16 fordele og ulemper ved HTTPS

Hypertext Transfer Protocol Secure er en udvidelse af standardprotokollen. Det er nyttigt til sikker kommunikation over et computernetværk og bruges i vid udstrækning på internettet i dag. Denne mulighed krypterer data ved hjælp af Transport Layer -sikkerhed på omtrent samme måde som Secure Sockets Layer gjorde tidligere.

Motivationen til at bruge HTTPS indebærer godkendelse af et tilgængeligt websted, samtidig med at dataudveksling, der finder sted under forsendelse, er fortrolig og integreret. Denne struktur hjælper med at forhindre hackingforsøg fra enheder, der opsnapper informationen mellem donoren og modtageren. Det giver den gennemsnitlige online -bruger en rimelig sikkerhed for, at de kan kommunikere med andre uden forstyrrelser, samtidig med at risikoen for fidus reduceres.

HTTPS blev oprindeligt brugt til betalingstransaktioner over internettet og følsom kommunikation eller transaktioner i virksomheds datasystemer. Det er blevet det bedste valg for brugere af alle striber siden 2018, da det var i undertal for standard HTTP for første gang. Hvis du overvejer denne mulighed, er her fordele og ulemper, som du vil gennemgå.

HTTPS Fordeliste

1. HTTPS giver bedre sikkerhed for forbrugerne.

Hovedårsagen til at overveje HTTPS til et websted er den kryptering og forbedrede sikkerhed, den giver den gennemsnitlige bruger. Dataene forbliver fortrolige og sikre, fordi kun din browser og den server, du bruger, ved, hvordan de dekrypterer trafikken. Fordi sikkerhed har været en rangeringsmekanisme for nogle søgemaskiner siden 2014, kan du faktisk se en stigning i mængden af ​​trafik, du modtager, hvis du konverterer dit websted fra HTTP. Du kan muligvis se et fald i trafikken i starten efter overgangen, men det tager ikke lang tid at gendanne dine numre.

Hvis du ikke har SSL på plads, kan du ikke garantere dataintegritet på nogen måde. Nogen kunne opfange oplysningerne, der går til eller fra webserveren, eller ændre dem, hvis de vil.

2. Opbyg automatisk tillid til forbrugeren.

Hvis du modtager et EV -certifikat til dit websted, der viser en grøn adresselinje i den besøgendes browser, giver du vedkommende en højere grad af tillid. Denne person ved, at du er seriøs omkring sikkerhed, hvilket betyder, at de sandsynligvis vil behandle din transaktion på samme måde. Denne påskønnelse bliver ikke til fortjeneste hver gang, men du har en bedre chance for at lukke en aftale med HTTPS i stedet for, hvis du beslutter dig for at opgive det. De fleste mennesker i dag vil ikke give kreditkortoplysninger, medmindre denne mulighed er tilgængelig, så du bør bruge dem eller overføre dem til en betalingsudbyder, f.eks. PayPal, der kan tilbyde denne mulighed.

3. Brug af HTTPS giver en bedre verifikationsproces for besøgende.

Når du installerer et SSL -certifikat på din server, garanterer du hver besøgende, at du er virksomheden eller den person, du vil interagere med. Hvis du forsøger at handle online, er denne “garanti” afgørende for salgstragten. Medmindre du arbejder på en platform som Fiverr, der på en eller anden måde fungerer som tredjepart ved at indsende forbrugeranmeldelser, er HTTPS den eneste måde at verificere et websteds ægthed i forhold til en, der forsøger at snyde en person for personlige oplysninger. Uden din tilstedeværelse på en eller anden måde vil de eneste transaktioner, der har værdi for forbrugeren, være i det indhold, du kan forbruge.

4. HTTPS vil ikke frarøve dit websted de ressourcer, det har brug for.

Der er en myte om HTTPS om, at det vil bremse dit websted drastisk, så din afvisningsprocent stiger. Hvis du konfigurerer din SSL korrekt, reagerer din server på en velkendt måde. Dette problem er en tilbagevenden til de dage i 2010, hvor denne teknologi blev almindelig på Internettet. De fleste moderne servere kan behandle oplysninger hurtigt nok til at give dig en lastetid på et sekund eller mindre i de fleste tilfælde.

Du behøver heller ikke bekymre dig om forsinkelser på de andre sider på dit websted. Dette problem plejede også at dukke op omkring 2010, men det sker ikke i dag, medmindre du bruger en forældet server, der ikke har set en opdatering i det sidste årti.

5. Der er flere SSL -certifikater at vælge imellem.

Da SSL er den protokol, HTTPS bruger, skal du installere certifikatet på dit websted, før du kan drage fordel af alle de fordele, der er angivet i denne vejledning. Der er i øjeblikket tre forskellige typer, der er tilgængelige til brug.

  • Domænevalidering er den billigste og mest basale løsning, der kun dækker kryptering som en måde at give besøgende bedre sikkerhed.
  • Organisatorisk validering koster lidt mere, men det inkluderer også godkendelse, hvilket er nyttigt, når du skal indsamle personlige oplysninger fra dine besøgende som en del af en transaktion.
  • Udvidet validering er den bedste mulighed for store websteder, hvor der er brug for kritiske personlige oplysninger.

Du har muligheder med organisationsvalidering til at have 128, 256 eller 2048 krypteringsmuligheder. Udvidet validering leveres med 2048-bit kryptering som standard, og det er den grønne bjælke, du vil have.

6. HTTPS -aflytning er stadig mulig for at give forbrugersikkerhed.

Selvom HTTPS -aflytning er en kontroversiel fordel at overveje, er der flere fordele at overveje med dette centrale punkt. Det kan hjælpe slutbrugere med at registrere malware -downloads, så netværksproxyen kan se downloadede binære filer og dokumenter og forhindre utilsigtede klik på filer. Det kan opdage kommandostyringstrafik til IP -adresser eller eksotiske domæner for at ringe ind i en angribers infrastruktur og forhindre, at nogle websteder blander sig i normal trafik. Det kan også opdage eksfiltrering og omgå svagheder i SSL -certifikater på samme tid.

7. Tillader oprettelse af sandkassemiljøer.

Infogressive leverer administrerede sikkerhedstjenester til sine kunder og bemærker, at firewalls kan gøre en forskel. Når de arbejder med klienter om krypteringskontrol, anbefaler de SSL -inspektion på en firewallplatform. Denne fordel interopererer og deler trusselsintelligens med værktøjer, der stopper vira og malware. Det muliggør omfattende sikkerhedsstyring og eliminerer blinde vinkler, der undertiden kan udvikle sig på punkter i netværksinfrastrukturen.

Liste over ulemper ved HTTPS

1. Dit websteds hastighed falder muligvis med HTTPS.

Fordi kommunikationen er mere kompleks, end hvad en besøgendes browser skal fortolke, kan adgangen til webstedet muligvis falde for nogle brugere. Du skal gennemgå processen med at kryptere og dekryptere dataene, hvilket betyder, at der er yderligere trin, som brugerne skal tage for at gennemføre en transaktion eller få adgang til indhold. Selvom forskellene er ubetydelige for de fleste websteder, kan det være en ulempe for SEO -specialister, der kæmper med stærkt konkurrencedygtige søgeord og den organiske trafik, det giver.

2. Administratorer skal tage flere skridt for at holde deres websted aktivt.

Selvom fordelene ved HTTPS er monumentale, kan det være meget irriterende at generere nøgler hele tiden for at give besøgende disse fordele. Nogle gange skal du installere mellemliggende certifikater for at sikre, at adgangen til dit websted bevares under hele oplevelsen. Du skal også overveje en ekstra omkostning, da du skal købe SSL -certifikater til dit websted.

Omkostningerne er variable i dette område afhængigt af den udbyder, du vælger til dit websted. Thawte er normalt en af ​​de bedste udbydere, da du får det inden for 48 timer, og du får et gratis stedstempel, som du kan sætte på dit websted. En standard SSL koster $ 149 om året, mens en webserverindstilling koster $ 249 om året.

3. Du finder muligvis nogle blandede tilstande, når du begynder at administrere din SSL.

Hvis din SSL -implementering går som planlagt, når du overgår til HTTPS, har du muligvis stadig nogle filer betjent af den traditionelle protokol. Besøgende på dit websted vil modtage advarselsmeddelelser under denne omstændighed, så de ved, at nogle af oplysningerne ikke er beskyttet. Platforme som Webroot SecureAnywhere kan endda blokere browseradgang til websteder i denne situation, indtil de er løst. Det er et resultat, der kan være forvirrende for nogle besøgende, og det kan også køre en del af din trafik væk.

4. Der kan være problemer med proxy -cachen med dens SSL og HTTPS.

Et andet problem at overveje, hvis du overgår til HTTPS, er, at et komplekst proxy -cachingsystem kan have problemer. Krypterede data cachelagres ikke, hvilket betyder, at du bliver nødt til at tilføje en server, der kan håndtere kryptering, før den når caching -serveren i din konfiguration. Det er en fantastisk måde at sikre, at dine besøgendes data får den kryptering, de ønsker, når de får adgang til dit websted, men det kommer med en ekstra omkostning, som du skal overveje, når du går videre med din online tilstedeværelse.

Denne ulempe anvendes oftest, når besøgende bruger en ældre browser på deres system. Hvis nogen stadig brugte IE 6, ville dit HTTPS -træk forhindre dem i at interagere med dit websted på en meningsfuld måde.

5. Kan kræve ændringer af dine mobile platforme.

Da SSL først kom til live for et par år siden, var det beregnet til webbaserede applikationer via det traditionelle adgangspunkt – en bærbar eller stationær. Smartphone -teknologier er kommet langt i det sidste årti, hvilket betyder, at flere mennesker end nogensinde har adgang til websteder ved hjælp af deres tablets eller mobile enheder. Denne overgang i trafik kan være vanskelig at konfigurere, når du vil bruge HTTPS. Du skal muligvis ændre noget af din interne software, købe moduler fra applikationsleverandører eller andre uforudsete infrastrukturændringer. Det er stadig den bedste vej at gå, hvis du vil give forbrugerne tillid til din UX, men den tid og penge, det tager at oprette alting, kan være mere end nogle virksomheder kan klare.

6. Det vil ikke gøre nogen forskel for nogle websteder.

Hvis du driver et stort websted, er det en fornuftig udgift at skifte til HTTPS. At have titusinder af besøgende hver måned, der stoler på det, du gør, kan skabe mange potentielle transaktioner til din salgstragt. Hvis dit websted lige er startet i dag, og du kun har et par sider at beskytte, vil du ikke se den store forskel i dine trafikniveauer. Det vil have større indflydelse, når du udvider dit websted i fremtiden, men det kan være en udgift, der ikke umiddelbart giver mening.

Hvis alt du har er en blog, og alt hvad du har brug for fra dine besøgende er at indtaste deres e -mail -adresse for at deltage i en liste, så er HTTPS af sikkerhedsmæssige årsager sandsynligvis ikke nødvendig. Det bliver kun en nødvendighed, når du udveksler vigtige personlige eller betalingsoplysninger. Selv da kan du sætte HTTPS på de specifikke sider, hvor beskyttelse er nødvendig.

7. Du skal vente på, at dit SSL -certifikat starter.

Hvis du arbejder med GoDaddy med et domænevalideringscertifikat, modtager du muligvis problemet på få minutter. Det er en god mulighed at overveje, hvis du har et internt eller testwebsted, der skal valideres, eller hvis du ikke er involveret i e-handel. De fleste organisationsvalideringscertifikater udstedes inden for 24-48 timer. Hvis du vil have den grønne bjælke, hvor brugertillid er en primær del af besøgeroplevelsen, skal du vente 3-5 dage for at modtage denne mulighed. Hvis du har travlt med at komme i gang eller arbejder på en stram deadline, skal du planlægge dette problem i forvejen.

8. Ikke alle SSL -certifikatvirksomheder installerer produktet for dig.

Hvis du ikke er teknisk, vil du gerne arbejde med en HTTPS -udbyder, der installerer SSL -certifikatet for dig. Virksomheder som HostGator leverer en række tjenester og forskellige garantiniveauer, der giver dig mulighed for at bruge den type sikkerhed, der er nødvendig for dit specifikke websted. Du kan derefter betale dem et specifikt gebyr for at installere produktet til dit domæne, så du ikke behøver at udføre arbejdet. Hvis du ejer en administreret dedikeret server på nogle hostingplatforme, er denne mulighed muligvis endda gratis.

Certificeringsinstallationsprocessen varierer fra vært til vært, så sørg for, at din foretrukne udbyder gør dette. Hvis du sidder fast og prøver at udføre opgaven selv, kan det være nødvendigt at ansætte nogen til at gøre det for dig.

9. Du skal opdatere alle dine interne links.

Hvis du har et modent websted, der skifter til HTTPS, skal du erstatte alle dine gamle interne links med den opdaterede webadresse. Det ekstra “S” kan være et rigtigt besvær, hvis der er tusindvis af sider, du skal opdatere. Derfor er det nyttigt at bruge relative webadresser, når du opretter links, så den fulde adresse kræves som en specifikation. Hvis du bruger absolutte links, skal du rette hver af dem. Denne ulempe er en af ​​hovedårsagerne til, at nogle websteder ser et øjeblikkeligt og alvorligt fald i trafikken.

Du skal opdatere dine billeder og andre links til de tags, der findes på dit websted. Det er nyttigt at bruge protokol -URL’er, når det er muligt, for at undgå problemer. Hvis du bruger et CDN, vil du også være sikker på, at det understøtter ændringen. Ikke alle gør det.

konklusion

Google fortalte alle i 2014, at de foretrak at arbejde med websteder, der brugte HTTPS. Det var mere en opmuntring at bruge denne sikkerhedsindstilling som en måde at øge et websteds SEO -kampagne på. Deres mål er at skabe en internetoplevelse, hvor alle kører SSL -certifikater, der beskytter integriteten af ​​de data, der bevæger sig mellem punkter.

HTTPS gør mere end at forhindre hackere i at få adgang til oplysninger, som dine besøgende ikke vil have, at de skal have. Forstærk nogens tillid til dit websted på subtile måder. Websteder, der tilbyder denne mulighed, giver grøn tekst og et låsikon ved siden af ​​webadressen som et visuelt tegn på tillid. Brug af standard HTTP kan oprette et rødt X, et ulåst ikon og andre advarselsskilte, der subtilt kommunikerer, at oplysningerne ikke er sikre.

Fordele og ulemper ved HTTPS giver alle mulighed for at surfe på internettet i relativ sikkerhed, mens de er afhængige af betalingstransaktioner og andre former for følsomme oplysninger. Det løser ikke alle vores datasikkerhedsproblemer, men denne proces er en effektiv start på denne proces.