18 fordele og ulemper ved at sælge Arbonne

Arbonne International tilbyder en uafhængig kontraktmulighed for at sælge hudplejeprodukter skabt efter botaniske principper. Organisationen begyndte sit første skub mod salget i 1980 i USA og udvidede derefter til resten af ​​verden. Grundlægger Petter Mørck udviklede produktlinjen i Schweiz for at maksimere effektiviteten og kvaliteten for at gøre hans vision til virkelighed.

Det, der gør denne salgsmulighed unik, er Arbonnes engagement i en grøn løsning til hudplejebehov. Organisationen er kulstofneutral, bruger ikke animalske biprodukter i sine artikler og foretager ikke dyreforsøg. De bruger sojablæk, FSC -certificerede vedvarende ressourcer og genanvendelige produktemballager.

Siden 2013 har virksomheden endda konserveret 67% af vandet pr. Produktparti ved fremstilling af sine varer.

Hvis du overvejer at tjene ekstra indkomst ved at blive uafhængig entreprenør, er her fordele og ulemper ved at sælge Arbonne til gennemgang.

Liste over fordelene ved at sælge Arbonne

1. Der er fire måder at tjene indkomst på, når du sælger Arbonne.

Der er flere måder at tjene indkomst på, når du bliver Arbonne uafhængig konsulent. Den første er gennem direkte provisioner, der kommer fra salg af personlige produkter. Du får også “tomrum” ved salg af produkter, som dit team tjener. Hvis du opnår rang som vicepræsident, kvalificerer du dig til dit Mercedes-Benz kontant bonusprogram. Du kvalificerer dig også til en bonus på alle ledelsesniveauer baseret på dit teams præstationer.

2. Du kan automatisere dine indbetalinger med Pure Pay -indstillingen.

Arbonne betaler hver uge sine uafhængige konsulenter i USA og Canada, når de tjener kunde- eller foretrukne kundeprovisioner. Aflysninger og kontante bonusser udbetales en gang om måneden. Denne betaling foretages direkte via Pure Pay -portalen. Du modtager et Visa -kort i Arbonne -navnet til at handle med som betalingskort gennem denne service. Du har også mulighed for at overføre dine penge fra Pure Pay til din bankkonto, mens amerikanske indbyggere har den ekstra mulighed for at sende pengene til PayPal.

Du kan også anmode om en papirkontrol eller sende pengene til et forudbetalt betalingskort efter eget valg.

3. Tilbyder et lukrativt kommissionsbaseret kompensationssystem.

Når du beslutter dig for at begynde at sælge hudplejeprodukter som en uafhængig Arbonne -konsulent, får du 35% overskud på det personlige detailsalg, du genererer. Yderligere 15% kommission kommer fra køb foretaget af dine foretrukne kunder. Derefter kan du optjene yderligere lønninger baseret på, hvad din efterfølgende tjener som en del af din teamstruktur.

4. Modtag en opbygningsperiode på to måneder for hver kampagne.

En af de unikke ulemper ved at sælge Arbonne som uafhængig konsulent er, at visse stillinger får et kvalificeret volumenfradrag hver måned som en del af deres “vedligeholdelse” af en bestemt rolle, f.eks. Områdechef. Når du modtager en forfremmelse, rejser hele den nuværende QV, du har, med dig til den nye position. Virksomheden vil også give dig 60 dage til at udføre din rolle i den nye stilling uden at kræve et vedligeholdelsesfradrag.

5. Giver dig mulighed for at arbejde dine egne timer.

Dit niveau af selvdisciplin bestemmer mængden af ​​penge, du tjener som uafhængig Arbonne-konsulent. Men med den fleksibilitet, den giver dig, er der muligheder for at bøje din tidsplan på måder, som andre mennesker ikke kan. Du kan være der for at tage dine børn til lægen, holde en pause uden at konsultere din vejleder og udvikle din virksomhed i den skala, du finder passende. Hvis du er villig til at tage de nødvendige skridt for at komme dertil, vil den indkomst, denne mulighed giver dig, støtte dig, når du har brug for lidt hjælp.

6. Kræver ikke, at du fører et lager.

Når du bliver en uafhængig Arbonne -konsulent, bliver du mere en direkte salgsrepræsentant end en entreprenør med denne mulighed. Dine kunder vil bestille varer gennem dig, så sender virksomheden varerne direkte til deres foretrukne placering. Du kan også arbejde globalt med denne mulighed med godkendte markeder, herunder Australien, New Zealand, Taiwan, Polen og Storbritannien samt USA og Canada.

Men hvis du vil maksimere din indkomst, skal du købe produkter gennem virksomheden med deres 35% rabat. Dette køb giver dig en måde at sælge varerne til en højere provision. Det kan nogle gange være en udfordring, da nogle tidligere konsulenter nogle gange tilbyder produkterne på eBay eller Amazon til nedsatte priser som en måde at tjene din første investering på.

7. Din første investering er ret lav.

Fordi Arbonne ikke kræver, at du fører lager som andre hudplejevirksomheder, er de første investeringer, der kræves af dig, ganske lave i forhold til andre muligheder. Du får adgang til en CRM for at hjælpe dig med at administrere dine kontakter, salgs- og marketingtræning, adgang til en vidensbase og mulighed for at tilbyde kunderne en omfattende garanti.

8. De produkter, du sælger, er garanteret.

De produkter, du sælger, har en 45-dages pengene-tilbage-garanti, hvis nogen ikke er tilfredse med de opnåede resultater. Kunder kan se en refusion for deres køb op til den 45. dag efter købet, selvom de har åbnet produktet og brugt det. Du finder ikke denne mulighed tilgængelig for de fleste virksomheder som denne, meget mindre en, der tilbyder salg via uafhængige konsulenter.

Liste over ulemperne ved at sælge Arbonne

1. Du må ikke oprette din egen online tilstedeværelse.

Når du beslutter dig for at sælge Arbonne som en uafhængig konsulent, fjerner en del af den aftale, du underskriver, muligheden for at udvikle dit eget websted til at sælge de produkter, du repræsenterer. Du kan heller ikke promovere på andre websteder end det, du køber og har som repræsentant gennem virksomheden til at sælge produkter.

Du skal muligvis betale $ 120 om året for at få dit eget MyArbonne -websted. Så er der et gebyr på $ 39 om året for at indsende dette websted til mapper og søgemaskiner for at drage fordel af nogle grundlæggende online marketing. Da du ikke har mulighed for at oprette en online tilstedeværelse på anden måde, er du tvunget til at arbejde offline eller betale gebyrer. Denne struktur minimerer også dine optimeringsfordele, fordi hvert websted for hver konsulent i det væsentlige er en kopi af alle de andre.

Bemærk: Denne ulempe kommer fra vidnesbyrd, der ikke afspejler de oplysninger, som Arbonne har givet under dens nuværende strukturer.

2. Du skal betale for at komme i gang.

Selvom du ikke har en opgørelse, som du gør med andre hudpleje- eller kosmetiske MLM -muligheder, er der stadig et velkomstsæt, som du bør købe som en del af din pakke. Den nuværende gebyrstruktur kræver et registreringsgebyr på $ 49 for at blive en uafhængig konsulent. Du har derefter en $ 20 -opgradering til dit foretrukne kundeprogram, som giver dig 20% ​​rabat og 40% værdipakker. Denne periode er derefter gyldig i 12 måneder.

3. Du skal bruge Arbonne Pure Pay for at modtage kompensation.

Der er ingen andre betalingsmuligheder tilgængelige for uafhængige konsulenter ved salg af Arbonne -produkter. Du skal gå igennem Hyperwallet -platformen for at få adgang til din indtjening. Nye repræsentanter modtager ikke engang et aktiveringslink, før de modtager deres første betaling. Det betyder, at du skal have en gyldig e -mail -adresse og internetadgang for at modtage betaling. Al indtjening udbetales til denne konto, selvom du vælger ikke at aktivere den. Du kan oprette kontoen til automatisk at udbetale midlerne, som du ønsker det, men denne proces kræver et ekstra trin og kan resultere i ekstra gebyrer.

4. Begræns dine belønninger ved at kvalificere mængden.

Som en del af Arbonne Host Rewards -programmet skal du opnå mindst tre unikke Arbonne ID -ordrer, herunder kunder, foretrukne kunder eller CI’er, som gæst for værter for at kvalificere sig til belønninger. Du er begrænset til 1.250 på kvalificeret volumen med denne plan. Værtsbelønninger kan kun bruges til regelmæssigt prissatte produkter og kan ikke bruges med salgsfremmende varer med lavt kvalificerende volumen. Alle værtsbelønninger skal indløses inden for to uger efter introduktionen af ​​din fest, ellers tabes alle belønninger.

5. Du vil sælge dyre produkter.

Et af de mest populære produkter, der tilbydes af Arbonne, er RE9 Advanced Set of Hydrating Products. Hvis du skulle købe Advanced Smoothing Facial Cleanser, koster det $ 35,20 for en pc eller $ 44 fra januar 2019. Du kan købe det avancerede sæt til ekstra fugt eller den almindelige version til $ 261,60 som en pc eller $ 327 ellers . Selvom du fokuserer på krops- og badeprodukter, sælges en enkelt bar kulsæbe til $ 12,80 som pc eller $ 16.

6. Fejlfrekvensen for uafhængige konsulenter er 95%.

At blive Arbonne uafhængig konsulent kræver, at du finder den bedst mulige strategi for succes. Hudplejemarkedet er fuld af konkurrenter, hvoraf nogle tilbyder varer, der er bedre prissat, end hvad du vil sælge, så det kan være en udfordring at finde succes. Selvom produkterne er 100% grusomhedsfrie, og virksomheden fokuserer på bæredygtig praksis, vil der være mange husstande i dit samfund, der ikke har råd til de produkter, den sælger.

7. Tilbyder et højt bureaukrati at navigere i.

Du optjener kampagner via Arbonne baseret på de kvalifikationsvolumenniveauer, du optjener. Starterprodukterne, du køber, er ikke kvalificerede til disse point. Du skal opnå 1.000 QV -point inden for de første to måneder sammen med 6.000 til 7.500 af SuccessLine -kvalifikationsvolumen for at tjene en forfremmelse til distriktschef. Du skal derefter optjene en forfremmelse til områdechef og derefter regional vicepræsident, før du kan begynde at optjene nogle af de avancerede belønninger, der er tilgængelige via denne mulighed.

Hvis du ikke opfylder din kvalifikationsmængde som betalt distriktschef eller derover, kan du ikke beholde din titel.

8. Tab tidligere saldi med en nedgradering.

Hvis du ikke kan opretholde din kvalifikationsværdi i en bestemt periode, flytter Arbonne dig til den næste gældende rang. En regional vicepræsident, der ikke kan sikre 40.000 QV, ville som eksempel flytte til en områdechef. Du kan vinde din tidligere titel tilbage, men de tidligere saldi, du engang havde, gendannes ikke i processen. Dette system skaber en kompleks række trin, der skal følges, og som kan styre nogle konsulenter væk fra denne mulighed.

9. Det kommer med en indledende nedstrøms for en generation.

Når du bevæger dig op til de højere rækker af Arbonne som uafhængig konsulent, kan du udvide provisioner optjent fra din nedstrøms op til tre generationer. En distriktschef tjener 8% provision på sin første generation, 2% på sin anden og 1% på sin tredje. Inden de højeste rækker nås, gælder tilsidesættelser kun for værdier optjent af dine direkte rekrutter. Enhver, du bringer til teamet, gælder ikke for de samlede provisioner, du optjener.

10. Du skal bruge en reference for at komme i gang som konsulent.

Arbonne tillader dig ikke at deltage i sin gruppe af uafhængige konsulenter uden at arbejde med en form for henvisning. Hvis du logger ind på webstedet for at registrere dig, bliver du bedt om at indtaste dit postnummer. Derefter vises en liste over repræsentanter i dit område, der giver dig et link til at deltage i deres team, når du bliver konsulent. Der er ingen vej udenom denne proces. Du vil altid være en del af nogens team, ligesom andre, når de slutter sig til dit team, når du begynder at udvikle denne mulighed.

Disse fordele og ulemper ved at sælge Arbonne tilbyder et system, der ligner andre MLM -muligheder, du kan forfølge. Omkostningerne ved produkterne er generelt højere, mens kvaliteten, der tilbydes forbrugerne, også har en tendens til at repræsentere mere værdi for dig. Hvis du har et netværk, der er interesseret i disse hudplejeprodukter, giver det lave indgangspunkt for produktadgang mening. Du går måske ikke hurtigt til lederskab meget hurtigt, men det kan stadig give dig indkomst med nogle belønninger.