16 fordele og ulemper ved YouTube til virksomheder

YouTubes popularitet vokser fortsat med spring og grænser. Hvis du bruger YouTube for Business, har du adgang til kundeemner på en lang række forskellige platforme. Det er ikke længere kun pc’en eller den bærbare computer. Brugere får adgang til YouTube på tablets, smartphones og endda deres spilkonsoller eller smart -tv i dag. Milliarder mennesker kan nås med dette medie, og dette er langt den mest attraktive fordel. Ulempen? Dit arbejde bliver muligvis aldrig set med de tilgængelige millioner af timers video.

Skal jeg deltage i dette program? Så er det nogle af de andre vigtige punkter, du skal overveje, når du vurderer fordele og ulemper ved YouTube for Business.

Her er de 8 fordele ved YouTube til virksomheder

1. Der kræves ingen egenomkostninger for at deltage i dette program.

Du afholder naturligvis udgifter til at oprette og markedsføre dine videoer, men YouTube opkræver ikke gebyrer for at deltage i deres kommercielle program. Gebyrerne betales af annoncører, der ønsker at få adgang til platformen. Derfor kan især små virksomheder drage fordel af dette program.

2. YouTube er bredt accepteret rundt om i verden med høje mærkesætninger.

Der er ingen tvivl om virkningen af ​​YouTube rundt om i verden. Næsten alle med adgang til internettet kender platformen. Når du opretter en video, kan du sende den til YouTube og integrere den på dit websted med YouTube -logoet, hvilket naturligvis overfører noget af den mærkegenkendelse til din virksomhed, selvom videoen ikke ses fra dit websted.

3. At dele YouTube -videoer er så enkelt og let, at små børn kan gøre det.

Alt, hvad nogen skal gøre, er at få adgang til delingsfanerne og indsætte under din video [hvis du har godkendt dem] for at dele dem på Facebook, Twitter eller dine andre yndlingswebsteder. Ved at integrere videoerne får folk mulighed for at kopiere / indsætte din videokode på deres websted, så dit budskab kan sprede sig endnu hurtigere. Det kræver virkelig kun et par museklik, før dette sker, og derfor føler mange virksomhedsejere, at de ikke har meget at tabe.

4. Længden på dine videoer er ikke begrænset.

Du kan uploade en video af enhver størrelse eller længde til YouTube og få den til at hjælpe dig med at promovere din virksomhed. De fleste virksomheder har størst succes med videoer, der er 2 minutter eller mindre, men du finder andre virksomheder, der uploader videoer af seminarer, foredrag eller oversigter over deres fremstillingsproces til forskningsformål og også har succes med dem … så længe videoen er attraktiv, kan den fortsat tiltrække seere.

5. Du kan oprette din egen kanal, der promoverer din virksomhed.

Dagens kunder ønsker mere end bare et kig på ind- og udsejlene ved at handle med dig. De vil have løbende værdier, der viser, at du er forpligtet til at danne et langsigtet forhold til dem. Ved at oprette en virksomheds YouTube -kanal og tillade abonnenter, kan du give folk mulighed for at få adgang til oplysninger, der er vigtige for dem. Til gengæld forbliver dit brand øverst i deres sind, og det giver dig en prioriteret position, når de har behov for at købe noget.

6. Der er meget lidt censur på det indhold, du sender.

Du kan være så kreativ som du vil med dine virksomhedsvideoer, der er lagt ud på YouTube. De fleste af de ting, der er forbudt i opslåede videoer, er ikke ting, du alligevel gerne vil medtage i den gennemsnitlige kommercielle video, så dette frigør din marketingafdeling (selvom det bare er dig selv) til at involvere din specifikke demografi i en potentielt mindeværdig vej.

7. Det er et af de få steder, hvor mennesker regelmæssigt mødes på Internettet.

Mere end 50% af den samlede internetforbrugertrafik gik via YouTube i 2014. Det betyder, at hvis du fjerner videokomponenten fra platformen, er YouTube også en af ​​de mest populære søgemaskiner, der er i brug lige nu. Så længe du får dine tags sorteret korrekt, vil kunder, der ønsker det, du vil have, potentielt finde det gennem organiske søgninger. Som en bonus rangerer YouTube -videoer, der er forbundet med søgeord, også højt i Google -søgninger.

8. Du kan placere links i din YouTube -video, der fungerer som et naturligt backlink.

Google har slået ned på betalte backlinks for bedre placeringer. Organiske resultater lægger vægt på værdi. Når du linker til din virksomhed fra din YouTube -konto, får du et boost af backlinks, der kan øge din SEO -indsats. Det giver også potentielle kunder interesse i, hvad du har mulighed for at købe direkte fra dig.

Her er de 8 ulemper ved at bruge YouTube til virksomheder

1. Du har meget lidt kontrol over den faktiske præsentation af dine videoer.

Fordi YouTube er gratis, giver du ikke meget kontrol over præsentationen af ​​dine videoer, hvis du åbner dem for offentligheden. Selvom du integrerer videoen på dit websted, er linket til adgang til YouTube -webstedet bogstaveligt talt kun et klik væk. Det er en stor risiko at tage i betragtning af behovet for at investere i en produktionsvideo af høj kvalitet for at tiltrække kunder.

2. Forskellige mærker kan forvirre kunderne.

Folk er ret intelligente, men nogle gange tager denne intelligens et stykke tid at gøre sig kendt. Når nogle mennesker ser din branding på dit websted, og derefter ser de YouTube -branding, vil de blive forvekslet med dual branding. Hvad sker der, når en potentiel kunde er forvirret? De vil ikke købe dit produkt. Nogle gange kan det være bedre at holde dine videoer hostet lokalt frem for via YouTube For Business -platformen.

3. Relaterede videoer, der har de samme tags som dine, er ikke altid relateret til indholdet.

Der er mange videoer på YouTube, der ikke appellerer til den individuelle moral hos en potentiel kunde. Problemet er, at du ikke har kontrol over, hvilke relaterede videoer der vises på højre side af skærmen, når nogen viser din video. Gerne det eller ej, hvad YouTube beslutter at vise her er baseret på tags, og hvis dette indhold ikke appellerer til din potentielle kunde, er dit brand en skål.

4. Det er lettere at miste udsigterne til konkurrencen.

Når vi taler om de relaterede indholdstags, der bruges, er der en god chance for, at hvis din konkurrent bruger YouTube for Business, vil de bruge de samme tags, som du bruger. Det betyder, at du vil give konkurrencen synlighed, når potentielle kunder får adgang til din video. Dette gør det meget lettere for en potentiel kunde at lide din konkurrents værditilbud mere end deres eget. Du får dette til gengæld som en potentiel fordel, men at stjæle leads er en mindre pålidelig indtægtskilde end at udvikle din egen.

5. Du skal markedsføre dine videoer for at blive set.

YouTube promoverer ikke bare dine videoer på dine vegne. Du bliver nødt til at markedsføre dem på en eller anden måde. Dette kan indebære at betale for YouTube -marketing på bestemte tags, eller det kan indebære lancering af en marketingkampagne, der linker til dine videoer. At snuble over en video sker kun sjældent, da specifikke søgeresultater normalt er nødvendige. Hvis ordet ikke kommer ud, er din video ude af visninger.

6. Der er aldrig en garanti.

Du kan investere $ 10.000 i at producere din kommercielle video og ende med at have 172 visninger. Ikke alle har succes med Gummy Bear Song, der i august 2015 har over 600 millioner visninger og stadig stiger siden den blev uploadet i 2007. Du kan gøre hvad du kan for at oprette en viral video og uploade den til YouTube og aldrig se en klient kommer fra det. Derfor bør risikovurdering indgå i processen.

7. Negative anmeldelser kan skade en virksomheds omdømme.

Online omdømme er afgørende for moderne forretningsforbindelser. Omkring 8 ud af 10 personer, der regelmæssigt er online, behandler online anmeldelser med samme perspektiv som en personlig anbefaling fra familie eller en nær ven. Negative kommentarer eller anmeldelser af en YouTube -video kan skade en virksomheds online omdømme, og da YouTube og Google er de samme, kan dette påvirke dine søgerangeringer samtidigt.

8. Kunder kan godt lide din video, men afviser dit værditilbud.

Bare fordi en video er underholdende, betyder det ikke, at den vil generere et salg. Det kan være sjovt at være populær på YouTube, men det er bedre at være rentabel.

Fordele og ulemper ved YouTube for Business viser, at beslutningen om risiko / belønning kræver grundig overvejelse, før du fortsætter. At smide en video på YouTube og vurdere den som god er ikke nok. Evaluer hvert nøglepunkt, der er nævnt her, og du kan få et klarere billede af, om denne platform er den rigtige for dit brand.