19 Statistik, tendenser og analyse af den canadiske vandindustri

Canadierne har fornyet deres fokus på miljøet i de seneste år. Vandindustrien er blevet en af ​​landets vigtigste prioriteter, hvilket har ført til udviklingen af ​​nye og effektive løsninger, der har fremmet vandteknologier. For at nå de mål, der er sat for branchen, kræves der anslået 31 milliarder dollar i nye investeringer.

Mere end 350 forskellige vand- og sanitetsprojekter er i øjeblikket i bero, fordi der ikke er nok midler til rådighed til at starte dem. Dette tal kommer ud over de omkring 300 projekter i vandsektoren, der finansieres hvert år, og den sats vokser med 4% om året.

Den canadiske vandindustri vokser også, fordi landet har en af ​​de højeste indenlandske forbrugshastigheder i verden i dag. 75% af landets kommuner har oplevet vandmangel eller tørke i de seneste år. I Montreal vil 40% af vandet fra hydrauliske værker ikke nå slutbrugeren.

Den gennemsnitlige levetid for et spildevandsrensningsanlæg til industrien er 18 år. 63% af faciliteterne har allerede overskredet deres levetid.

Interessant statistik fra den canadiske vandindustri

# 1. Canada er det ottende største vandmarked i verden og genererer 35 milliarder dollar i BNP i 2015. (Global Water Intelligence)

# 2. 79% af vand- og spildevandsteknologiselskaber i Canada er klassificeret som eksportører. Deres samlede omsætning i 2015 nåede $ 1 mia. (Handelskommissærens tjeneste)

# 3. 42% af den eksport, der er repræsenteret for den canadiske vandindustri, er bestemt til USA, hvilket repræsenterer en værdi på $ 270 millioner. (Trade Commissioner Service)

# 4. Den canadiske regering finansierer mere end 150 vandforskningsstole som en del af sin tilgang, mens den støtter mere end 100 vandrelaterede institutioner og faciliteter, der understøtter anvendt forskning, test og demonstration. (Tjeneste for handelskommissær)

# 5. Mere end 300 virksomheder i Canada har eller udvikler proprietære vandteknologier. (Trade Commissioner Service)

# 6. Mere end 30% af elforbruget, der forekommer i Canada, er direkte relateret til den måde, vand fordeles på i hele landet. (Hollandsk handelskommission)

# 7. Over 22.000 ansatte arbejder lige nu med den canadiske vandindustri i Ontario, som også er hjemsted for en tredjedel af forskerstolene, der er afsat til vand. (Invester i Ontario)

# 8. Mere end 14 milliarder dollars bruges på forsknings- og udviklingsprojekter for den canadiske vandindustri i provinsen Ontario, der har 100 teknologiske inkubatorer, der arbejder på industrielle projekter i øjeblikket. (Invester i Ontario)

# 9. Drikkevand og spildevandsselskaber tegner sig for 75% af den forskning og udvikling, der finder sted inden for vandsektoren. Mere end halvdelen af ​​den F&U, der investeres i kommercielle aktiviteter, er fokuseret på teknologier, produkter eller tjenester. (Invester i Ontario)

# 10. 70% af canadierne, der siger, at de har købt vand, gør det for at undgå at købe en anden pakket drikkevare, f.eks. Sodavand, juice, mælk, sportsdrik eller energidrik. (Canadian Bottled Water Association)

# 11. kildevand og grundvand tegner sig for 95% af produkterne på flaskevand, der sælges i Canada. Det er et reguleret fødevareprodukt, hvilket betyder, at det ikke kan ændres fra dets naturlige tilstand. Resten af ​​flaskevandet kommer fra kommunale kilder. (Canadian Bottled Water Association)

# 12. 70% af de plastdrikkebeholdere, der bruges af den canadiske vandindustri, genbruges hvert år. Flaskevandbeholdere repræsenterer 40% af de samlede plastbeholdere til containere i landet. (Canadian Bottled Water Association)

# 13. Plastdrikkebeholdere tegner sig for 0,2% af det affald, der produceres i Canadas nuværende affaldsstrøm. PET- og polycarbonatflasker er 100% genanvendelige, og de største flasker kan se op til 60 genanvendelser, før de skal genbruges. (Canadian Bottled Water Association)

# 14. Flaskevandsindustrien i Canada forbruger mindre end 0,02% af det tilgængelige ferskvand, der kan drikkes i landet. (Miljø Canada)

#femten. Kun 1% af postevand i Canada bruges til konsum. Flaskevand koster $ 0,34 cent per liter, hvilket svarer til $ 0,17 pr. 500 ml flaske. (Canadian Bottled Water Association)

#seksten. 49% af husstandene i Canada siger, at de ikke behandlede deres primære vandkilde, før de brugte den. For dem, der behandlede deres vand, brugte 44% en renser eller filter derhjemme. (Statistik Canada)

# 17. 10% af husstandene i Canada modtog mindst en varsel om kogende vand fra deres lokale regering i de sidste 12 måneder. (Statistik Canada)

# 18. 60% af husstandene i Canada har installeret et brusehoved med lavt flow som en måde at spare vand på. Yderligere 50% har installeret et toilet med lav volumen. Kun 1 ud af 5 husstande bruger en tønde eller en cisterne til at reducere vandforbruget. (Statistik Canada)

# 19. Newfoundland og Labrador forbruger den højeste mængde drikkevand pr. Indbygger hjemme i Canada, på 628 liter. Landsgennemsnittet er 223 liter. Den største samlede stigning i vandforbruget kommer dog fra Nunavut, da drikkevandforbruget steg med 33%. (Statistik Canada)

Canadiske vandindustri tendenser og analyse

På trods af de mange fremskridt, som den canadiske vandindustri har gjort gennem årene, er der stadig meget arbejde, der skal gøres. Industriens medarbejdere, da de blev bedt om at bedømme det på en skala fra 1 til 7, gav industrien en samlet score på 4,3.

Det samlede husholdningsvandforbrug stiger og når mere end 37,8 milliarder kubikmeter om året. Mange industrier bruger vand på niveauer uhørt i de seneste år. Minesektoren har for eksempel oplevet en stigning på 29% i forbruget af vand. Affaldshåndtering og -rensning bruger 32% mere vand. Canadiske husstande bruger imidlertid 7,6% mindre vand end tidligere år.

Kun husholdningsbrug af vand er faldet. Det skub for mere kommercielt og industrielt vand har hjulpet industrien med at vokse, men det har også lagt pres på personlig brug. Derfor når meget af det tilgængelige vand i kommunerne ikke slutbrugeren.

Samtidig er antallet af husstande, der primært drikker vand på flaske, hurtigt faldende. I 2007 sagde 30% af husstandene, at de drak vand på flaske som deres første valg. I 2015 faldt dette tal til 19%. I British Columbia er dette tal faldet til 10%, hvilket er lig med de satser, der findes på Prince Edward Island.

Den canadiske vandindustri har brug for innovation for at følge med industriel og kommerciel efterspørgsel. Hvis du modtager de investeringer, du finder nødvendige, kan du forvente fortsat vækst. Ellers vil branchemønstre fortsætte med at trendere statistikken, der findes her.