13 Statistik og tendenser for hytteostindustrien

Når du slår statistik over ostebranchen op, vil du opdage, at de fleste af dem udelukker cottage cheese fra dataene. Dette skyldes, at hytteost er en anden type produkt. Osten er drænet, ikke presset, så der er spor af valle med produktet. Individuelle ostemasser forbliver løse, vaskes ofte for at fjerne surheden fra produktet.

Du kan købe hytteost i små ostemasse og store ostemasse, sammen med en række forskellige varianter.

Hytteost fremstilles ofte som en kaloriefattig, proteinrig madindstilling. En portion af 1 flaske cremet hytteost indeholder for eksempel 222 kalorier. Selvom det indeholder 25 g protein, hvilket er 50% af det anbefalede daglige indtag, indeholder det også 819 mg natrium.

Det er også 34% af dit daglige saltindtag for dagen. Det har ikke forhindret hytteostindustrien i at blive en industri på 1,1 milliarder dollar i USA.

Vigtig statistik fra hytteostindustrien

# 1. I 2017 indtog mere end 162 millioner amerikanere hytteost som en del af deres spisevaner. (Statista)

# 2. Mere end 31 millioner pund hytteost produceres i USA hver måned. Juli har en tendens til at være højeste måned for produktionen, med mere end 35 millioner pund ostemasse produceret. (US Department of Agriculture)

Hytteostindustri statistik efter type

# 3. New York producerer mest hytteost i USA, i gennemsnit omkring 8,6 millioner pund hytteostproduktion om måneden. I 2015 producerede staten mere end 104 millioner pund hytteost. I 2017 blev der produceret mere end 180 millioner pund hytteost. (US Department of Agriculture)

# 4. I 2015 producerede USA 381 millioner pund hytteost, hvor kun 55 planter producerede produktet. I New York er der kun 7 planer, der producerer hytteostprodukter. (US Department of Agriculture)

# 5. 45% af de amerikanske husstande køber hytteost mindst en gang om året. (Madbrowser)

# 6. I januar 2018 producerede staten Californien 9,6 millioner pund hytteost. Dette repræsenterede en stigning på 11,6% i forhold til året før. I juli 2018 overskred staten for første gang siden april 2017 10 millioner pund hytteostproduktion (California Department of Food and Agriculture).

# 7. Det tager omkring 100 pund mælk at lave 15 pund hytteost. Hvert år forbruges omkring 600 millioner pund hytteost i USA. (US Department of Agriculture)

# 8. Den gennemsnitlige person i USA vil forbruge omkring 2,2 kilo hytteostprodukter i løbet af et år. I 2004 indtog amerikanerne cirka 2,7 pund hytteost hvert år. (Statista)

# 9. En undersøgelse fra 2007, der så på forbruget af hytteost, fandt, at det kunne reducere forekomsten af ​​metabolisk syndrom hos mænd. Da alle deltagere blev undersøgt, var forekomsten af ​​metabolisk syndrom kun 15%. (Journal of epidemiology and community health)

# 10. I 1975 indtog den gennemsnitlige person 4,6 pund hytteost om året og 2 pund yoghurt om året. I 2013 indtog den gennemsnitlige person 2,1 pund hytteost om året og 14,9 pund yoghurt. (US Department of Agriculture)

Amerikansk hytteostindustri Statistik efter mærke Markedsandel

# 11. Breakstone er et af de førende mærker af hytteost, der udbydes til salg i USA. I løbet af en gennemsnitlig uge vil omkring 3,35 millioner amerikanere bruge mindst 1 pund Breakstone hytteost. (Statista)

# 12. I Storbritannien er hytteost og blød naturlig ost de eneste produkter, der har vist en klar opadgående tendens siden 1974. Britiske forbrugere købte mere end 20g om ugen i 2011. I 1974 købte de omkring 5 g om ugen. (SRUC)

# 13. Hytteostsalg tegner sig for cirka 20% af den samlede industriomsætning produceret i Storbritannien. Det er den eneste kategori af ost, der er vokset støt over tid siden 1974, hvilket reducerede markedsandelen for ikke-cheddarost. (SRUC)

Statistik for USAs hytteostindustri efter markedsstørrelse

Tendenser og analyse af hytteostindustrien

Hytteostindustrien i USA er stillestående. Du leder efter nogen til at komme ind og være forstyrrende. Selvom markedet konsekvent er godt for $ 1 mia. I salg, sker der kun lidt fremskridt.

Der er heller ingen store navne involveret i hytteostindustrien. De fleste hytteostprodukter tilbydes af regionale producenter i USA. I betragtning af at hytteost er udelukket fra presset ost -statistik, kan det blive udfordrende at opdage tendenser i osteforbruget for denne industri.

Hvis ingen afbrydere er villige til at gå ind i denne branche, skal du forvente, at den fortsat vil generere en omsætning på i gennemsnit 1 milliard dollar om året i de næste 5 og 10 års perioder. Hvis en disruptor kan have indflydelse, kan hytteostens vækstpotentiale følge en kurve, der ligner den for græske yoghurtprodukter i det sidste årti.