24 Curaçao Industristatistik, tendenser og analyse

Et af de mest populære produkter, der dyrkes på øen Curaçao, er Laraha -frugten. Denne citrusfrugt giver en tør hud, der er afgørende for produktionen af ​​ægte Curaçao -spiritus. Blue Curacao er en af ​​de mest berømte likører i verden og er grundlaget for forskellige cocktailopskrifter.

Laraha -frugt kan kun findes på øen, hvilket gør Curaçaos industri lille, intim og unik. Alkoholens blå farve er mindeværdig. Hvad angår den faktiske frugt, der bruges til at lave den, synes de fleste mennesker, at den er for træt og bitter til at indtage.

Laraha frugttræer blev udviklet fra de Sevillian appelsintræer, der blev plantet på øen i det 16. århundrede. Sevilla -appelsinerne trivedes ikke, så de blev forladt. Det ville føre til denne lille og vigtige industri for øen.

Fascinerende Curacao Industristatistik

# 1. Curaçao er rangeret som den 148. største eksportøkonomi i verden. I 2016 importerede øen 3,54 milliarder dollar i varer, mens den eksporterede 2,64 milliarder dollar, hvilket skabte en negativ handelsbalance på næsten 900 millioner dollars. (Fra Kuyper)

# 2. Skaberne af Blue Curacao har været involveret i spiritusvirksomheden siden 1695. Med base i Holland er de verdens største producent af cocktail spiritus og den niende ældste familievirksomhed i landet. (Fra Kuyper)

Curaçao Industristatistik efter international turismeindkomst

# 3. Tilgængelig på udvalgte markeder i USA, er den gennemsnitlige salgspris for en 750 ml flaske Senior og Company Curacao cirka $ 30, når skatter er inkluderet. (Luxner News Inc)

# 4. De Kuyper eksporterer omkring 50 millioner flasker cocktail spiritus til mere end 100 lande hvert år. (Fra Kuyper)

# 5. Der sælges i øjeblikket 5 forskellige typer Curaçao -spiritus: rød, grøn, blå, orange og klar. Hver tilbyder den samme smag. Farveforskelle skyldes den madfarve, der tilføjes efter fremstillingsprocessen er afsluttet. (Luxner News Inc)

# 6. På Curaçao indeholder den største Laraha -træplantage kun 35 frugttræer. Plantagen kan producere omkring 200 frugter om året til to årlige høst. (Luxner News Inc)

# 7. Ved et produktionsniveau på cirka 200 frugter kan der oprettes cirka 20 kg tørrede skræl ud fra den samlede høst. (Luxner News Inc)

# 8. Senior and Company er en af ​​de mindste spiritusproducenter på Curaçao. Virksomheden beskæftiger færre end 20 medarbejdere og producerer 3.000 sager om året i hånden på sine faciliteter i nærheden af ​​Willemstad. (Luxner News Inc)

# 9. 85% af den eksport, som De Kuyper producerer, er bestemt til Nordamerika. (Fra Kuyper)

# 10. Fordi Curaçao er øens navn, kan spiritusens brandnavn ikke være et registreret varemærke. Det gør det svært at skelne mellem, hvilke produkter der er autentiske, fra øen, og hvilke der ikke er. (Luxner News Inc)

Curaçao Industristatistik efter antal turister

# 11. De Kuyper er det næstførende mærke med spiritus og spiritus, der sælges i USA, baseret på salgsmængden 2016. Mere end 2,1 millioner 9-liters kasser blev solgt på det amerikanske marked i løbet af året. Kun Fireball med 4,58 millioner 9-liters kasser var mere vellykket. (Statista)

# 12. Drikke alkohol er den fjerde største kategori på drikkevaremarkedet for amerikanske forbrugere. I 2014 blev der indtaget 7,7 milliarder liter alkoholholdige drikkevarer. Sodavand, flaskevand og kaffe er højere end alkoholholdige drikkevarer. (MHW Ltd)

# 13. I 2014 voksede spirituskategorien på det amerikanske marked med 1,6%. Samtidig faldt ølforbruget med 0,5%. (MHW Ltd)

# 14. Millennials er ansvarlige for ændringen i forbrugernes præferencer på det amerikanske marked. I 2002 foretrak unge drikkere spiritus kun 27% af tiden. I 2014 foretrak de spiritus 34% af tiden. (MHW Ltd)

#femten. Håndværkerprodukter dominerer også det amerikanske marked. I 2004 var der kun 50 aktive destillerier i USA, der producerede eller importerede produkter til salg. I 2014 var der 600 aktive destillerier. (MHW Ltd)

#seksten. 76% af alkoholsalget i USA er til forbrug udefra. (MHW Ltd)

# 17. Spiritus importeret til USA har en markedsandel på 42% af deres segment og har oplevet dobbelt så stor vækst (2,2% vs. 1,1%) af det nationale forbrug af spiritus. (MHW Ltd)

# 18. Salget af spiritus, herunder spiritus, har oplevet 16 år i træk med vækst i USA. Mere end 213 millioner 9-liters kasser (MHW Ltd) blev solgt i 2014.

# 19. Alkohol og spiritus har oplevet det næststørste vækstniveau for spiritussegmentet på det amerikanske marked og opnået en vækst på 6,2% med en markedsandel på 11%. Irsk whisky oplevede en vækstrate på 7,6%, selvom den kun har 1,2% af markedet. (MHW Ltd)

# 20. Selvom spiritusforbruget stiger i USA, er forbruget af tilberedte cocktails faldet dramatisk. Sidste år oplevede denne kategori et fald på 7,9% i det samlede salg. (MHW Ltd)

# 21. Super premium og ultra premium segmenterne i spiritusindustrien tegner sig for næsten 26% af det samlede salg observeret inden for segmentet. (MHW Ltd)

# 22. Californien forbruger mest spiritus på det amerikanske marked og tegner sig for 12% af den samlede omsætning. De efterfølges af Florida (8%), New York (6,4%) og Texas (5,8%). (MHW Ltd)

# 23. De 7 bedste stater for spiritussalg i USA oplevede en vækstrate på 3,7% eller mere i det sidste år. (MHW Ltd)

# 24. Trods at være det næststærkeste spiritusbrand i USA oplevede De Kuyper et salgsfald på 3,4% i 2014. (MHW Ltd)

Curacao -industriens tendenser og analyse

Fordi Curaçao spiritusindustrien er en nichekomponent i den globale spiritusindustri, vil der altid være et sted for dette produkt. Mere end 100.000 mennesker besøger destilleriet, hvor spiritussen produceres hvert år for at opleve dens karakteristiske appelsinsmag.

For at opnå den unikke smag høstes Laraha appelsiner i hånden på øen. Arbejderne skræller derefter appelsinerne med en trækniv. Skallerne lades derefter tørre i solen i i alt fem dage.

Der har været fald i alkoholforbruget globalt i løbet af de sidste 5 år. Nogle nationer oplever fald på op til 2%. Samtidig er der en tendens til forbruget af spiritus af højere kvalitet, hvilket giver et boost til produkterne fra Curaçao -mærket.

Curaçaos industri vil aldrig være stor eller dominerende. Det vil imidlertid være konsekvent og opleve regelmæssige stigninger i efterspørgslen, efterhånden som flere forbrugere lærer om dette unikke produkt.