21 Statistik, tendenser og analyse af hårdciderindustrien

Hard cider er en alkoholholdig drik fremstillet af æbler, der nydes rundt om i verden, selvom de vigtigste markeder er i Europa og USA. I 2013 nåede det samlede branchesalg 595 millioner dollars, hvor cider -salgsmængden steg 11,8% på det amerikanske marked. Det samlede salg i USA i 2014 var 378 millioner dollars, mens de i 2015 var 536 millioner dollars, hvilket repræsenterer omkring 40% af branchens samlede.

Den samlede værdi af verdens cidermarked anslås dog til mere end $ 16 mia.

Fra 2015 -data var Angry Orchard det mest populære hardcider -mærke på amerikanske hylder og producerede mere end $ 250 millioner dollars i salg. Det svarer til omkring 7,3 millioner tilfælde af hård cider solgt. Ejet af Boston Beer Company blev der solgt flere kasser med Angry Orchard i 2015 end de næste 19 mest populære mærker i USA det år.

Vigtig statistik fra hårdciderindustrien

# 1. New York er den førende ciderstat, hvor 72 registrerede producenter i øjeblikket opererer. I hele landet har USA mere end 800 cider, der producerer mindst et hårdt ciderprodukt til salg. (Statista)

# 2. Selvom Angry Orchard kontrollerer en 58% markedsandel af den amerikanske hardciderindustri, er der forstyrrende stoffer, der har indflydelse. Citizen Cider salgsmængde var 235% mellem 2014 og 2015. Citizen Cider oplevede også 209% salgsvækst. (Statista)

Amerikansk hardciderindustri statistik efter aldersgruppe

# 3. Amerikanske æbleproduktionshastigheder ligger i øjeblikket på 5,7 millioner tons om året. (Statista)

# 4. I USA forbruger den gennemsnitlige voksne omkring 9,2 liter alkohol om året. Grunden til at hård cider har et sådant vækstpotentiale er, at det gennemsnitlige ciderforbrug i USA er 59 liter pr. Person. (Statista)

# 5. For det amerikanske cidermarked tegner lokale og regionale cider sig for 25% af den samlede omsætning, industrien genererer hvert år. (Statista)

# 6. I 2017 faldt markedet for hårde cider i USA fra $ 536 millioner til $ 470 millioner. I løbet af denne tid voksede de mindre mærker inden for branchen imidlertid virkelig. I 2016 oplevede de mindste mærker en vækst på 41% og i 2017 oplevede de en vækst på 30%. (Forbes)

# 7. I 2017 faldt salget af hårde ciderprodukter på stedet med næsten 5%, hvilket er bekymrende, da de fleste cider-drikkere er meget aktive i lokalerne. Kunder i hårdciderindustrien bruger 32% mere end den gennemsnitlige forbruger på faciliteter og 13% mere end den gennemsnitlige ølforbruger. (Forbes)

# 8. Cirka 4% af alkoholholdige i lovlig alder siger, at hård cider er deres foretrukne drik, hvilket repræsenterer en stigning på 1% fra forbrugerne i 2007. (Forbes)

# 9. Hardciderindustrien kontrollerer i øjeblikket omkring 0,4% af alkoholindustrien. I 2002 havde industrien en andel på 0,06% af industrien. (Forbes)

# 10. Baby Boomers og Millennials er ansvarlige for at drikke omkring en tredjedel af den cider, der indtages hvert år. Mænd og kvinder drikker både hård cider. (Forbes)

Hard cider industri statistik efter smag

# 11. 37% af forbrugere, der køber alkoholholdige drikkevarer i aldersgruppen 25-49 år, sagde, at de ikke kunne navngive et mærke hårdcider. (Bladudkast)

# 12. Selvom salget på stedet er faldet i de seneste år, har detailhandlere uden for stedet oplevet en stigning i kategorien hårdcider. Salget i dagligvarebutikker, dagligvarebutikker, supermarkeder og lignende steder steg 39% fra 2015 til 2016 i USA. (Bladudkast)

# 13. Cider andel af bar og restaurant salg er kun 1,3% på størrelse med øl andel af denne sektion af industrien. Kun Washington, Oregon, Virginia, Vermont og Maine har hård cider med en andel på 3% eller mere i forhold til størrelsen på ølsalget. (Bladudkast)

# 14. Smagfulde cider drikkevarer repræsenterer i øjeblikket 16% af branchens indtægter, der genereres hvert år. Fra 2015 til 2016 var væksten af ​​aromatiseret hård cider 4%. Populære varianter omfatter blåbær, kirsebær, ananas og honningdug. (Bladudkast)

#femten. Omkring 7.500 forskellige sorter af æbler dyrkes rundt om i verden. Omkring 2.500 af disse sorter dyrkes i øjeblikket i USA. (University of Illinois)

#seksten. Den største æbleafgrøde, der nogensinde er høstet i USA, fandt sted i 1998, da der var 277,3 millioner kasser til rådighed på markedet. (University of Illinois)

# 17. Den gennemsnitlige størrelse af en æbleplantage i USA, herunder cider, der producerer deres egne æbler, er 50 acres. (University of Illinois)

# 18. 36% af æblerne forarbejdes til en slags æbleprodukt. Cirka 19% af høsten hvert år går til produktion af juice, cider eller hård cider. Selvom New York er førende inden for cider, producerer Washington flest æbler og tegner sig for 58% af den frugt, der produceres i et givet år. (University of Illinois)

# 19. Cirka 379.000 hektar jord er i øjeblikket dedikeret til æbleplantager i USA, hvor cirka 7.500 aktive æbleavlere bidrager til industrien på en eller anden måde. (University of Illinois)

# 20. Omkring 25% af de æbler, der dyrkes i USA, eksporteres hvert år. Red Delicious æbler er de mest populære, med mere end 60 millioner skæpper høstet årligt. (University of Illinois)

Hard cider industri statistik Markedsvækst og prognose

# 21. Æbletræer er det mest almindelige frugttræ, du finder i Europa, med mere end 450.000 hektar jord dedikeret til æbledyrkning. Polen er den største æbleproducent i EU. (Eurostat)

Trends og analyser af hårdciderindustrien

Efter mere end et årti med langsomme, men støt stigende salg, har de sidste 5 år været en rutsjebane med vækst og tab for hårdciderindustrien. Det unikke i denne industri er, at præferencen for små producenter begrænser væksten af ​​de store, derefter ændres præferencerne og præferencen for store producenter fjerner væksten af ​​regionale og lokale cider.

Denne tendens skulle begynde at stabilisere sig i 2019, efterhånden som æbleproduktionshastighederne fortsat stiger, og lokale frugtplantager begynder at producere deres egen lokale forsyning for at skabe cider. Selvom forbrugerne fortsat vil hoppe fra mærke til mærke, vil nye produkter inden for branchen, f.eks. Rosencider introduceret af Angry Orchard, holde forbrugerne tilbage til dette produkt.

Langsigtede væksttendenser har været opmuntrende og bør fortsat være. Selvom hård cider stadig ikke vil overstige 1% markedsandel for spiritusindustrien inden 2024 (eller endda 2029), så forvent industrien at overstige 0,6% markedsandel for første gang. Indtægterne bør også stige, idet den amerikanske industri bryder barrieren på 600 millioner dollars i de næste 5 år.