18 Hurtig service Fødevareindustri Statistik og tendenser

Hurtig service -fødevareindustrien i USA er cirka 200 milliarder dollars om året værd. Prognosen for branchen i løbet af de næste fem år forventer, at tallet stiger med yderligere 25 mia. De fleste af de aktive virksomheder, der genererer salg i dette segment, er restauranter på stedet og drive-thrus, selvom buffeter, caféer og take-out-restauranter også er en del af branchen.

Der var mere end 186.000 franchise -hurtigrestauranter, der opererede i USA fra 2016. Dette tal er betydeligt højere end de 28.000 lokationer, der opererede i 2006. Denne udvikling har ført til, at mange brancheledere er blevet mærker. Kendt af amerikanerne. McDonald’s, Starbucks, Yum! Brands og Subway er dybt indlejret i stoffet i det amerikanske samfund.

Problemet i denne branche er sundhed. 11 af de 25 fastfoodkæder fejlede deres ingrediensundersøgelse på grund af brug af antibiotika i deres produkter. Transfedtstoffer er ofte også tilgængelige fra ingredienser, som i 2015 blev anerkendt af FDA som en ledende faktor i udviklingen af ​​hjertesygdomme. At drikke en stor cola giver 86 g sukker, mens den maksimale mængde til forbrug kun er 38 g.

Hurtig service Fødevareindustrien Vigtig statistik

# 1. Den gennemsnitlige familie vil bruge $ 1.200 på fastfoodprodukter hvert år, hvilket betyder, at omkring 50 milliarder dollar om året bruges på disse produkter. Hvis disse penge blev kanaliseret til at stoppe verdens sult, ville der være et treårigt hul i global mangel på adgang til mad. (Ohio Medical Group)

# 2. 58% af amerikanerne siger, at de vil spise på en hurtig service restaurant mindst en gang om ugen. Fire ud af fem familier siger, at de besøger et fastfood -sted cirka en gang om måneden, mens 20% af befolkningen siger, at de spiser disse fødevarer mindst en gang om ugen. (Ohio Medical Group)

USA Quick Service Fødevareindustri Statistik Markedsstørrelse

# 3. 24% af voksne i USA spiser et måltid, der leveres af fødevarebranchen med hurtig service tre eller flere gange om ugen. (Ohio Medical Group)

# 4. McDonald’s er verdens største quick-service fødevareindustri selskab, der genererer $ 24,62 milliarder i omsætning hvert år. Det er på trods af, at kun 2% af forbrugerne siger, at mærket laver de bedste burgere i fastfood -segmentet. (Statista)

# 5. Lønninger i fødevarebranchen med hurtig service tegner sig for 25,4% af omkostningerne i menupriser som en gennemsnitlig placering. Da virksomheder opererer med relativt tynde marginer, har branchens vækst været begrænset til 1,4% om året siden 2014. (Statista)

# 6. Mere end 68 millioner mennesker vil forbruge madvarer serveret af McDonald’s hver dag, hvilket betyder, at virksomheden fodrer flere mennesker end hele Spaniens befolkning. (Ohio Medical Group)

# 7. McDonald’s serverer i gennemsnit 75 hamburgere i sekundet på sine 37.000 globale lokationer, som er flere driftsselskaber end Burger King, Arby’s, Taco Bell og Wendy’s tilsammen. Hans nettoværdi er mere end 106 milliarder dollar sammenlignet med Starbucks, der har en nettoværdi på 84,6 milliarder dollars. (Ohio Medical Group)

# 8. Den globale hurtig service restaurantindustri genererer mere end $ 750 milliarder i omsætning hvert år, hvilket er mere end den økonomiske værdi i de fleste lande på vores planet. (Franchisehjælp)

# 9. Der er mere end 4 millioner mennesker ansat i USA i en hurtig service restaurant, og industrien tilføjer omkring 200.000 job til økonomien hvert år. (Franchisehjælp)

# 10. Mere end 30% af hurtigrestauranterne i USA fokuserer på at sælge hamburgere, hvilket gør det til den mest populære mad i branchen. Pizzeriaer tegner sig for en markedsandel på 15%, mens sandwichbutikker tegner sig for yderligere 12%. Disse ledere efterfølges af specifikke kyllingrestauranter (8%) og mexicanske restauranter (7%). (Franchisehjælp)

US Quick Service Fødevareindustri Statistik om kønspræference efter mærke

# 11. 80% af børn siger, at McDonald’s er deres foretrukne spisested. Tilføjelsen af ​​et legeområde og tilbudet af Happy Meal med et legetøj er medvirkende faktorer til resultatet af denne undersøgelse. (Ohio Medical Group)

# 12. 34% af børn og teenagere indtager mindst et element fra en hurtig service restaurant hver dag. Børn mellem 12 og 19 år indtager dobbelt så mange kalorier i branchen sammenlignet med børn mellem 2 og 11 år. (Ohio Medical Group)

# 13. Hvis du skulle indtage en Big Mac, en stor mængde pommes frites og en stor cola på en restaurant med hurtig service, ville du modtage 1.300 kalorier ud af de 2.000 anbefalede kalorier til dagligt forbrug. Nogle måltider på disse restauranter giver dig alle de kalorier, du har brug for i en hel dag. (Ohio Medical Group)

# 14. Den gennemsnitlige amerikanske forbruger vil drikke 38,5 gallons kulsyre i løbet af et år. (Ohio Medical Group)

#femten. Fastfoodforbruget i USA har været konstant siden 2004, selvom der er en stigende tendens, der erkender, at nogle menupunkter muligvis ikke er gode for en persons helbred. (Ristet)

#seksten. Det gennemsnitlige næringsindhold i et hurtigt måltid i restauranten i 2013 var 12% lavere i kalorier end året før. (Ristet)

# 17. Mere end 7.000 mennesker blev undersøgt i seks forskellige lande for at vise dem symboler, der kunne genkendes på verdensplan. McDonalds dobbelte guldbuer scorede 88%, mens krydset, der repræsenterede kristendommen, scorede 54% i resultaterne. (Ristet)

# 18. 20% af de måltider, som forbrugerne i dag køber fra en hurtig service restaurant, vil blive indtaget i deres køretøjer. (Gør noget)

Hurtig service Fødevareindustri Statistik over butiksindtægter

Hurtig service i fødevareindustriens tendenser og analyse

Hurtigrestauranter er både hurtige afslappede steder og den traditionelle fastfood-destination. Dette segment repræsenterer 50% af indkomsten genereret af hele restaurantsektoren. Kunder bestiller typisk ved en skranke, betaler ved et vindue og bringer derefter deres mad til at spise, mens de sidder eller står. Hvert måltid er kort, bordservering tilbydes ikke, og krydderier placeres centralt.

Når franchisevirksomheder opererer i denne branche, varierer menupunkterne ikke meget mellem steder. Fordelen er, at madmulighederne er billige for forbrugerne, og de fleste muligheder tilbyder et måltid for $ 6 eller mindre.

Hurtig service -restauranter har ry for at sælge usund mad, men det er en opfattelse, der begynder at ændre sig. Nye produkter, herunder frugt og salater, sammen med drikkevarer med lavt sukkerindhold og fedtfattige fødevarer, finder vej til fastfoodmenuer. Op til 50% af lokaliteterne tilbyder nu økologiske muligheder til samme pris.

Når forbrugerne bevæger sig hen imod afslappet fastfood frem for fastfood som et segment, bør hurtig service -restauranter opleve en stigning i omsætningen, der genererer en gennemsnitlig årlig vækst på 2,5% frem til 2028, hvis de nuværende tendenser fortsætter.