25 ERP Byggeri Statistik og tendenser

I 2018 blev markedet for software as a service (SaaS) værdiansat til $ 73,6 mia. Offentlige cloud -markedsomsætninger i 2017 udgjorde $ 138,4 mia. Byggeri og ejendomssoftwareapplikationer er ansvarlige for cirka 10% af den samlede SaaS -omsætning, der genereres hvert år.

Den moderne ERP -ressource er designet til virksomheder, der passer ind i kategorien SMV eller SMV. Mange af dem er designet til at hjælpe disse små og mellemstore virksomheder eller virksomheder med at finde nye metoder til skalering fra bunden og op, og er så avancerede, at de kan håndtere næsten alle processer i organisationen.

Der er mange skybaserede løsninger inden for branchen for at give fleksibilitet. At være i skyen gør ERP -løsninger til byggeindustrien meget overkommelige. Denne kombination gør det muligt for en virksomhed af næsten enhver størrelse at blive konkurrencedygtig med det samme.

Vigtig statistik fra ERP -byggeindustrien

# 1. ERP -byggebranchen genererede omkring 7,7 milliarder dollars i omsætning i 2015. (Statista)

# 2. 94% af virksomheder, der opererer inden for ERP-byggebranchen, siger, at deres sikkerhed er bedre på grund af tilgængeligheden af ​​skybaserede ressourcer. (Panorama)

# 3. 22% af virksomhederne, der søger konkurrencedygtige løsninger inden for ERP -industrien, ser SaaS som en levedygtig mulighed. Næsten alle virksomheder, der vælger ERP, oplever besparelser på et eller andet niveau. (Panorama)

# 4. 81% af organisationer i USA har implementeret ERP -software eller er i gang med at implementere det. Yderligere 14% er i gang med at vælge deres SaaS, mens yderligere 5% arbejder på en opgradering. (Panorama)

# 5. Den mest almindelige årsag, nævnt af 16% af virksomhederne for implementering af en ny ERP, var at udskifte en ældre version eller opgradere et ældre system. (Panorama)

# 6. 35% af organisationer, der med succes implementerede deres ERP, rapporterede, at de samlede omkostninger repræsenterede 3% eller mindre af deres organisations samlede omsætning. I gennemsnit bruger en organisation 6,5% af sin årlige omsætning på et ERP -projekt. (Panorama)

# 7. Det globale ERP -softwaremarked er værdiansat til $ 82,3 mia. (Statista)

# 8. Den gennemsnitlige varighed af et ERP -projekt inden for branchen var 16,9 måneder i 2016. 59% af organisationer, der implementerede denne type løsninger, oplevede en overskydende varighed. (Panorama)

# 9. Kun 3% af virksomhederne, der leder efter en ERP -løsning til at opfylde deres organisatoriske behov, falder inden for byggeindustrien. 35% af disse SaaS -anmodninger er i distributionsindustrien, hvor 29% kommer fra fremstillingssektoren. (Panorama)

# 10. 32% af virksomheder, der implementerer et ERP -system, tjener årlige indtægter mellem $ 50 og $ 300 millioner. Yderligere 25% af virksomhederne rapporterer årlige indtægter på $ 300 til $ 500 millioner. (Panorama)

# 11. 17% af virksomhederne, der leder efter en ERP -løsning, siger, at de gør det for at forbedre deres forretningspræstationer. 14% siger, at de vil sikre sig, at de overholder reglerne. Det efterfølges af yderligere 14%, der ønsker at gøre deres medarbejderes arbejde lettere. (Panorama)

# 12. Selvom de cloudbaserede og SaaS-muligheder har en tendens til at være de mest overkommelige inden for ERP-byggebranchen, udføres to tredjedele af installationerne med lokal software. (Panorama)

# 13. 72% af virksomhederne siger, at de vælger en lokal installation, fordi det reducerer den opfattede risiko for datatab. Yderligere 12% siger, at det reducerer den opfattede risiko for et sikkerhedsbrud. (Panorama)

# 14. 70% af virksomheder, der arbejder med at implementere en ERP -løsning, siger, at de vil ændre op til 25% af koden for den løsning, de vælger. Kun 12% siger, at der ikke er behov for tilpasning af deres installation. (Panorama)

#femten. 27% af virksomheder, der implementerer en ERP -løsning, ansætter en konsulent til at hjælpe dem med at styre implementeringen. Yderligere 22% tilføjer en konsulent til at yde support til ændringer i virksomheden. (Panorama)

#seksten. 93% af virksomheder, der med succes har implementeret en ERP -løsning, siger, at de har forbedret nogle, hvis ikke alle, af deres forretningsprocesser i 2016. (Panorama)

# 17. 46% af virksomheder, der arbejder med en ERP -sælger, siger, at de ikke er tilfredse med deres erfaring. Yderligere 4% oplyser, at de føler sig meget utilfredse. Kun 26% af virksomhederne rapporterer at have en tilfreds eller “meget tilfreds” oplevelse med deres leverandør. (Panorama)

# 18. Virksomheder, der har implementeret et moderne ERP-system, kan øge deres levering til tiden med op til 24%. (Aberdeen Group)

# 19. Fordi ERP’er tilbyder incitamenter såsom lavere driftsomkostninger, lagerreduktion og bedre improvisation inden for planlagt opfyldelse, forventes branchens CAGR at nå 7,9% frem til 2022. (køb)

# 20. Pakket softwareudgiftsandel på det globale ERP -marked er 54%. (Statista)

# 21. Globale udgifter til cloud-baseret infrastruktur overstiger $ 50 milliarder om året. (Statista)

# 22. 1 ud af 3 ERP -købere ser ikke en demo af deres foretrukne produkt, før de træffer en beslutning om at købe det. (Capterra)

# 23. Omkring 1 ud af 5 virksomheder på udkig efter en ERP -løsning siger, at de besluttede at købe det første system, de så. (Capterra)

# 24. 21% af ERP -løsninger giver ikke betydelige forretningsmæssige fordele, hvilket er omtrent det samme antal virksomheder, der ikke udfører deres due diligence, når de leder efter denne type muligheder. (Panorama)

# 25. Næsten 30% af ERP -forbrugere siger, at de ikke kan betjene deres kunder i tilstrækkelig grad, fordi der mangler funktionalitet i deres system.

Byggeri Trends og analyse ERP

For mange SMB’er og SMV’er er det at være aktiv i skyen med en ERP -konstruktionssoftwareløsning den eneste måde at forblive i overensstemmelse. Uden denne SaaS -løsning ville arbejdskravene til at opretholde overholdelse være for dyre til, at små virksomheder kan forblive konkurrencedygtige.

Der er mange grunde til, at en organisation måske vil implementere ERP, især på byggefeltet. Efterhånden som mange industrier begynder at undersøge fordelene ved automatisering og kunstig intelligens, vil konstruktionsfokuserede virksomheder fortsat søge måder at automatisere leverancer, reducere administrative omkostninger og søge yderligere måder at sænke lønomkostninger på.

ERP -byggebranchen vil fortsat opleve en stærk vækst, der ligner de samme niveauer, som SaaS -industrien generelt oplevede. Efterhånden som flere virksomheder oplever fordelene ved denne SaaS-mulighed, skal du kigge efter flere små virksomheder, der leder efter skybaserede løsninger for at spare tid og penge, så de kan forblive konkurrencedygtige.