23 Statistik og tendenser for den indonesiske fodtøjsindustri

Nogle af de mest populære modemærker i dag har fundet, at den indonesiske fodtøjsindustri er et sted med konstant stærk vækst. Mærker som Zara, Forever 21 og Pull and Bear har været med til at drive skosalget i mere end et årti, og der forventes stærke væksttendenser gennem mindst 2022.

Fra et nationalt synspunkt elsker unge i Indonesien at have adgang til mærker mærket “vestlige”. Når det kombineres med den eksport, der er tilgængelig for industrien, er der mange muligheder for at øge omsætningen. Bata fortsætter med at lede branchen inden for generelt salg med sit veletablerede ry for kvalitet og overkommelige priser i Indonesien.

Efterhånden som mere international konkurrence kommer ind på markedet, kunne den indonesiske fodtøjsindustri se nogle ændringer. Internet sko salg forventes også at have en stor indflydelse på branchen i de næste fem år.

Vigtig statistik fra den indonesiske fodtøjsindustri

# 1. Omsætningen i skosegmentet i den indonesiske fodtøjsindustri forventes at være 387 millioner dollars værd ved udgangen af ​​2018. (Statista)

# 2. Omsætningen forventes at nå en CAGR på 16,7% om året frem til 2022 for skosegmentet, hvilket resulterer i en samlet markedsvolumen på næsten 720 millioner dollars. (Statista)

Indonesisk fodtøjsindustri

# 3. I 2018 forventes brugerindtrængningshastigheden for branches fodtøjssegment at være 5%. I 2022 forventes satserne at nå 8,5%. (Statista)

# 4. Den gennemsnitlige indkomst pr. Bruger for den indonesiske skoindustri er i øjeblikket $ 28,68. Størstedelen af ​​omsætningen, industrien genererer, er baseret i Kina, der var ansvarlig for mere end $ 35 mia. (Statista)

# 5. Det største segment af den indonesiske fodtøjsindustri kommer fra læderfodtøj. I 2018 forventes den forventede markedsvolumen for dette segment at nå $ 2,36 milliarder. (Statista)

# 6. USA er det største marked for lædersko -segmentet. Den samlede omsætning, der genereres i USA til industrien, forventes at nå 83,7 milliarder dollar ved udgangen af ​​2018. (Statista)

# 7. I forhold til det samlede befolkningstal forventes omsætningen pr. Person fra amerikansk salg at være $ 14,13 ved udgangen af ​​2018. (Statista)

# 8. I 2016 oplevede den indonesiske fodtøjsindustri en vækstrate på 2,9% for eksporten, men oplevede en stigning på 16,9% i importen af ​​nyt fodtøj. Det skyldes lavere lønomkostninger og opstart af nye fabrikker i Vietnam, Kina og Sydkorea. (Jakarta Post)

# 9. De fleste skoeksport går til USA hvert år. Mere end 28% af fodtøjseksporten når hvert år det amerikanske marked. Andre vigtige eksportmarkeder er Japan, Tyskland, Belgien og Kina. (Jakarta Post)

# 10. Cirka 45% af importen af ​​fodtøj produceret til industrien kommer fra Kina, efterfulgt af Vietnam, Hong Kong og USA. (Jakarta Post)

Asien Fodtøjsindustri Statistik efter marked

# 11. 7 forskellige skomagere og læderprocessorer annoncerede i 2016, at de ville forpligte sig til at foretage investeringer på i alt 262,18 millioner dollars i slutningen af ​​2018. (Jakarta Post)

# 12. Cirka 15 nye skofabrikker blev aktiveret i Indonesien i 2016. Deres samlede værdi på 1,5 milliarder dollars øgede branchens samlede kapacitet med mere end 15 millioner par sko. Disse nye fabrikker giver også direkte beskæftigelsesmuligheder for mere end 100.000 mennesker. (Investeringer i Indonesien)

# 13. Samlet eksport af fodtøj havde en samlet værdi på 4,5 milliarder dollars i 2015. (Indonesia Investments)

# 14. Husholdningsudgifter til fodtøj på landsplan steg med 47% over en 5-årig periode, der sluttede i 2012. (Euromonitor).

#femten. I 2013 oplevede små virksomheder og mikromærker i den indonesiske fodtøjsindustri deres produktion vokse med mere end 9%. Mellemstore og store virksomheder inden for industrierne oplevede deres produktion vokse med 4,2% i samme periode. Dette er efter at industrien oplevede at produktionen faldt med 7% for sine største producenter i 2012. (Global Business Guide Indonesia)

#seksten. Industrien er den sjette førende eksportør af fodtøjsprodukter i verden i dag. Kina går foran, med mere end 50 milliarder dollar i årlig eksport. Både Italien og Vietnam eksporterer mere end 11 milliarder dollars i fodtøjsprodukter. Tyskland og Belgien eksporterer også mere end 5,1 milliarder dollar i fodtøj. (Indonesiens globale forretningsguide)

# 17. Årlig mindsteløn steg med mere end 40% i nogle segmenter af den indonesiske fodtøjsindustri i 2013 på grund af strejker og protester. Dette fik industriens arbejdsfordel i forhold til Kina til at falde og tvang endda nogle fabrikker til at lukke deres døre. (Indonesiens globale forretningsguide)

# 18. Omkostningspres i den indonesiske skoindustri fortsætter med at stige. Mange fabrikker bruger udstyr, der er mindst 10 år gammelt, mens procentdelen af ​​udstyr, der er mere end 20 år gammelt, fortsætter med at stige år efter år. (Indonesiens globale forretningsguide)

# 19. I 2012 beskæftigede Nike 175.000 lokale arbejdere inden for den indonesiske fodtøjsindustri og skabte samarbejdsrelationer med 38 forskellige produktionsvirksomheder. Mærkets samlede eksport for det år nåede for første gang 1,5 milliarder dollar. (Flandern Trade and Investment)

# 20. Den indonesiske fodtøjsindustri beskæftiger cirka 400.000 mennesker hvert år, mens det giver yderligere 210.000 indirekte beskæftigelsesmuligheder. Omkring 5% af Indonesiens samlede fremstillingsbeskæftigelse kommer fra skoindustrien. (Flandern Trade and Investment)

China Footwear Industry Statistics

# 21. Vandtæt fodtøj er den mest almindelige type, som industrien markedsfører for import og tegner sig for 48% af det samlede marked. Dette blev efterfulgt af en generisk kategori “andre” (35%) og tekstilfodtøj (10%). (Flandern Trade and Investment)

# 22. Læderfodtøj tegner sig for størstedelen af ​​eksportmarkedet og tegner sig for 68% af de samlede forsendelser. De efterfølges af vandtæt fodtøj (18%) og tekstilfodtøj (17%). (Flandern Trade and Investment)

# 23. 55% af de virksomheder, der er aktive i den indonesiske fodtøjsindustri, er beliggende i West Java og Banten. Øst -Java tegner sig for 25% af virksomhederne, mens DKI Jakarta tegner sig for 14% af branchens tilstedeværelse. (Flandern Trade and Investment)

Trends og analyser i indonesisk fodtøjsindustri

Børnesko -segmentet ser ud til at være det stærkeste i det næste årti for den indonesiske fodtøjsindustri. Par har en tendens til at være yngre i ægteskab og ved at få børn, hvilket kan føre til en indirekte stigning i salget. Internationale mærker vil sandsynligvis dominere denne sektor, men de søger at holde lokale mærker konkurrencedygtige ved at forbedre den generelle kvalitet af deres sko.

Udsigterne for damesko ser også positivt ud. Den gennemsnitlige kvinde ejer 5 par sko i Indonesien, så hold øje med nationale mærker for at skabe designs, der appellerer til mode og overkommelige priser for at forblive dominerende.

Eksporten vil forblive stærk på trods af konkurrence fra billigere arbejdsmarkeder og øget import. Den indonesiske fodtøjsindustri har opnået et ry for at være en god værdi for pengene -mulighed. Det kommer ikke til at ændre sig snart.