17 Affaldsaffald Industristatistik og tendenser

Affaldsindustrien fokuserer på at fjerne uønskede genstande fra en ejendom. Prisen i branchen afhænger af de typer materialer, der bortskaffes, og omkostningerne ved at transportere det til korrekt bortskaffelse. Skraldeprofessionelle arbejder med lokale lossepladser, genbrugscentre, genbrugsbutikker og lignende samfundsvirksomheder.

Kampen i denne branche er, at mange virksomheder opererer som en enkelt ejer. Det er bare en dreng (næsten altid en dreng) og hans lastbil. Hvis du ringer for at bestille tid, vil du ofte kontakte din partner eller ægtefælle. Ejere som denne kan opkræve, hvad de vil have for hvert job, hvilket reducerer den overordnede kvalitet og konsistens, industrien giver.

Forbrugerne står over for mange risici med denne opsætning. Hvad sker der, hvis den lastbil, du lejer, ulovligt smider de ting, du blev hyret til at afhente?

Flere virksomheder er trådt til for at skabe en ny industri, der fokuserer på at levere rene lastbiler, licenserede og tilknyttede besætninger og rimelige priser for at gøre affaldsfjernelse til en let oplevelse.

Fascinerende skraldespildsindustri Statistik

# 1. Affaldsindustrien i USA er værdiansat til 75 milliarder dollars årligt. Affaldssorteringssegmentet i industrien er 10 milliarder dollars årligt værd. (Gitteraffald)

# 2. I øjeblikket er der mere end 20.000 virksomheder, der opererer i affaldsindustrien lige nu. De 8 bedste virksomheder, herunder Republic Services og Waste Management, tegner sig for omkring halvdelen af ​​den samlede omsætning, der genereres af branchen hvert år. (Gitteraffald)

# 3. 55% af indtægterne fra affaldsindustrien går til indsamling af uønskede genstande. 20% af indkomsten går til behandling og bortskaffelse af affald, mens resten genereres ved afhjælpning. (Gitteraffald)

# 4. Siden 2013 har affaldsindustrien oplevet en gennemsnitlig årlig vækstrate på 1,8%. Cirka 11.000 virksomheder er i øjeblikket aktive i USA inden for denne branche og giver direkte beskæftigelsesmuligheder til mere end 200.000 mennesker. (IBIS World)

# 5. Der er i øjeblikket omkring 1.9000 kommunale affaldsdeponier, der opererer i USA lige nu og accepterer væsker, faste stoffer, gasser og slam under forskellige fareniveauer. (Statista)

# 6. Gennemsnitlig timeløn for alle medarbejdere, der arbejder i affaldsindustrien, var fra marts 2018 $ 26,14 pr. Time. Medarbejdere arbejder i gennemsnit 41,8 timer om ugen i branchen. (Bureau of Labor Statistics)

# 7. Offentlige virksomheder tegner hvert år for 57% af omsætningen i affaldshåndteringsindustrien. Kommunale kontrakter repræsenterer yderligere 20% af branchens omsætning. (Avis til kommercielt affald)

# 8. Private virksomheder har udvidet deres andel af branchens indtægter i løbet af de sidste 20 år. I 1996 bidrog de med 16% af branchens omsætning. I 2016 bidrog de med 23% af branchens omsætning. (Affald til erhvervsaffald)

# 9. Kun 0,2% af de private virksomheder, der er ansat til at styre bortskaffelse af fast affald, er børsnoterede virksomheder. Disse virksomheder ejer i dag 12% af skrotfaciliteterne i USA. (Affald til erhvervsaffald)

# 10. Private virksomheder inden for affaldshåndtering og affaldsbortskaffelse tegner sig for omkring 40% af branchens samlede driftskapacitet. På trods af dette er de også ansvarlige for 3 ud af 4 direkte beskæftigelsesmuligheder skabt af industrien. (Affald til erhvervsaffald)

# 11. Den samlede lønning, der genereres af affaldshåndterings- og skraldespildsektorer i USA, overstiger $ 10 milliarder årligt. (Bureau of Labor Statistics)

# 12. I USA oprettes mere end 250 millioner tons skrald hvert år. Mere end 85 millioner tons af dette affald er genanvendelige eller komposterbare materialer. Genbrugsprocenten i USA er i øjeblikket godt 34%. (US Geological Survey)

# 13. Den gennemsnitlige person i Amerika genererer næsten 4,5 kilo affald hver dag. Omkring en tredjedel af dette affald kan genbruges eller komposteres. (US Geological Survey)

# 14. 34% af det affald, der genereres i USA hvert år, stammer fra papir- og papprodukter. Det efterfølges af haveaffald (13%), madrester (12%) og plast (12%). (US Geological Survey)

#femten. Siden 1960 er mængden af ​​affald genereret i USA hvert år steget fra 88 millioner tons til 250 millioner tons. På samme tid er mængden affald pr. Indbygger genereret hver dag for hver person steget fra 2,68 pund til 4,43 pund. (US Geological Survey)

#seksten. Antallet af husstande, der deltager i genbrugsprogrammer, steg fra 40% i 2013 til 46% i 2015. (DEPA)

# 17. Mængderne med nedrivning og byggeaffald steg med 13% mellem 2013 og 2015. Samtidig er affald fra forbrændingsaktiviteter faldet med 30%. (DEPA)

Affaldsbortskaffelse Industri Trender og analyse

Mange byer i USA er begyndt at omfavne begrebet nul affald. Mange lokalsamfund har fastsat nul affaldsmål, som de selv skal nå inden 2030, hvis ikke før. Det vil se affaldsindustriens overgang til større bortskaffelse og genbrug af affald, efterhånden som flere genbrugsprogrammer implementeres, og energiressourcer udvikles fra affaldsprodukter.

I 2022 forventes affaldsindustrien at passere 80 milliarder dollar for første gang.

Affaldsaffaldssegmentet i affaldsindustrien fylder bestemt en lille niche. De fleste af klienterne hos et affaldsaffaldsfirma har tendens til at være nuværende ejere, hvilket betyder, at branchen er noget sæsonbetonet. Salget har også en tendens til at være cyklisk i denne branche med et konstant behov for at markedsføre de tjenester, der tilbydes personligt.

Der vil altid være affald. Det betyder, at det altid vil være nødvendigt at fjerne det skrammel. Industrien opfylder et grundlæggende behov i mange samfund. Der er måske ikke altid meget plads til vækst inden for denne niche, men der er konsistens, og det kan være lige så vigtigt.