16 Statistik og tendenser i den ortopædiske industri

Ortopædi er en gren af ​​medicin, der bruger kunstige apparater. De kan involvere skinner eller seler, selvom industrien fra et økonomisk synspunkt involverer enheder, der retter problemer, en person kan have med deres vinkel eller fod.

Mange mennesker forbinder seler med skoindsatser, der giver mere svangestøtte. Imidlertid er flere enheder direkte forbundet med den ortotiske industri. Madpuder, indlæg, indlægssåler og ankler er almindelige produkter fremstillet af denne industri.

Vigtig statistik fra den ortopædiske industri

# 1. Op til 15% af det nordamerikanske marked kunne drage fordel af et tilpasset ortopædisk produkt. Den nye tilpassede pasform flytter patientvurderingen væk fra trykplader, fordi 3D -print kan give en mere præcis skabelon, der kan bruges med aktuelle skoindstillinger. (Ergo Research)

# 2. Den samlede markedsstørrelse for den ortopædiske industri i USA er i gennemsnit en milliard dollars i omsætning hvert år. Yderligere 1,3 milliarder dollar genereres gennem detailfodpleje og postordresalg. (Ergo Research)

Ortopædisk industri statistik

# 3. Cirka halvdelen af ​​befolkningen 65 og ældre i Nordamerika er angivet som lejlighedsvis slidgigtslidere. Mere end 30 millioner mennesker er blevet diagnosticeret med sygdommen i USA. (Ergo Research)

# 4. De gennemsnitlige omkostninger ved seler i USA kan variere fra $ 10 til $ 800, afhængigt af produktet. Brugerdefinerede seler koster mest i branchen, der starter ved omkring $ 300. (American Society for Foot and Ankle Orthopedics)

# 5. Fodplejesegmentet i ortotikindustrien er kommet under hårdt pres fra udenlandske producenter, der kan producere varer med lavere lønomkostninger. I USA faldt dette branchesegment i løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2017, med 2,6% årligt. (IBIS World)

# 6. Det amerikanske fodplejefremstillingsmarked anslås i øjeblikket til en værdi af 644 millioner dollars. Cirka 130 virksomheder er i øjeblikket aktive i dette segment af branchen og beskæftiger i gennemsnit 1.500 mennesker om året. (IBIS World)

# 7. For hver $ 1 brace -industrien bruger på arbejdskraft, vil der blive investeret omkring $ 0,12 i investeringer. (IBIS World)

# 8. I perioden, der slutter i 2022, har ortotikindustrien en samlet forventning om at vokse ved en CAGR på 6,64%. (Absolutte rapporter)

# 9. I 2016 godkendte Medicare mere end 3 millioner ortopædiske koder for patienter, der var blevet behandlet i USA. Disse behandlingsgodkendelser resulterede i mere end 1 milliard dollars i Medicare -udgifter i 2016. (American Association for Prosthetic Orthotics)

# 10. Mere end 2,11 millioner udgifter til proteser, der repræsenterer 717 millioner dollars i ydelser, blev også dækket af Medicaid til patienter, der søger fod- og ankelpleje. (American Association of Orthopedic Prosthetics)

Global ortopædisk industri statistik

# 11. Risikoen for, at nogen mister en fod, er op til 40 gange højere for en, der lever med diabetes end for en uden sygdommen. Omkring 80.000 amputationer i underbenet forekommer hvert år, hvilket selerindustrien på en eller anden måde kan støtte. (American Association for Orthopedic Prosthetics)

# 12. Der er over 3.000 patientplejecentre i USA, der leverer ortopædiske tjenester af en eller anden art. (American Association for Orthopedic Prosthetics)

# 13. Patienttjenester, der er forbundet med selerindustrien, kan generere op til 4 milliarder dollar i omsætning hvert år. (American Association of Orthopedic Prosthetics)

# 14. Rettidig ortopædisk pleje kan spare op til 23% af de medicinske omkostninger, en patient oplever i forhold til de omkostninger, patienterne står overfor, når der ikke ydes rettidig service. (American Association of Orthopedic Prosthetics)

#femten. Ca. 60 millioner dollars i amerikanske statsmidler bruges til forskning i forbindelse med ortotiske behov med vægt på at levere tjenester og støtte til veteraner. (American Association of Orthopedic Prosthetics)

#seksten. Der er stort set ingen regler for selerindustrien i USA. Næsten enhver sundhedspersonale har evnen til at sælge seler til en patient. Faglige foreninger kan kun regulere deres egne medlemmer. (Den ortopædiske ekspert)

Ortopædisk industris tendenser og prognoser

Ortotik er medicinsk udstyr, der kan hjælpe med at forsinke behovet for kirurgi, når der diagnosticeres fod- eller ankelproblemer. De er især vigtige for børn, som måske skal vente på, at deres vækstplader lukker, før der sker en intervention. Når de er designet korrekt, kan de hjælpe med smerter forbundet med en række forskellige tilstande.

Det, der forhindrer denne industri i at nå sit fulde potentiale, er den manglende accept fra sundhedsforsikringsselskaber. Hvis der er ordineret brugerdefinerede seler, kan den gennemsnitlige familie i USA ikke absorbere produktets uventede omkostninger, som kan være så høje som $ 800. Hvis dækningsmuligheder var tilgængelige, ville salget sandsynligvis være meget stærkere.

Forbrugerne bruger allerede mere end 29,75 milliarder dollar om året på deres fodtøj. Globalt set står fodtøj for 52,17 milliarder dollars i omsætning. Den ortopædiske industri har en forudsagt CAGR, der er det dobbelte af skoindustrien.

Folk vil have det godt, når de står. Der er efterspørgsel på seler. Markedets struktur forhindrer dig dog i at opnå den indkomst, du håber på.