24 Airbnb Hospitality Industry Statistik og tendenser

Airbnb blev grundlagt i 2008. I dag bruger mere end 60 millioner gæster denne service som en erstatning for den traditionelle hotel- eller moteloplevelse. Airbnbs hotelbranche giver gæsterne mulighed for at bo i privatejede hjem eller ejendomme mod et fast gebyr på en måde, der ligner den traditionelle rejseoplevelse.

Airbnb menes nu at være omkring 25 milliarder dollars værd. Virksomhedens fulde navn er “Air Bed and Breakfast”.

Interessant statistik fra Airbnb -gæstfrihedsindustrien

# 1. Der er i øjeblikket 4 millioner Airbnb -lister, der tilbyder pladsmuligheder i mere end 191 lande. (Airbnb)

# 2. Siden 2008 har Airbnb været med til at betjene mere end 200 millioner samlede gæster. (Airbnb)

Airbnb amerikansk hotelbranchestatistik efter samlede brugere

# 3. Næsten 2 millioner fortegnelser, der er tilgængelige via Airbnb, kan bookes med det samme. Det betyder, at værter kan tilbyde at reservere deres hjem uden forudgående godkendelse af en bestemt gæst. Ingen hotelkæde tilbyder flere værelser end Airbnb -tilbud, der kan bookes med det samme. (Airbnb)

# 4. USA tilbyder de fleste Airbnb -lister, med over 660.000 tilgængelige i øjeblikket. Frankrig ligger på andenpladsen med 485.000 annoncer. Italien, Spanien og Storbritannien afrunder Top 5 -nationerne for lister. (Airbnb)

# 5. Siden den første notering har der været mere end 570.000 bådgæsteankomster og 300.000 RV -ankomster. Der har endda været 130.000 gæsteankomster til træhuse. (Airbnb)

# 6. Mere end 200.000 værter på Airbnb er klassificeret som senior eller over 60 værter. Seniorværter modtager den højeste procentdel af 5-stjernede anmeldelser på platformen. (Airbnb)

# 7. På en given nat hjælper Airbnb mere end 2 millioner mennesker med at bo i ejendomme rundt om i verden. (Airbnb)

# 8. Selvom Airbnb har en voksende andel af den samlede boligudbud i globale samfund, er den markedsandel, den får fra betalte forbrugere, typisk mindre end 4%. Med hensyn til indtægtsandel når Airbnb 3% eller mindre på de fleste af sine markeder. (STR)

# 9. For det gennemsnitlige amerikanske marked er hotelfortegnelser cirka 16% højere end den gennemsnitlige liste, der findes på Airbnb. (STR)

# 10. Hvis Airbnb sammenlignes på samme måde som hotelbranchen vurderes, falder antallet af hotelværelser eller indkvarteringer, der er tilgængelige på platformen, til 1,08 millioner fortegnelser. Kun 35% af de tilgængelige fortegnelser er faktisk tilgængelige, med en rimelig sammenligning med hotellignende tjenester. (STR)

Airbnb Hospitality Market Share Statistics

# 11. I løbet af de sidste 12 måneder var gennemsnitsalderen for en gæst, der reserverede overnatningssteder via Airbnb, 35. 53% af gæsterne på platformen er kvinder. Til sammenligning er halvdelen af ​​alle hotelrejsende 35 år eller ældre, og mænd tegner sig for 63% af hoteltransaktionerne. (STR)

# 12. I USA bruger Airbnb omkring 23,5 millioner dollars på reklame hvert år. Selv med denne investering er det hurtigst voksende destinationsområde for reserver i Osaka, Japan. (Statista)

# 13. 18% af de kinesiske rejsende har lejet et hus, lejlighed eller privat plads gennem stedet i det forløbne år. (Statista)

# 14. Den gennemsnitlige daglige pris for at leje et privat værelse via Airbnb er cirka $ 80. Det gennemsnitlige antal værelser, der tilbydes af en aktiv Airbnb -ejendom i IS, er 1,6. (Statista)

#femten. Der er i øjeblikket over 22.000 aktive Airbnb -enheder tilgængelige i New York lige nu. (Statista)

#seksten. Airbnb, i den høje ende af værdiansættelsesestimater, har en omsætning på $ 31 mia. Den mediane omsætning for den amerikanske gæstfrihedsindustri er cirka 200 milliarder dollars. (Statista)

# 17. 28% af amerikanerne bruger mere end $ 500 pr. Person på hoteller. 88% af dem, der bestiller hoteller, siger, at de foretrækker at gøre det online. (Statista)

# 18. Airbnb har en tendens til at være mere succesfuld i lokalsamfund, hvor hotelbelægningen generelt er høj. Selv på markeder med et gennemsnit på omkring 80% hotelbelægning er Airbnbs belægningsgrad i gennemsnit omkring 45% på hverdage og 50% i weekender. (STR)

# 19. I USA er størstedelen af ​​Airbnb -boligmarkedet i et enkelt stort samfund Los Angeles, som omfatter Long Beach. I 2014 havde Airbnb en efterspørgselsandel på hverdage på 1,8%. I 2016 havde de en efterspørgselsandel på 4,7%. (STR)

# 20. Mere end 53% af værelsesnætterne, der sælges på Airbnb, er for ophold mellem 1 og 6 dage. Ca. 30% af opholdene er 7 til 29 dage, mens resten falder i kategorien 30 dage eller mere. (STR)

Airbnb Global Hospitality Industry Statistik

# 21. Kun 9% af hotelreservationer på traditionelle moteller og hoteller er for længere ophold. Det betyder, at Airbnb-gæster er 4 gange mere tilbøjelige til at søge et længerevarende ophold i forhold til den typiske hotelrejsende. (STR)

# 22. Airbnb har skaffet mere end 3,4 milliarder dollar i finansiering fra juni 2017. Til gengæld har Airbnb skabt mere end 240 millioner dollars i skatteindtægter til de mere end 65.000 samfund, hvor der er aktiv notering. (Udvidede vandringer)

# 23. Over 270 forskellige regeringer har underskrevet skatteaftaler med Airbnb fra april 2017. (Udvidede problemer)

# 24. Cirka 3.100 medarbejdere er en del af Airbnb -familien. I 2017 var den anslåede omsætning omkring $ 2,8 mia. (Udvidede vandringer)

Airbnb Hospitality Industry Trends and Analysis

Selvom Airbnb har haft rimelige succesniveauer siden grundlæggelsen, er der nogle voksende udfordringer, der skal løses med det samme. Morgan Stanley nedgraderede for nylig sine aktier, fordi brugeradoptionshastigheder og væksttendenser ser ud til at overgå.

Airbnbs gæstfrihedsindustri er fortsat et nicheprodukt. Efterhånden som indflydelsen fra online rejsebureauer øges, er deres evne til at anbefale alternative overnatningssteder, der rækker uden for rækkevidde af Airbnb, en enorm trussel. Forbrugerne forventes at ville have et bredt udvalg af hoteller og alternativer sammen med unikke oplevelser, og de mærker, der giver sådanne tilbud, vil modtage det højeste niveau af gentagen trafik.

Med sit Plus -program arbejder Airbnb mod en transformation. Inkludering af måltider og oplevelser er endnu et skridt i den rigtige retning. Hvis øjeblikkeligt reserverbare overnatningssteder kan komme på platformen sammen med en reduktion i uventede aflysninger af værter, kunne Airbnb fortsætte med at bygge mod en bedre fremtid.

Forbrugerne ønsker bedre senge. De vil have pænere badeværelser. I slutningen af ​​dagen handler et ophold på en Airbnb -ejendom eller et hotel om at få den søvn, du har brug for, og et godt bad eller brusebad. Adgang til god mad er også en bonus. Hvis Airbnb kan hente værter, der kan opfylde disse behov, bør der fortsat vokse.