21 Malkekoindustri Statistik og tendenser

I 2017 var den globale mængde malkekøer produceret 216 tons. Flydende mælk er den største del af verdens mejerimarked og står for 54% af det tilgængelige. Yoghurt er det næstmest populære produkt.

USA leder ikke verden i den samlede malkekopopulation eller i den samlede produktion. Indien er hjemsted for det største antal malkekøer i verden med anslået 56,5 millioner i 2017. Europa er førende i verden i det samlede mælkeproduktionsniveau. Siden 2000 har Kina imidlertid tredoblet sin mejeriproduktion til også at blive verdensførende.

Den sammensatte årlige vækstrate på mejerimarkedet i Asien er i øjeblikket 3,7%. Denne vækst understøttes af mere end 45 milliarder dollar i årlig mejerieksport til hele verden.

Interessant statistik fra malkekoindustrien

# 1. Den gennemsnitlige malkeko vil forbruge op til 100 kilo foder hver dag. De forbruger også omkring 35 liter vand, hvilket kan sammenlignes med, hvad du ville have i et gennemsnitligt badekar. (The Wisconsin Cheese Man)

# 2. I USA vil den gennemsnitlige malkeko producere mere end 6 gallon mælk om dagen. I levetiden for en gennemsnitlig malkeko tilføjer det op til 350.000 glas mælk i 2.300 gallon produceret årligt. (The Wisconsin Cheese Man)

Malkekoindustri Statistik efter antal besætninger

# 3. Mejeribrug i USA producerer 21 milliarder liter mælk hvert år. (The Wisconsin Cheese Man)

# 4. Mælk, der kommer fra mælkeproducenter i USA, er lavet til over 300 forskellige ostesorter. Den mest populære ostesort, der sælges i USA, er cheddar. (The Wisconsin Cheese Man)

# 5. Mere end 43.000 malkekvægbrug er i øjeblikket aktive i USA og leverer mælk og mejeriprodukter. 97% af landbrugene i USA er familievirksomheder med en gennemsnitlig besætning siden 214. (US Department of Agriculture)

# 6. 74% af de malkekvægbrug, der var aktive i USA, havde 100 malkekøer eller færre. Disse bedrifter er ansvarlige for mere end 86% af mælken, der bringes på markedet hvert år. (US Department of Agriculture)

# 7. Selvom Wisconsin er kendt som “Mejeristaten”, fører Californien landet i mælkeproduktion, der er ansvarlig for mere end 19% af det samlede marked. (US Department of Agriculture)

# 8. Vermont fører landet med hensyn til indkomst relateret til malkekøer som en procentdel af alle genererede landbrugsindkomster, med 68%. New York ligger på andenpladsen med 55%, efterfulgt af Wisconsin (53%), New Mexico (49%), Idaho (37%) og Pennsylvania (33%). (US Department of Agriculture)

# 9. Malkeko -landmænd producerer mere end 40 milliarder pund mælk hvert år i Californien. Wisconsin bidrager med yderligere 29 milliarder pund mælk. (US Department of Agriculture)

# 10. Europa kontrollerer en andel på 39% af verdens mælkeeksportmarked takket være dets smør- og osteproduktionskapacitet. Tyskland eksporterer ost til en værdi af over 4,4 milliarder dollars om året, hvilket svarer til en andel på 14,5% af det globale ostemarked. (Statista)

Malkekoindustristatistik af større stater i USA

# 11. Mængden af ​​verdens produktion af malkekomælk hvert år udgør 500 millioner tons. Mere end 5,4 millioner tons smør produceres hvert år. (Statista)

# 12. New Zealand sælger størstedelen af ​​mejeriprodukter til USA, med import fra 2017 på i alt mere end 590 millioner dollars. Canada kom på andenpladsen med mere end 504 millioner dollars i solgte mejeriprodukter. (Progressiv mælkemand)

# 13. Selvom Californien fører i den samlede mælkeproduktion, rangerer den tredjepladsen i det samlede antal mejeriprocessorer i staten. Wisconsin har flest med 202, efterfulgt af New York med 130. Californien har 118. (Progressive Dairyman)

# 14. Colorado er den eneste stat i USA, der ikke har en aktiv mejeriprocessor. Der er fire stater (Alaska, Virginia, Mississippi og Missouri), der kun har 1 aktiv processor. (Progressiv mælkemand)

#femten. Mexico var den største modtager af mælkeeksport fra USA i 2017 med køb af produkter til en værdi af 1,3 milliarder dollars. Canada importerede mejeriprodukter til en værdi af 636 millioner dollars. Kina rangerede på tredjepladsen med en eksport til en værdi af $ 577 millioner. (Progressiv mælkemand)

#seksten. Michigan fører an i forhold til de samlede kilo mælk pr. Ko, i alt 26.302 i 2017. Colorado kom på andenpladsen med 26.181 pund. De blev efterfulgt af New Mexico (24.960), Arizona (24.680) og Idaho (24.378). (Progressiv mælkemand)

# 17. Alaska mælkeproducenter havde den mindste mængde mælk pr. Ko, på kun 9.667 pund. (Progressiv mælkemand)

# 18. Der er over 9.000 licenserede malkekvægsbesætninger i Wisconsin, som leder USA i alt landbrug. Pennsylvania ligger på andenpladsen med mere end 6.500 licenserede besætninger. New York ligger på tredjepladsen (4.490), efterfulgt af Minnesota (3.210) og Ohio (2.380). (Progressiv mælkemand)

# 19. 44% af verdens mælkeproduktion kommer fra Sydasien og EU. Mellem 2002 og 2007 voksede mælkeproduktionen med 13%eller i gennemsnit 15 millioner tons om året på grund af stigninger i Kina, Pakistan og Indien. (FAO)

# 20. En del af det globale mejeriprisweb er anvendelsen af ​​beskyttelsesafgifter på visse produkter. Amerikanske og europæiske takster spænder fra 50% til 120%, hvilket bringer forbrugerpriserne op til 150% over verdensmarkedsprisen. (FAO)

Amerikansk malkekøindustris statistik efter markedsstørrelse

# 21. Lande, der beskytter deres mejerimarkeder, har en tendens til at have priser, der overstiger $ 50 pr. 100 kg, mens ikke-beskyttende lande, såsom Argentina, Uganda og Uruguay, ser mælkepriser under $ 20 pr. 100 kg. (FAO)

Malkekoindustriens tendenser og analyse

Malkekoindustrien er en af ​​de mest værdifulde og stabile landbrugsindustrier i verden i dag. Fra mælken, der produceres, når en lang række forskellige produkter, fra smør til fløde til yoghurt, globale markeder. Efterspørgslen er også støt steget for mejeriprodukter, hvilket har ført til prisstigninger i branchen på trods af høje produktionsniveauer.

Fra 1981 til 2005 nåede mælkeprisen på verdensmarkedet 25 dollars pr. Ton. I 2007 steg priserne med 75%til $ 45 pr. Ton på grund af mangel på markedet. Underskud i verdens mælkeproduktion er nået til 2 millioner tons om året på grund af øget efterspørgsel i udviklingslande.

For at afbalancere det nuværende efterspørgselsniveau bør produktionen stige med mindst 0,5%.

På trods af denne styrke er der nogle spørgsmål, der skal overvejes. Mejeri er en flygtig industri, der er påvirket af små ændringer i mængde og kvalitet. Meget få lande er selvforsynende med antallet af malkekøer, der administreres. Efterhånden som verdensindkomsterne stiger, kan prisen på mejeri også forventes at stige.