere og servicerer USA, Canada og Tyskland. (PBS)

# 22. Begravelsesbyråer kan opkræve grundlæggende servicegebyrer for bestemte tjenester, herunder dødsattester, kropsopbevaring og servicekoordinering. Inden den egentlige begravelsesplanlægning begynder, kan en familie miste mere end $ 5.000. (Fox News)

# 23. De fleste mennesker, der planlægger deres begravelser på forhånd, vil også forudbetale deres begravelser som en måde at spare på deres sidste udgifter. (NFDA)

# 24. Mere end 51% af mennesker vælger et specifikt likhus, fordi det var et, der tidligere blev brugt af deres venner eller familie. (NFDA)

# 25. Annoncering repræsenterer kun omkring 3% af den virksomhed, der modtager et likhus i løbet af året. Ud over at være præ-plejet, er lighusets ry den vigtigste faktor for familier, der søger service. (NFDA)

# 26. For at undgå begravelsesomkostninger siger 1 ud af 4 personer, at de ville overveje en “grøn” begravelse, hvor deres aske bruges til at plante træer, for eksempel frem for en traditionel begravelse. (AARP)

Mortuary Industry Trends and Prognose

Selvom lighusindustrien primært består af små virksomheder, der er familieejede og drevne, er der en tendens til konsolidering inden for branchen. Siden 2012 er antallet af begravelsessteder, der ejes af børsnoterede selskaber, steget med 3%. Samtidig gik mere end 2.000 begravelsessteder i drift inden for denne tidsperiode.

Service Corporation Internationals aktiviteter har involveret køb af begravelseshjem i mere end 40 år. Da SCI besluttede at købe Stewart Enterprises, Inc., som var den næststørste leverandør i branchen, måtte det søge antitrustgodkendelse for at gennemføre købet.

Selvom SCI kan bruge sin størrelse til at reducere begravelsesomkostninger, overføres disse besparelser ikke til dem, der er efterladt. Opsparingen tilføres direkte til selskabets aktionærer. En begravelse på et SCI -anlæg er 42% dyrere end en begravelse på et uafhængigt ejet likhus.

Alle vil have de sidste udgifter en dag. Den måde, hvorpå dødsindustrien leverer tjenester, vil sandsynligvis gøre beslutningen om begravelse eller kremering for mange en enkel. Omkostningerne ved kremering er 90% mindre end omkostningerne ved en traditionel begravelse.