20 Statistik og tendenser for Open Range -husdyrindustrien

Selvom det åbne felt var en vigtig del af gårdens historie i USA og Canada, eliminerede opfindelsen af ​​pigtråd og billige hegnsmaterialer praktisk talt behovet for det. Få steder er faktisk åbne som for et århundrede siden, især i det vestlige USA.

Et af de største steder, hvor der stadig findes uindhegnede kamme, er Green Mountain Common Allotment, som har mere end 500.000 hektar plads. Det er i øjeblikket under opsyn af Bureau of Land Management, men selv dette rum har en håndfuld private parceller.

I 2004, sidste gang der blev indsamlet data om landbrugsoperationer i regionen, havde det vundet fra 17 forskellige landbrugsoperationer ved hjælp af Green Mountain -fælles tildeling.

Faktum er, at vi antager, at ranches med åbne områder eksisterer, fordi vi har hørt om dem i vores historiebøger. Når vi rejser, eliminerer sindet eksistensen af ​​hegn, når vi når de åbne rum under en road trip. Men hvis du begynder at lede efter hegn, vil du se, hvor udsat kvægindustrien er i fare.

Vigtig statistik fra husdyrindustrien i det åbne område

# 1. Det gennemsnitlige antal kvæg, der ejes af en okseboer i USA, er 40. I alt er der mere end 900.000 kvæg- og kalveoperationer, hvoraf 727.000 er oksekødsbedrifter og ranches. (National Association of Beef Ranchers)

# 2. 91% af kødfarme og ranches er familieejet eller individuelt drevet. Omkring 11% af disse operationer ledes af kvinder. (National Association of Beef Ranchers)

# 3. Den samlede bestand af oksekøer i USA er 31,2 millioner. Af dette tal er der omkring 6,4 millioner kvægudskiftningskvier, hvilket repræsenterer en stigning på 1,3% i forhold til 2016 -tallene. (National Association of Beef Ranchers)

# 4. Gennemsnitsalderen for en rancher, der primært opdrætter kødkvæg i USA, er 58 år (National Association of Beef Ranchers).

# 5. Amerikanerne forbruger i gennemsnit 55 pund kødprodukter om året. Medianprisen for USDA Choice -oksekød i USA var $ 5,96 pr. Pund. (National Association of Beef Ranchers)

# 6. Værdien af ​​amerikansk oksekødseksport i 2016, som omfatter sorter af kød, var 6,3 milliarder dollars. (National Association of Beef Ranchers)

# 7. 19% af det amerikanske landbrugssalg er baseret på husdyrprodukter. Kvæg- og kalvesalg i USA udgør mere end 76 milliarder dollar om året, hvilket repræsenterer en stigning på 25% fra 2007. (US Department of Agriculture)

# 8. Efterspørgslen efter græsfodret oksekød er vokset med en gennemsnitlig hastighed på 30% siden 2006, selvom efterspørgslen efter traditionelle oksekødsprodukter er faldet i samme tidsperiode. Den samlede markedsandel for græsfodret oksekød på de amerikanske storbymarkeder er op til 6% af den samlede andel af oksekød. (Forbes)

# 9. Fritgående kvæg tilbyder en række naturlige sundhedsmæssige fordele sammenlignet med traditionelt kød. Græsfodret oksekød har 65% mindre fedtindhold, hvilket betyder, at kalorieindholdet er 50% lavere end i traditionelle produkter. (Forbes)

# 10. Texas leder nationen i den samlede kvæg- og kalvindtægt med 13 milliarder dollars i salg hvert år. Kansas og Nebraska bidrager også med 10 milliarder dollar hver i salg til industrien. (US Department of Agriculture)

# 11. I 2015 var de gennemsnitlige månedlige priser, som landmænd modtog for kalve $ 263 pr. Kvintal, hvilket repræsenterer en stigning på 3% i forhold til det foregående år. Dengang var det den bedste pris nogensinde for kalve. Men for den samlede kvægpris var der i 2015 et fald på $ 5 pr. Kvintal. (US Department of Agriculture)

# 12. USA importerede 1,98 millioner levende kvæg i 2015, 16% mindre end året før. USA har ikke importeret kvæg fra et andet land end Canada eller Mexico siden 2008, hvor der blev købt fra Australien. 58% af levende import kom fra Mexico i 2015. (US Department of Agriculture)

# 13. 72% af alle kalve født i den åbne husdyrindustri er født mellem 1. januar og 30. juni (US Department of Agriculture)

# 14. I 2017 ledte USA verden i oksekødsproduktion på i alt 11,9 millioner tons. Brasilien kom på andenpladsen med 9,5 millioner tons. EU og Kina producerede mere end 7 millioner tons hver. (Progressiv rancher)

#femten. Cherry County, Nebraska, er det førende ko -producerende amt i USA. I 2018 var der 150.000 hoved i lokalbefolkningen. Holt County og Custer Country i staten rangerer også henholdsvis andet og tredje med 96.000 og 95.000 indbyggere. (Progressiv rancher)

#seksten. 82% af kvægdriften i USA involverer færre end 100 kvægdyr. 14,2% af husdyrbrugene har mellem 100 og 499 hoveder. (Progressiv rancher)

# 17. 80% af operationerne inden for husdyrindustrien er kvægkalv / frøproducenter. Kun 7% af landbrugets aktiviteter er direkte forbundet med mejeriproduktion. (Progressiv rancher)

# 18. Missouri har oplevet den største udvidelse af kødkvægsoperationer i USA, med en befolkningsændring på 449.000 kvæghoveder siden 2013, en stigning på 26,2%. Oklahoma blev nummer to med 437.000 flere kvæg. Texas tilføjede også yderligere 370.000 kvæg til sin bestand. (Progressiv rancher)

# 19. I 2017 oplevede South Dakota den højeste vækst af oksekøer i USA end nogen anden stat for det år. På 12 måneder blev mere end 137.000 hoveder tilføjet til befolkningen, en stigning på 8,2%. (Progressiv rancher)

# 20. Amerikansk kødeksport steg 22% i værdi i 2017 til Kina, Sydkorea, Taiwan og Hong Kong. Bidrager 4,4 milliarder dollar til økonomien.

Open Range Kvægindustri Trender og analyse

Kvægindustrien i det åbne område har sine tilhængere. Der er en drivkraft for at have mere græsfodret oksekød tilgængeligt på markedet, især i USA. Men med moderne landbrugsmetoder kan græsset fodres med husdyr, da det nu fodres med majs, hvilket begrænser behovet for udendørs græsning.

Græsning kan være mere end nok.

Du finder ikke en industri, der er vigtigere for USA end husdyrproduktion set fra et landbrugssynspunkt. Det genererer mere kontantindkomst end majs, selvom bruttoindtægterne for kvæg er faldet med 4% i de seneste år.

Tendenser inden for hobby- og familiebrug øger antallet af åbne muligheder, der også er tilgængelige i det vestlige USA, men tallene er så små lige nu, at de ikke kan spores pålideligt.

Oksekødsindustrien vil fortsætte med at blomstre og vokse i løbet af de næste 10 år og potentielt nå 90 milliarder dollars på det amerikanske marked inden 2028. Fritgående kvæg vil sandsynligvis forblive mindre end 1% af dette samlede marked.