16 fordele og ulemper ved den dedikerede IP -adresse

En dedikeret IP -adresse er en unik adresse, der er specifikt underskrevet med en enkelt hostingkonto. For at være berettiget til en dedikeret IP skal du have en virksomhed hosting -konto. Delt hosting -konti deler serverens IP -adresse, hvilket betyder, at en dedikeret IP ikke er mulig.

IP står for “Internet Protocol”.

Når der er en dedikeret IP -adresse, kan du se webstedet fra IP -adressen i stedet for domænenavnet. Du kan bruge FTP til at få adgang til din konto, selvom domænenavnet er tilgængeligt. I perioder med tung trafik kan du endda opretholde din reaktionshastighed.

Dette er fordele og ulemper ved at bruge denne konfiguration i stedet for at bruge en delt hosting -server.

Liste over fordelene ved en dedikeret IP -adresse

1. Forbedre dit ry.

Når dit websted drives af en dedikeret IP -adresse, er dit omdømme i dine hænder. Dette er nyttigt, når du sender e -mails til andre mennesker fra dit websted, da omdømme i IP -adresse er en udvælgelsesfaktor for offentlige e -mail -udbydere som f.eks. Outlook eller Gmail. Hvis din IP -adresse er forbundet med spam, kan din e -mail blive lækket. På en delt server kan en anden spammere folk og sænke adressens ry, hvilket også ville påvirke deres e -mails.

2. Giv til enhver tid adgang til webstedet.

Når du har en dedikeret IP -adresse, får du direkte adgang til din service uden at skulle ændre DNS -indstillingerne for domænet, hvilket kan tage dig offline i op til 48 timer. Det gør det lettere at kontrollere webstedets ydeevne, forbedre webstedshastigheden i nogle tilfælde eller løse problemer, der kan forhindre besøgende i at få adgang til dine oplysninger.

3. Giver ekstra sikkerhed.

Med en dedikeret IP -adresse kan du få SSL -certifikater, der forbedrer dine besøgendes sikkerhed. Fra et sikkert websted kan du beskytte brugerdata mere effektivt, hvilket er nødvendigt for at behandle betalinger og personlige oplysninger fra en e-handelsplatform. Dette forbedrer ikke kun dit virksomheds omdømme, det kan også være et krav i nogle jurisdiktioner at behandle betalinger online.

4. Det kræves af nogle tredjepartsapplikationer.

Hvis der er nogen tredjeparts scripts eller programmer, du vil køre på dit websted, har de muligvis brug for en dedikeret IP -adresse for at fungere. Det er ikke altid et krav fra den eksterne udbyder. Når du bruger delte hostingforhold, kan serverpladsen være begrænset. Undtagelse af tredjepartsapplikationer og scripts er en nem måde at maksimere pladsen på, så du kan hoste flere websteder på samme adresse.

5. Giver dig mulighed for straks at handle.

Hvis der sker noget med din e -mail -tjenesteudbyder eller internetudbyder, kan du proaktivt overvåge situationen og tage øjeblikkelig handling, hvis det er nødvendigt. Leveringsproblemer opstår ofte, når du først starter med en dedikeret IP, især hvis den ikke er blevet varm over tid. Prøv at angive et maksimalt antal e -mails om dagen, og send derefter kun en e -mail til en gruppe om dagen, under dit maksimale antal, for at begynde at etablere dit omdømme.

6. Det giver dig mulighed for at beskytte dine kritiske e -mail -strømme.

Med en dedikeret IP kan du beskytte flere former for oplysninger, der kan indeholde transaktionsoplysninger. Du kan effektivt administrere meddelelser om opgivelse af indkøbsvogn, forsendelsesbekræftelser, kvitteringer og visse kundeserviceproblemer, når dette aktiv er en del af din organisation.

7. Giver en mulighed for flere domæner.

Du sidder ikke fast med et enkelt domæne på din dedikerede IP, hvis du ønsker at oprette et potentielt rentabelt forretningsnetværk. Hostingplaner, der tilbyder en dedikeret IP, giver ofte en række forskellige dedikerede IP -hostingplaner, der giver dig mulighed for at have mellem 5 og 15 domæner, der er under din direkte kontrol. Hvert domæne drager fordel af det omdømme, det fungerer for at opbygge, så du kan reducere risikoen for påvirkninger udefra og skabe et negativt indtryk på dit netværk.

8. Kan håndtere større trafikmængder.

Hvis du har et websted, der er ret populært, kan skift til en dedikeret IP hjælpe dig med at styre den store trafikmængde mere effektivt. Hvis dette websted med høj trafik er det eneste på serveren, reduceres den samlede belastning på serveren. Det vil give webstedet bedre ydeevne, hvilket betyder, at det typisk indlæses hurtigere. Med værdibaseret SEO og brugeroplevelse i dag kan et hurtigere websted rangeres bedre, hvilket skaber endnu flere muligheder for din virksomhed at ekspandere.

9. Giver dig mulighed for at besøge dit websted, før du starter det.

I stedet for at beskæftige sig med et dashboard -eksempel, giver en dedikeret IP dig mulighed for at se dit websted, før det officielt offentliggøres. Selvom du også kan gøre dette ved at ændre din hosts -fil lokalt, er det meget lettere for den gennemsnitlige person at bruge den dedikerede IP.

10. Giver et lag af beskyttelse mod forbud mod intellektuel ejendomsret.

Hvis et andet websted på en delt server formår at ødelægge adressens omdømme i det omfang netværk forbyder det, vil dit websted blive påvirket af disse handlinger. Dit websted ville blive blokeret sammen med det krænkende websted. At gå til en dedikeret IP ville beskytte dig mod sådanne handlinger.

Liste over ulemperne ved en dedikeret IP -adresse

1. Kræver, at du administrerer dine volumenstigninger.

Når der er stigninger i e -mail -volumen med din dedikerede IP, kan det resultere i et negativt resultat for dit omdømme. Du skal styre din lydstyrke omhyggeligt og nøje overvåge, hvad der sker. At sende flere e -mails over en ny dedikeret IP skaber ofte problemer med din e -mail -tjenesteudbyder, hvilket i sidste ende ophæver fordelene ved at have denne struktur i første omgang.

2. Det tvinger dig til at se på din volumenhistorie.

Mange internetudbydere har en tendens til at begrænse IP -adresser, der ikke har en historik med volumen. Anseelsesstandarder håndhæves ofte strengt, når du begynder at bruge dit dedikerede id. Det betyder, at du er nødt til at opbygge dit ry med tiden. Hvis du kan foretage den slags investeringer, vil mange af fordelene ved at have en dedikeret IP give en håndgribelig værdi i sidste ende. Hvis du har brug for at komme i gang med det samme, kan en anden mulighed være en bedre løsning.

3. Det har en højere pris.

At have en dedikeret IP er dyrere end de tilgængelige tilgængelige muligheder. Der tilbydes billige muligheder fra udbydere som BlueHost, der starter fra $ 79,99 pr. Måned, hvilket giver 5 TB båndbredde, 500 GB spejlvendt lager og gratis SSL. For en skalerbar WP Engine -mulighed er den månedlige pris så høj som $ 290 pr. Måned, der tilbyder op til 400.000 besøgende om måneden, startende med 15 websteder og 30 GB lokal lagerplads. For en delt adresse starter planer hos BlueHost på omkring $ 5 pr. Måned. Overvågning og hvidlisting har også højere omkostninger.

4. Det er noget, der er en mangelvare.

Dedikerede IP -adresser er ikke altid tilgængelige via din foretrukne vært. Det betyder, at du kan blive tvunget til at migrere dit websted til en ny hostingudbyder, hvis du vil drage fordel af denne mulighed. For større websteder kan denne proces være tidskrævende og dyr. Den bedste løsning er at finde en udbyder til en dedikeret IP, før du går igennem webstedets oprettelsesproces. På den måde kan du sikre denne dyrebare ressource, der er en mangelvare.

5. Virker ikke godt i situationer med lavt volumen.

For at en dedikeret IP kan opretholde et pålideligt ry, skal den sende omkring 200.000 e -mails om måneden, når den er blevet varm. Hvis du indsender mindre end det, kan det være svært at vedligeholde historik nok til, at internetudbyderen kan betragte dig som en pålidelig kilde til indhold. Hvis du stadig er lille, er det muligvis ikke det rigtige tidspunkt at investere i dette aktiv lige nu.

6. Det virker kun, hvis du arbejder.

Du er leder af din succes eller fiasko, når du bruger en dedikeret IP. Hvis du ikke er involveret i processen, eller hvis du ikke bruger branchens bedste praksis til at øge dit omdømme, kan det have noget, der gør dig ondt at have en dedikeret IP. Hvis du ikke er villig til at arbejde med de korrekte lydstyrkeniveauer, kan du opleve, at mange af de fordele, du har til rådighed, vil blive endnu mere uden for rækkevidde.

Disse fordele og ulemper ved dedikerede IP -adresser viser, at websteder kan få omdømme fordele over tid med mindre risiko og større samlet adgang. De viser også, at disse fordele først realiseres, når du er villig til at investere mere i din online tilstedeværelse. Af denne grund bør hvert nøglepunkt overvejes nøje, før du træffer en beslutning om, hvilken struktur der passer bedst til dine behov.