19 Kampsportsindustri Statistik og tendenser

Kampsport har en historie, der går tilbage til den moderne menneskelige civilisation. Mens mennesker har været interesseret i aggression, har der været et behov for at forsvare sig selv. Rudimentær kampsport blev udviklet for at imødekomme dette behov.

Vestlig interesse for kampsportstraditioner udviklede sig i det 19. århundrede, da handelsruter gjorde verden til et mindre sted. Mediernes interesse for kampsport begyndte i 1970’erne, og dette udnyttede branchens vækst. Asiatiske og Hollywood -film begyndte at inkorporere kampsportelementer i forskellige historier.

Med udviklingen af ​​blandede kampsportkonkurrencer (MMA) er kampsportsindustrien klar til at se fortsat interesse for længe etablerede traditioner.

Vigtig statistik fra kampsportsindustrien

# 1. Cirka 3,6 millioner mennesker er aktivt involveret i kampsportsindustrien i USA hvert år. Deltagere under 6 år spores ikke til statistiske formål. (Statista)

# 2. Ægteskabelige kunststudier kan generere omkring $ 4 milliarder i omsætning hvert år på det amerikanske marked. Mellem 2012 og 2017 var branchen i stand til at opnå en gennemsnitlig årlig vækstrate på 4,2%. (IBIS World)

Kampsportsindustri Statistik

# 3. Mange kampsportstudier ejes og drives af en enkelt instruktør. I dag er der 75.000 virksomheder, der opererer i den amerikanske industri og beskæftiger godt 80.000 mennesker. (IBIS World)

# 4. Der er flere kampsportskoler i USA end nogen steder i verden. USA har 16 gange flere skoler end Australien, der ligger på andenpladsen i verdensindustrien. (Martial information)

# 5. Californien (2.181), Florida (1.741) og New York (1.080) har flere kampsportstudier, der accepterer klienter end Australien, med 1.035 steder. (Kampoplysninger)

# 6. 15% af forbrugerne, der arbejder med et kampsportstudie, gør det for personlige eller små gruppebehov. Kun 4% af studierne i USA, der markedsfører sig selv som et fitnesslokale, har kampsportstræning. (Foreningen for Fitnessstudier)

# 7. Mere end 18 millioner mennesker i USA forsøgte karate mindst én gang i de sidste 12 måneder. Voksne er tre gange mere tilbøjelige til at prøve karatelektioner sammenlignet med børn. (Simmons Market Research)

# 8. 28% af voksne i USA siger, at de deltager i kampsport, når de har mulighed for det. På samme tid siger kun 5% af voksne i USA, at de har deltaget mindst en gang i en klasse i det sidste år. (Simmons Market Research)

# 9. Mænd (52%) er lidt mere tilbøjelige end kvinder (48%) til at deltage i kampsport. Kønsstatistik omfatter drenge, der deltager i deres foretrukne kampsport. (Simmons Market Research)

# 10. 63% af voksne, der deltager i formel kampsportsundervisning, er mellem 18 og 34 år. For demografisk alder 50+ udgør de 11% af den voksne befolkning, der deltager i kampsportsundervisning. (Simmons Market Research)

US Martial Arts Industry Statistics

# 11. 1 ud af 4 teenagere deltog i en kampsportklasse i det forløbne år. Drenge er tre procentpoint mere tilbøjelige til at have prøvet ægteskabskunst end piger i de sidste 12 måneder. (Simmons Market Research)

# 12. To ud af tre teenagere, der deltager i kampsport, siger, at sport er en vigtig del af deres sociale liv. 77% af teenagere siger, at deres deltagelse i kampsport hjælper dem med at forblive sunde. Disse tal er 10% højere i forhold til teenagere, der deltager i ikke-kampsport. (Simmons Market Research)

# 13. Adgang er et problem for kampsportsundervisning. 28% af de børn, der deltager i kampsport, stammer fra husstande, der tjener mindst $ 50.000 om året. Til sammenligning deltager kun 10% af børn i husstande, der tjener mindre end $ 50.000 om året, i kampsport. (Simmons Market Research)

# 14. 13% af børn under 11 år har deltaget i en kampsportsaktivitet i det forløbne år. Kønsforskellen hos små børn er meget større end i branchen som helhed. 61% af børn under 11 år, der deltager i kampsport, er drenge. (Simmons Market Research)

#femten. 35% af de mennesker, der er interesseret i kampsportsindustrien, tager undervisning i blandet kampsport. De efterfølges af karate (22,2%), taekwondo (12,8%) og judo (10,2%). (IBIS World)

#seksten. 73% af de mennesker, der dyrker kampsport eller deltager i klasser i et studie, gør det for fysisk kondition. Det rangerer kampsport som den tredje mest sandsynlige fysiske aktivitet for børn i den demografiske alder på 6-12 år at deltage i i år. (IBIS World)

# 17. De fleste kampsportstudier er uafhængigt ejet og drevet. Mere end 90% af studierne har hvert år en årlig indkomst på under 1%. (IBIS World)

# 18. Den største kampsportstudie-franchise i USA er Tiger-Rock Martial Arts. I 2015 havde virksomheden 158 franchisetagere i hele USA. Selv med sin status som den største franchise er dens samlede markedsandel for industrien som helhed i USA kun 1,8%. (IBIS World)

# 19. Selvom der er omkring 30.000 faciliteter, der tilbyder mindst ét ​​kampsportsprogram i USA, er kun 8.500 studier specielt til kampsport. (IBIS World)

Tendenser og analyse af den ægteskabelige kunstindustri

Fordelene ved kampsport er mange. Giver deltagerne forbedret mobilitet. Forbedrer kernestyrke og kraft. Mange deltagere rapporterer større fleksibilitet, stabilitet og koordination. Giver stressaflastning og sænker endda blodtryksniveauet.

Som industri har kampsportstudier nogle udfordringer forude, der skal løses. Mange mennesker kan lide tanken om at deltage i kampsport. Faktisk fremmøde er ikke i nærheden af ​​procentdelen af ​​mennesker, der siger, at de er interesserede i denne branche. Kun 1 ud af 5 personer, der udtrykker interesse for kampsport, vil faktisk søge den interesse i et studie for at deltage i mindst en klasse.

Med stigende konkurrence om blandet kampsport og forskellige andre måder at afsløre traditionerne i denne industri, vil efterspørgslen sandsynligvis stige i de kommende år. Der vil også være større efterspørgsel efter kampsportudstyr til brug derhjemme.

Forskellige samfund kan se blandede resultater på grund af de unikke geografiske krav, der stilles til industrien. Men som helhed ser det ud til, at branchen er i en sund vækstrate, der ikke viser tegn på at stoppe.