19 Statistik og tendenser for helikopterleasingindustrien

Helikoptere har en længere levetid sammenlignet med andre flyformer. De falder også langsommere i forhold til fly. Det betyder, at helikopterleasingindustrien har en unik niche, hvor der kan findes rentabilitet. Visse modeller er mere attraktive at lease end andre, men i sidste ende mister den gennemsnitlige helikopter kun 7-10% af sin værdi til afskrivninger i et givet år.

Med livsforlængelsesprogrammer implementeret af leasingselskaber, herunder timeplejeprogrammer og hyppige opgraderinger, kan levetiden for en gennemsnitlig helikopter være op til 40 år. På 10 år kan en helikopters værdiansættelse nå 80% af sin oprindelige listepris.

Når disse begivenheder kombineres med produktionsniveauer, der er på rekordlavt niveau, er der masser af plads til at tilføje leasingkapacitet til markedet. Der er også leasingmuligheder af høj værdi til rådighed for dem, der allerede ejer eller har en del af en operationel helikopter.

Vigtig statistik fra helikopterleasingindustrien

# 1. Nye helikopterleverancer faldt globalt i 2015 til 718 enheder i alt, ned fra 804 samlede enheder i 2014. (AIN Online)

# 2. Nye helikopterleverancer faldt 21% i 2014 fra 2013 -tal. (AIN online)

Helikopterleasingindustri Statistik

# 3. Tunge helikoptere har set de største fald i nye ordrer. Siden 2010 har der i nogle år været fald på 49% i sammenligninger fra år til år. (AIN online)

# 4. To typer helikoptere har oplevet gevinster siden 2010 i sammenligninger fra år til år. Lyse tvillinger kunne for eksempel se en stigning på 1% i leverancer i 2015. Super mellemstore havde de mest imponerende gevinster med en stigning på 31% i 2015. (AIN Online)

# 5. Den mest dominerende andel af helikoptermarkedet er i Nordamerika, der tegner sig for 41% af alle helikoptere i drift. Offshore -opsætninger og nytteværdi -opsætninger tegner sig for omkring halvdelen af ​​alle nye ordrer. (AIN online)

# 6. Lette helikoptere tegner sig for størstedelen af ​​helikoptere i drift i dag. Omkring 25.000 modeller er i øjeblikket i drift. (IBA Group)

# 7. Cirka 3 ud af 4 nye helikoptere, der ruller af produktionslinjen, er en potentiel mulighed for en operatør, leasinggiver eller finansmand til at blive en del af helikopterleasingindustrien. (IBA Group)

# 8. Mellemøsten tegner sig kun for 2% af de helikoptere, der i øjeblikket er i drift, men repræsenterer 21% af de nye helikopterordrer, der er blevet afgivet siden 2015. (IBA Group)

# 9. I 2014 brugte mere end 90% af platformene mindst en helikopter til at levere tjenester. Da oliepriserne faldt til under $ 100 pr. Tønde, faldt helikopterudnyttelsesgraden til 77%. (IBA Group)

# 10. Der er i øjeblikket omkring 700 SAR -helikoptere i drift i øjeblikket i Storbritannien, og 30% af denne flåde er over 30 år gammel. (IBA Group)

Helikopterleasingbranchestatistik efter samlet salg

# 11. En af de største markedsdrivere inden for helikopterleasingindustrien er EC135. Mere end 400 af disse modeller bruges i øjeblikket til akutmedicinske tjenester. Yderligere 200+ bruges af lokale politistyrker. (IBA Group)

# 12. Op til 50% af alle helikoptere i Mellemøsten, Afrika og Asien er mellemstore tvillingemodeller. (IBA Group)

# 13. Det globale helikopteroperationsmarked er omkring 8% af det samlede marked. Fordi det er usandsynligt, at banker vil finansiere handler på mindre end $ 15 millioner i denne sektor, kan omkring 80% af det samlede lejemarked forblive uudnyttet. (IBA Group)

# 14. Når de bruges i en offshore -kapacitet, tilbyder helikoptere en gennemsnitlig sandsynlighed for adgang til stedet på 87%. Fartøjer har en adgangssandsynlighed på kun 51%. (Waypoint -leasing)

#femten. Mere end 182 milliarder dollars forventes at være nødvendige for at imødekomme nye flykrav inden 2022. Flyleasing har allerede vist sig effektivt i Europa, med 3.500 enheder leaset i 2017. Nordamerika havde også mindst 3.324 fly i 2017. (Statista)

#seksten. Waypoint opnåede en kapitaltjek på 375 millioner dollars gennem sin helikopterleasingindsats i 2013. Kontrakter til en værdi af 3 milliarder dollars, med aktiver inklusive 600 millioner dollars, bruges til eftersøgnings- og redningsaktioner i Det Forenede Kongerige. (Jet -virksomhedsinvestor)

# 17. Cirka 3,3 milliarder dollars helikoptere bliver leveret gennem nye ordrer hvert år. (Jet -virksomhedsinvestor)

# 18. Airbus er ansvarlig for 68% af helikopterleveringerne i Europa. I Nordamerika deler Sikorsky, Robinson og Bell generelt cirka en tredjedel af markedet hver. (Helikopterindustrien)

# 19. Airbus -helikoptere leverede 107 H145’er i 206 og 104 H125, som ofte omtales som “egern.” Disse repræsenterede 55% af det samlede fly, der blev solgt i 2016. (Helikopterindustrien)

Helikopterindustristatistik De fleste helikoptere efter land

Helikopterleasingindustriens tendenser og analyse

Helikopterleasingindustrien oplever nogle produktionsudfordringer. Du oplever også mangel på investeringer. Samtidig er helikopterleasing en ny trend, der søger at bruge denne teknologi på mere effektive måder. Politi, læge og brandvæsen kan overveje ejendom som en første mulighed, men private organisationer, der ikke kræver regelmæssig brug af en helikopter, overvejer leasing som en måde at spare penge på.

Efterhånden som havmølleparker og dybhavsrigger udvikler kræver personale, kan helikopterleasing reducere nedetid i vejret og opfylde specifikke behov. Helikoptere har 3 gange mindre nedetid i klimaet sammenlignet med mandskabstransporter.

Samtidig er det vigtigt at bemærke, at helikopterleasingindustrien kun kan være lige så stærk som efterspørgslen efter de tjenester, disse køretøjer kan levere. Forudsat at olie- og gastjenester fortsat er en lille investor, forventes helikopterindustrien at forblive svag i en længere periode.