24 Statistik og tendenser for basfiskeriindustrien

I USA er fiskeindustrien en vigtig institution for økonomisk magt. Der er 60 millioner mennesker, der siger, at de deltager i fiskerisporten hvert år. Det er mere end antallet af mennesker, der spiller tennis og golf sammen. Mere end 50% af de mennesker, der siger, at de fisker foretrækker basfiskeri, hvilket betyder, at USA har omkring 30 millioner aktive deltagere i sporten.

Det skaber en industri til en værdi af $ 60 mia. 20% af amerikanerne siger, at de har fisket mindst en gang i det sidste år, og 43% af fiskerne siger, at de jagtede sort bas under deres rejse.

I USA er den typiske ferskvandsfisker på udkig efter stormusebass 42 år, tjener en familieindkomst på $ 60.000 om året og er gift. De ejer 14 stænger / hjul, en lav jackpot og bruger over $ 2.300 på sporten hvert år.

Vigtig statistik fra basfiskeriet

# 1. Den økonomiske virkning af basfiskeri i USA, herunder økonomisk produktion og indirekte bidrag, er mere end 115 milliarder dollars hvert år. (Basguitarist)

# 2. I Californien er der mere end 64.000 lystfiskere, der hvert år bruger mere end $ 54 millioner i staten. (Basguitarist)

# 3. Mere end 828.000 job understøttes direkte på en eller anden måde af basfiskeriindustrien i USA. Fiskerne genererer også mere end 48 milliarder dollars i detailsalget på grund af deres fiskeriaktiviteter. (Basguitarist)

# 4. Siden 1980 er prisen på en basfiskerilicens i USA steget fra $ 5 til $ 47. Som følge heraf faldt antallet af udstedte fiskelicenser med 55% i samme periode. (Basguitarist)

# 5. Siden 2006 er antallet af fiskere, der siger, at de fisker bas, steget med 11%. (Adventure Fishing Reel)

# 6. Der er flere fiskere i Florida end i nogen anden stat. Mere end 3,1 millioner mennesker siger, at de fisker, hvilket genererer en samlet udgift på 4,95 milliarder dollar hvert år. Alene i Florida skabes mere end 80.000 arbejdspladser takket være fiskeriaktiviteter. (U.S. Fish and Wildlife Service)

# 7. 12% af amerikanske husstande siger, at de deltager i fiskeri eller jagtaktiviteter regelmæssigt. (Statista)

# 8. Der er 11,6 millioner unge deltagere, der fisker mindst en gang om året i USA. (Statista)

# 9. 29,7 millioner betalte fiskekortindehavere tælles hvert år i USA, hvilket er bemærkelsesværdigt, fordi det betyder, at 1 ud af 2 personer, der siger, at de skal fiske, kan gøre det uden den rette licens.. (Statista)

# 10. 20% af amerikanerne købte fiskeri- eller jagtudstyr i det forløbne år, med et gennemsnitligt årligt grejforbrug på $ 52. (Statista)

# 11. 21% af fiskere, der tager på fisketure, siger, at de tager det alene. (Statista)

# 12. 52% af amerikanerne siger, at de fisker offshore. Omkring 1 ud af 3 fiskere vil fiske mellem 4 og 11 gange i løbet af året. (Statista)

# 13. 42% af fiskerne siger, at de frigav en fisk, de fangede under deres fisketur. (Statista)

# 14. 24% af fiskerideltagerne siger, at det at være tæt på naturen er et af de mest attraktive aspekter ved fiskeri. (Statista)

#femten. I 2010 udgjorde punktafgifter på sportsfiskeredskaber 390 millioner dollars i omsætning i USA. Yderligere 403 millioner dollars i private donationer sammen med 657 millioner dollars bidrog gennem licensafgifter tillod omkring 1,5 milliarder dollar i finansiering til fiskeri og bevaringsindsats. (American Sport Fishing Association)

#seksten. For at bevare deres basfiskeri bruger den gennemsnitlige lystfisker mere end $ 1.400 på brændstof, hotelværelser og restaurantmåltider året rundt. I 2011 førte det til indirekte støtte på mere end 35 milliarder dollar i lønninger. (American Sport Fishing Association)

# 17. Florida er den øverste stat som en ikke -hjemmehørende fiskeridestination med 1,2 millioner ikke -hjemmehørende lystfiskere om året. Michigan er den næste populære destination med 347.000 ikke-hjemmehørende lystfiskere. Disse stater efterfølges af Wisconsin (336.000), North Carolina (328.000) og Alaska (327.000). (American Sport Fishing Association)

# 18. Hvis fiskeri var din egen virksomhed, ville det beløb, lystfiskere bruger hvert år, rangere dig som 51. på Fortune 500 -listen. (American Sport Fishing Association)

# 19. Fiskeri genererer mere omsætning end Google, Chrysler eller Lockheed Martin om året, ifølge tallene fra 2011, der blev frigivet. (American Sport Fishing Association)

# 20. FLW Outdoors College -serien har over 700 basklubber registreret i dag, mod 90 for et par år siden. Der er 8.000 fiskestuderende, der konkurrerer i 17 årlige begivenheder inden for organisationen, som inkluderer et nationalt mesterskab. (Gearpatrulje)

# 21. Carhartt Bassmaster College Series har yderligere 235 registrerede klubber og mere end 1.100 registrerede fiskestuderende. (Gearpatrulje)

# 22. Cirka 1% af de 8.000 lystfiskere, der deltager i basfiskeriarrangementer, vil i sidste ende komme til de professionelle ligaer. Penge er en af ​​de største forhindringer, som fiskerstuderende står over for. Du har brug for en båd, dit eget udstyr og finansieringen for at komme til og fra turneringer. (Gearpatrulje)

# 23. I 2016 havde alle 9 Bassmaster Elite Series Pro Events en pung på $ 658.000. Vinderne tog $ 100.000 hjem. Hver lystfisker, der blev nummer 52, tjente mindst $ 10.000 fra arrangementet. I alt er der 111 fiskere i øjeblikket aktive i den serie. (Gearpatrulje)

# 24. Top 50 i Bassmaster Elite -serien tjener mellem $ 80.000 og $ 100.000 om året. Mange kæmper weekendfiskere, der får mest ud af deres kreditkort til at betale for entrégebyrer. (Gearpatrulje)

Basfiskeriindustriens tendenser og analyse

Basfiskeriindustrien er en af ​​de stærkeste sportsrelaterede industrier i USA. Selvom antallet af udstedte fiskelicenser falder, stiger antallet af mennesker, der betragter sig som fiskere.

For at opveje udgifterne til fiskelicenser for nogle familier er nogle stater i USA begyndt at udstede gratis fiskedage, weekender eller uger for at tilskynde til flere lokale udendørs aktiviteter. Selvom lystfiskere ikke behøver at betale for licensen i disse gratis perioder, skal de stadig dokumentere den fisk, de fanger i henhold til lokal lovgivning. Undladelse af at gøre det kan medføre en bøde, som stadig kan holde nogle fiskere væk.

Der er et problem, der bekymrer branchen. Gennemsnitsalderen for en fisker stiger fortsat. Selvom 1 ud af 6 fiskere er mindreårige, falder antallet af børn, der ældes i voksenalderen, og som bevarer deres kærlighed til basfiskeri. Hvis det er en tendens, der fortsætter, kan der være millioner af dollars i tab og tusinder af job skåret ud af økonomien.

I løbet af de næste 5 til 10 år forventes basfiskeriindustrien imidlertid fortsat at vokse med en hastighed på 2% til 4%, som den har oplevet i løbet af det sidste årti.