24 Statistik, tendenser og analyse af flyleasingindustrien

Flyleasingsindustrien involverer brug af lejekontrakter mellem flyselskaber og andre operatører til at skaffe et fly. Det kan fås fra et specialiseret leasingselskab eller et andet flyselskab. For at imødekomme efterspørgslen efter nye fly inden 2022 forventes mere end 182 milliarder dollar i yderligere finansiering. Leasingkontrakten gør flyet tilgængeligt uden kapitaludgifter ved at eje et. Mange lejemål er midlertidige.

Regionen med den største flåde af fly, der opererer på leasing, er Europa, med mere end 3.500 fly i øjeblikket opført som leaset. Nordamerika er tæt på, med mere end 3.300 fly til leje.

Kommercielle flyleasing i USA har oplevet en omsætning, der forbedres til $ 10 milliarder årligt, men samtidig er antallet af ansatte arbejdere faldet med 2,3%. Der er i øjeblikket omkring 400 virksomheder aktive i den amerikanske flyleasingindustri i dag.

Vigtig statistik fra flyleasingindustrien

# 1. 40% af den globale markedsandel for luftfartsindustrien kontrolleres af leasingaftaler. Siden 2014 er dette segment af branchen blevet vurderet “tilfredsstillende” for finansiering og gældsaftaler. (Boeing)

# 2. 38% af flådens vækst for flyleasingindustrien finansieres af bankgæld. Kun 25% af branchen finansieres kontant. (Boeing)

# 3. Flyveflådens vækst i 2018 forventes at nå $ 139 mia. Det er cirka 17 milliarder dollars mere end året før. Prognoser frem til 2022 placerer de samlede markedsværdier på 189 milliarder dollars. (Boeing)

# 4. Fondfordeling varierer efter region. Nordamerika har mere kapitalmarkedsfinansiering til nye leasingfly end nogen anden geografisk region. Kina er det land, der sandsynligvis vil bruge bankgæld. Salgs- og leaseback -ordninger er mere tilbøjelige til at forekomme i Europa og resten af ​​Asien uden for Kina. (Boeing)

# 5. Værdi for tilbagelevering af fly i Nordamerika er cirka 16% af den samlede nye omsætning, der genereres i den geografiske region hvert år. Det er den laveste sats i verden, med undtagelse af Sydamerika og Afrika, hvor satsen kun er 6%. (Boeing)

# 6. Cirka 51% af leasers køb til levering af nye fly er til salg og leaseback. (Boeing)

# 7. Irland er en af ​​de største bidragydere til den globale flyleasingindustri i dag. Uden at tælle skattebidrag giver sektoren mere end 660 millioner dollars til den lokale økonomi og mere end 5.000 jobmuligheder. (PwC)

# 8. Lageret af leasede fly med base i Irland er værdiansat til € 77,5 mia., Hvilket repræsenterer en stigning på 65% i forhold til 2007. (PwC)

# 9. Cirka 45% af de leasede jetfly, der i øjeblikket opererer på markedet, er gennem irske udlejere. (Business Wire)

# 10. Mere end $ 117 millioner er tilgængelig via lønningsliste i Irland på grund af den indenlandske flyleasingindustri. Dette tal er efter besparelser, skatter og andre udgifter er elimineret. (PwC)

# 11. Der betales over 110 millioner dollars i lønrelaterede skatter hvert år af virksomheder, der er involveret i flyleasingindustrien i Irland og deres arbejdsgivere. (PwC)

# 12. Irske udlejere har rapporteret flådevækst på 36% fra 2012 til 2016 inden for branchen. Imidlertid flytter flere udlejere til Asien og drager fordel af øget vækst i persontransport for at generere flere indtægter. (PwC)

# 13. Europa tegner sig for mere end 46% af de lejeindtægter, industrien genererer ud af 34% af de lejemål, der produceres. Asien ligger på andenpladsen og leverer 32% af lejeindtægterne til industrien. (PwC)

# 14. MRO -segmentet i flyleasingindustrien beskæftiger omkring 1.000 mennesker i Shannon og Dublin sammen med 1.600 andre arbejdere over hele landet. (PwC)

#femten. Mere end $ 319 millioner, eksklusive moms, der ikke kan inddrives, bruges på anskaffelse af irske varer og tjenester til støtte for den globale flyleasingindustri. Ejendomsudlejning, finansiel leasing, professionelle gebyrer og realkreditlån tegner sig for 56% af denne samlede udgift. (PwC)

#seksten. Flyleasingsindustrien i Irland yder også mere end 4,9 millioner dollars årligt til økonomien, leveret af internationale delegerede, der deltager i lokale økonomiske flykonferencer hvert år. (PwC)

# 17. Delegater fra næsten 70 lande rejser hvert år til Irland for at diskutere fordele og ulemper ved befragtning af fly. 80% af delegerede til den gennemsnitlige økonomikonference for branchen er fra en udenlandsk destination. (PwC)

# 18. 24% af de delegerede, der deltager i den gennemsnitlige flyleasingøkonomikonference i Irland, er udlejere. 28% kommer fra flyselskaber, der repræsenterer en samlet flådestørrelse på 10.000 fly. 80% af verdens førende leasingselskaber deltager også hvert år i disse årlige konferencer. Den gennemsnitlige delegerede bruger omkring $ 2.000 under deres ophold. (PwC)

# 19. 58% af branchens leverandører nævner dobbeltbeskatningsaftalens netværk og selskabsskatteregime som hovedstyrken i den indenlandske flyleasingindustri. Til dato er der 73 dobbeltbeskatningstraktater underskrevet, og fem flere afventer ratifikation. (PwC)

# 20. Der er over 30 internationale flyleasingselskaber, der i øjeblikket opererer i Irland, herunder de fleste af de største operatører i verden. (Central Bank of Ireland)

# 21. Alle leasingselskaber i Irland forvalter aktiver mellem € 83 mia. Og € 113 mia. (Central Bank of Ireland)

# 22. Cirka 50% af den leasede flyflåde forventes at fungere ud over flyets forventede pensionsalder på 25 år. (Central Bank of Ireland)

# 23. Der er over 850 flyleasingselskaber, der i øjeblikket opererer i Irland i øjeblikket, med yderligere 300 virksomheder, der er forbundet med branchen på en eller anden måde. (Central Bank of Ireland)

# 24. Cirka 100 flyleasingselskaber i Irland har aldrig rapporteret, hvor mange fly de rent faktisk ejer, hvilket gør det svært at vide med sikkerhed, hvor mange fly branchen i øjeblikket administrerer. (Central Bank of Ireland)

Tendenser og analyse af flyleasingindustrien

Prognoser for flyleasingindustrien indikerer, at en CAGR på 6% er mulig i løbet af de næste 5 år. Med indførelsen af ​​gunstige politikker i Irland, Kina og USA for at fremme vækst sammen med øgede internationale krav til persontransport er scenen sat for leverandører at drage fordel af de unikke kontrakter, som denne industri tilbyder.

Flere flyselskaber har også for nylig foreslået, at de leder efter fragtfly, ligesom vores store detailleveringsvirksomheder som Amazon. Med konverteringer fra flyvemaskiner til fragtskibe, der forekommer inden for branchen, er der også et nyt segment, der skal overvejes for fremtidig vækst.

Medmindre der sker en uventet tilbagetrækning af lovgivningsmæssig og politisk støtte med vigtige geografiske regioner for denne branche, bør du fortsætte med at navigere en vej mod omsætningsvækst.