24 Statistik, tendenser og analyse af tæppeindustrien

Nogle mennesker mener, at installation af tæpper i deres hjem fører til dårlig indendørs luftkvalitet. Det modsatte er faktisk sandt. Nyt tæppe er et af de laveste emitterende produkter installeret i nye bygge- og renoveringsprojekter. Det er endda meget lavere end produkter som maling, der findes i hjemmet. Eventuelle VOC -emissioner, der opstår fra denne gulvmulighed, reduceres betydeligt inden for 24 timer og snart med tilstrækkelig ventilation.

En 15-årig undersøgelse baseret i Sverige fandt, at der ikke var nogen sammenhæng mellem astma og allergi ved brug af tæpper. Forskerne fandt ud af, at når hjemmebrug af tæpper blev reduceret med 70%, var der en stigning på 30% i allergiske reaktioner. En anden undersøgelse fra 18 lande, der fulgte 20.000 mennesker, viser, at der er en statistisk reduktion i antallet af astmasymptomer, en person oplever, og gulvtæppet i deres soveværelse.

Tæppe er også et omkostningseffektivt gulvmedium ved rutinemæssig vedligeholdelse og pleje. Hårde overflader i hjemmet kræver 2,5 gange mere rengøring end det gennemsnitlige tæppe hvert år. Støvsugning fjerner op til 95% af den tørre jord, der produceres. Derfor giver den gennemsnitlige produktlevetid på 22 år tæppebranchen en rentabel investering på markedet verden over.

Tæpper er produkter, der sælges af tæppeindustrien, men USA har ikke en tæppeforening, der indsamler data. Nogle tal for dette branchesegment er over et årti gamle fra rapporter udarbejdet af det amerikanske handelsministerium.

Interessant statistik fra tæppeindustrien

# 1. Tæppeindustrien i USA tegner sig for 51% af det samlede gulvmarked. En betydelig del af denne industri er i Georgien, hvor 14 af de 50 største producenter af alle amerikanske gulvbelægninger er placeret i staten og producerer tæpper. (Tæppe- og tæppeindustri)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 30.000 lønnede medarbejdere på over 220 steder i Georgien på dette tidspunkt for tæppeindustrien. De kombinerer for at oprette en lønningsliste på over 3 milliarder dollars årligt, hvilket gør den til den største fremstillingssektor i staten. (Tæppe- og tæppeindustri)

Amerikansk tæppebranchestatistik Markedsstørrelse og -prognose

# 3. Georgien er også hjemsted for næsten 50% af de 20 bedste tæppeproducenter i USA lige nu. (Tæppe- og tæppeindustri)

# 4. Mere end 85% af tæppe- og tæppemarkedet produceres af virksomheder, der befinder sig inden for en radius af 65 km fra Dalton, Georgien, og hjælper med at skabe mere end 8 milliarder dollars i økonomisk aktivitet hvert år. (Tæppe- og tæppeindustri)

# 5. Mere end 520 millioner pund brugt tæppe omdirigeres hvert år fra lossepladser, og mere end 157 millioner pund genanvendes. Siden 2002 er mere end 4 milliarder pund tæppeprodukter efter forbrug blevet omdirigeret fra lossepladser i USA. (Carpet America Recovery indsats)

# 6. Gulvsalg i USA nåede 21,9 milliarder dollar i 2017, med mere end 19,7 milliarder kvadratmeter produkter solgt. Tæppe har den største andel af gulvbranchen samlet set med 41,5% af omsætningen i 2018. Tilføjelse af tæppe til dette tal genererer yderligere 12,2% af markedsandelen. (Gulvbelægningsnyheder)

# 7. Når man så på andelen af ​​kvadratfod, som tæppet dækkede til gulvbranchen generelt, var det ansvarligt for 58,7% af installationer. Fjedrende gulve kom på andenpladsen med 20% af installationerne. Tile fulgte på tredjepladsen med cirka 12%. (Gulvbelægningsnyheder)

# 8. På trods af høje indtægter og anlægstal ser tæppeindustrien en gradvis tilbagegang i interessen for sine produkter. Næsten 67% af de samlede installationer med en industriel værdi på 50,7% fandt sted i 2007. (Gulvbelægningsnyheder)

# 9. Tæppet salg i USA steg 0,6% i 2017 for at nå i alt $ 8,83 milliarder, med volumen stigende 0,4% for at nå 11,26 milliarder fod. Kvadrater. Tæpper oplevede en stigning på 3,4% for året, hvor størstedelen af ​​væksten faldt uden for specialbutikken. (Gulvbelægningsnyheder)

# 10. Engrosværdien af ​​uldtæpper og tæpper i USA er cirka 1 milliard dollar om året, og tallet inkluderer væveprodukter. (US Department of Commerce)

Amerikansk tæppebranchestatistik om annoncering

# 11. Den industrielle værdi af tæpper og gulvtæppeforsendelser fra USA overstiger $ 13 milliarder om året. (US Department of Commerce)

# 12. Mere end $ 700 millioner værd af vaskbare spredtæpper sælges hvert år i USA, som er 6 × 9 fod eller mindre i størrelse. Tæpper med hårdt ryg, ikke-vaskbare områder eller dekorative tæpper, der måler 6 × 9 fod eller mindre, tegner sig for yderligere 560 millioner dollars i salg. Tæpper i rummets størrelse tjener omkring 105 millioner dollars om året. (US Department of Commerce)

# 13. Professionel tæpperens er en industri, der hvert år producerer mere end 5 milliarder dollar i økonomiske fordele i USA. Væksten i denne sektor steg med 1,6% i 2017, med yderligere 70.000 direkte job til rådighed takket være den. (IBIS World)

# 14. Tæpperensning er hvert år ansvarlig for cirka 10% af den samlede indenlandske og kommercielle rengøringsindustri i USA. (Servicemonster)

#femten. Udskiftning af gulvtæpper til boliginstallationer kombineret med salg af gulvtæpper steg med 1,4% i 2017, samtidig med at der var en stigning på 0,6% i antallet af kvadratmeter involveret. (Ugentlig gulvbelægning)

#seksten. Salget af kommercielle dollars for gulvtæppebranchen steg 0,6% i USA i 2017, mens boligbranchen oplevede en stigning i omsætningen på 1,9% for året. Tæppefliser tegner sig nu for omkring 60% af den samlede omsætning, der er tilgængelig for erhvervslivet i branchen, hvilket repræsenterer en stigning på 34% i 2007. (Gulvbelægning ugentligt)

# 17. Tæppe- og tæppeproducenters salg i Canada er i gennemsnit omkring 30 millioner dollars om måneden. (Statista)

# 18. I øjeblikket er der omkring 26.000 mennesker ansat som tæppeinstallatører i USA. De tjener i øjeblikket en median timeløn på $ 21,25 i timen. Dem i top 10% af branchen kan tjene op til $ 35,99 i timen. (Bureau of Labor Statistics)

# 19. Californien tilbyder flest jobmuligheder for gulvtæppemontører i USA, med omkring 6.000 stillinger til rådighed hvert år. Pennsylvania ligger på andenpladsen med 1.640 positioner, efterfulgt af New York (1.220), Illinois (1.170) og Texas (1.050). (Bureau of Labor Statistics)

# 20. Gennemsnitslønnen for et gulvtæppe installeret i Californien er $ 24,45 i timen, men det er kun $ 17,84 i timen i Texas. (Bureau of Labor Statistics)

Europas tæppebranchestatistik om importeret tæppemarkedsstørrelse

# 21. Nevada tilbyder den højeste jobkoncentration og placeringsforhold for tæppeinstallationsspecialister i USA med et forhold på 3,49. Californien ligger på andenpladsen med et forhold på 1,94. De efterfølges af Idaho (1,91), Oregon (1,74) og Washington (1,73). (Bureau of Labor Statistics)

# 22. Tæppefabrikker i USA producerer ca. (IBIS World)

# 23. Der er anslået 448 tæppefabrikker, der i øjeblikket opererer i USA på dette tidspunkt. (IBIS World)

# 24. Det globale marked for tæpper og tæpper nåede en værdi på $ 84,3 milliarder i 2017, og det højeste vækstniveau forventes i udviklingslandene i verden, efterhånden som indkomstniveau og en middelklassestigning kan konstateres. (Zion Market Research)

Tæppeindustriens tendenser og analyse

Den nemmeste måde at opsummere den seneste 5-årige trend for den samlede tæppeindustri er, at de havde et “godt” år fem gange i træk. Selvom tendensen har været lidt nedadgående for branchen som helhed, er der flere segmenter, der hvert år oplever en stabil eller lidt beskeden indtjening.

Da alternative gulvmuligheder bliver billigere at installere, leder mange amerikanere efter andre muligheder end tæppe. Det er en trend, der har eksisteret i 10 år, og intet ser ud til at ændre det lige nu. Blød jord har stadig muligheder i alle sektorer, og salget forventes at stige lidt hvert år, men aldrig mere end 1,5% indtil 2024 i forbindelse med denne prognose.

Se efter tæppelinjer, der hælder mere til værdi eller luksus for at se det højeste afkast, mens varer, der tilbyder fade-modstand, ikke-farvning og højere holdbarhed for at se fortsat interesse. Nordamerika vil fortsat have den største andel af denne industri, med en stigning på mindst 500.000 installationsenheder, der forventes årligt i løbet af de næste fem år.

Selvom der er et stort produktionssegment i den georgiasbaserede tæppeindustri, ser producenterne konstant på Kina som en kilde til tæpper og væve. De mærker, der var de første til at vedtage denne strategi, høster de højeste indtægtsgevinster. Søg, at branchen finder flere måder at inkludere offshoring på som en måde at øge omsætningen på, hvis behovet opstår.