12 fordele og ulemper ved Joomla

Joomla! Dette er kendt som et indholdsstyringssystem [CMS]. Det bruges til at hjælpe udviklede websteder, så webstedets indhold kan administreres hurtigt og nemt. Målet er at give den gennemsnitlige person på Internettet nogle avancerede værktøjer til at skabe et design, der opfylder specifikke behov. Har du succes med din indsats? Her er fordele og ulemper ved Joomla! at overveje i dag.

Hvad er fordelene ved Joomla?

1. Det er en open source -platform.

Brugere kan frit ændre og distribuere koden til denne platform uden bekymring på grund af dens open source -karakter. Det betyder, at der ikke er licensgebyrer i forbindelse med informationsdeling. Det er en community -drevet platform frem for en profitdrevet platform.

2. Det er i stand til at understøtte elektronisk handel.

Der er flere udvidelser til rådighed for denne platform, der understøtter e-handel. Det betyder, at de fleste brugere vil kunne administrere deres indhold og beholdning på samme sted i stedet for at have brug for flere platforme til at køre samtidigt.

3. Det er ekstremt let at redigere.

Hvis du kan skrive et blogindlæg, kan du redigere strukturen og indholdet på dit websted på denne platform. Følelsen ligner mere et tekstbehandlingsprogram end et kodningsprogram. Denne ekstra fortrolighed hjælper flere mennesker med at arbejde på den kreative side af deres online tilstedeværelse frem for at bekymre sig om, hvor mange kodekommandoer de har kunnet lære.

4. Det er også nyttigt for udviklere.

Denne platform kan være designet til at give den gennemsnitlige person nogle avancerede indholdsstyringsværktøjer, men det betyder ikke, at udviklere ikke finder den nyttig. Læringskurven er ret lav med denne platform, så så længe du er fortrolig med et entry-level system som WordPress, vil du være i stand til at forstå og derefter bruge, hvad Joomla! kan gøres på en relativt kort periode.

5. Der er meget support tilgængelig.

Fordi dette er en open source -platform, er der mange supportværktøjer til rådighed i fællesskabet for dem med spørgsmål. Der er også mange selvstudier til rådighed for nye brugere og et meget aktivt diskussionsforum.

6. Det er let at drage fordel af internet marketing strategier.

Fordi denne platform er så let at bruge og redigere, er det muligt at tilpasse sig den stadig skiftende verden inden for søgemaskineoptimering og andre former for internetmarkedsføring. Selvom det ikke er en personlig bekymring, Joomla! det vil fortsat være et flot websted.

Hvad er ulemperne ved Joomla?

1. Det er en open source -platform.

platforme som Drupal, Joomla! det kan stadig være for meget for nogle mennesker. Dette kan gøre det svært for nogle mennesker at inkorporere deres brugerdefinerede designs med det samme. Med en investering i tid til at lære platformen kan dette negative aspekt elimineres, men tid er lige så værdifuld som penge, når det kommer til at udgive et websted.

2. Der er kun få ekstra moduler til rådighed.

Denne platform har et ret begrænset marked, når det kommer til at tilføje moduler til dit websted. Du kan helt sikkert stadig tilpasse dit websted ganske let, men det kan være svært at finde noget specifikt, du har brug for, og kunne installere og vedligeholde det med det samme, som du kan med WordPress.

3. Du kan stille en større efterspørgsel på dine serverressourcer.

Hvis et websted modtager tusindvis af unikke besøg om dagen og har flere sider, der skal forblive aktive, kan denne platform have stor efterspørgsel på sine serverparametre. Denne platform er mere en mellemstor mulighed for dem, der ønsker at have et professionelt websted og gode CMS-muligheder.

4. Du skal gennemse betalte tilføjelser.

I modsætning til Drupal eller WordPress er der flere betalte plugins og moduler, der er tilgængelige til denne platform. Nogle gange er der gratis scripts til rådighed for brugerne ud over de betalte. Begyndende brugere kan finde på at betale for noget, før de indser, at de kan få det, de har brug for gratis i et andet script.

5. Justeringsmulighederne er ret begrænsede.

Denne platform har flere skabeloner, moduler og plugins til rådighed, men nogle brugere kan opleve, at der ikke er nok til at skabe den nøjagtige oplevelse, de ønsker. Der er styrke i dens kompleksitet, især med dens dybe navigationsmuligheder, men nogle kan have brug for en platform, der er endnu mere robust.

6. Der kan være nogle kompatibilitetsproblemer.

Nogle af plugins til denne platform kan have nogle frustrerende kompatibilitetsproblemer. Medmindre du graver ned i PHP -koden for at foretage ændringer, kan det være svært for nogle at få adgang til den fulde funktionalitet af det ønskede plugin.

Fordele og ulemper ved Joomla viser, at denne platform kan give dig nogle avancerede CMS -værktøjer til et flot websted. Tag et kig for at se, om du kan klare de potentielle negativer, og gå derefter i gang med at bygge dit næste websted.