20 fordele og ulemper ved WordPress -websider

WordPress tilbyder alle en solid CMS -løsning. Det eneste problem er, at det måske ikke er den rigtige løsning for dig. Oprindeligt udviklet som en gratis platform til blogging, er det blevet et massivt indholdsstyringssystem. Der er mange fordele og ulemper ved WordPress -websteder, der skal overvejes, før du træffer den endelige beslutning. Disse er de vigtigste punkter at overveje.

Hvad er fordelene ved WordPress -websteder?

1. WordPress tilbyder brugerne en open source -ramme.

Programmerere deler ofte deres kode online, når de bruger WordPress til websteder. Dette hjælper mange brugere med at spare meget tid under udviklingsprocessen. De kan kun bruge kode, der allerede er skrevet til at hjælpe med at tilpasse dit websted.

2. WordPress er virkelig let at betjene.

På mange måder fungerer WordPress-websteder som et klassisk træk-og-slip design. Find bare den skabelon, der passer bedst til dine behov, tilpas den for at få det look, du ønsker, og brug derefter WordPress til at begynde at uploade dit indhold. Du kan også redigere dit indhold fra den samme platform, så du hurtigt kan rette fejl. WordPress giver dig endda mulighed for at rulle dit indhold tilbage, hvis du utilsigtet foretog en korrektion.

3. WordPress er relativt venlig til SEO -bestræbelser.

Denne venlighed er baseret på de tilføjelser, du beslutter dig for at bruge. Yoast er en af ​​de mest populære, fordi det hjælper stort set alle med at forbedre deres SEO -indsats uden behov for marketingfærdigheder til at gøre det. Der findes flere plugins, der også automatisk kan forbedre visse optimeringsfunktioner.

4. WordPress tilbyder en praktisk grænseflade til flere brugere.

Det er et system, der er designet til massemarkedet. Det betyder, at den administrative grænseflade er lige så let at bruge som alt andet, du finder på Internettet i dag. Dette gør det let at tilføje nye bidragydere med brugerdefinerede sikkerhedsniveauer, så du kan få det ekstra indhold og kreativitet, du har brug for, uden at bringe dit websted i fare.

5. WordPress tilbyder lavere præ-design omkostninger.

Da det er meget let at bygge et websted i WordPress, er der meget lavere præ-design omkostninger, der skal tages i betragtning. Du behøver ikke længere at karakterisere dit websted, før du bygger det, fordi du kan se, hvad du laver i realtid. WordPress giver dig endda mulighed for at teste webstedet, før du udgiver det, så du kan se, hvad der virker, og hvad der skal ændres.

6. WordPress er utrolig overkommelig.

Prisen på WordPress er yderst konkurrencedygtig og slår endda nogle af de webstedsbyggere, der tilbyder alt-i-en-løsninger. Dette gør det lettere for alle at udvikle deres egen online tilstedeværelse og skalere den til det, de har brug for til enhver tid.

7. Du har adgang til fleksible e-handelsmuligheder.

Mange af de e-handelsmuligheder, som WordPress tilbyder i dag, kan bruges med de fleste af de temaer, der findes i dag. Dette giver dig mulighed for at tilføje ordrer, indkøbsvogne, behandling af kreditkort og forsendelse til de fleste aktuelle websteder. De gælder for WordPress -websteder i stort set alle størrelser, og du vil opdage, at nogle af de grundlæggende e -handelsplugins ofte er tilgængelige uden omkostninger.

8. WordPress reagerer automatisk med de relevante temaer.

Dette gør det muligt for hvert websted automatisk at blive set i sit bedst mulige lys, uanset hvilken enhed eller browser en bruger bruger på det tidspunkt. Branding bliver mere i overensstemmelse med denne lydhørhed, og for det meste behøver du ikke foretage ændringer i dine indholdsplaner, for at det kan fungere.

9. WordPress tilbyder indbygget blogging.

Fordi denne platform startede som en blogplatform, kan du nemt tilføje en blog til næsten ethvert websted med meget lidt indsats. Blogs er intuitive og enkle på WordPress -websteder og kan tilføre en masse værdi til det, du tilbyder dine besøgende og kunder.

10. Du har mulighed for at begrænse og fjerne spam.

Du har brug for markedsføring for at få dit websted til at skille sig ud, men nogle black hat marketingteknikker involverer spamming af dit indhold for at generere overskud til andre. WordPress -websteder gør det let at begrænse spam og fjerne det, hvis det ser ud til at blokere kommentarer og brugere, der kan have deres egne interesser i tankerne, når de besøger dit websted. Kommentarer, der indsendes, kan godkendes inden udstationering, hvilket giver dig mulighed for at slette eller markere dem som spam. Du kan også komme med ikke -godkendte kommentarer med et enkelt klik, hvis du skifter mening.

11. Der er mange fora til rådighed for WordPress -websteder.

Dette gør det let at stille spørgsmål og få svar på nogle af de problemer, du kan støde på med dit websted. De fleste WordPress -webstedsejere arbejder sammen og er mere end villige til at hjælpe, når der opstår et problem.

Hvad er ulemperne ved WordPress -websteder?

1. WordPress tilbyder færre sikkerhedsgarantier.

Fordi tredjeparts programmerere er involveret i at udvikle plugins og kode med denne platform, er der ingen garantier for kvaliteten eller sikkerheden af ​​det, der bruges. Open source -rammer kan lette uautoriseret adgang til nogle websteder. Dette kan bringe din intellektuelle ejendomsret eller indhold i fare og potentielt reducere dit samlede overskud.

2. WordPress kan være ufleksibel til store websteder.

Det er en løsning, der primært er designet til mindre websteder med lavt indhold. Hvis du leder efter en omfattende e-handelsløsning eller er i gang med at bygge et stort virksomhedswebsted, bliver du tvunget til at foretage flere systemomfattende ændringer, før dit websted kan være tilgængeligt. Det er stadig muligt at gøre det, men din tid og monetære investeringer vil være meget større.

3. WordPress kan begrænse værdien af ​​dit indhold.

Moderne SEO handler i sidste ende om værdi. Det betyder, at søgemaskiner vil se den fulde beskrivelse af dit websted og karakterisere det ud fra en værdistandard. Mange af de plugins, der tilbydes til at forbedre SEO, er baseret på inkludering af søgeord, passende metadata og lignende optimeringsbehov, der er mindre vigtige. Dette forårsager en generel mangel på fleksibilitet fra et marketingmæssigt synspunkt.

4. WordPress opdateres konstant.

Hvis du ikke bliver ved med at opdatere de vigtigste plugins og platforme, der bruges til dit websted, finder du det muligvis offline. Opdateringer, der tilbydes for at levere sikkerhedsforbedringer, men hver opdatering skaber også muligheden for, at et plug-in ikke længere understøttes. Det betyder, at dit websted er prisgitt WordPress og plugin -forfattere, og indtil reparationer er udført, er dit websteds optimering og ydeevne uden for deres kontrol.

5. WordPress reducerer mængden af ​​kontrol, du har.

WordPress forbedrer muligvis konstant sin platform i en generel skala, men det passer ikke altid til et specifikt behov. Hvis du har brugt hundredvis af timer på dit websted og pludselig dukker en opdatering op, der hjælper hele systemet, men ødelægger dit websted, vil du sidde tilbage med posen og blive tvunget til at reparere dit websted baseret på den nye opdatering.

6. WordPress -websteder har en tendens til at ligne meget.

Selvom du har ændret din skabelon, ændret dit farveskema og foretaget kodningsændringer i dit tema, kan du stadig finde ud af, hvilke websteder der har besluttet at bruge WordPress. Fra et personligt perspektiv er det måske ikke meget, men for en virksomhed, der forsøger at få sit brand til at skille sig ud, kan det være meget problematisk.

7. WordPress kan gøre websteder unødigt langsomme.

Der er en masse generisk kode, der er inkluderet i WordPress -websteder, fordi målet er at være en levedygtig mulighed for stort set alle, der ønsker at oprette forbindelse. Det betyder, at der er en stor mængde kode, der skal undersøges, når dit websted indlæses og ikke må bruges. Sideindlæsningshastigheder er en kritisk komponent i brugeroplevelsen i dag, så WordPress kan sætte nogle brugere i ulempe, før de overhovedet udgiver.

8. WordPress har høje hostingkrav.

Når du beslutter dig for at bruge WordPress, skal du sørge for at have en hostingplan, der gør det muligt for dit websted at køre gnidningsløst. Nogle hostingplaner forhindrer dig endda i at bruge WordPress til dit websted på grund af de krav, du har. Den bedste mulighed er at vælge et Linux -operativsystem med en Apache -webserver, men selv da er du prisgivet værtens politikker og procedurer i WordPress for dit websted. De kan til enhver tid ændre sig.

9. WordPress kan begrænse socialt engagement.

Den grundlæggende form for socialt engagement, et WordPress -websted modtager, er at kommentere. Du kan tilføje Facebook- og Twitter -plugins til nem deling eller kommentar direkte fra platformen, men hvis du har brug for en længere kontaktperson, er du tvunget til at bruge e -mail -kontaktbokse, live chat eller andre udvidelser, som du måske ikke vil bruge. Dette gør det meget svært for dem med det primære mål at udvikle et brugernetværk.

Fordele og ulemper ved WordPress -websteder viser, at det er en overkommelig måde at få forbindelse til. Der kan være vedligeholdelsesproblemer og hostingkrav, der kan begrænse dets funktionalitet, men ud fra et totalt brugervenlighedssyn er det svært at slå, hvad WordPress kan levere.