22 Mosquito Repellent Industry Statistik og tendenser

DEET blev først opdaget i 1946. Det første myggebeskyttelsesmiddel, der blev godkendt til salg i USA med DEET-ramte butikshylder i 1956. Siden da har denne myggeafvisende forbindelse været det bedst sælgende afstødningsmiddel. Det betragtes generelt som sikkert, selvom der er rapporteret om potentielt livstruende bivirkninger.

DEET er et syntetisk afskrækningsmiddel, der oprindeligt blev udviklet af det amerikanske militær Samuel Gertler, krediteres med det første patent på et insektmiddel, der bruger DEET i pulvere, cremer og lotioner.

Vigtig statistik fra myggeafvisende industri

# 1. Det globale marked for myggeafvisningsindustrien skønnes at være omkring 11 milliarder dollars om året værd. (Statista)

# 2. Af de 65 myggeafvisende formuleringer, der vides at blive produceret uden for USA, indeholder cirka 50% af dem DEET. Den anden halvdel indeholder naturlige olier. (UK Research Information)

Global myggeafvisende branchestatistik

# 3. Afstødende fremstilling i USA er et segment, der genererer omkring 393 millioner dollars i årlig omsætning til industrien. I løbet af den sidste 5-årige periode er produktionssegmentet faldet med i gennemsnit 4,5% hvert år. (IBIS World)

# 4. I øjeblikket er der kun 35 virksomheder aktive i den afstødende fremstillingsindustri i USA. Disse virksomheder er ansvarlige for beskæftigelsen af ​​omkring 300 mennesker. (IBIS World)

# 5. Det mest populære mærke af insektmiddel i USA er Coleman. I 2017 købte mere end 6,1 millioner amerikanere mindst en flaske insektmiddel, der blev solgt af mærket Coleman. (Statista)

# 6. Supermarkeder, hypermarkeder og dagligvarebutikker er de mest populære detailsteder, hvor forbrugerne kan købe myggeafvisende midler. (Technavio)

# 7. Aerosoler, fordampere og spoler har den største markedsandel inden for myggeafvisende industri. Disse tre produkter udgør tilsammen mere end 60% af alt branchesalg. (Technavio)

# 8. 56% af den globale omsætning genereret af myggeafvisende industri kommer fra Asien-Stillehavsområdet. I den næste 5-årige periode forventes salget i denne region at stige med mere end 1%. (Technavio)

# 9. I 2015 førte frygt for Zika -virus til en stigning i salget af mygmiddel i USA. Produktsalget oversteg $ 516 millioner i året, hvilket repræsenterede en stigning på 11,2%. (CBS News)

# 10. Bekymringer om Zika har oplevet, at SC Johnson oplevede salgsstigninger på op til 150% for nogle af sine insektafvisende mærker i forhold til sidste års salgstal. (CBS News)

US Mosquito Repellent Industry Statistics efter markedsandel

# 11. Op til 78 millioner mennesker i USA og 200 millioner mennesker verden over, bruger regelmæssigt et myggebeskyttelsesmiddel, der indeholder DEET. (Smithsonian)

# 12. I 2015 var der 3,4 millioner mennesker i verden, der blev anset for risiko for at pådrage sig malaria. Mali havde det højeste antal nye malariatilfælde. (Statista)

# 13. Den mest almindelige mygbårne sygdom diagnosticeret i USA er West Nile-virus. (Statista)

# 14. National Institutes of Health ydede mere end $ 500 millioner i finansiering til vektorbårne sygdomme i 2016. (Statista)

#femten. 405 af lægerne i USA mener, at deres patienters helbred påvirkes af klimaændringer på grund af, hvordan det påvirker infektioner, der overføres af myg. (Statista)

#seksten. I 2015 blev omkring 2.100 tilfælde af West Nile -virus diagnosticeret. Den mest almindelige West Nile -infektionsstat i USA er Californien. Omkring 150 mennesker døde af komplikationer relateret til denne virus det år. (Statista)

# 17. I 2016 var der omkring 1.100 Zika -sager i Florida (Statista).

# 18. Omkring 50% af voksne i USA siger, at de specifikt bruger et myggebeskyttelsesmiddel som en forebyggende foranstaltning mod Zika -virus. (Statista)

# 19. Der er omkring 3.000 kendte arter af myg, der kan findes over hele verden. I USA er der 176 anerkendte arter, der er aktive. (American Mosquito Control Association)

# 20. En person, der bevæger sig i et miljø, der indeholder myg, er op til 50% mere tilbøjelig til at blive bidt end en, der ikke bevæger sig.

Nordamerika Mosquito Repellent Diethyltoluamid (DEET) Industristatistik

# 21. Mosquito frastødende er nødvendig på nætter, når der er fuldmåne. En undersøgelse viser, at mygaktiviteten stiger med 500%, når månen er fuld og natten er varm. (American Mosquito Control Association)

# 22. To vigtigste tiltrækningsmidler til myg er mælkesyre og kuldioxid. Mennesker, der er aktive, mobile eller overvægtige, skaber flere af disse naturlige tiltrækningsmidler. (American Mosquito Control Association)

Mosquito Repellent Industry Trends and Analysis

Myggeafvisende industri står over for en række udfordringer i de kommende år. Det er et sæsonprodukt, hvilket betyder, at forbrugere i den nordlige eller sydlige del af verden muligvis skal købe dette produkt mellem 4 og 7 måneder om året.

Frygten for sygdomsoverførsel fra myg er også faldet over tid, hvilket også har påvirket branchen i de sidste fem år. Selvom stigende niveauer af Zika og West Nile har ansporet til noget regionalt salg, er den generelle tendens for forbrugerne at fokusere på naturlige afskrækningsmidler frem for dem, der indeholder DEET.

Se til myggeafvisende industri for at foretage justeringer, der appellerer til forbrugere, der ønsker mere naturlige produkter. Der vil fortsat være stor efterspørgsel globalt, hvor sygdomsproblemer, såsom malaria, stadig er til stede. For resten af ​​verden bliver industrien imidlertid nødt til at skifte og innovere for at vende udviklingen med at tjene indtægter.