18 Fordele og ulemper ved søgemaskineannoncering

Omkring 80% af internetbrugere foretager en eller anden form for onlinesøgning, inden de beslutter sig for at foretage et køb. De fleste af disse søgninger udføres via en søgemaskine som Google eller Bing. Selvom du fokuserer på B2B -marketing, vil mere end halvdelen af ​​de potentielle kunder, der henvender sig til dig, allerede have indsnævret deres potentielle indkøbsliste.

Det betyder, at dit job er enkelt: Luk aftalen ved at bevise, at du kan gøre det, du sagde, du kunne gøre på søgemaskinen.

Målet med en søgemaskine er at hjælpe internetbrugere med at finde det, de leder efter, når de stiller et spørgsmål. Selvom en søgning ikke har form af et spørgsmål, er det, hvad brugerne starter. Som svar giver søgemaskinen dem en liste over de mest værdifulde websteder, der er forbundet med denne søgning.

Med søgemaskineannoncering er dit websted inkluderet på denne liste, fordi du har betalt for at være der. Men inden du starter, er der nogle fordele og ulemper ved denne marketingmulighed, der bør overvejes.

Liste over fordelene ved søgeannoncering

1. Du har flere målrettede muligheder til din rådighed.

Med en søgemaskine-annoncekampagne har du mulighed for at målrette ultraspecifik demografi, søgeord og søgemuligheder for at maksimere dit marketingbudget. Denne struktur giver dig mulighed for at målrette mod mennesker i din kernepublikum, der allerede leder efter de produkter eller tjenester, du tilbyder. Med strategisk ledelse skal hvert klik, du kan generere, komme fra en person, der er en potentiel kunde.

2. Resultaterne er umiddelbare med søgemaskine reklame.

Når du betaler for søgemaskineannoncering, vises dine resultater på den første side, over de organiske fortegnelser, når der er et match med dine søgemuligheder. Det betyder, at det er muligt at generere resultater med det samme, når denne type kampagne lanceres. Du kan få beskeden fra mærket, som du tror vil være effektivt for de mennesker, der allerede ser frem til dig.

3. Du kan forbedre dine organiske søgeresultater.

Fordi betalte søgemuligheder forbedrer den mængde trafik, dit websted modtager, kan du også opleve et boost i din organiske optimeringsmarkedsføring. Moderne SEO handler om værdi. En af de værdimærker, som søgemaskiner kigger efter, er en stigning i trafikken over tid. Med en kampagne, der er ordentligt organiseret og vedligeholdt, kan denne fordel opnås med et minimalt budget.

4. Du vil muligvis opleve bedre navnegenkendelse inden for din branche.

Der er to resultater, der er mulige, når du bruger søgemaskineannoncering til din virksomhed: visninger og klik. Klik værdsættes, fordi de tager den besøgende med i din salgstragt for at skabe en potentiel konvertering. Imidlertid bør indtryk ikke overses, fordi navnegenkendelse stadig er vigtig. Hvis din annonce vises øverst på søgesiden, ses den. Det kunne huskes. Med flere navneeksponeringer er det ganske muligt, at du kan blive et af de bedste mærker i din branche, uden at nogen besøger dit websted.

5. Det giver dig mulighed for at kontrollere dit budget.

De fleste virksomheder vil bruge en pay-per-click (PPC) kampagne, når de begynder at annoncere på søgemaskiner. Der er en klar fordel ved at bruge denne reklamemulighed frem for andre: du betaler kun for annoncen, når en internetbruger klikker på den. Du kan angive et maksimumbud for display, daglige budgetter og månedlige budgetter, så din kampagne til enhver tid forbliver inden for dit annonceringsbudget.

6. Du har adgang til klare og forståelige metrics.

Søgemaskineannoncering genererer en stor mængde data, som du kan analysere. Når du kombinerer disse oplysninger med dine personlige metrics, kampagnemål og oplysninger om besøgende, er det lettere at vide, hvad der fungerer med din annoncering, og hvad der ikke gør det. Du kan spore nøglerenter, f.eks. Dit investeringsafkast, med rapporter, der kan genereres med et eller to klik. Med disse oplysninger ved du, hvor du skal placere størstedelen af ​​dit budget for at drive flere mennesker gennem dine salgs- og marketingtragte.

7. Det kan være ekstremt overkommeligt.

Google offentliggjorde AdWords -oplysninger om den gennemsnitlige pris pr. Klik på tværs af alle brancher og bemærkede, at det er $ 2,32 pr. Klik på søgenetværket og $ 0,58 på displaynetværket. Men når man ser på de faktiske omkostninger, er datingsider, e-handelswebsteder og bilsider de klare vindere, med en gennemsnitlig pris pr. Klik på henholdsvis $ 0,19, $ 0,88 og $ 1,43. Rejse-, tech-, ejendoms-, promotion- og B2B -virksomheder faldt alle under niveauet $ 2 pr. Klik. I den anden ende af spektret var de juridiske CPC -gebyrer 5,88 dollar og arbejdsformidlingen 4,20 dollar.

8. Du kan fremme alle dine konkurrencemæssige fordele.

Når du har en specifik konkurrencefordel i forhold til dine konkurrenter, giver søgemaskineannoncering dig mulighed for at fremme den fordel. Det kan være en gratis forsendelsesmulighed, en lavere pris for et lignende produkt eller endda en service, som ingen andre i din region tilbyder. For mange kunder betyder det, at du promoverer dine største styrker direkte til dem.

9. Der er prøveversioner tilgængelige for dig.

Hvis du er usikker på, om en annoncekampagne vil fungere, tilbyder denne form for marketing en klar fordel. Du kan teste dine annoncemateriale mod hinanden for at sammenligne resultaterne. Dette giver dig mulighed for at skræddersy hver kampagne til at være så effektiv som muligt, når du målretter mod din topdemografi.

Søgemaskine Reklameindustri Undersøgelsesresultater

Liste over ulemper ved annoncering af søgemaskiner

1. Denne form for markedsføring er meget konkurrencedygtig.

Hvis du laver søgemaskinemarkedsføring i en nicheindustri med søgeord med lang hale, har dine konkurrenceniveauer en tendens til at være lave. Men når du er i en konkurrencedygtig branche og vil målrette mod populære søgeord, skal du have et stort nok budget til at hjælpe med at få indflydelse. For at nå deres fulde potentiale ansætter de fleste store virksomheder, der annoncerer på Google og Bing, SEO -eksperter og PPC -ledere, der arbejder fuld tid på de data, der driver deres resultater. For en lille virksomhedsejer kan dette gøre det svært at konkurrere.

2. Kræver specialiseret viden for at være konkurrencedygtig.

I teorien er det muligt for alle at starte en PPC -kampagne eller en anden form for søgemaskineannoncering. Du kan lære, når du vokser, målrette mod forskellige søgeord, at eksperimentere med resultaterne. Det er fantastisk, hvis du har meget tid og nogle penge at bruge. Hvis det ikke er dig, bliver du nødt til at ansætte en person med specialiseret viden inden for søgemaskineannoncering for at generere de nødvendige resultater gennem de komplekse grænseflader, der altid er en del af processen.

3. Du skal bruge meget tid.

Det tager mere tid, end du tror, ​​at undersøge dine søgeord. Nogle websteder kan tilbyde dig lister over alternative søgeord til målretning, konkurrentrangeringer og samlet trafik, men det er ikke nok til at få stor indflydelse. Du finder muligvis søgeord af høj kvalitet med lavt trafikniveau, der stadig får nok til at gøre en betalt annonce meningsfuld. Derefter skal du blive ved med at ændre kampagnen, gennemgå resultaterne og teste dine tekst- og billedannoncer for at opretholde de bedst mulige resultater.

4. Det, der virker i dag, fungerer muligvis ikke i morgen.

I reklame- og søgemarkedsverdenen har Googles største algoritmeændringer tendens til at være dem, der dominerer nyhedscyklussen. Da Penguin 4.0 udkom i 2016, ændrede det måden SEO -fællesskabet nærmede sig marketing. Virkeligheden er, at Google ændrer sine algoritmer op til 600 gange om året, og de fleste opdateringer er små og går ofte ubemærket hen. Det kræver meget arbejde at holde sig opdateret, for med disse ændringer er det, der fungerer i dag, måske ikke det, der fungerer for dig i morgen.

5. Mange søgemaskineannoncer er ikke visuelle.

Selvom du kan få produktplaceringsannoncering langs en søgemaskines sidebjælke, er de fleste af de resultater, du opretter med en typisk kampagne, baseret på links og bokse. Dagens forbrugere har en tendens til at tyde mere mod visuelt indhold end tekstbaseret indhold, hvilket sætter denne form for reklame i ulempe. Hvis du er en forhandler, der er afhængig af produktbilleder for at øge salget, kan det være svært for dig at producere resultater, selvom dit sponsorerede indhold er øverst på siden.

6. Søgemaskineannoncering indeholder ikke en viral komponent.

Folk vil ikke pludselig begynde at skrive et specifikt søgeudtryk for at se dit websted. Selvom du muligvis kan drage fordel af viral trafik til nogle søgeudtryk, har betalt annoncering af denne type begrænset værdi for nogle organisationer. Hvis du vil have dit brandnavn eller dit budskab til at strække sig ud over dit primære publikums rækkevidde, er placeringen ringere end social deling. Søgebaseret annoncering giver ikke mulighed for at dele indhold via online platforme under den nuværende struktur. I slutningen af ​​dagen skal du huske, at det her handler om reklame, ikke marketing.

7. Det er en langsigtet strategi, der kræver løbende finansiering.

Du bliver opkrævet hver gang nogen beslutter at klikke på din annonce, når de søger efter søgemaskineannoncering. Selv med stærk budgetkontrol på plads, er der omkostningsoverskridelser indbygget i nogle platforme, der kan få dig til at gå over budgettet. Hvert klik, betydeligt eller ej, koster dig en pris. For nogle virksomheder kan det tage meget at blive øverst på deres foretrukne søgeudtryk, når slutresultatet har en tendens til at være et boost i den samlede trafik.

8. Denne type reklame er tydeligt markeret i søgeresultaterne.

Hvis du foretager en Google -søgning efter næsten alt, finder du ud af, at annoncer kan placeres i top 3 af dine resultater. Du ved det, fordi der er en grøn boks markeret “AD”, der vises ved siden af ​​webstedets link. Din synlighed går muligvis gennem taget, men det er ikke et garanteret klik. Der er internetbrugere, der specifikt undgår mailinglister, fordi de leder efter et specifikt resultat. Annoncering får dig heller ikke ind i den eftertragtede svarboks, hvilket vil generere flere klik for nogle virksomheder end din annoncering.

9. Din synlighed forsvinder med det samme.

En af fordelene ved søgemaskineannoncering er, at din synlighed umiddelbart er til stede. Det betyder, at en af ​​ulemperne ved denne marketingmulighed er, at den straks forsvinder, når du holder op med at betale for den. Der er ingen resteffekt med denne type markedsføring. Hvis de ikke fandt dem før, når pengene er væk, husker de det ikke.

Søgemaskine Reklameindustri Statistik

Disse fordele og ulemper ved søgemaskineannoncering viser os, at det er vigtigt at have en tilstedeværelse i søgeresultaterne for leadgenerering. De fleste klik forekommer på eller nær toppen af ​​en internetbrugeres søgeresultater. En betalt placering vil sikre, at din virksomhed er i gang. På samme tid, som med enhver reklameindsats, er der ingen garantier. Kvaliteten af ​​dine resultater afhænger af kvaliteten af ​​de professionelle, der arbejder på din kampagne.

Derfor skal du ansætte langsomt, skyde hurtigt og være opmærksom på personlige begrænsninger for at maksimere dit søgemaskine -annoncepotentiale.