21 Limo Industri Statistik og tendenser

Den første bilbyggede limousine ramte vejen i 1902. Bilens originale design havde føreren siddende uden for hovedkabinen, mens han stadig var i et overdækket kupéområde. For mange lignede dette design tæt på hætten på en hyrdekappe, der var hjemmehørende i Limousin -regionen i Frankrig, og derfor fik køretøjet sit navn.

Den følgende statistik repræsenterer regnskabsåret 2014 for branchen, da dette er det sidste år, hvor fuldstændige data blev frigivet.

Interessant Limo Industri Statistik

# 1. I 2014 var den anslåede bruttoomsætning for limousineindustrien cirka 3,3 milliarder dollars. Dette tal er 11,5% større end året før og fortsætter en opadgående tendens i branchen siden 2009 (Limousine, Charter og Tour Magazine).

# 2. Der er i øjeblikket mere end 12.000 operatører med licens til at levere limousintjenester i USA på nuværende tidspunkt. Cirka 8.300 har licens som limousinechauffør eller chauffør, mens resten er licenseret som rejsearrangør, charteroperatør eller buschauffør. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

Amerikansk limousine industri statistik

# 3. Mellem 2010-20224 blev mere end 3.500 nye operatører tilføjet til den amerikansk baserede limousineindustri (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 4. Limofabrikanter solgte i alt 4.340 limousiner og busser, 4.608 sedaner og omkring 1.500 SUV’er eller store lastbiler til industrien i 2014. Det er det højeste kombinerede salg i branchen for nye køretøjer siden mindst 1982. (Limousine , Charter og Tour Magazine)

# 5. Der er 108.000 chaufførbiler i øjeblikket i drift i USA. Den gennemsnitlige flådestørrelse i 2014 var 25 køretøjer pr. Bureau. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 6. Den gennemsnitlige operatør i limousineindustrien lavede en bruttoavance på 20,7%. I 2011 var bruttoavancen i branchen i gennemsnit kun 10%. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 7. 90% af operatørerne siger, at de bruger telefonopkald til at få reservationer til deres limousiner, som er en del af den traditionelle service med hvid handske. 84% siger, at reservationer også kommer fra en virksomheds websted. (Washington Post)

# 8. Med introduktionen af ​​Uber kæmper limousinevirksomheder med at finde mængden af ​​kunder, de havde før 2008. I 2014 tjente 44% af limousinevirksomhederne i USA $ 300.000 eller mindre i bruttoindtægter.. (Washington Post)

# 9. For at modvirke de ændringer, der finder sted i branchen, tilbyder 36% af limousine -operatørerne nu forskellige niveauer af flåder eller chaufførtjenester baseret på priser til deres kunder. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 10. 11% af limousine operatører siger, at de tilbyder prisstigninger hele tiden. 64% af operatørerne siger, at de aldrig justerer deres priser eller priser. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 11. Den gennemsnitlige limousinchauffør gennemfører over 100 ture om ugen med sit køretøj (Sarasota Herald-Tribune)

# 12. Ca. 60% af limousineindustrien består af små virksomheder, der har flåder på 5 køretøjer eller mindre. Omkring halvdelen af ​​de tjenester, der tilbydes af disse operatører, er forbeholdt virksomhedsreservationer i løbet af ugen. (Sarasota Herald-Tribune)

# 13. 40% af indtægterne fra limousineindustrien involverer fester, gymnasiale arrangementer eller bryllupper. (Sarasota Herald-Tribune)

# 14. 81% af limousine -operatører i USA siger, at de ikke har en app, der giver kunderne mulighed for at foretage reservationer. For dem, der har en app, har 9% af operatørerne stadig ikke en måde at planlægge planlagte eller fremtidige reservationer. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

#femten. 53% af limousineoperatørerne siger, at de ikke har mistet indtægter på grund af Ubers tilstedeværelse i deres samfund. 26% af operatørerne siger, at de har mistet mindre end 10% af deres forventede omsætning på grund af tilstedeværelsen af ​​en TNC. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

#seksten. 54% af limousine -operatører bruger onlinemapper og planlægningstjenester som den primære annoncekilde for deres virksomhed. Sociale netværk bruges til reklame af 52% af operatørerne. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 17. Den største udfordring, der er opført af limousineoperatører for deres branche, er forsikringsomkostningerne, en stilling, der besiddes af 65% af branchen. Mange steder skal limousine -operatører opretholde dækning på $ 5 millioner på deres køretøjer. (Washington Post)

# 18. For virksomheder, der driver busser, tilbyder det gennemsnitlige køretøj 3,6 jobmuligheder. I 2013 beskæftigede trænere alene mere end 133.000 mennesker i limousineindustrien. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 19. Flåder med flere køretøjer har også en tendens til at akkumulere flere miles pr. Køretøj i USA hvert år. Den gennemsnitlige kilometertal for industrien var 50.400 pr. Køretøj. For flåder på 100 eller mere var den gennemsnitlige kilometertal pr. Køretøj 75.500. For flåder på 2 til 9 køretøjer var kilometertal pr. Køretøj kun 36.000. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 20. Forretningsrejseforbrug i USA er på over 300 milliarder dollars om året, hvor Chicago er det bedste mødemål. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

# 21. I alt forventes det, at der vil være næsten 500 millioner ture i løbet af det næste år, der kan kræve limousintransport. (Global Business Travel Association)

# 22. Californien er den mest populære stat i USA for limousine -operatører, der tegner sig for 16% af den samlede industri. Texas og New York følger med hver 6% af industrien. (Limousine, Charter og Tour Magazine)

Limo -industriens tendenser og analyse

Selv med tilstedeværelsen af ​​Uber og apps til kørselsdeling fortsætter limousineindustrien med at vokse. Der er behov for traditionel hvid handskeservice i mange forskellige samfundssektorer. Fra at gå til gallaball til at skabe et positivt første indtryk inden et forretningsmøde, industrien ved, hvordan man kan levere en anden service, der giver dem en niche uden for on-demand-tjenester, som andre leverer.

Der vil stadig være udfordringer i branchen. Limousinens styrke er stærkt afhængig af styrken i den samlede økonomi. I recessionårene 2007-2009 oplevede branchen det største fald i den samlede omsætning i mere end 30 år. Efterhånden som økonomien genoprettede, gjorde industrien det også, til det punkt, hvor den opnåede rekordsalg på visse områder.

Historisk set har limousiner været en måde at sikre sikker transport på, mens de tilbyder en luksuriøs oplevelse. Tidligere handlede dette mere om praktisk. I dag handler limousineindustrien om fester og første indtryk. Hvis det kan forblive stærkt i denne niche, forventes vækstmulighederne at fortsætte.