33 Statistik og tendenser for ydeevne -racerindustrien

I 2017 registrerede den højtydende racerindustri et stabilt salg og en styrkelse af det samlede marked. 39% af brancheforhandlerne sagde, at street racing og strip racing udgjorde størstedelen af ​​deres kundekreds. Lager og modificeret bilrace tegnede sig for en markedsandel på 28%.

På trods af det styrkende marked for branchen opnåede detailhandlere ikke altid bedre afkast. Performance Racing Industry Magazine fandt i en nylig undersøgelse, at 31% af detailhandlerne sagde, at et fald i antallet af racere eller biler i deres samfund var den mest betydningsfulde udfordring for deres forretning. Det var højere end konkurrencen fra e-handel (26%), vareomkostninger (25%) og lave marginer (24%).

Selvom 37% af branchefolk forventer at gøre flere forretninger næste år, sagde 53%, at de forventer, at deres forretning forbliver mere eller mindre den samme.

Den højtydende racerindustri består af flere forskellige sportsbegivenheder, herunder biler, motorcykler, lastbiler, droner og endda plæneklippere. I alt beløber de årlige sponsorudgifter inden for industrien sig til 5 milliarder dollars årligt.

Vigtig statistik fra præstations -racerindustrien

# 1. Motorbygning er den mest almindelige jobmulighed i den højtydende racerindustri og tegner sig for 24% af mulighederne. Producenterne er tæt på, også afrundet til 24%. 19% af positionerne er baseret på detailhandel. (Performance Racing Industry Magazine)

# 2. 34% af kunderne, der arbejder med branchen, er mellem 30 og 39 år. Yderligere 33% af kunderne er mellem 40 og 49 år. (Performance Racing Industry Magazine)

# 3. 59% af branchens fagfolk siger, at deres nyeste kunder direkte sammenligner i alder med deres nuværende kundekreds. Omkring 1 ud af 3 siger, at deres nye kunder er yngre end deres gennemsnitskunde. (Performance Racing Industry Magazine)

# 4. 60% af branchens fagfolk siger, at deres ressource til at give information til kunderne om deres produkter og teknologi er en branchemesse. Det var mere populært end at arbejde med producenter (52%), bruge medieressourcer (44%) eller tale med lagerforhandlere (18%). (Performance Racing Industry Magazine)

# 5. 52% af virksomheder relateret til den højtydende racerindustri har været i drift i mere end 20 år. Kun 1% af virksomhederne i branchen lige nu er startups, og 6% har været i forretning i 2 år eller mindre. (Performance Racing Industry Magazine)

# 6. 17% af virksomhederne i branchen siger, at de ikke bruger noget på marketing til potentielle kunder i løbet af et år. 1 ud af 3 virksomheder siger, at de er afhængige af mund til mund -reklame som deres nummer én mulighed for at skabe opmærksomhed for deres virksomhed. (Performance Racing Industry Magazine)

# 7. 48% af virksomhederne i præstationsraceindustrien siger, at de investerer i sponsorering af marketingmuligheder. 59% af disse muligheder er med et specifikt racerhold. (Performance Racing Industry Magazine)

# 8. 6% af amerikanerne siger, at deres yndlingssport er højtydende racerløb. (Statista)

# 9. 2017 Daytona 500 mærkeværdien var $ 140 millioner. Til sammenligning er beløbet, som Red Bull investerede i den højtydende racerindustri i anbefalinger, 110 millioner dollars om året. (Statista)

# 10. Ferrari er det mest værdifulde Formel 1-mærke i højtydende racerløb, med en omsætning på i alt 349 millioner dollars i 2016. (Statista)

# 11. Tv -publikummet for Daytona 500 i 2018 var cirka 9,3 millioner mennesker. I 2016 stillede mere end 11 millioner mennesker ind for at se løbet. (Statista)

# 12. 15% af mennesker siger, at de ser Formel 1 -løb på grund af de risici, der er forbundet med chauffører, der kører med så høje hastigheder. (Statista)

# 13. Hendrick Motorsports er NASCARs mest værdifulde mærke, med en samlet værdi på $ 325 millioner i 2017. Holdet havde $ 180 millioner i omsætning i 2016. (Statista)

# 14. Individuel sport og væddeløb i USA genererer omkring 13 milliarder dollars i omsætning som en kategori kombineret. Cirka 137.000 virksomheder tilbyder i øjeblikket en eller anden form for højtydende racing eller individuelle sportstjenester i landet. (IBIS World)

#femten. 49% af virksomheder, der opererer inden for racerindustrien med høj ydeevne, har ikke et websted. Det kan forklare det faktum, at kun 17% af alle virksomheder betragter et websted som en primær annonceressource. (Performance Racing Industry Magazine)

#seksten. 51% af virksomhederne siger, at de ikke bruger sociale netværk til at promovere deres forretning. 52% siger, at de aldrig sender regelmæssige e -mails til deres kunder om nyt salg, produkter eller tjenester, der er tilgængelige. (Performance Racing Industry Magazine)

# 17. For virksomheder, der bruger sociale medier til at promovere sig selv, bruger 93% af dem Facebook. Kun 23% af virksomhederne siger, at de bruger Instagram. (Performance Racing Industry Magazine)

# 18. 83% af virksomheder, der er aktive i racerindustrien med høj ydeevne, beskæftiger mellem 1 og 5 personer. Kun 3% siger, at de beskæftiger mindst 21 mennesker. (Performance Racing Industry Magazine)

# 19. 63% af branchens fagfolk siger, at de bruger mere end 40 timer om ugen, hvis de har en detailhandel. 17% siger, at de gennemsnitligt er mere end 60 timer om ugen. (Performance Racing Industry Magazine)

# 20. 51% af virksomhederne siger, at der ikke blev tilføjet nye produkter til deres beholdning i 2016. (Performance Racing Industry Magazine)

# 21. 41% af virksomhederne i branchen siger, at de tilbyder karrierestop som medarbejderydelse. Det er den samme procentdel, der siger, at de tillader deres medarbejdere at arbejde på deres egne biler i butikken. Kun 35% af virksomhederne hævder at tilbyde betalte ferier. (Performance Racing Industry Magazine)

# 22. 43% af de mennesker, der siger, at de er interesserede i højtydende racerløb, er også interesserede i esportsindustrien. (Racecar Engineering Magazine)

# 23. Der er i øjeblikket 4.300 motorsportsvirksomheder, der opererer i Storbritannien. 87% af dem eksporterer produkter eller tjenester til hele verden. Selv 70% af Formel 1 -holdene er baseret i Storbritannien. (Racecar Engineering Magazine)

# 24. Toyota er den mest aktive virksomhed, der sponsorerer NASCAR -aktiviteter inden for branchen. De har 13,9 gange større sandsynlighed for at yde et sponsorat end gennemsnittet af alle sponsorer. På andenpladsen er General Motors (11.6), derefter Sprint (10.1) og derefter Coca-Cola (7.3). (IEG Sponsoratrapport)

# 25. Auto eftermarkedet mærker er den mest aktive kategori for den højtydende racerindustri, og virksomheder i denne kategori er 6 gange mere tilbøjelige til at nedlade. Detailvirksomheder er 5,9 gange større sandsynlighed, mens bilselskaber er 5,7 gange mere tilbøjelige til at sponsorere NASCAR. (IEG Sponsoratrapport)

# 26. Den gennemsnitlige billetpris for at deltage i et NASCAR -arrangement er $ 92,16, og løbsserien genererer $ 3,1 milliarder i samlet omsætning om året. (Statistisk hjerne)

# 27. Mere end 500 mennesker er døde af højtydende raceraktiviteter i de sidste 25 år i USA. Cirka 70% af disse dødsfald sker under begivenheder, der bruger et kort spor. (Charlotte Observer)

# 28. 22% af dødsfaldene, der fandt sted inden for branchen, skete på skridstier. (Charlotte Observer)

# 29. Formel 1 -holdene tjente 1,5 milliarder dollars i omsætning i løbet af sæsonen 2016. Imidlertid skabte de involverede hold et nettotab på 336 millioner dollars på grund af raceromkostninger. Nye hybridkraftenheder til industrien kan koste op til 19 millioner dollar hvert år. (Forbes)

# 30. Red Bull havde den højeste omsætning i Formel 1, men dens samlede omsætning voksede kun 3,6% på grund af ydelsesproblemer med en ny V6 -motor. (Forbes)

# 31. 71% af NHRA dragracefans er mænd, hvor aldersgruppen 25-54 år repræsenterer den største procentdel. 71% har en husstandsindkomst på $ 75.000 eller mindre. Kun 44% af NHRA -fans er ansat på fuld tid, men 37% går i øjeblikket på en teknisk eller faglig skole. (Boteler Racing)

# 32. NHRA -fans er 20% mere tilbøjelige end NASCAR -fans til at være latinamerikanske og 6% mere sandsynlige end Indycar -fans. De er også 34% mere tilbøjelige til at være afroamerikanere sammenlignet med NASCAR -fans. (Boteler Racing)

# 33. NHRA -fans er 227% mere tilbøjelige til at gå på jagt som en interesse uden for dragracing sammenlignet med den generelle befolkning. Fiskeri, camping og sejlsport er også overvurderet for fansen.

Performance Racing Industry Trends og analyse

Entusiasmen for præstations -racerindustrien vil fortsætte med at vokse. På verdensplan når denne industri 194 lande. Kun OL og FIFA World Cup tiltrækker et større globalt publikum med begivenheder, og bortset fra kvalifikationer er den højtydende racerindustri den eneste mulighed for årlige begivenheder.

Hvad industrien skal gøre er at acceptere, hvad teknologi kan tilbyde. De fleste branchefolk udnytter Internettet som en måde at indsamle kundeemner, opbygge fællesskaber og tale med fremtidige kunder. Selvom branchen er en destinationsvirksomhed, finder mere end halvdelen af ​​e-handelsaktiviteter sted på en mobilenhed. Virksomheder, der er villige til at komme på sociale medier, oprette et websted og deltage i fora, vil være dem, der mest sandsynligt vil få succes.

Samtidig skal du også fortsætte med at omfavne dine rødder. I 2040 kan autonome køretøjer tegne sig for op til 75% af bilerne på verdens veje. Det skaber en enorm mulighed for den højtydende racerindustri, da den fortsat vil give chauffører og racerfans mulighed for at opleve høje hastigheder og fare.