25 Statistik og tendenser for den indiske gæstfrihedsindustri

Det er ikke kun kulturen og vartegnene, der tiltrækker folk til Indiens hotelindustri og turismemuligheder. Denne industri inviterer alle, uanset deres socioøkonomiske status, til at opleve landets naturlige vidundere med et imponerende niveau af kundeservice. Det er en integreret del af landets økonomi, og mulighederne for homestay og turisme i landdistrikter vokser i popularitet.

Interessant statistik fra den indiske hotelbranche

# 1. I 2017 besøgte 10,1 millioner turister Indien, hvilket afspejler en CAGR på 7,1% siden 2005 (India Brand Equity Foundation).

# 2. Det samlede bidrag fra hotelbranchen, som er en del af gæstfrihedssegmentet i Indien, var over 208 milliarder dollars i 2017. Det afspejler 9,6% af landets BNP. (Brand Equity Foundation of India)

Indisk gæstfrihedsindustri statistik efter by

# 3. Fra april 2018 steg turismebestillinger til hotelbranchen i Indien med 17,4% i forhold til indtægterne genereret året før. (Brand Equity Foundation of India)

# 4. Indenlandske turistbesøg i Indien steg 15% i 2017 i forhold til året før. I 2016 registrerede regeringen mere end 1,6 milliarder besøg. (Brand Equity Foundation of India)

# 5. Hotelsektoren er i kombination med gæstfrihedssektoren ansvarlig for 8% af de samlede beskæftigelsesmuligheder i Indien i løbet af et givet år. I 2017 beskæftigede branchen 41,6 millioner mennesker. (Brand Equity Foundation of India)

# 6. Hotel- og turistsektoren i Indien tiltrak 10,9 milliarder dollar i direkte udenlandske investeringer i 2017. (Department of Industrial Policy and Promotion)

# 7. Indiens regering har afsat mere end $ 183 millioner til integration og udvikling af turistkredsløb i 2018 -budgettet. (Brand Equity Foundation of India)

# 8. For hotelværelser, der har en gennemsnitlig værelsespris på R7.500, er den gældende GST 28%. Hvis den gennemsnitlige værelsespris er under R7.500, er GST 19%. (HVS)

# 9. 15,7% af de besøgende, der bestiller værelser med hotelbranchen i Indien, er fra Bangladesh. USA ligger på andenpladsen i alt udenlandske turister (14,7%), mens Storbritannien ligger på tredjepladsen med 10,7%. (HVS)

# 10. Delhi er business -lufthavnen, der betjener hotelbranchen, med 577 lakh i ankomster behandlet i 2016/2017. (HVS)

Indien Hotelindustri Statistik efter bybelægningsgrad

# 11. Belægningsgraden for hotelbranchen nåede 65% for første gang siden 2007 med en belægningsgrad på 65,6% opnået for turistsæsonen 2016. Det afspejler en stigning på 3,5% i besættelsen i forhold til det foregående år. (HVS)

# 12. Den vejede gennemsnitlige bookingpris for hoteller, der serverer turister i Indien, er R5.658. (HVS)

# 13. Den indiske hotelindustri tilbyder i øjeblikket et udbud af 110.000 værelser, der er tilgængelige for besøgende. Yderligere 150.000 værelser er på et eller andet udviklingsstadium. (Indisk spejl)

# 14. Omkring 29.000 værelser i Indien er klassificeret som premium og er i øjeblikket under udvikling. Gennemsnitlige værelsespriser i branchen forventes at vokse med et lavpunkt på 2% årligt. (Indisk spejl)

#femten. 51% af den samlede omsætning fra hotelbranchen stammer fra værelseindtægter. Yderligere 41% af indkomsten opnås ved salg af mad og drikke. (Hotelivate)

#seksten. Marketingomkostninger inden for restaurationsbranchen er steget med 23% siden 2014 inden for branchen. Husleje og anden indkomst er steget med 18%, mens administrationsomkostninger er steget med 14%. (Hotelivate)

# 17. Indenlandske forretningsrejsende i Indien er ansvarlige for cirka 35% af industriens omsætning i 2016. (Hotelivate)

# 18. Forhåndsreservationer via onlinekilder er ansvarlige for cirka 12% af det samlede antal værelser, der er reserveret på hoteller i Indien i budgetåret 2015-16. (Hotelivate)

# 19. 30% af den samlede omsætning tjent på den indiske hotelindustri er klassificeret som nettoomsætning, drevet af stigninger i de gennemsnitlige satser, som industrien oplever. (Hotelivate)

# 20. New Delhi er det største mærke marked for hoteller i branchen i dag. I 2016 oplevede lokale hoteller et fald på 4,6% i den gennemsnitlige bookingpris. Imidlertid voksede markedet, fordi byen oplevede en vækst på 8,2% i den samlede belægning. (Hotelivate)

# 21. Omkring 2.800 nye værelser forventes at blive tilføjet i New Delhi i løbet af de næste 5 år for at placere tilgængeligheden blandt turister på mellem- og øverste niveau. (Hotelivate)

# 22. I 2016 rapporterede hoteller en nettoomsætningsstigning på 12% i forhold til det foregående år inden for den indiske hotelbranche. De højeste vækstniveauer blev oplevet i kategorierne 5-stjernet og 4-stjernet. (Hotelivate)

# 23. Den indiske gæstfrihedsindustri rapporterede et fald på 4% i antallet af dygtighedsbaserede medarbejdere med jobmuligheder i 2016. Den eneste rapporterede stigning kom fra 4-stjernede ejendomme, som rapporterede en marginal stigning i niveaustillinger. Tilsynsførende. (Hotelivate)

# 24. Udenlandske forretningsrejsende er det største segment af forbrugere betjent af 5-stjernede hoteller i Indien, og booker 19% af de ledige værelser. Indenlandske forretningsrejsende kommer tæt på andenpladsen og tegner sig for 18,2% af bookingen. (Hotelivate)

# 25. Indenlandske gæster er ansvarlige for 54% af hotelreservationer i Indien. (Hotelivate)

Indiske tendenser og analyse i gæstfrihedsindustrien

Den indiske hotelindustri oplever en stigning takket være en moderniseringsindsats. Det har ført til en stigning i den gennemsnitlige indtjening pr. Værelse for hoteller på alle serviceniveauer, hvilket har fået branchen til at gå fremad med en stigning i den samlede værelsestilgængelighed.

Samtidig fortsætter rupien med at handle positivt med globale valutaer og skaber et værdibaseret turistmål for mange rundt om i verden. Ved den nuværende omregningskurs, hvor et 5-stjernet værelse ville opkræve R7.500 pr. Nat, ville dollarprisen være $ 109,09.

Da investeringer i infrastruktur også kommer fra regeringen, opdager turister, at Indiens historie og kultur er mere tilgængelig nu end nogensinde. Med udviklingen af ​​økoturismemuligheder sammen med andre tilgængelige former for land- og kulturturisme ser hotelbranchen ud til at fortsætte med at vokse i et hurtigt tempo.

I løbet af den næste 5-årige periode forventes en sammensat årlig rente på 5% med højere mulige afkast afhængigt af niveauet for udenlandske direkte investeringer, der kommer ind i landet. Selvom udviklingsudgifterne vil reducere nettoresultatet i denne prognoseperiode, ser den indiske hotelbranche ud til at være en førende ambassadør for sine lokale økonomier.