21 fremtidige måder at tjene penge online hurtigt (2022)

Vi lever i en digital tidsalder, hvor hurtige teknologiske ændringer er status quo, og det er lettere end nogensinde at lære at tjene penge online.

Verden skifter til en-on-demand-økonomien, som byder på fantastiske muligheder for iværksætteri, rigdomskabelse, arbejde hjemmefra, online-job og tidsfrihed.

Tænk over det.

Du kan bruge en Flexjobs -platform til øjeblikkeligt at finde et fjernjob og lande et freelancejob.

Brug derefter Airbnb til at være vært for dit eget sted eller bo i et andet land i flere måneder. Og du kan gøre dette, mens du sandsynligvis sparer penge i forhold til din nuværende husleje.

Der er nye muligheder overalt. 

Problemet er, at de fleste artikler om hvordan man tjener penge online stadig taler om gammel taktik:

Gavekort med Swagbucks. Online undersøgelser med Survey Junkie. Refusion med eBates. Se videoer for øre med UserTesting eller InboxDollars. Mindste løn data indtastning.

Jeg vil ikke engang nævne artiklerne, der anbefaler børnepasning i år.

Hvilket år er

Denne artikel indeholder 21+ fremtidige måder at tjene penge online med ting som sociale investeringsnetværk, omnichannel e-handel, robo-rådgivere, virtual reality, droner, Amazon Alexa, Airbnb, Turo, chatbots og mere.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af de produkter, jeg anbefaler i denne artikel, omfatter affiliate links, som kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig. Denne artikel på mere end 10.000 ord indeholder alle mine dokumenterede måder at tjene penge online på og indeholder produkter og software, som jeg anbefaler. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Lad os begynde.

Bliv en velbetalt fjern freelance -medarbejder.

Fjernjob er efterspurgt i disse dage. Hvis du har digitale færdigheder, kan du starte en højt betalende freelance karriere online.

Det første trin er at tilmelde dig Flexjobs for øjeblikkeligt at finde fjernjob, du kan udføre. 

Når du har tilmeldt dig, vil du kunne se dine eksterne jobtavler på tværs af alle typer brancher:

Flexjobs Jobkategoriliste

Uanset dit erfaringsniveau eller din branchebaggrund er der mange eksterne freelancejob på Flexjobs.

Og det behøver ikke stoppe der. Hvorfor ikke udnytte dit eksterne freelance -arbejde til at starte din egen fjernforretning?

For eksempel kan du oprette en virtuel assistentvirksomhed og bruge jobtavler til at rekruttere klienter.

Har du problemer med at finde de rigtige medarbejdere? Eller måske er du ikke sikker på, at du har nok viden, erfaring eller penge til at drive virksomhed alene? Du kan finde medarbejdere og en medstifter til at samarbejde med gennem CoFoundersLab.

Du kan endda få alle fordelene ved at drive din egen virksomhed uden at starte en separat virksomhed.

Freelance-websteder som Upwork og Flexjobs giver folk mulighed for at tjene fuldtidsindkomst online uden at skulle søge efter klienter. Og de tilgængelige job dækker en bred vifte, herunder grafisk design, logodesign, webdesign, infografik, voiceovers og mere.

En anden mulighed er Amazon Mechanical Turk (MTurk), som giver dig mulighed for at udføre manuelle mikrotasker for virksomhedsejere rundt om i verden.

Selvom lønnen er temmelig lav pr. Opgave, kan de tilføre nogle ekstra penge. En tasker tjente $ 290- $ 300 om ugen hos MTurk, mens han stadig arbejdede på et andet job.

Amazonisk mekanisk tyrkisk

Med MTurk skal du være motiveret, hvis du vil tjene mange penge, da navnet på spillet er volumen.

I sidste ende, hvis du lige er begyndt i verden med at tjene penge online, er eksternt freelance arbejde med Flexjobs det bedste sted at starte.

For at mindske risikoen evaluerer Flexjobs arbejdsgiverne for dig.

FlexJobs kommer med et lille fast månedligt gebyr, ikke en procentdel, men til gengæld screener de alle jobmuligheder for at sikre, at de er af høj kvalitet.

Start din freelance rejse med Flexjobs i dag, og begynd at tjene penge.

Kom i gang med Flexjobs

Start en vellykket podcast.

Stigningen af ​​lydindhold som en levedygtig vej til indholdsmarkedsføring er stærkere end nogensinde. 32% af amerikanerne lytter til podcasts månedligt; det er det samme antal mennesker, der regelmæssigt går i kirke.

Ved at lancere din egen podcast kan du oprette dit eget show, diskutere emner, der interesserer dig, opbygge et publikum og tjene penge på din podcast med annoncer og sponsorater.

For at komme i gang med podcastingens verden skal du vælge et podcast -hostingfirma til at gemme dine filer og dele dem med alle større platforme som iTunes, Stitcher, Spotify og TuneIn.

Podcast software

Kilde: joerogan.com

Det bedste podcast -hostingfirma at starte er Buzzsprout, og de giver dig et Amazon -gavekort på $ 20, bare for at tilmelde dig. 

De har en gratis plan samt tre betalte planer, der spænder fra $ 12-24 om måneden. Buzzsprout er vært for dine filer på ubestemt tid, giver ubegrænset lagerplads og 250 GB båndbredde om måneden (dækker omkring 20.000 til 40.000 visninger pr. Måned).

De giver dig også mulighed for at integrere en podcast -afspiller direkte på dit websted, og du kan vise en episode eller en afspilningsliste med dine bedste afsnit. Generelt er de et let og intuitivt værktøj til at komme i gang med podcasting.

Prøv Buzzsprout gratis, og få et Amazon -gavekort på $ 20.

Kom godt i gang med Buzzsprout

Start en blog på den rigtige måde.

Hvad du vil bemærke ved denne liste er, at der er masser af taktikker at vælge imellem, hvor nogle ideer tjener flere penge end andre. Sandheden er, at passiv indkomst er en myte – du skal altid presse dig selv, presse dig selv og arbejde hårdt for at tjene rigtige penge.

Hvis du leder efter information om, hvordan du starter en blog, indeholder de fleste af de bedst placerede artikler fra succesrige bloggere om “at tjene penge online” ideer som online undersøgelser, bannerannoncer, at være en virtuel assistent, hemmelig shopping eller åbne en tilbagebetalingskredit. af kontanter. kort.

Men hvor mange penge vil dette indbringe? $ 5? $ 10? $ 200 / måned? Det er ikke nok til at forårsage en materiel påvirkning.

Og jeg er ved at være træt af dette dovne gamle råd.

Hvis du har et fuldtidsjob, skal du maksimere din merindkomst så hurtigt som muligt. For at gøre dette skal du skalere dine processer.

Det her er sandheden: 

95% af bloggere fejler, fordi de følger forældede bloggeråd. Denne vejledning er skrevet for at rangere på Google og belønne de samme påvirkere, der har sagt de samme ting i de sidste fem år.

Hvad hvis du lige er startet og vil tjene penge i år?

Hvad hvis du vil begynde at tjene $ 10.000 / måned inden for 90 dage, ikke tre år?

Spørg dig selv: Kan jeg skrive indhold i tre år og bruge hundredvis af timer på at arbejde, før jeg tjener penge?

Det behøver ikke at være så svært.

Og derfor lavede jeg i første omgang min blog.

Jeg lancerede denne blog i 2019 som et casestudie for at vise, at du kan tjene penge på at blogge om måneder, ikke år.

Og som du kan se fra min april 2022 blogindkomstrapport, får jeg over $ 74.000 om måneden fra denne blog.

Så hvordan kommer du i gang?

Det er enkelt – når din sekundære indkomstrejse begynder, har du ikke meget trafik eller synlighed. Derfor bør du øge prisen på dit tilbud i begyndelsen af ​​din blogrejse.

En taktik er at starte med en B2B -rådgivningstragt og sælge til virksomheder, ikke mennesker. Virksomheder har flere penge end mennesker, så i stedet for først at fokusere på annoncer og tilknyttede programmer, skal du fokusere på avanceret rådgivning.

Der er tre hovedpilarer for succes med denne nye penge til blogging formel:

 1. Vælg din blogniche baseret på dit publikums budgetpotentiale, karriereudnyttelse og markedets efterspørgsel .
 2. Ved ikke at skrive så meget og outsource visse aspekter af dit indhold og SEO -bestræbelser, skalerer du hurtigere backlink -erhvervelse og Domain Authority (DA).
 3. Endelig, ved at bruge de rigtige high-end bloggenetiseringsstrategier på det rigtige tidspunkt i din blogs livscyklus , øger du din omsætning 200x og behøver kun at lukke 3-4 high-end-kunder, ikke hundredvis af salg af associerede virksomheder.

Disse taktikker fremskynder din vej til indkomst og giver dig mulighed for at tjene tusindvis af dollars med mindre trafik. Hvis dette lyder interessant for dig, kan du se min fulde guide til de bedste strategier til at tjene penge på at blogge.

I sidste ende er det første skridt i starten af ​​en blog, som jeg anbefaler, at få webhosting og oprette et WordPress -websted.

Sådan kommer du i gang:

 1. Besøg Bluehost.com, og klik på Kom godt i gang .
 2. Vælg den ønskede hostingplan ($ 2,95 / måned er en 63% rabat via mit link).
 3. Indtast et nyt domænenavn, eller vælg et domæne, du allerede ejer.
 4. Indtast dine kontooplysninger og faktureringsoplysninger.
 5. Du kan fravælge Sitelock Security og Codeguard Basic .
 6. Klik på Send, og du er klar.

Kom i gang med Bluehost for $ 2,95 / måned (63% rabat). 

Kom i gang med Bluehost

Begynd at tjene penge online ved at tilmelde dig et socialt investeringsnetværk.

Sociale investeringsnetværk giver dig mulighed for at samarbejde med andre handlende, gennemføre informerede handler og bruge onlineværktøjer til at spore alle dine aktier, indeksfonde og kryptokurver. Disse er nogle af de bedste sociale investeringsnetværk.

Personlig kapital

Hjemmeside for personlig kapital

Almindeligt kendt som “formueforvaltning for internetalderen” i erhvervskredse hjælper Personal Capital dig med dine finansielle investeringer gennem en intelligent datadrevet ledelsestilgang.

Nogle af dets vigtigste funktioner omfatter:

 • Det gør det muligt for brugerne at have et klart, realtidsbillede af hele deres økonomiske liv.
 • Det giver smart information og hjælper dig med at forudsige din økonomiske fremtid.
 • Tilbyder komplet økonomisk planlægning

Troværdig

Troværdig startside

De hævder at være en pålidelig kilde til sammenligning af satser, og med god grund. Og det bedste er, at du får øjeblikkelige og præcise resultater uden at betale en eneste krone.

Det er mest nyttigt for studerende, der søger lån, da det har specialiseret sig i at hjælpe dem med at finde den bedst mulige løsning. Troværdig hjælper også studerende med at få bedre tilbud og refinansiere deres lån.

Opret en specialiseret blog til affiliate marketing og digitale produkter.

At starte en blog er ikke et nyt råd. Men den traditionelle vej til rigdom anbefaler at starte en blog, øge din trafik og tilføje Google AdSense -annoncer til dit websted.

Nok kan denne strategi fungere, men annoncer kan være irriterende for dit publikum, hvis de misbruges, og derfor bruger så mange mennesker annonceblokeringsværktøjer:

Opret en nicheblog

Kilde: Stastista.com

I stedet for at stole på annoncer (som kræver masser af sidevisninger og domæne fra søgemaskiner), kan du prøve mere naturligt salg med de nyeste partnerprogrammer for at tjene penge på dit websted.

Nogle tilknyttede programmer betaler pr. Kundeemne. Hvis dit websted har relevant trafik i finans- eller boligforbedringsnischer, vil mange af disse virksomheder betale for de kundeemner, du sender til dem. F.eks. Leder tagfirmaer og andre entreprenører altid efter nye lokale kunder.

Så kan du også begynde at oprette og sælge dine digitale produkter på dit websted og få andre datterselskaber til at promovere det:

Sælger e-bøger

For eksempel kan du tilbyde dine loyale følgere podcasts, videoer eller magasinabonnementer. Du kan også sælge dine e-bøger, skabeloner, retningslinjer, lommeregnere online, softwareprogrammer eller et medlemswebsted. Ethvert digitalt produkt, du kan tænke på og skabe, kan sælges til dit publikum, så længe det giver dem reel værdi.

Nøglen er at komme i gang med WordPress med et webhostingfirma som Bluehost. Start derefter med at generere indhold og få backlinks med gæsteblogs til at generere domæneautoritet (DA) og trafik.

Ramit Sethis websted: I’ll Teach You To Be Rich, er et glimrende eksempel på at forstå, hvordan man vokser og tjener penge på en nicheblog og gennem digitale produkter. Det tilbyder en kombination af gratis og betalte ressourcer til sine læsere, herunder projektmapper, vejledninger, e-bøger og online kurser.

Ramit Sethis websted

Brug et værktøj som Google Keyword Planner til at hjælpe dig med at forstå potentiel trafik til forskellige niche -ideer. Mens prognosevisningsresultater bruger betalte annoncedata, fungerer det som en god indikator på, om en niche vil være tilgængelig eller ej.

Google søgeordsindtryk

Når du har valgt din niche, skal du vælge en pålidelig og overkommelig hostingplatform som Bluehost og oprette dit WordPress -websted.

Så alt hvad du skal gøre er at begynde at oprette gode blogindlæg og tilbyde dine digitale anmeldelser og produkter overalt. Men for at tjene en reel sum penge med denne tilgang kan det tage år.

Og hvis du vil tjene penge på en hurtigere blog , skal du   starte din blog med Bluehost og få webhosting for kun $ 2,95 / måned (63% rabat). 

Kom i gang med Bluehost

Sælg dine produkter online på alle platforme.

Hvor mange online platforme er der? Et dusin? Hundrede? Plus?

Nogle virksomheder lægger stadig alle deres æg i en kurv og fokuserer på en enkelt platform for at tjene penge online. Det er ligegyldigt, hvad du sælger; Omnichannel marketing er fremtidens vej.

Omnichannel marketing

Kilde: Forbes.com

Du skal sælge online på alle de store platforme, hvor dine kunder er.

Bliv ikke en eBay -sælger, og lad det blive ved det. Start din e -handelsbutik. Kom godt i gang med Amazon FBA. Sælg direkte via sociale medieplatforme, herunder Facebook, Instagram og Pinterest. Markedsfør dit produkt eller din service på Craigslist. Hvis du sælger noget smart, skal du sælge det på Etsy.

Overse heller ikke de nicheplatforme, der er relevante for din branche. For eksempel, hvis du er designer, skal du inkludere 99Designs, Dribbble og Society6 som websteder, du kan deltage i. For at finde websteder, der er relevante for dig, skal du foretage en hurtig Google -søgning som denne:

Sælg designarbejde online

Steve Madden er et glimrende eksempel på, hvordan man gør dette korrekt. Virksomheden tilbyder dig følgende muligheder for at købe sine produkter:

 1. Fysiske butikker
 2. En online butik
 3. En mobilapp
 4. Amazon (er en registreret sælger)

Det har også en aktiv tilstedeværelse på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter, alle med direkte links til sit websted for sikker shopping.

Steve Madden Facebook

Hvis du vil lære at tjene store penge online, skal du starte med at forstå dit målmarked og de platforme, de hænger på.

Glem ikke ting som gratis e-handelsværktøjer, brugergenereret indhold, messaging-apps og chatbots. Værktøjer som HubSpots gratis CRM- og e -mailmarkedsføringssoftware passer godt til enhver online butik. Og det kan betale sig at vedtage en adgangskodeadministrator for at hjælpe dig med at skifte platforme effektivt og samtidig holde alt sikkert.

Når du ved, hvilke platforme der er værd at målrette mod, kan du opbygge en tilstedeværelse på hvert websted. Når du er klar, skal du starte en online forretning med en e -handelsplatform som Shopify for at hjælpe dig med at samle alle dine salgskanaler.

Prøv Shopify, og få en gratis 14-dages prøveperiode.

Kom i gang med Shopify

Tjen penge online ved at leje dine ting.

Turo -startside

Kilde: Turo.com

Måske vil du ikke køre med husarbejde og leverancer for andre.

Måske hader du at køre så meget, at din bil forbliver i garagen 80% af tiden. Hvorfor ikke tjene ekstra indkomst ved at leje den på Turo for nogle ekstra kontanter?

Og mens du er i gang, kan du også leje den nu tomme parkeringsplads med JustPark.

Har du en ekstra cykel eller en, som du sjældent bruger? Lej det også med Spinlister. I disse dage kan du leje praktisk talt alt, hvad du har, inklusive den skjorte, du har på ryggen. Stop ikke ved trøjen. Du kan leje hele din garderobe, inklusive sko, tasker og tilbehør, med Style Lend.

Når dit hus er ryddeligt, kan du endda opleve, at du har et helt værelse, som du kan leje. Airbnb lader dig nemt leje et værelse eller hele dit sted til kortsigtede gæster.

Tjen penge som Airbnb -vært

Zeona McIntyre blev først involveret med Airbnb -hosting, da hun var 26 år gammel. Bare tre år senere, i en alder af 29, var han allerede økonomisk uafhængig og i stand til at gå tidligt på pension.

McIntyre lejede ikke kun reserveværelset i sin lejlighed, men han lejede også sit værelse og surfede på sofaen med venner. Derefter erhvervede han flere ejendomme og lejede dem også gennem Airbnb. I dag ejer han fem ejendomme og hjælper med at administrere 15 flere.

For at tjene ekstra penge ved at leje din ejendom, skal du sørge for at tage masser af fotos i høj kvalitet. Disse kan føre til hurtigere leje og højere gebyrer. Du skal også oprette detaljerede og engagerende produktbeskrivelser. Jo flere oplysninger folk har, desto større sandsynlighed er det for, at de er interesserede.

Hvilken annonce er mere attraktiv? En undersøgelse med et foto og denne beskrivelse:

Beskrivelse af Airbnb

Eller en med 24 fotos og denne beskrivelse:

Eksempel på beskrivelse af Airbnb

Sørg altid for at holde en opdateret tidsplan for alle dine huslejer. Du vil ikke ved et uheld leje din bil, når du skulle tage på en biltur.

For at deltage i branchen, der forventes at nå $ 59,4 milliarder i 2022, kan du starte med Airbnb.

Kom godt i gang med Airbnb

Del din viden med et online kursuspublikum.

Tjen penge med Teachable

Kilde: Teachable.com

Hvis du har opnået værdifuld viden, der kan hjælpe andre, kan du nu bruge den til at tjene indkomst. Uanset hvad dit ekspertiseområde er, stiger online kurser i efterspørgsel efter både fagfolk og virksomheder. Teachable alene har over 7 millioner registrerede studerende.

Online kursusplatforme som Thinkific giver dig mulighed for at sende et online kursus om ethvert emne, du ønsker.

Du kan lære folk at skrive, gøre deres afgifter, foretage nødvendige bilreparationer eller endda lære om nye markeder som at styre droner. Og når kurset starter, betaler din studerende dig, og du har oprettet en indkomststrøm.

Drone pilotskole

Du kan også tilbyde online rådgivning og konsulenttjenester for at tjene penge online. Med en konferenceplatform som Zoom, eller endda bare en privat Facebook -gruppe og Facebook Live, kan du dele din viden og erfaring individuelt eller med en stor gruppe.

Folk leder efter trænere om alle slags emner, lige fra motivation til digital marketing.

Derudover kan du være konsulent for enkeltpersoner eller endda virksomheder inden for ethvert specialiseringsområde. Mulighederne er uendelige.

Gik du godt i skolen? Var du en religiøs notatmand? Du kan sælge dine college -karakterer online. Eller måske er du i øjeblikket en forælder, der studerer derhjemme eller hjælper dine børn med deres lektioner. Hvorfor ikke blive onlineunderviser for andre børn? For eksempel kan du tilmelde dig et websted som Preply for at blive underviser og hjælpe eleverne med at lære forskellige sprog.

Sådan sælges college -karakterer

Er du fitnessekspert? Du er ikke længere begrænset til at træne og coache lokalbefolkningen personligt. Nu kan du blive online personlig træner eller karrierecoach. Hvis du er ernæringsekspert eller diætist, kan du også gøre det online.

Du behøver ikke engang at være autoriseret ernæringsekspert.

Hvis du er autodidakt og kan give ægte værdi, kan du stadig tjene en anstændig indkomst.

Anne Marie brugte år på at undersøge ernæring og skabte sit program baseret på hendes erfaring og viden. Med en simpel hjemmeside sælger du nu din viden online med succes.

Ana Maria

Du kan hurtigt oprette din destinationsside med et værktøj som Wishpond eller Unbounce og begynde at sælge dine coaching- eller konsulentydelser i dag.

Min anbefaling til online kurser?

Prøv Thinkific, og du får en gratis måned til at prøve det.

Kom i gang med Thinkific

Tjen penge med Dropshipping.

En traditionel e -handelsbutik kræver, at du ansætter medarbejdere, gemmer produkter, vedligeholder beholdning og mere.

Det er indlysende, hvor dyr og kedelig hele processen kan være.

Men med drop shipping kan du sælge dine ønskede produkter online uden besværet med at tilbyde traditionelle ordreopfyldelsestjenester.

Du behøver ikke at ansætte et team, og du har ikke brug for nogen investering i forsendelsesteknologi.

Sådan fungerer en typisk dropshipping -forretningsmodel:

 • Du opretter et websted og uploader fotos af dine produkter med deres priser.
 • Kunden køber produktet og betaler dig online. Det beholder en margin for dig og sender ordren til producenten eller dropshipping -udbyderen, som du har indgået et partnerskab med.
 • Producenten leverer produktet til kunden for at fuldføre ordren.

Kilde: ecommerceceo.com

Som det fremgår af infografikken ovenfor, kræver dropshipping dig at fungere som en mægler mellem forbrugeren og leverandøren.

Dropshipping er meget let at starte, vedligeholde og generere betydelige overskud.

Der er flere fordele ved drop shipping, herunder:

 • Der er ingen betydelige investeringer på forhånd (ingen grund til at leje eller leje)
 • Du behøver ikke betale for et lager (da producenten gemmer produktet)
 • Du behøver ikke at levere produktet, og derfor vil du ikke afholde transportomkostninger.
 • Direkte kontakt med kunderne hjælper dig med at opbygge dit brand image

Der er mange dropshipping -succeshistorier, der skal lede efter inspiration.

Lad os tage et eksempel fra Wayfair.

Dropshipping Succeshistorier: Wayfair

Wayfair voksede med 25% til 35% år over år. Faktisk samlede de engang $ 4 millioner i omsætning på en enkelt dag.

Uden tvivl er leverandører som Salehoo en af ​​de væsentlige dele af din dropshipping -forretning.

Du kan bruge store platforme som Spocket til at oprette forbindelse til leverandører, der bedst matcher dine forretningsmål.

Spocket: online dropshipping -markedsplads

Spocket er en online dropshipping -markedsplads, der giver dig mulighed for at finde og komme i kontakt med leverandører fra USA og EU.

Ved at linke til platforme som disse får du adgang til de bedste produkter at sælge fra tusindvis af dropshipping -leverandører og producenter rundt om i verden. Det er ‘globalt’ i sandeste forstand!

Hvis du ønsker at opbygge en succesrig dropshipping -forretning, kan du tjekke min komplette guide til nybegyndere til dropshipping, der dækker alt, hvad du har brug for at vide om at drive en dropshipping -butik.

Prøv Spocket, og du kan komme i gang gratis.

Kom i gang med Spocket

Organiser webinarer.

Hosting af webinarer er fantastisk af flere årsager.

De hjælper dig med at booste dit websted og dermed hjælpe dig med at øge dit salg.

Og ikke kun salg, du kan endda tjene penge ved hjælp af webinarer uden produkter.

Du kan simpelthen hoste webinarer og tjene penge via affiliate links.

På denne måde kan du tjene penge, anbefale nyttige produkter til dit publikum, der virkelig vil være nyttige for dem … uden at sælge dit eget produkt. Det er som at promovere affiliate links i dit blogindlæg.

Du skal identificere de produkter, du gerne vil anbefale til dit publikum, og oprette en imponerende og overbevisende præsentation, som du kan levere til dine potentielle seere.

Et gennemsnitligt webinar bør være omkring 45 minutter langt, hvor du ideelt set skal tale i en halv time og give 10-15 minutter til et spørgsmål og svar med dit publikum. Spørgsmål og svar hjælper med smuk en-til-en-interaktion og hjælper deltagerne med at få de svar, de ønsker. Selv statistik tyder på, at 92% af live webinar -deltagere ønsker et live spørgsmål og svar -session i slutningen.

Clement Delangue, Mentions marketingchef, tjente $ 10.000 i de første to timer efter sit første webinar.

Sådan gjorde de deres første webinar til en massiv succes:

 • Optimering af destinationssiden ved hjælp af landingsside -buildere som Unbounce
 • Få nye brugere til at tilmelde sig dagligt ved at tilføje et webinar -invitationslink i deres e -mail -signaturer og sende automatiske e -mail -kampagner (du kan bruge disse e -mail -marketingværktøjer til at hjælpe dig med at automatisere dine e -mail -kampagner)
 • Besvarelse af alle kritiske spørgsmål fra dit publikum
 • Tilbyd en rabatkode eller rabat i slutningen

For at dit webinar skal blive en succes, har du brug for hjælp fra en egnet webinar -hostingplatform.

Min favorit er WebinarJam.

WebinarJam leveres med superhurtig hastighed, er 100% let at bruge, har en forretningsorienteret tilgang, tilbyder funktioner som automatisering, mulighed for e-mail-påmindelser, integrationer, check-in og meget mere.

Du kan tjekke min detaljerede WebinarJam-anmeldelse for at træffe en bedre informeret beslutning.

Efter dit webinar skal du sørge for at sende korte, personlige e -mails inden for 24 timer efter webinaret til folk, der har tilmeldt sig, men ikke dukkede op.

Her er et godt eksempel på e -mail -skabeloner:

Når du får styr på det, vil du opdage, at hosting webinarer kan være meget givende, uanset om du ønsker at sælge dit produkt eller promovere dine affiliate links.

Prøv WebinarJam, og du kan få en 14-dages prøveperiode for kun $ 1.

Kom godt i gang med WebinarJam

Tjen ekstra penge online ved at investere på alle markeder.

Robinhood app

Kilde: Robinhood.com

En kraftfuld måde at tjene ekstra penge online er at få dine penge til at fungere for dig. Mange mennesker synes stadig at investere som kompliceret og risikabelt. Men takket være nye indtægtsskabende apps er det enklere og mere tilgængeligt end nogensinde.

Robinhood -appen giver dig mulighed for hurtigt at investere i aktier, EFT, optioner og kryptokurver. For aktier skal du kigge efter indeksfonde, da de giver det bredeste og mest forskelligartede udvalg på et marked. For eksempel vil S&P 500 give dig aktier i de 500 største amerikanske virksomheder.

For yderligere at diversificere kan du også købe partier fra internationale virksomheder. Eller hvis du vil deltage i mere aktive handelsoperationer, kan du bruge et værktøj som FOREX til globale handelsmuligheder.

Forex handel

Pete Adeney, også kendt som Mr. Money Moustache, er en af ​​de mest populære finansielle bloggere på Internettet. Udover hans sjove anekdoter og brug af bandeord var årsagen til dette enkel. Han og hans kone gik begge på pension efter kun syv år i arbejdsstyrken takket være lidt nøjsomhed og mange investeringer.

Hr. Pengeskæg

Hvis du vil tjene mange penge på at investere, skal du betragte det som en langsigtet strategi og ikke blive skræmt af kortsigtede markedssvingninger. Brug bare gennemsnitlige dollarsomkostninger, og køb en lang række aktier, der hjælper dig med at beskytte dig mod enhver recession (som de indeksfonde, vi diskuterede). Så slipper du for at spilde din dyrebare tid, penge og energi på at prøve at overliste markedet.

For at blive endnu mere succesrig skal du vælge en service, der giver dig mulighed for at styre dine investeringer frem for at betale en anden et administrationsgebyr.

Finansiel forvaltningsgebyr

Du kan tage lidt tid at lære handelens tricks, som at genbalancere din portefølje og indsamle skattetab. Disse taktikker hjælper dig med at tjene det samme beløb uden at skulle give en anden del af det.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af de produkter, jeg anbefaler i denne artikel, omfatter affiliate links, som kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig. Denne artikel på mere end 10.000 ord indeholder alle mine dokumenterede måder at tjene penge online på og indeholder produkter og software, som jeg anbefaler. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Tjen penge ved at levere alt, overalt, til alle.

TaskRabbit -startside

Kilde: TaskRabbit.com

Du kan tjene penge på at levere næsten alt i disse dage: råvarer, mad og, ja, endda mennesker. I USA ser det ud til, at bilejerskabet er faldende, især blandt de yngre generationer.

Med en simpel app kan du blive en Uber- eller Lyft -chauffør til at transportere folk i dit kvarter.

Eller du kan hjælpe med at flytte hele familier med TaskRabbit Moving Services.

Måske vil du ikke overføre folk. Du kan vælge at levere mad eller pizza i stedet for at deltage i andre apptjenester som DoorDash, UberEats eller GrubHub.

Eller du kan endda tilmelde dig som pakkeleveringscontroller til Amazon Flex.

Derudover kan mange servicebaserede freelancere også udnytte kraften i at lancere mobile applikationer.

For eksempel forbinder mobile værktøjer som Housecall Pro blikkenslagere, VVS -installatører, gulvtæpper og vinduespudsere, elektrikere og skadedyrsbekæmpelsesvirksomheder med lokale kunder, hvilket åbner en anden indtægtskilde.

I 2018 offentliggjorde TaskRabbit en artikel, der fremhævede succeshistorier for task managers i løbet af de sidste ti år. En af Taskers brugte TaskRabbit som en måde at starte sin egen virksomhed på fuld tid. Alle disse virksomheder har henvisningsprogrammer, som du kan deltage i, da kunderne er 4 gange mere tilbøjelige til at købe, når anbefalet af en ven.

Selvom det ikke er passivt, kan denne type arbejde være alt, hvad du vil gøre med det, herunder et sidestop, et fuldtidsjob eller en indkomststrøm til at betale for noget andet.

Tasker Kanin Opgave

De fleste af disse tjenester tilbyder faste priser, og du behøver ikke konkurrere om job eller salg. Alt du skal gøre er at vælge den service, du bedst kan lide, tilmelde dig og komme i gang.

Vil du være en Uber -driver? Alt det kræver er tre trin, selvom du bliver nødt til at tage din bil til et af deres centre for inspektion.

Kom i gang med Uber

For en mulighed som TaskRabbit er det lidt mere kompliceret. I dette tilfælde skal du oprette en attraktiv profil, indstille din timepris og derefter konkurrere med andre om opgaver.

For at få succes skal du undersøge din konkurrence ved at lede efter folk, der leverer den samme service som dig i dit område.

Nedenfor er de to øverste opgaver, når du leder efter et flytning i New York. Tjek deres priser, beskrivelser og fotos. Bestræb dig derefter på at skille dig ud fra mængden med dit personlige brand.

Topopgaver

Om det er kortsigtet eller langsigtet, er op til dig, men nogen af ​​disse muligheder kan øge din indkomst for at hjælpe dig med at udvikle endnu flere sekundære aktiviteter online. Og det er en stor sejr.

Tjen penge på at skrive, selvudgive og transskribere.

Der er uendelige muligheder for at tjene penge online, hvis du kan lide at skrive. De gamle dage, hvor du skulle blive professionel journalist eller stole på en agent og udgiver for at sælge din roman, er for længst forbi.

Har du altid ønsket at skrive en bog eller en historie? Nu med Amazon KDP (Kindle Direct Publishing) kan du nemt udgive dit arbejde og begynde at sælge det på Amazon. Hugh Howey, en prisvindende selvudgivet forfatter, blev rangeret som nummer et på bestsellerlisterne og gør nu en af ​​sine bøger til en film.

Kæmpe Howey

Du kan også tjene ekstra penge ved at transskribere video- og lydfiler til mennesker.

Er du mere interesseret i at skrive artikler? Du kan tjene mange penge som freelance skribent for virksomheder. Der er masser af blogging job boards, herunder ProBlogger. Eller du kan skrive gæsteposter på andres blogs. Bare søg på Google efter “betalte gæsteposteringer” og din branche:

Gæstepost Google Søgning

Med tjenester som Fiverr og UpWork er det lettere end nogensinde at tilmelde dig som freelance skribent til leje:

Fiverr content marketing

Ivan Kreimer lancerede en succesrig freelance -forfatterkarriere, der gjorde det muligt for ham at sige sit dagjob op og rejse verden rundt på seks måneder.

Ivan Kreimer

At være en succesrig forfatter starter med at vælge den rigtige niche. Uanset om du skriver faglitteratur eller historiske romaner, skal du vælge dit fokusområde og ekspertise.

Forstærk derefter dine skrivefærdigheder og få dit indhold derude. Jo stærkere dit indhold, jo flere penge kan du tjene. Den gode nyhed er, at du kan bruge værktøjer som Grammarly til at hjælpe dig med at perfektionere din skrivning.

Tjen penge med dine kodningsevner.

Kodningsevner er utroligt værdifulde i dagens digitale verden takket være, hvor hurtigt teknologien fortsat ændrer sig.

Kodningsjob vokser 50% hurtigere end det samlede marked. Uanset om du har været i skole eller er selvlært, kan du begynde at kode apps, chatbots eller endda Alexa-færdigheder.

Samtalsmarkedsføring vil være den næste store ting i marketingbranchen. Men kunstig intelligens, maskinindlæring og naturlig sprogbehandling (NLP) modnes stadig.

Med disse ændringer følger en stor efterspørgsel efter folk, der kan bygge, opdatere, vedligeholde og sælge chatbots. Hvis du har færdigheder på dette område eller er villig til at lære, kan du tjene mange penge for dig selv.

Landbots hjemmeside

Du kan også tjene mange penge online ved at kode nye færdigheder til Amazon Alexa.

I maj 2017 lancerede Amazon sit Alexa Developer Rewards-program for at betale programmører for at udvikle efterspurgte færdigheder til Alexa.

Takket være kodningen af ​​to populære færdigheder begyndte David Markey at tjene $ 10.000 om måneden, mens han stadig var senior på college.

Hvis du vil opbygge succesrig virksomhedskodning for hurtigt at tjene penge online, skal du begynde at notere dine færdigheder på et personligt portfoliowebsted:

Personligt portfoliowebsted

Opret derefter en profil på websteder som Fiverr og UpWork for at generere forretninger:

Upwork -udviklere

Sørg for at oprette indhold og opslag på sociale medier for også at begynde at drive mere organisk trafik. Ret snart svømmer du i klienter.

Måder at tjene penge online med video, virtual reality og droner.

Folk elsker videoer. Fra Twitter- og Instagram -historier til at tjene penge på YouTube, videoer er utroligt populære. Ifølge Cisco vil video inden 2022 tegne sig for 82% af al internettrafik.

Mærker har genereret millioner af dollars i omsætning ved at implementere videostrategier.

Og fremskridt inden for videoteknologi og videoredigeringssoftware skaber endnu flere spændende muligheder for at tjene penge online.

En af de mere traditionelle, men stadig rentable, metoder er at sælge stockfotos og lagervideoindhold online på et websted som Shutterstock.

Brug din iPhone til at fange billeder i høj kvalitet og uploade dem til køb.

Hvis du elsker videospil, kan du også tjene penge på at streame dem, levere spilanmeldelser og mere på Twitch, som nu ejes af Amazon.

Tjen penge på Twitch

Ved hjælp af en drone kan du også optage og sælge dyre luftfotos.

Josh Boughner modtog en drone i fødselsdagsgave og endte med at gøre det til det største ejendomsdrone netværk i USA.

Det hele startede med at tage et par luftfotografier for et lokalt ejendomsselskab:

Luftfotografering

Men Boughner begyndte hurtigt at sælge hurtigt med droneoptagelser, herunder inspektioner, reklamevideoer til hoteller og feriesteder og endda overvågning.

For at tjene penge på video skal du investere i kvalitetshardware, det være sig et 360-graders kamera, virtual reality-teknologi eller en drone. Heldigvis falder omkostningerne hurtigt, og du får en drone af høj kvalitet på Amazon til mindre end $ 1500.

Du bliver også nødt til at købe video- og fotoredigeringssoftware og lære at bruge det som en proff.

Bliv applikationsudvikler.

Jeg er sikker på, at du ikke har brug for mig til at fortælle dig, hvor lukrativ applikationsudvikling kan være. For det er ikke en skjult kendsgerning, at du kan tjene mange penge på applikationsudvikling.

Men hvor starter du?

Det er indlysende, at du skal lære at kode for at oprette applikationer.

Før vi begynder, lad os se, hvor mange applikationer der er på Internettet i dag.

Tag et kig på denne infografik fra Statista.

Appstatistik

Du behøver ikke at blive skræmt af disse tal, for sandsynligvis er de fleste af dem ikke engang i din branche.

Og for at være ærlig viser det sig, at mange af dem er komplette fejl.

For det andet, hvis du tænker over det: det faktum, at så mange apps sværmer på markedet, betyder, at efterspørgslen efter dem også er stor.

Så fremtiden for appudvikling ser godt ud.

Nu er spørgsmålet: hvordan vil du som individ kunne tjene penge online gennem applikationsudvikling?

Lad os gennemgå to scenarier:

1. Du har en idé til din ansøgning

Okay, lad os sige, at du har en god idé. Nu vil du oprette et program baseret på det.

I dette tilfælde skal du vide, hvordan du vil drage fordel af din ansøgning og ikke forvente at tjene mange penge i dit første år.

Det er ikke en god idé at oplade dit publikum til at downloade din app, for lad os se det i øjnene; ingen betaler for at downloade en app. Derfor er de fleste af de apps, du ser, gratis.

Se selv, den store forskel mellem antallet af gratis apps ved siden af ​​betalte apps er afslørende.

Android -appstatistik

Du kan dog tjene penge med din ansøgning. Som jeg allerede har nævnt, er dette en af ​​de mest rentable udsigter, når det kommer til applikationsudvikling.

Og gratis apps tjener mange penge.

Her er nogle af de måder, der giver dig mulighed for at tjene penge på din gratis app:

 • Brug annoncering som en indtægtsmodel.
 • Tilbyder abonnementer i appen.
 • Du kan bruge din ansøgning til at sælge varer
 • Indtast køb i appen og mikrotransaktioner

Dette er blot nogle få af de måder, du kan bruge til at tjene penge på din app. Gennemse websiderne og lav noget mere research. Du vil helt sikkert finde endnu flere muligheder for at tjene penge ved hjælp af din applikation.

2. Du vil arbejde som freelance udvikler af mobilapps

At blive freelance mobilappudvikler hjælper dig med at tjene penge støt, da du er god til det, du laver.

Små og mellemstore virksomheder og startups går i stigende grad ud på at outsource deres applikationsudviklingsbehov i dag, hvilket er en stor ting for dig.

I dette tilfælde skal du begynde at lancere dig selv for dine kunder via utallige platforme på Internettet, såsom:

 • Fleksjobs
 • Oparbejde
 • Freelancer
 • Elance
 • Toptal
 • Alt-Tab
 • Hold X
 • Mandskab

Sørg også for at få omfattende netværk ved arrangementer og konferencer for at møde dine potentielle kunder og udvide dit netværk.

Kom i gang med Flexjobs.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle af de produkter, jeg anbefaler i denne artikel, omfatter affiliate links, som kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig. Denne artikel på mere end 10.000 ord indeholder alle mine dokumenterede måder at tjene penge online på og indeholder produkter og software, som jeg anbefaler. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Start et medlemswebsted.

Lad os sige, at du er et semi-berømt navn i din branche, og du har over 5.000 abonnenter.

Nu og da inviterer de dig endda til at tale ved et arrangement og deltage i et panel.

I så fald kan det være på tide at starte et medlemswebsted. Medlemskabswebsteder er en udveksling af værdi.

For dem af jer, der ikke er bekendt med medlemswebsteder: det er et privat websted med eksklusivt indhold, hvor kun medlemmer, der vælger et betalt abonnement, kan få adgang til indholdet.

Så længe du fortsætter med at give værdifuld information til dit publikum, betaler de gerne for dit månedlige abonnement.

Så hvad kan du tilbyde dit publikum for at sikre, at de bliver ved med at betale for deres månedlige abonnement?

Når alt kommer til alt, skal du holde din ende på handlen. Ellers kan du sige farvel til dine abonnenter.

Du kan tilbyde dine medlemmer værdi ved at bruge indhold som:

 • Online kurser
 • Live webinarer
 • Informative guider
 • E-bøger
 • Fællesskabsforum
 • Tilbyde snydeblade
 • Arbejdsbøger og handlingsplaner

Hvad gør det så lukrativt at starte dit medlemswebsted?

1. Tilbagevendende indkomst

Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at medlemswebsteder kan være en hellig gral for unge iværksættere.

Hvorfor?

Nøgleordet her er “Tilbagevendende indkomst.”

Og hvem kan ikke lide det?

Hvis dit indhold er værdifuldt nok, vil medlemmerne blive ved med at betale for at få adgang og beholde det igen og igen.

Grundlæggende tjener du en månedlig indkomst for indhold, du har oprettet kun én gang.

Tænk på det på denne måde: tilbring to timer med en klient. Kunden betaler dig en gang, og du går videre. Det er alt!

Her er et andet scenario: Du bruger to timer på at skabe noget af værdi for dit medlemswebsted. Nu fortsætter du med at betale for det indhold i flere måneder. Efter et stykke tid bruger du mere tid på at opdatere indholdet, og de får stadig betalt for det.

2. Du kan opbygge en loyal kundebase

Lancering af dit medlemswebsted øger også din autoritet i branchen og placerer dig som en ekspert, så du kan øge dit antal følgere.

Nu hvor jeg tænker over det, med dit medlemswebsted; du dræber to fugle med et smæk.

For det første får du betalt permanent for indhold, du sender en gang. Og du opbygger samtidig din autoritet.

Ved du, hvor mange mennesker der ville elske at være i dine støvler?

Utallige af dem!

Men hvis du nyder ideen om at opbygge et medlemssted i jagten på passiv indkomst, bør du stoppe med at tænke på de økonomiske fordele.

Arbejd i første omgang med at opbygge et publikum, vælg et emne, som du har kendskab til, og noget, der er mere tilbøjelige til at sælge.

Jeg vil foreslå, i stedet for at tænke på et bredere domæne, tænke på noget mere specifikt.

Tænk for eksempel ikke på at oprette et medlemswebsted om marketing på sociale medier.

Prøv i stedet at tænke på, “Jeg vil lære en sundheds- og wellness -konsulent, hvordan man kan udnytte markedsføring på sociale medier.”

Jo mere du indsnævrer dit emne, jo lettere bliver det for dig at opbygge en loyal medlemsbase.

Crowdfunding af fast ejendom.

Crowdfunding af fast ejendom er en spændende ny investeringsmodel.

Hvis du har en betydelig besparelse og ønsker at øge indsatsen, kan crowdfunding af fast ejendom være den type investering, der skal foretages.

Det er ikke mig, der siger dette, det er eksperterne, der omhyggeligt har evalueret de aktuelle investeringsstatistikker og tendenser.

Ifølge sidste års CNBC Quarterly Investment Guide er det at eje aktier i crowdfunding-projekter i fast ejendom en af ​​de bedste måder at få en problemfri pension på.

Med crowdfunding af fast ejendom kan du investere i to forskellige typer projekter:

 • Crowdfunding af kapital
 • Gælds crowdfunding

Hvad er Equity Crowdfunding?

For at bryde det ned i enkle vendinger investerer investorer i aktie crowdfunding i et selskab, der forsøger at skaffe penge. Disse investorer modtager aktier i virksomheden i bytte.

Med egenkapital crowdfunding låner du ikke dine penge til virksomheden. I stedet modtager du aktier i håbet om at få udbytte af fremtidig indtjening. Eller du venter på, at virksomheden når større højder, så du derefter kan sælge dine aktier til en højere pris.

Hvad er crowdfunding af gæld?

Med Debt Crowdfunding investerer du i den virksomhed, der forsøger at skaffe midler, men dit mål er at modtage en specifik rente på de penge, du låner ud inden for en fast tidsramme.

Nu vil vi tale om nogle af de bedste platforme til crowdfunding af fast ejendom, så du kan tjene en anstændig indkomst online.

De vigtigste platforme til crowdfunding af fast ejendom

1. Stigning i midler

Tjen penge med Fundrise

Fundrise giver dig mulighed for at investere dine penge efter eget skøn; du er selvfølgelig din egen chef. Invester i henhold til dine mål, forventninger og muligheder, da du får en bred vifte af muligheder for investering i fast ejendom på Fundrise.

Fordele ved at investere med Fundrise:

 • Fundrise giver historisk årligt afkast på 8,7 – 12,4%
 • Hjælper dig med at diversificere din portefølje
 • De har en lav gebyrmetode, der giver dig mulighed for at maksimere dit overskud

Andre vigtige detaljer:

 • Minimum investering: $ 500
 • Kontogebyrer: 1% / år
 • Investeringslængde: I / A
 • Tilbudstyper: gæld, egenkapital, foretrukken egenkapital

2. Fast ejendom Mogul

Realty Mogul -hjemmeside

Realty Mogul var en af ​​de første crowdfunding -platforme for fast ejendom i 2013. De er i centrum for at forbinde låntagere og backers med fremragende investeringer og bedre resultater. Det gode ved Realty Mogul er, at de besøger alle ejendomme, der er anført, og arbejder med branchens bedste.

Fordele ved at investere med Really Mogul:

 • Deres handlinger er meget gennemsigtige
 • Et strengt udvalg garanterer det bedst mulige økonomiske afkast.
 • Tilbyder vellejede ejendomme

Andre vigtige detaljer:

 • Minimum investering: $ 1000
 • Kontogebyrer: 0,30% – 0,50% / år
 • Investeringsvarighed: 6 – 120 / måneder
 • Tilbudstyper: gæld, egenkapital, foretrukken egenkapital

3. Flere aktier

Flere af egenkapitalen

Equity Multiple hævder at hjælpe dig med at investere klogt i fast ejendom med lav risiko. Med Equity Multiple kan du investere i stærkt kontrollerede ejendomsselskaber og nogle af de mest fremtrædende.

Fordele ved at investere med Really Mogul:

 • Tilbyder lavrisikomålsafkast til investorer.
 • En grundig gennemgang for at vælge det bedste sæt projekter

Andre vigtige detaljer:

 • Minimum investering: $ 5000
 • Kontogebyrer: 0,5% servicegebyr plus 10% af al indtjening
 • Investeringsvarighed: 12 – 120 / måneder
 • Tilbudstyper: gæld, egenkapital, foretrukken egenkapital

Invester med en Robo-Advisor.

De fleste af jer har måske hørt om finansielle konsulenter. En handelsekspert. En investeringsguru.

Men udtrykket Robo -rådgiver er stadig ikke et kendt navn.

Når det er sagt, vokser hans indvirkning på den finansielle rådgivningsindustri hurtigt.

Tyverirådgivere er softwareprodukter, der kan hjælpe dig med at styre din økonomi og investeringer.

De er automatiserede finansielle rådgivere.

Hvad er årsagen bag tyverirådgivernes popularitet? Tyverirådgivere er mere populære blandt folk, der ikke kan betale et budget for at ansætte en finansiel rådgiver eller ikke ønsker at gøre det på nogen måde.

Disse automatiserede robotrådgivere vælger med deres smarte teknologi investeringer for dig og bygger derefter en diversificeret portefølje.

Hvorfor skal du investere hos en tyverirådgiver?

Hvis du ikke kan lide at gå igennem besværet med at ansætte en finansiel rådgiver eller ikke har midler til det, så er investering med Robo Advisors den rigtige mulighed for dig.

Her er de andre grunde til, at du bør investere i Robo -rådgivere:

 • En af de vigtigste grunde til at investere hos en robo-rådgiver er at undgå fejl. Det er så enkelt som det: mennesker har ofte en tendens til at træffe beslutninger baseret på følelser, mavefornemmelser eller øjeblikkets varme. På den anden side arbejder Robo -rådgivere pragmatisk, og det er grunden til, at du kan undgå drastiske fejl ved at investere med dem.
 • En anden grund er den problemfri investering. Du skal åbne din konto, og derefter vil tyverirådgiveren sørge for alt for dig. Fra at foretage ændringer i din portefølje til handel, behøver du ikke længere bekymre dig om disse ting.

Hvad er de bedste robo -rådgivere på Internettet?

1. Forbedring

Bedre hjemmeside

Investering i forbedring er ekstremt let.

Rent faktisk!

Du vælger den kombination af obligationer og aktier, du ønsker, sætter dine mål og overlader resten til Betterment.

Hvis du ikke vil dabble i den forvirrende avenue på aktiemarkedet eller gensidige obligationer, så er investering med Betterment din bedste løsning.

Plus, deres tjenester vil heller ikke koste dig meget. Din digitale plan er prissat til 0,25 procent om året.

2. Egern

Invester med agern online

Acorns -appen er en af ​​de få robo -rådgivere, der også retter sig mod en yngre demografisk. Med den minimale investeringsgrænse på kun $ 5 er det en af ​​de bedste muligheder for uerfarne investorer og for investorer, der er lidt skeptiske over for at investere deres penge hos robo-rådgivere.

Ligesom Betterment er den også utrolig let at bruge.

Det vil stille dig enkle spørgsmål som dine investeringsmål, dit komfortniveau med risiko og en estimeret tidsfrist for at nå dine mål. Du skal besvare disse spørgsmål, og derefter hjælper Acorns dig efter dine præferencer.

Start med Acorns.

3. Wealthfront

Invester med Wealthfront

Wealthfront er ofte overset til fordel for sine mere berømte modstykker som Betterment og Acorns, og er mere populær blandt den midaldrende befolkning.

Selvom den har alle mulighederne for din almindelige bilrådgiver, er det, der adskiller den fra resten, de lave gebyrer på konti og reducerede skatter for konti med høje saldi.

Investeringsegenskaberne ligner andre robo -rådgiveres. I modsætning til Betterment er Wealthfront imidlertid ikke genert med at diskutere komplekse aspekter ved at investere med sine investorer.

Peer -lån.

Er du bekymret for aktiemarkedet?

Har du lyst til at banke hovedet mod en mur, når du ser middelmådige renter?

Hvis du svarede ja til et af disse spørgsmål, kan peer-to-peer-lån muligvis besvare dine bekymringer.

Som navnet antyder, er peer -lån det finansielle system, der giver dig mulighed for direkte at låne penge ud til låntagere. Der er ingen mellemmand Peer-to-peer-udlån eliminerer effektivt overbelastede banker og långivere.

Individuelle investorer som dig og låntagere mødes online via en bestemt platform eller et peer-to-peer-selskab.

Selvom det er et noget nyt marked, og folk lige er begyndt at investere ved hjælp af dette medium, vokser det med en hurtig hastighed. Det viser heller ingen tegn på at bremse.

Baseret på statistikkerne kunne peer -långivningsindustrien nå op på mere end 1 milliard dollar inden 2025.

Peer-to-peer lån statistik

Ja, det er hele 1 milliard dollar med et stort B.

Hvordan kommer man i gang med peer -lånet?

Det er ret enkelt at komme i gang med peer -lån.

Følg bare disse hurtige trin:

 • Vælg en passende peer-to-peer-udlånsplatform.
 • For at åbne en konto
 • Indsæt dine midler
 • Start med at gennemse listen over låntagere.

Du behøver ikke at investere millioner, ikke engang tusinder. Faktisk kan du med nogle websteder bruge så lidt som $ 25, hvilket varierer fuldstændigt efter websted til peerlending.

Nu er det næste trin at gennemgå profiler af potentielle låntagere.

Hver låntagerprofil indeholder:

 • Rente
 • Årsag til lånet
 • Lånetid
 • Vurdering af lånerisiko

Du skal være forsigtig, når du vælger den potentielle låntager til at låne dine penge, så deres forventninger kan tilpasses låntagerens profil.

Afhængigt af hvilken type investering du foretager, kan du også tjene op til 12% om året eller mere. Når det er sagt, er det mere risikofyldte lån, og hvis du vil spille det sikkert, kan du stadig tjene op til 2-5% om året.

De bedste peer-to-peer-udlånsplatforme

1. Fremgang

Peer-to-peer-lån trives

Prosper hævder at tilbyde dig investeringsmuligheder, der er skræddersyet til dine præferencer. Denne peer-to-peer-udlånsplatform giver dig også mulighed for at diversificere din portefølje ud over aktier og obligationer.

Andre fremtrædende træk omfatter:

 • Højt afkast: historisk afkast på mere end 5,3% i gennemsnit
 • Har en lang række kreditværdige låntagere
 • Tilbyder automatiske investeringsværktøjer til automatisk at opbygge din målportefølje baseret på dine nævnte krav
 • Indsæt månedlig indkomst direkte på din bankkonto

2. Låneklub

Clud Loans -startside

Lending Club er en af ​​de mest velrenommerede peer-to-peer investeringsplatforme. I 2014 blev det det første peer-to-peer-udlånswebsted, der gik online, og de har siden lånt mere end 44 milliarder dollars.

Låneklubben giver dig mulighed for at åbne fælles-, tillids-, virksomheds- og depot / mindre konti.

Nøglefunktioner omfatter:

 • Konkurrencedygtig rentabilitet: Investorer kan opnå et højt afkast på mere end 3% til 8% om året.
 • Tilbyder en automatisk investeringsmulighed for en problemfri oplevelse
 • Investorer kan starte med så lidt som $ 1.000.
 • Stellar Record – De har overvåget positive afkast for over 99% af porteføljer.

3. Finansieringskreds

Finansieringskreds

På Funding Circle kan du låne penge direkte til små britiske virksomheder og kan tjene en anstændig mængde renter, mens du gør det. Du tjener fortsat attraktive afkast hver måned, efterhånden som låntagere betaler dig tilbage.

Funding Circle har to typer konti, ISA og Classic. Selvom begge konti har næsten de samme muligheder, er ISA -kontoen fuldstændig skattefri.

Det har nogle gode funktioner, som:

 • Høje afkast varierer fra 5,5 til 6,5% om året
 • Du kan få skattefrie angivelser i dit ISA-program
 • Let at navigere i hvert trin

Start et datamining- og kunstig intelligensfirma.

Data er den næste store ting. Det er den store aktuelle nyhed.

Bare navngiv nogen af ​​de gigantiske virksomheder, du vil opdage, at de alle kører på data, og hvordan de kan bruges til at generere mere omsætning.

Hvis du vil i gang, behøver du ikke engang at åbne et kæmpe selskab for at drage fordel af dataene. Du kan vokse fra styrke til styrke, startende med bare at åbne dit eget AI- og data mining -firma.

Da du har det rigtige sæt færdigheder, ville arbejdsgiverne ikke være betænkelige ved at betale store penge for dine data mining -tjenester.

De to mest fremtrædende områder, hvor du kan udnytte din data mining og kunstig intelligens er:

1. Data indsamles og ekstraheres derefter for at være rodfri. Når de er ekstraheret og segmenteret, analyseres dataene for at finde tendenser.

2. Data mining og kunstig intelligens bruges også til at identificere flaskehalse eller deadlocks i interne produktudviklingsprocesser.

Dine data mining -færdigheder er i centrum for øget produktivitet og salg.

Når du har åbnet din data mining og kunstig intelligensvirksomhed, kan du komme langt. Fokus på at tilføre ny energi til de middelmådige salgs- og marketingprocesser, som mange virksomheder implementerer den dag i dag.

Det siger Martin Lindstrom, forfatter til bogen ‘Small Data’,

“Små data er grundlaget for innovative ideer eller helt nye måder at transformere mærker på.”

Tag også et kig på, hvor data førte til store ideer, herunder millennials ‘foretrukne Snapchat.

Neil Patel Snapchat

Kilde: NeilPatel.com

Sådan drager du fordel af din data mining og kunstig intelligensvirksomhed:

1. Rådgivning inden for datamining

Jeg tror, ​​at mange professionelle har en vane med at holde fast i bestemte ting, mens de overser nogle af de vigtigste.

For eksempel begynder nogle af dem straks at sælge og udnytte dataene.

Jeg vil sige, ”start enkelt.

Alene i løbet af de sidste to år kom 90 procent af de globale data ind på markedet.

På trods af denne overflod udtrækker kun 19% af virksomhederne data af høj kvalitet.

Det kan inspirere og uddanne folk om vigtigheden af ​​data mining og hjælpe virksomhedsledere med at træffe bedre taktiske beslutninger.

2. Hjælp virksomheder med marketing og reklame

Du kan ikke markedsføre dit produkt uden at identificere din målgruppe. Og på samme måde kan du ikke korrekt identificere din målgruppe uden data mining.

Her kan du levere dine tjenester på to måder: ved at sælge dem direkte minedata eller ved at optimere de eksisterende data, som virksomheder har.

Analyser kundeadfærd for at se markedstendenser og hjælpe folk med at få et bedre afkast af investeringen ved at give smart indsigt.

3. Brug data mining og kunstig intelligens i merchandise planlægning

Ved at tilbyde planlægning af varer kan du hjælpe ikke kun nethandelsbutikker, men også fysiske butikker.

Sig f.eks., At et mærke søger at åbne en anden butik, de ville have brug for din hjælp til at vurdere mængden af ​​varer, de måske har brug for. Dit job ville være at forudsige markedstendenser ved hjælp af prognosedata og derefter planlægge et præcist layout.

Du kan hjælpe virksomheder inden for fire områder med dine data marketing -tjenester:

 • Hold beholdningen opdateret
 • Hjælp med at bestemme de produkter, som kunderne har brug for
 • Handlingsbalance
 • Passende prismodel

Vigtig konklusion

Jo flere datavirksomheder indsamler, jo mere værdi kan de tilbyde deres kunder, hvilket i sidste ende genererer mere omsætning.

Og det er her, du kommer ind.

Mange virksomheder leder efter en troværdig dataforsker og er villige til at betale store penge for deres tjenester.

Sælg annonceplads og sponsoreret indhold.

Det ser ud til, at alle på internettet er på jagt efter at finde deres målgruppe og bombardere dem med reklamer.

Vi er ligeglade med annoncer, når vi er dem, der har gavn af dem, ikke?

Og reklamer behøver ikke altid at være irriterende, hvis de gøres rigtigt.

Hvis du har en egen blog, har lagt en stor indsats og vil gøre lidt mere (eller meget mere), bør du placere annoncer på dit websted.

Til at begynde med skal du overvinde disse få ting:

1. Du skal være en velkendt figur i din branche.

2. Dit websted får en anstændig mængde trafik.

3. Du skal have en niche -publikumsbase, der er loyal over for din blog eller dit brand.

Antag, at du kvalificerer alle ovenstående begrænsninger.

Hvordan sælger du annonceplads på din blog?

Der er to måder at sælge annoncer på din blog.

Du kan gøre det selv eller bruge tredjepartstjenester til at gøre det svære for dig.

Jeg vil sige, gå til den sidste mulighed, især hvis du er ny på denne idé.

Gør det let for dig, og lad disse tredjeparter administrere annoncerne på din blog.

Premium reklametjenester

Disse tjenester viser og administrerer automatisk dine annoncer for dig, hvilket sparer dig meget tid.

1. BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds er en kæmpe annoncemarked, hvor fremtrædende webstedsejere viser deres annoncer, så andre kan købe dem. Der er dog en fangst. Hvis din blog ikke opfylder de høje trafikkrav, bliver du sandsynligvis afvist. Så det er bedst at først opnå en anstændig trækkraft, før du bestiller BuySellAds.

På den positive side giver BuySellAds 75% af den samlede omsætning til sine brugere, hvilket er en ganske høj procentdel. Du kan også vælge at hæve dine penge to gange om måneden.

2. BlogAds

Blogads

BlogAds ligner ganske meget BuySellAds. Den eneste forskel er, at de leverer 70%, ikke 75% af den samlede omsætning til deres brugere. For at hæve dine penge til PayPal skal du have mindst $ 75 på din BlogAds -konto, og for checks eller bankoverførsler skal du have mindst $ 750.

3. OIO -redaktør

OIO -udgiverannoncer

OIO Publisher ligner først din sædvanlige annoncetjeneste.

Men denne platform har en funktion, som mange andre mangler:

Det vil sige, at du kan beholde 100% af den genererede indkomst.

Du skal kun betale $ 47, og IOI Publisher dækker resten.

Bortset fra dette tilbyder platformen automatisering og giver dig en masse eksponering på markedet.

Køb og salg af domænenavne.

Når nogen siger, at jeg vil gøre online, tænker de sjældent på at købe og sælge domænenavne.

Når det er sagt, kan det stadig være en ganske lukrativ mulighed.

Men hvis du tror, ​​at du vil tjene rigtige penge uden meget engagement, så har du noget andet at komme.

Selvom køb og salg af domænenavne kan give en anstændig ekstraindkomst, kan du stadig ikke kun stole på det.

Men jeg vil ikke rabat dens rentabilitet endnu, fordi nogle mennesker har tjent enormt på at sælge domænenavne.

Her er listen over nogle af de højeste priser, der er betalt for domænenavne.

Domænenavne til den højeste pris

Og listen slutter ikke engang her.

Grunden til, at jeg viser denne liste, er for at give dig en idé om, at den til tider kan være ekstremt rentabel.

Rentabilitet afhænger af to afgørende ting:

 • Ejer et domænenavn af god kvalitet
 • Den måde, du promoverer dit domænenavn på

Tag et kig på, hvor meget folk betaler for at købe kvalitetsdomænenavne:

Auktioner på domænenavne

Som jeg nævnte, kommer det hele ned på kvaliteten af ​​domænenavnet, og resten afhænger af, hvordan du promoverer det.

Bortset fra dem, der er nævnt ovenfor, er der nogle andre tips at overveje, hvis du vil tjene penge på at købe og sælge domænenavne.

Tips til køb og salg af domænenavne for at maksimere dit overskud

1. Reducer din målgruppe

Fokuser ikke på at sælge domænenavnet til den mest indtjenende køber i første omgang.

Før du hopper på mig, lyt til mig.

Jeg har været vidne til, at nogle mennesker bliver meget begejstrede, når de er nye i denne forretning.

For eksempel, hvis du går i flok for at købe domænenavne relateret til sundhedsvirksomheder, fordi du tror, ​​at læger generelt er velhavende, så er du på vej mod en katastrofe.

For det første ville du uden nogen viden i denne niche vide, hvem du skal henvende dig til, og hvordan du promoverer dit domænenavn.

Derfor er det bydende nødvendigt at vælge din målgruppe og dit domænenavn baseret på de rentable brancher, du forstår.

2. Find interessante søgeord

Det er ret enkelt at identificere de rigtige søgeord til dit specifikke emne.

Bare gå over til Google Keyword Planner. Vær ikke urolig. Du behøver ikke at betale en krone for det.

Med Google Keyword Planner kan du nemt finde søgeudtryk med store mængder.

Her er nogle hurtige forslag til udtrykket “SEO”:

SEO søgeordssøgning

Hvor kan du købe domæner i billig kvalitet?

Der er mange muligheder, hvis du køber billige domænenavne. Du kan deltage i onlineauktioner, registrere dig for et nyt domæne eller købe direkte fra webhostingplatforme.

Dette er nogle af de vigtigste platforme til at købe et kvalitetsdomænenavn:

 • NavnBilligt
 • Name.com
 • Check ind
 • Kom så far

Platforme, hvor du kan sælge dit domænenavn:

At finde en direkte køber er ikke en let opgave. Derfor har jeg valgt en liste over populære websteder, hvor du kan sælge dit domæne med et stort overskud.

 • eBay
 • Eftermiddag
 • Flippa
 • Sedo.com

Tjen penge som en YouTube -stjerne.

Nogle af de mest populære YouTuber -stjerner er blevet millionærer og fandt øjeblikkelig berømmelse.

BERØMMELSE. OG PENGE.

Hvad vil du ellers have i livet?

Og du arbejder på dine præmisser. Det lyder som himlen, for at være ærlig.

Du kan udnytte din YouTube -kanal på to måder:

1. For det første kan du tjene penge på din YouTube -kanal.

2. Du kan også henvise dine seere til dit websted, der allerede tjener penge.

Nu kommer den sværeste del.

Hvordan bliver du viral på YouTube? Er der en hemmelighed for at få øjeblikkelig berømmelse?

Viralitet er en vanskelig proces at forudsige, fokus bør være at lave konsekvente videoer af høj kvalitet, og resten følger.

Det er dog ikke nok at lave kvalitetsvideoer. Især nu, hvor konkurrencen på YouTube er eksploderet.

Ifølge statistikker uploades 400 timers video til YouTube hvert minut.

YouTube -statistik

Det er en betydelig konkurrence.

Men positivt er antallet af YouTube -stjerner, der tjener seks tal, steget med 50% år for år.

Så i sidste ende vil al den indsats, du vil lægge i, være det værd.

Hvordan får man succes på YouTube?

1. Skriv gode overskrifter for at vække dit publikums interesse.

Tag et kig på nogle gode eksempler på, hvordan du kan justere dine titler for at få maksimal opmærksomhed.

Det første eksempel er Business Insider. De ved helt sikkert, hvordan de skal få opmærksomhed.

Eksempler på YouTube -titler

Se hvordan TMZ Sports følger et lignende mønster:

YouTube -titeleksempler 2

2. Krydsfremme med andre kanaler

Øger du ikke dit antal tilhængere?

Brug YouTubes marketingværktøjer, og prøv derefter at samarbejde med YouTube -stjerner i din niche og drage fordel af deres nederdele.

Seere elsker brugergenereret indhold. Hvis du er et brand, får brugergenereret indhold på YouTube ti gange flere visninger end mærke-uploadet indhold.

Du kan tilbyde dem nogle incitamenter til at introducere dig til deres kanal.

3. Opret en konsekvent tidsplan (og hold dig til den)

Det er vigtigt at holde sig til en plan, fordi dine følgere og publikum skal vide præcis, hvornår de kan forvente din video.

Succes på YouTube kommer med tid, øvelse og udholdenhed.

Du bliver ikke en YouTube -stjerne natten over, men giv ikke håbet. Følg bare disse tips, en dag kan du muligvis samle alle de YouTube -penge op.

Så gå derud og optag fantastiske videoer.

Start din virksomhed med Kickstarter.

Planlægger du at lancere det næste store SaaS -produkt eller -firma?

Hvad holder dig tilbage?

Finansiering kan være årsagen.

Hvis du ikke ved, hvad Kickstarter er, får du her et hurtigt kig på, hvad de gør (med egne ord).

Kickstarter citat

Det er en finansieringsplatform, hvor skabere kan tiltrække et publikum til et kreativt projekt. Og så finansierer Kickstarter -samfundet disse projekter for at få dem i gang. Alt i alt er platformen fuldt drevet af crowdfunding.

Husk dog, at det ikke er sikkert at få dit projekt godkendt på Kickstarter. Omkring 25 procent af projekterne afvises i gennemsnit hvert år.

Du kan følge deres retningslinjer for at sikre, at dit projekt ikke afvises.

Kickstarter -krav

Til dato har Kickstarter hjulpet med at finansiere mere end 1000 projekter, fra dokumentarfilm til mellemstore virksomheder, de finansierer alle former for projekter.

Kickstarter tilbyder dog ikke langsigtede investeringer. Det er bare en platform, hvor mennesker med kreative ideer søger finansiering af frø. Til gengæld giver de små incitamenter i form af en bog eller en autograf fra en rockstjerne osv.

Du skal også angive dine finansieringsmål på Kickstarter. For eksempel sætter du et mål om at indsamle $ 2.000 på en måned. Hvis du undlader at hæve dette beløb inden for den fastsatte tidsramme, modtager dit projekt ikke donationer.

Tænk dog ikke på Kickstarter som en ”bliv-rig-hurtig” platform; det vil kun hjælpe dig med at få din virksomhed i gang uden at stifte gæld.

Deltag i undersøgelsessider.

Slap af i dit soveværelse. Drikker kaffe. Gennemførelse af undersøgelser og opkrævning.

Hundreder og tusinder af fagfolk tjener penge ved blot at deltage i undersøgelsessider og foretage undersøgelser.

Undersøgelsessider hjælper dig typisk med at tjene mellem $ 1 og mere end $ 20 for en enkelt undersøgelse. Det kan virke magert for nu, men hvis du tager flere undersøgelser på en dag, kan du muligvis tjene lidt ekstra penge.

Tag Survey Junkie, for eksempel:

Bedste undersøgelseswebsted: Survey Junkie

De giver dig mulighed for at tage undersøgelser efter at have oprettet din profil på deres websted. Efter at have oprettet din profil matcher de dig med en undersøgelse baseret på dit valg og præferencer.

Desuden er det ekstremt let at få betalt, da du straks kan indløse dine virtuelle point på din PayPal-konto eller få e-gavekort efter hver undersøgelse. For hver undersøgelse, du tager, optjener du mellem 50 og 450 point. Et tusinde point svarer til $ 1 i Survey Junkie.

Et undersøgelsessted, Inbox Dollars, hævder, at de har uddelt mere end 57 millioner dollars i kontante belønninger.

Et andet undersøgelsessted, Toluna, tildeler 2000 – 50.000 point for hver undersøgelse, du tager. Og 80.000 point svarer til at have 15 pund sterling i betalinger fra PayPal, Amazon og kommercielle værdikuponer.

Det er klart, at når du tilmelder dig et undersøgelsessted, har du en chance for at tjene en anstændig passiv indkomst.

Hvis du har brug for en hurtig indtjening og mangler tid, kan det være den perfekte mulighed for dig at deltage i et undersøgelsessted.

Her er nogle af fordelene ved at deltage i et undersøgelsessted:

 • Der er ingen obligatoriske arbejdstider; du kan tage undersøgelsen, når du kan
 • Ingen pendling (arbejde hjemmefra)
 • Arbejdet er enkelt
 • Det tager ikke meget tid

Her er nogle af de bedste undersøgelsessteder at være opmærksom på:

 • Swagbucks
 • Narkomanafhængig undersøgelse
 • Indbakke dollars
 • LifePoints
 • Rebel -pris

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man tjener penge online.

Hvordan kan jeg få penge uden et job?

Hvis du ikke har et job, men skal tjene penge, er der mange muligheder, herunder:

1. Start en blog og tjen indtægter fra annoncer, affiliate marketing, coaching eller rådgivning.

2. Start en online butik med en e-handelsplatform, Facebook-side eller Amazon-konto.

3. Refinansier din gæld for at få et engangsbeløb.

4 Lej et af dine værelser eller en plads, du har til rådighed.

5. Brug en applikation til at leje dine ejendele. Der er mange apps, som du kan bruge til at leje ting som dit tøj, cykel eller endda din bil.

6. Invester i udbytteaktier for at skabe en jævn indkomststrøm.

7. Invester i ejendomme og lejeindtægtsejendomme, og outsourcer derefter lejerforvaltning til et ejendomsforvaltningsselskab.

8. Udgiv selv en bog, og sæl den på Amazon og på dit websted.

Hvordan kan jeg tjene penge lige nu?

Mens det tager lang tid at generere indkomst for nogle online pengetjenestetaktikker, kan mange hjælpe dig med at tjene penge med det samme. Her er nogle muligheder:

1. Tag undersøgelser med et firma som Survey Junkie.

2. Opret en salgstragt -destinationsside og promover den med Facebook -annoncer.

3. Tilmeld dig en koncertplatform som Uber eller TaskRabbit for at begynde at tjene hurtigt.

4. Sælg varer, du ikke længere har brug for, på Craigslist, Facebook Marketplace eller eBay.

5. Få et personligt lån, hvis du virkelig har brug for penge med det samme. (Jeg anbefaler dette som en sidste udvej, da du vil betale renter over tid.)

6. Tilmeld dig en opgaveplatform som Fiverr for at sælge dine digitale tjenester online.

Hvordan tjener jeg $ 100 om dagen online?

Hvis dit mål er at tjene $ 100 om dagen fra din computer, er der mange muligheder. Her er nogle af de bedste:

1. Opret et websted og tjen penge gennem annoncer og affiliateindkomst.

2. Brug en destinationssidebygger til at oprette en salgstragt og sælge et digitalt produkt eller kursus.

3. Opret et Udemy- eller Skillshare -kursus for at sælge din viden.

4. Opret Facebook -annoncer, og få virksomheder til at betale dig for kundeemner.

5. Bliv freelance skribent eller forfatter.

Hvordan tjener jeg $ 100 om ugen?

Hvis du vil tjene en lille indkomst hver uge, er nogle af de bedste måder at blive freelancer og sælge dine tjenester. Disse kan være copywriting, social media management, digital marketing rådgivning, blive en virtuel assistent og mere.

Hvordan kan jeg tjene rigtige penge online?

Den bedste måde at tjene rigtige penge online er at starte en blog og sætte dig selv op til langsigtet succes, ikke hurtig fortjeneste. I stedet for hurtigt at få trafik ved at betale for annoncer, skal du udvikle en langsigtet SEO- og indholdsstrategi for at få gratis trafik til dit websted. Tjen derefter penge ved at tilføje affiliate links til dit indhold.

Mit websted får 90% af sin trafik fra organisk søgning, og du kan se fra min februar 2022 blogindkomstrapport, at jeg tjener over $ 40.000 / måned.

Hvordan kan du få gratis penge?

Hvis du vil have gratis penge til at gøre ting, som du allerede gør i dit daglige liv, er der mange muligheder. Disse er nogle af mine favoritter:

1. Brug en mikroinvestering -app til at optjene bonusser på dine investeringer.

2. Brug et kuponsted eller en værktøjslinje som Honey for at spare penge på de ting, du allerede planlægger at købe.

3. Tilmeld dig eBates, og få en bonus på $ 10.

4. Brug et belønningskort til at optjene point, som du kan indløse til kontanter.

5. Book reservationer med en app som at sidde. for at spare op til 30% på restaurantkøb.

6. Tilmeld dig et tilbud i din bank for at få en bankbonus.

7. Brug et websted som MyPoints til at få rabatter hos lokale forhandlere.

Endelige tanker for fremtiden.

Nu kender du mere end 21 fremtidige måder at tjene penge online i år og i fremtiden. Du kan begynde at tjene penge på affiliate marketing, salg af fysiske eller digitale produkter eller leje dine ejendele. At dele viden, lave videoer, skrive og kode en applikation er mere fremragende muligheder for at tjene penge og generere salg.

Du kan endda starte din egen virksomhed ved hjælp af en virtuel assistent eller øge din rigdom gennem investeringer.

For at være den mest succesrige skal du naturligvis levere værdi og være forrest i denne on-demand-økonomi. At opdage dit unikke salgsargument og lære at markedsføre værdien af ​​dine færdigheder gør forskellen mellem deltidsindkomst og millioner af dollars.

Der er mange muligheder for at tjene penge online: 

 • Du kan komme i gang med Flexjobs i dag for at begynde at tjene penge online som ekstern freelancer.
 • For at oprette en vellykket podcast kan du prøve Buzzsprout gratis og få et Amazon -gavekort på $ 20.
 • Prøv Shopify, hvis du vil prøve at sælge produkter online på alle kanaler.
 • Du kan starte og sælge et kursus online med Thinkific og dele din viden med verden.
 • Eller du kan leje dit sted hos Airbnb for at begynde at generere passiv indkomst.

Hvilken fremtidig metode vil du vælge?