22 Statistik, tendenser og analyse af tamalesindustrien

Tamales kan have været først udviklet af mayaerne, inkaerne, aztekerne eller alle tre. Indpakket i en majsskal, gør strukturen af ​​en tamale det meget let at opbevare mad og holde det frisk i en længere periode. Det kan være en mad, der er mere end 8.000 år gammel. Tamales er ofte forbundet med mexicansk mad. Den voksende spanske befolkning rundt om i verden er en af ​​de vigtigste drivkræfter på markedet. I 2017 var verdensmarkedet for emballerede tamales domineret af Amerika med en omsætningsandel på mere end 68,29%.

Interessant statistik fra tamalesindustrien

# 1. Mexicansk mad er den tredje mest populære type menu, der indtages i USA hvert år. Forbrugerne bruger hvert år omkring 39 milliarder dollars på mexicanske restauranter, inklusive tamales, og omkring en tredjedel af denne indkomst går til køb af mad, drikkevarer og engangsmaterialer. (CHD -ekspert)

# 2. Fra maj 2014 var der mere end 54.000 mexicanske restauranter, der havde licens til at operere i USA. Det repræsenterer omkring 8% af den samlede restaurantindustri i USA, grænse til grænse. (CHD -ekspert)

# 3. Den gennemsnitlige mexicanske restaurant tjener omkring $ 700.000 i omsætning i et gennemsnitligt år. Ca. 44% af restauranterne i denne kategori er klassificeret som restauranter med begrænset service. Langt de fleste mexicanske restauranter betragtes som et afslappet spisested. (CHD -ekspert)

# 4. Uafhængige restauranter dominerer den mexicanske køkkenscene i USA. Omkring 3 ud af 4 restauranter i denne kategori er uafhængigt ejet. (CHD -ekspert)

# 5. Tamales Industry er en restaurant i Des Moines, Iowa, der har specialiseret sig i forskellige tamales. Hver enkelt er håndlavet efter traditionelle metoder, og et dusin tamales kan bestilles med kun 24 timers varsel. (Tamale industri)

# 6. Taco Bell er den største restaurantkæde, der tilbyder mexicansk mad i USA, hvilket repræsenterer 40% af kædens marked i denne kategori. (CHD -ekspert)

# 7. Texas har den højeste andel af mexicanske restauranter pr. Indbygger, med 16,7% af den kommercialiserede restaurant dedikeret til madlavning. New Mexico ligger på andenpladsen med 14,1%. De efterfølges af Californien, Arizona og Colorado, med markedsandele på henholdsvis 13,8%, 13,6%og 12,2%. (CHD -ekspert)

# 8. Mexicanske restauranter kæmper for at finde fodfæste i Maine, der kun tegner sig for 2,6% af restaurantbranchen i staten. Vermont er det næst mindst populære sted for mexicansk mad, med kun 2,9% af industrien. De efterfølges af Pennsylvania, Massachusetts og Connecticut med markedsandele på henholdsvis 2,9%, 3,1%og 3,6%. (CHD -ekspert)

# 9. Gennemsnitsprisen for tamales kan variere fra $ 7 til $ 19, når den sælges i pakker med 8 eller 12. Nogle foodtrucks kan sælge individuelle tamales for $ 1 til $ 3. Kommercielt forarbejdede tamales koster generelt mindre end $ 6 pr. Kasse. (Hvor meget)

# 10. Den gennemsnitlige tamale solgt på et landmændsmarked i USA er omkring $ 3. Når den sælges som en fundraising -vare, kan tamales sælge for op til $ 20 et dusin. (Hvor meget)

# 11. Omkostningerne ved en tamale er høje ikke på grund af omkostningerne ved ingredienser, men på grund af omkostningerne ved arbejdskraft. Traditionelle tamales kan tage mere end 6 timer, begynder at slutte, at forberede. (Hvor meget)

# 12. 1 ud af 4 mexicanske restauranter har et gennemsnitligt checkinterval på $ 5 til $ 7. Det er perfekt til den afhentningsbaserede tamalesindustri. (CHD -ekspert)

# 13. Mellem 2012 og 2017 voksede den mexicanske restaurantindustri i USA med en årlig hastighed på 2,8%. Det har genereret en årlig omsætning for industrien i størrelsesordenen 41 milliarder dollars. (IBIS World)

# 14. Mere end 900.000 mennesker er i øjeblikket ansat på grund af den mexicanske restaurantindustri. (IBIS Mundo) # 15. Frem til 2022 forventes den mexicanske restaurantindustri at vokse med en lavere årlig hastighed på 2,1%med en estimeret BNP -vækst i samme område. Det er cirka det dobbelte af den forventede vækst fra andre restaurantmuligheder i den næste 10-årige prognose. (IBIS World)

#seksten. Mere end 233 millioner mennesker i USA siger, at de besøgte en mexicansk restaurant eller brugte ingredienser fra mexicansk køkken som en del af deres spisevaner i 2017 (Statista).

# 17. Hispanics er det største mindretal i USA, med cirka 43 millioner mennesker talt i 2006. Det svarer til cirka 15% af den samlede befolkning i USA. 64% af det spanske samfund er mexicansk. (AGMRC)

# 18. Tamales har en tendens til at være en populær madmulighed på grund af deres lave omkostninger og bærbarhed inden for det spanske samfund. Hispanics bruger mindre på mad (35%) end den generelle amerikanske befolkning (42%), mens de også har større husstande. Tamales er en måde at få forbrugsvaner til at gå videre. (AGMRC)

# 19. Der er over 500 forskellige tamales, der kan laves som en del af industrien. Hver tamale -indstilling har flere hundrede, hvis ikke flere tusinde, opskriftsvariationer, der kan følges. (Crazy Gringo)

# 20. De fleste opskrifter, der bruges til at lave tamales, kræver, at familier forbereder hundredvis af dem på samme tid. I det mindste bør der laves et par dusin, så prisen på tamales er noget konsistent. (Crazy Gringo)

# 21. Medium tamale tilbyder en portion på cirka 186 g. Det betyder, at hver portion tilbyder omkring 280 kalorier. Det er en fødevare rig på protein, såvel som høj i natrium. Spise 3 traditionelle tamales vil nå den anbefalede daglige saltværdi for den gennemsnitlige person i løbet af dagen. (United States Department of Agriculture)

# 22. Tamales er også rige på vitamin B-6, magnesium og jern. (United States Department of Agriculture)

Tamale Industry Trends and Analysis

Så længe der er mennesker, vil der være behov for mad. Når folk er sultne, har mexicansk mad en tendens til at være en populær mulighed, især i USA. Det vokser også som en mulighed i Europa, selvom det ofte kaldes “amerikansk” mad uden for Nordamerika.

I de senere år har mexicansk køkken absorberet flere latinske madmuligheder, hvilket kun vil støtte industriens fremtid. Forvent salget at blive ved med at stige, selv i hårde økonomier, fordi tamales og andre mexicanske madindstillinger er overkommelige, nærende og fyldt med smag.

Forvent et højt niveau af popularitet for at fortsætte i stater, der grænser op til Mexico eller har høje niveauer af mexicansk immigration. Lav popularitet vil fortsætte i de mest afsidesliggende regioner i Mexico. Overordnet set vil branchen dog fortsat blomstre.