12+ bedste kage bagning forretningsidéer til at gøre store overskud

Er kager ikke søde, pæne og lækre? Gør de ikke en særlig begivenhed endnu mere lovende? Svaret er selvfølgelig “ja.” Det er sikkert at sige, at de fleste mennesker elsker kager, og dette på trods af den nye kosttrend, der har fejet de fleste.

Kagen er en dessert, der er uimodståelig for mennesker, og derfor serveres den konstant til bryllupper, fødselsdagsfester og andre glade arrangementer.

Kageindustrien har været og vil fortsat være rentabel, du skal bare finde en niche, der passer bedst til dine behov og derefter gå ind i omfattende marketing, når du har etableret forretningen.

Vær en kageelsker

Glem ikke at søge de lokale myndigheders samtykke, især hvis du agter at drive din virksomhed hjemmefra. For at hjælpe dig med at vælge den rigtige forretningsniche har vi listet flere af dem her.

Elsker du kagepynt? Kan du lide at skabe en masse kager til familie og venner og bliver rost af alle? Det er passionen for kagepynt, du vil have mest af os. – Det er en god idé! Du bør helt sikkert gå på opdagelse i din passion!

Vedtag en unik dekoration

Hvis du virkelig kan lide at dekorere kager mere end at bage dem, kan du helt sikkert drive en kagevirksomhed hjemmefra. Hvis det ser ud til, at din kagepyntende dekoration og innovation er ret professionel, skal du virkelig gå ind i denne forretning.

Der er stor efterspørgsel efter professionelle og smukke kager, for eksempel skærer vi kager ved enhver lejlighed, hvad enten det er en fest eller en fødselsdag eller en anden fest. Folk elsker at skære forskellige typer kager.

Første trin, før du starter din kagefremstilling:

  • Registrer din virksomhed hos myndighederne
  • Gå til dit lokale rådhus – spørg dem om betingelserne for at starte en hjemmevirksomhed.
  • Kontakt dit lokale inspektionskontor for køkken- og hygiejneinspektion – bed dem komme om at inspicere dit køkken.
  • Nogle steder skal du kontakte køkken- og hygiejneinspektionen, før du går til at registrere din virksomhed, da du har brug for certifikatet for at registrere din virksomhed. Men nogle steder skal du først registrere din virksomhed og derefter kontakte køkken og hygiejne. Det er ligegyldigt, så længe du ringer til dit lokale rådhus, vil de fortælle dig præcis, hvad du skal gøre først.
  • Kontakt skattekontoret eller statsansvarlig – du skal oprette din virksomhed for skatter.

Bedste forretningsideer til kagebagning til at komme i gang

Start en konditori

En konditor er en sæsonbestemt kok i et professionelt køkken, dygtig til at lave kager, tærter, desserter, brød og andre bagværk. Du kan også arbejde som konditor for personlige kunder eller som freelancer på lokale restauranter eller bagerier.

Hvis du beslutter dig for at tage et job, kan du søge et job på store hoteller, bistroer, restauranter, bagerier og nogle caféer.

Levering af gourmetkager til restauranter

Gourmetkager er fugtige og søde desserter. Disse kager bages med forskellige ingredienser og med forskellige stilarter eller metoder. Gourmetkager kræver ingredienser af højere kvalitet. Dette kan betyde friskere æg; Raffineret smør og glasur lavet af rene ingredienser kontra kemisk fremstillede sukkerarter og forarbejdede produkter.

Bagere bruger mere tid på at lave ting i hånden og lave det færdige produkt til at opfylde professionelle kvalitetsstandarder.

Start en kageudlejningsvirksomhed

En ny forretning på blokken, når det kommer til kager, er kageudlejningsvirksomheden. Ja, folk kan nu leje deres bryllupskager.

Lejebryllupskagen ligner en rigtig kage, komplet med fondantglasur, men er faktisk dekoreret med skum og plastik nedenunder.

Kageudsmykningsvirksomhed

Dette er en anden niche -idé i kagebranchen. Som kagedekoratør bliver du bedt om at lave meget smukke og unikke designs på kager, uanset type. Hvis du er virkelig god, kan folk måske leje dine tjenester til at dekorere deres kager mod betaling.

Du kan starte en kagepynteforretning og udelukkende tilbyde denne forretning, eller du kan kombinere den med bagning.

Åbn et økologisk bagværk

Økologisk er en måde at dyrke og forarbejde mad, der er afhængig af rig, sund jord til at producere stærke planter, der modstår skadedyr og sygdomme. Åbning af et økologisk bageri er en måde at skære en niche ud for dit bageri i konfektureindustrien.

Med spændingen ved sund kost vil alle, der ønsker at snyde på deres kost, gøre det på den rigtige måde.

Fair eller karnevalsalg

Kager er særligt populære på messer, karnevaler og lignende begivenheder. Så du kan starte en virksomhed, hvor du rejser til disse begivenheder og oprette kabiner med dine specialbagte og designede kager. Du kan også tilføje andre slik for at vinde mere marked.

Lav Cake Pops 

En kagepop er en kageform i slikkepind-stil. Kagekrummerne blandes med frosting eller chokolade og formes til små kugler eller terninger på samme måde som kageboller, inden der påføres et lag frosting, chokolade eller andre pynt og sættes på slikkepinde.

Åbn et glutenfrit bageri

Med den stigende tendens til sygdom har folk ikke råd til at være useriøse med hensyn til deres helbred. Der er ikke så mange bagværk til dem med glutenallergi, så det kan være en rentabel niche for bagere, der ønsker at levere glutenfri bagværk.

Åbn et vegansk bageri

En anden niche i wienerbranchen er at begynde at bage kager, hvor animalske produkter som æg eller mejeri ikke er inkluderet.

Du kan begynde at undersøge alternative ingredienser, som du kan bruge til at lave lige så overdådige kager, der er langt mere nærende end deres animalske produktmodparter.

Brug din personlige cirkel til at komme i gang. Lad dine venner og familie vide, at du har planlagt at starte en hjemmekonfektur.

Derfor er der stor mulighed for at betjene denne niche. Folk, der har prøvet deres bagningstalenter, vil sandsynligvis ikke kunne sige nej til muligheden for at blive ved med at lave kulinariske færdigheder igen.