14 bedste kæledyrsforretninger til at starte i dag

Kæledyr er husdyr og værdifulde dyr, der er værdsat over hele verden. Det er af denne grund, at dyreejere gør en stor indsats for at sikre, at deres kæledyrs trivsel aldrig håndteres let. Mangfoldigheden af ​​kæledyrsejerprodukter og -tjenester er begrænset af din fantasi.

At lave undersøgelse

Mange mennesker behandler deres kæledyr som deres børn, og efter den logik vil de fleste af de produkter, som folk vil have for sig selv, have lyst til deres kæledyr.

Kæledyrsindustrien vokser hurtigt rundt om i verden. Folk køber flere kæledyr i dag og bruger mange penge på dem for at give maksimal komfort. Holdningen og stemningen bag dette er, at størstedelen af ​​befolkningen nu anser deres kæledyr for at være medlem af familien.

I dette scenario er det bare den rigtige beslutning at starte en kæledyrsrelateret virksomhed hjemmefra. En person med en passion for selskabsdyr kan starte en kæledyrsrelateret virksomhed.

Overgangen fra kæledyrselsker til dyrepasser betyder, at man finder ud af licenser, certificeringer, opstartsomkostninger og lønningshensyn.

Få erfaring

Så du vil starte en kæledyrsvirksomhed, men kan ikke beslutte, hvad der ville være den bedste løsning for dig? Hvis du er et kæledyr elsker, kan du overveje at tjene nogle penge på din passion.

Det betyder, at du ikke bare skal stoppe med at have kæledyr omkring dig. Det er dog vigtigt, at du kender den type dyrevirksomhed, du skal drive, så du kan garanteres et godt afkast af din investering. Du kan finde dig selv på arbejde savne dine kæledyr og dagdrømme om et job, der giver dig mulighed for at lege med dyr hele dagen.

Selvom det måske ikke er det mest realistiske ønske, er der måder at omsætte din kærlighed til lodne eller skællede væsner til en levedygtig forretning. Mange muligheder er fleksible og har lave omkostninger. Her er nogle kæledyrs forretningsideer til at hjælpe dig i gang:

Pet Business Ideer til at starte i dag

Pet Walking Business

Husdyrvandringsvirksomheden er en anden blomstrende og rentabel kæledyrsrelateret virksomhed, som en iværksætter, der ønsker at starte en virksomhed, bør overveje.

At blive kæledyrswalker er ikke en kæmpe opgave, da det ikke kræver, at du får en certificering af nogen art.

Start en dyrepasseringsvirksomhed

Hvis du har en forkærlighed for kæledyr og leder efter en smart måde at tjene mange penge på din passion, så kan du overveje at dykke ned i kæledyrsforretningen.

Når du starter din dyrepasserende virksomhed, er der nogle grundlæggende behov, som simpelthen ikke kan overses.

Pooper-Scooper Service

Tro det eller ej, du kan få et meget behageligt liv ved at starte og drive en hundvandssamlertjeneste i dit samfund. Dette er en let forretning at starte; Det kræver små investeringer, ingen særlige færdigheder og minimalt udstyr til drift.

Grundlæggende, hvis du kan håndtere en skovl og plastposer og kan udholde mindre end aromatisk lugt, er du kvalificeret til at køre en spoileropsamlingstjeneste.

Kæledyrstøj og tilbehør

Dyreelskere rundt om i verden handler også efter designer hundehuer, briller, skjorter, støvletter, tørklæder, regnfrakker, vinterjakker og endda Halloween -kostumer til deres kære lodne venner.

Kriterier for at komme i gang er minimale designfærdigheder, syfærdigheder og udstyr, mønstre og lidt mod til at gå ud og præsentere din fabelagtige stamtavle og omstrejfende hundedesignermode til dyrebutikker.

især hvis dine ambitioner er at oprette engroskonti med uafhængige dyrebutikkæder og detailhandlere.

Kæledyrstræner

Du ved allerede, at gåture med kæledyr kan være en lukrativ forretning for kæledyr. Men hvis du kan lide at være aktiv og vil tage dit kæledyr til en gåtur til et andet niveau, kan du starte et kæledyrstrænings- eller løbeprogram.

For kæledyrsejere, der ønsker, at deres kæledyr får lidt mere motion, kan du tage dem løbende løbende.

Dagpleje til kæledyr

Doggy daycare bliver mere og mere populær, især da flere og flere kæledyrsejere indser fordelene ved at efterlade deres elskede kæledyr i dagplejen med andre lignende kæledyr frem for at være alene hjemme, mens de er på arbejde.

En dagpleje til kæledyr bør dog ikke forveksles med en kennel, der plejer dyr i både kortsigtede og langsigtede perioder.

Et kæledyrsophold er strengt taget morgenlevering og afhentning om natten eller når som helst i løbet af dagen.

Start med at træne hunde til jagtformål

En anden blomstrende og rentabel kæledyrsrelateret virksomhed, som en håbefuld iværksætter, der ønsker at starte en virksomhed, bør overveje at starte, forfølger hundetræning til jagtformål.

Det er en kendsgerning, at hunde er gode til at jage, men de bør trænes til at være mere effektive og effektive.

Så hvis du leder efter en kæledyrsrelateret virksomhed til at starte, så er en af ​​dine muligheder at begynde at træne hunde til jagtformål; det er fantastisk at tjene indkomst.

Træn kæledyr til at løbe ærinder

Hvis du synes, at det er en god idé at starte denne virksomhed, kan du overveje at få alle de nødvendige uddannelser først.

Dette er for at du ikke skal udelade nogen vital information eller erfaring.

Kattebadtræner

Dyreejere skal ikke længere beskæftige sig med stinkende affaldskasser, hvis de ikke vil. Der er nogle produkter og løsninger til at hjælpe folk med at træne deres kæledyr til at gå udenfor eller endda på badeværelset.

Du kan tilbyde denne toiletuddannelsesservice og hjælpe folk med at behandle deres kæledyr bedre.

Kæledyrsfotograf:

Du kan også tage billeder af folks kæledyr og sælge udskrifterne eller bare opkræve betaling for hver session.

Pet Manicurist 

For kæledyrsejere, der ikke ønsker at gå igennem besværet med at trimme deres hunde eller katte, vil de ansætte en kæledyrspecialist. Nogle kan endda betale dig for at male deres kæledyrs negle.

Etabler din webtilstedeværelse, før du åbner dine døre. Start med et websted, der beskriver dine forretningstilbud, placering, timer, priser og din bio. Brug sociale medier og fællesskabsmarkeder til at promovere dine tjenester og engagere kunder.