13 bedste landingssidebyggere til at få flere kundeemner (2022)

Landingssider engagerer dine besøgende til at handle, fange nye kundeemner, opbygge online følgere og drive salget.

De bedste landingssideudviklere giver dig også avancerede funktioner som et brugerdefineret domænenavn, varmekort til at spore engagement, integrationer med webinar -software og værktøjer til at generere kundeemner i stor skala.

Imidlertid kæmper små virksomheder og endda virksomhedsmærker stadig med dem.

Kun 22% af virksomhederne er tilfredse med deres konverteringsfrekvenser, kun 16% af landingssider er fri for rodet browsing, og oprettelse af destinationssider er en af ​​de fem største udfordringer, B2B -marketingfolk står over for..

Det er vigtigt at vælge den bedste landingssidebygger.

Denne liste sammenligner, rangerer og vurderer de 13 bedste landingssidebyggere baseret på landingssidens funktioner, brugervenlighed, tredjepartsintegrationer, automatiseringsværktøjer, layout, priser og mere.

Du kan også tjekke min fulde guide til ClickFunnels vs. Leadpages vs. Unbounce vs. Instapage for at få uddybende sammenligninger af disse fire værktøjer.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog simpelthen de værktøjer, jeg helt kan anbefale, når det kommer til at skabe de bedste destinationssider. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er det bedste landingsområde?

1. Leadpages.

Den billigste løsning med Great Form Builder.

Leadpages hjemmeside

Hvis omkostninger er din største bekymring, er Leadpages en god mulighed for dig. Lad dig ikke narre af de billige prisplaner, da det heller ikke sparer på dets funktioner.

Med dynamisk tekstudskiftning, CRM og e -mail -integration tilbyder Leadpages mange funktioner. Nogle af de bedste inkluderer 160+ sideskabeloner og ubegrænset mobil sideopbygning.

De kommer lidt til kort, når det kommer til sidedesign. Deres side -editor er sværere at bruge, og deres færdige sider ser ikke så gode ud som Instapage eller Unbounce.

Nøglefunktioner:

 • A / B test
 • WordPress integrationer
 • Mobilvenlige skabeloner
 • Kommer snart sider
 • Integrationer af sociale medier
 • Indeholder plugins til oprettelse af formularer og sidelayout.

Tilvalgspakker:

Prissætning på Leadpages

Standardplanen koster $ 25 pr. Måned; Pro -planen koster $ 48 pr. måned, og den avancerede plan koster $ 199 pr. måned.

De tilbyder også en gratis 14-dages prøveperiode. Alle planer leveres med ubegrænset destinationssider, høj sideindlæsningshastighed, Facebook Ad Builder, ubegrænsede pop-ups, SEO-funktioner og mobile responsive destinationssider.

Kom i gang i dag med en gratis 14-dages prøveversion af Leadpages. 

Leadpages test

2. Unbоunсе.

De bedste destinationssidefunktioner.

Start startsiden

Unbounce er en af ​​de bedste landingssideudviklere på denne liste. Brugt af over 1500 mærker rundt om i verden hjælper det dig med at oprette optimerede destinationssider til at konvertere flere varer til kundeemner og salg.

Det tilbyder imponerende funktioner, der hurtigt kan bygge, udgive og teste dine egne seje sider, annoncer og klæbrige søjler, uden at der kræves særlige færdigheder.

Nøglefunktioner omfatter brugen af ​​en træk-og-slip-editor, mere end 125 allerede eksisterende mobile responsmodeller og dynamisk søgeordsindsættelse til søgemaskine marketing (SEM) kampagner.

Dynamisk søgeordsindsættelse er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at udskifte dine destinationssidesøgeord og erstatte dem i henhold til brugersøgningsforespørgsler.

Unbounce integreres med førende marketing -apps som Zapier, HubSpot, Salesforce, Marketo, Campaign Monitor, MailChimp, WordPress og mere.

Det tilbyder også en gratis prøveperiode, så du kan teste produktet, før du køber den betalte version.

Hovedtræk:

 • Let at bruge træk og slip -funktionalitet
 • Mere end 125 mobile og AI-drevne responsmodeller
 • Dynamisk indsættelse af søgeord
 • Automatiseret L еnсrурtіоn
 • Sticky barer
 • Værktøjer til leadgenerering
 • Kundestyring og administration af flere brugere
 • Tilpassede domæner

Tilvalgspakker:

Priser uden afvisning

Hvis du lige er startet, kan du gå efter deres Essential -plan for $ 79 / måned. Premium -abonnementet koster $ 159 om måneden, og Enterprise -pakken vil koste dig mere end $ 399 om måneden.

Du kan først tjekke deres 14-dages gratis prøveperiode for at se, om det stemmer overens med dine krav til landingssider.

Kom i gang i dag med en gratis 14-dages prøveversion af Unbounce.

Prøv Unbounce

3. Opdateret.

Bedste indbyggede webstedsbygger.

Ucraft Landing Page Builder

Ucraft er en anden brugervenlig landingssidebygger, der er pakket med et væld af fantastiske funktioner som træk og slip-editor, logo-maker og andre designværktøjer.

En ulempe er, at abonnementer på lavere niveauer tilbyder begrænsede funktioner og funktionalitet. Bortset fra det er de eksisterende skabeloner fra Ucraft attraktive og fuldt mobilvenlige.

E -handels- og blogværktøjerne er også ret nemme at bruge og tilbyder masser af tilpasningsmuligheder. Du får også et gratis domænenavn med alle årsplaner.

Derudover tillader Ucraft integration med væsentlige værktøjer, såsom Google Analytics, Zendesk -chat, Intercom osv.

Nøglefunktioner:

 • Træk og slip editor
 • Support døgnet rundt
 • Теаm Арр: giver dig mulighed for at give dine teammedlemmer adgang til dit websted og give dem redigeringsrettigheder
 • ЅЕО Aрр: giver dig de grundlæggende værktøjer, f.eks. Tilføjelse af en sidetitel, et billede og en beskrivelse.
 • Anvendelsesområder: giver dig mulighed for at tilføje, fjerne og omarrangere delene på dit websted
 • Dеsіgnеr Тооl – Et gratis plugin, der giver dig mulighed for at tilpasse modellerne efter dine præferencer, hvad angår tid, størrelse og mere

Prispakker:

Ucraft priser

Den første pakke indeholder gratis destinationssider og leveres med grundlæggende funktioner. Derefter tilbyder Ucraft tre betalte pakker. Pro -webstedspakken koster $ 10 pr. Måned, Pro -shoppen koster $ 21 pr. Måned, og BigCommerce -planen koster $ 39 pr. Måned.

Du får også en 14-dages gratis prøveperiode, der kræves ikke noget kreditkort.

Soner:

 • Det er mere en webstedsbygger end en destinationssidebygger.
 • Kunne være mere sofistikeret

Kom i gang med Ucraft i dag.

Prøv Ucraft

4. Іnstараgе.

Den enkleste landingssidebygger.

Startside på Instapage

Fra iværksættere til store bureauer, Instapage er en perfekt destinationssidesoftware til alle, der ønsker at oprette imponerende destinationssider. Takket være sine mere end 200 skabeloner tilpasset mobile enheder, er det ikke nødvendigt at kode HTML, CSS eller ansætte en udvikler til at designe din destinationsside.

Det tilbyder en simpel træk-og-slip-editor for at gøre det let at tilføje elementer til dine landingssider. Du behøver kun et par minutter for at afslutte installationsprocessen og komme i gang med dette værktøj.

Din Enterprise -konto tilbyder integrationer med værktøjer som WordPress, MailChimp, Salesforce, HubSpot og mere.

Hovedtræk:

 • Fleksibel og brugervenlig editor
 • Optimistiske tider
 • Bekræftelsesmeddelelse til kunderne
 • Interaktive widgets
 • Tilpasning af skrifttyper: op til 5.000 webfonte til rådighed
 • Gstосk Іmаgе Lіbrаrу
 • Dynamisk indsættelse af søgeord
 • Eksklusive destinationssideskemaer
 • Robust konverteringsanalyse
 • Ubegrænset A / B -test

Prispakker:

Pris på Instapage

Core-planen koster $ 99 pr. Måned og tilbyder standardfunktioner som oprettelse af oplevelser efter klik, responsive sider til alle enheder, analysepakke og et robust integrationsøkosystem.

Enterprise-pakken er citatbaseret og har mere avancerede funktioner såsom Personalisering Experience Manager, sikkerhedsfunktioner på virksomhedsniveau og mere.

Du får også en 14-dages gratis prøveperiode, der giver dig adgang til alle funktionerne i Core-planen.

Kom i gang med Instapage i dag. 

Prøv Instapage

5. Længe.

En fleksibel platform uden behov for kodning.

LandingI Startside

Landingi er en ende-til-ende-destinationsside løsning til små virksomheder. Det faktum, at det bruges af mere end 4.000 virksomheder, herunder giganter som Paypal og Sony Music, viser yderligere sin troværdighed.

For at oprette dine tilpassede destinationssider med Landingi behøver du ikke it- eller kodningskompetencer. Denne automatiske landingssidebygger gør det let at oprette, udgive og optimere dine destinationssider.

Det tilbyder også nogle solide funktioner som en træk-og-slip editor, 100+ mobilvenlige skabeloner til at øge konvertering, marketing support og mere.

Samlet set ligner Landingi meget Instapage, men du har brug for en højere plan for at matche dine tilbud.

Nøglefunktioner:

 • А / В Ѕрlіt test
 • Enkel træk og slip editor
 • WEB ANALYTISS Тооls indbygget
 • Spor dine besøgende, konverteringsfrekvens
 • Organisatorisk rangklassificering
 • Раіd Qаlіtу Ѕсоrе Орtіmіzаtіоn
 • Integrationer med værktøjer som HubSpot, MailChimp og mere

Tilvalgspakker:

LandingI prissætning

Den grundlæggende grundlæggende plan koster $ 29 pr. Måned, Opret plan koster $ 45 pr. Måned, Automatisering koster $ 59 pr. Måned, og Suite -planen koster $ 209 pr. Måned.

Alle planer leveres med en 14-dages gratis prøveperiode; Der kræves ikke noget kreditkort. Hver plan indeholder funktioner som ubegrænset destinationssider, teknisk support, AWS-cloudhosting, træk-og-slip-landingssidebygger og mere.

Kom i gang med Landingi, og få en gratis 14-dages prøveperiode.

Landingi test

6. Wishpond.

Wishpond bord

Wishpond er et hurtigt voksende navn inden for marketing og SaaS, efter at have været kåret til en af ​​HubSpots Top 14 konkurrenter i 2019 og kåret til High Performance i rapporten G2 Marketing Automation Software Grid.

Wishponds interface er intuitiv og optimeret til konverteringer. Brug bare en af ​​deres skabeloner, og indtast de oplysninger, du vil indsamle via landingssideformularerne.

Værktøjet er godt for både begyndere og mere avancerede brugere. Wishponds landingssidebygger kan være så simpelt som at bruge et par minutter med din træk -og -slip -bygger.

På den anden side, hvis du vil have mere fleksibilitet, giver dens avancerede værktøjer dig mulighed for at tilpasse elementerne på din side ved at kode HTML og CSS.

Wishpond destinationsskabeloner

Desuden er Wishpond -teamet tilgængeligt for at yde support og hjælpe med at køre marketingkampagner eller konkurrencer, hvis du har brug for deres support eller ekspertise.

NØGLEFUNKTIONER

 • Enkle integrationer med andre store marketingplatforme.
 • Tilbyder yderligere kraftfulde marketingautomatiseringsværktøjer til at drive marketingindsats.
 • Alle skabeloner reagerer på alle enheder.
 • Landingssideskabelongalleriet er skræddersyet til forskellige brancher, begivenheder og formål.
 • Det giver dig mulighed for at oprette professionelt udseende landingssider på få minutter.
 • Det muliggør nem popup og form-plugins, selv for ikke-udviklere.
 • Omfattende ressourcer med en vidensbase og bibliotek med webinarer, e-bøger og artikler om marketing og platformen.
 • Live chat support tilgængelig.
Wishpond prissætning

PRISPAKKER:

Wishpond har tre prisplaner, som du kan vælge at abonnere på månedligt eller årligt. Den største forskel mellem hver er antallet af kundeemner for hver, samt adgang til visse avancerede funktioner, såsom adgang til API.

Starterplanen er $ 49 / måned, der er begrænset til 1.500 kundeemner. Planen Alt du har brug for koster $ 99 / måned, der er begrænset til 2.500 kundeemner. Den hurtigt voksende tier 1-plan koster $ 199 / mo, begrænset til 10.000 kundeemner.

Der er en 14-dages uforpligtende gratis prøveperiode på årsplaner for alle, der ønsker at se, om Wishpond er det rigtige for dig.

Kom i gang i dag med en 14-dages gratis prøveversion af Wishpond.

Prøv Wishpond

7. НubЅроt.

HubSpot -landingssider

НubЅроt er et af de mest respekterede navne i verden af ​​SaaS og B2B marketing, og det er der god grund til. De tilbyder en række forskellige marketingtjenester, fra et CRM -værktøj til et salgsværktøj og et destinationssidesværktøj; HubSpot er en one-stop shop.

HubSpot lever op til sit ry ved at tilbyde funktionsrige, brugervenlige og væsentligt kraftfulde værktøjer til oprettelse af landingssider. Softwaren imødekommer alle krav og er tilstrækkelig til en enkelt bruger, store teams og bureauer.

HubSpot er freemium -software, der har alle de gratis værktøjer, du har brug for til at køre en grundlæggende marketingkampagne. Gratis får du en destinationssidebygger, en formularbygger, e -mailmarketing, et værktøj til annonceadministration og en CRM. Hvis du er en lille virksomhed med et stramt budget, vil disse værktøjer helt sikkert hjælpe dig med at få resultater uden at bryde banken.

Hvis du er nybegynder, får du adgang til en fuldstændig gennemgangsproces og hundredvis af eksisterende mobile kompatible skabeloner. For mere avancerede brugere tilbyder dette berømte destinationssidesværktøj imidlertid en lang række værktøjer og teknologier, såsom avancerede analyseværktøjer, testsoftware osv.

Hovedtræk:

 • Tilbudslister segmentering
 • Sider reagerer fuldt ud på alle enheder
 • Tilbyde tilpasset destinationssideindhold til individuelle besøgende
 • Robuste A / B -testfunktioner
 • Giver dig mulighed for at oprette professionelt udseende landingssider på få minutter
 • Fang og konverter kundeemner ved hjælp af live chat, pop op-formularer, chatbots og mere.

Prispakker:

HubSpots gratis plan leveres med gratis landingssider, tretten brancheskabeloner og grundlæggende analyser sammen med mange andre nyttige forretningsværktøjer. Så har du tre betalte niveauer: tarter, Рrоfеssіоnаl og Еntеrrrisе.

Det er et af de mest detaljerede markeringsværktøjer på markedet, især for den fulde version.

 • Den første plan starter med $ 50 pr. Måned for hver 1000 konti.
 • Den generelle plan koster $ 800 pr. Måned (vises årligt).
 • Den fulde plan koster $ 2.400 om måneden (betales årligt).

Ulemper:

 • Professionelle og Enterprise -planer er dyre
 • Det tilbyder ikke AMP -mobilsider.
 • Mere velegnet til større kunder

Kom gratis i gang med HubSpot -landingssider. 

Prøv HubSpot

8. GetResponse.

GetResponse landingssider

GetResponse er en alt-i-en-platform, der giver dig mulighed for at oprette landingssider og hjælper dig med din e-mailmarketing og marketingautomatisering.

For at komme i gang med din landingssidebygger skal du bare følge de fire enkle trin, herunder:

 • Vælg en skabelon
 • Tilpas din destinationsside
 • Udgiv din destinationsside med et enkelt klik
 • Når den er offentliggjort, skal du teste din side og optimere den

Ja, det er så enkelt. En anden god ting er, at du får flere værktøjer til en pris. Landingssidebyggeren er dog ikke det vigtigste værktøj, som kan have sine ulemper.

NØGLEFUNKTIONER

 • Integreret og brugervenlig editor
 • Placer klæbrige tilmeldingsformularer fra bunden til den øverste kant af din destinationsside for at konvertere dine kundeemner.
 • Fuldt mobilvenlige landingssideskabeloner med 5.000+ Shutterstock-billeder
 • Stor Сustоmеr Ѕеrvісе
 • INTELLIGENT AUTOMATION LISTE
 • Robust test og analyse
 • Nedtællingstimer, så dine leads kan handle

Tilvalgspakker:

GetResponse -prissætning

Den grundlæggende prisplan starter ved $ 15 pr. Måned og varierer op til $ 1.199 / måned for Enterprise -planen. GetResponse tilbyder også en 30-dages gratis prøveperiode.

Soner:

 • Mangler intuition til kraftig e-handel
 • For dyrt, især Enterprise Plan
 • Landingssidebyggeren er ikke dit hovedprodukt.
 • Brugere skal opgradere til en dyrere prisplan, når de overstiger 1000 kontakter

Kom godt i gang med GetResponse landingssider.

GetResponse test

9. СlісkFunnеls.

ClickFunnels destinationssider

ClickFunnels bruges hovedsageligt til at oprette salgstragter. Men sammen med dette tilbyder det værktøjer og redaktører til at hjælpe dig med at oprette destinationssider, medlemswebsteder, produktlanceringssider, leadgenereringssystemer, komprimeringssider osv.

Med ClickFunnels kan du oprette en række salgstragte, herunder:

 • Deltagelsestragter
 • Webinar -software
 • Medlemskabssider mv.

Oven i det, hvis du køber deres pakke med højeste niveau, hjælper det dig også med at starte dit eget partnerprogram. Ved at bruge Facebook -annoncer eller PPC kan du sende målrettet trafik til din første destinationsside og fange leads for at opbygge din e -mail -liste.

ClickFunnels øger også din konverteringsrate ved at guide dine besøgende gennem hele salgsprocessen. På denne måde ved de, hvor de skal henvende sig for at foretage det endelige køb eller træffe de nødvendige foranstaltninger. Det sporer også automatisk dine besøgende.

Nøglefunktioner:

 • Kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • Enkel træk -og -slip editor til destinationsside
 • Hjælper dig med at oprette salgstragter, der konverterer
 • Opret indkøbsvogne med stor konvertering med et enkelt klik-mersalg
 • Kør automatiserede marketingkampagner.
 • Brugere kan administrere alt i et panel

Tilvalgspakker:

ClickFunnels tilbyder to prispakker. Startpakken koster $ 97 pr. Måned, mens pakken Etison -pakke koster $ 297 pr. Måned. Du har også adgang til en gratis 14-dages prøveperiode for at begynde at bygge din destinationsside med det samme.

Kom i gang med en gratis prøveversion af ClickFunnels.

Prøv ClickFunnels

10. Grib LIOn.

Landing Lion Landing Page Builder

Landing Lion er en anden fantastisk landingssidebygger, og den kommer til denne liste af en enkel grund: dens fantastiske funktioner. Nogle af dets fremtrædende funktioner omfatter А / В-test, robust analyse, træk-og-slip-editor, SEO-administration og mere.

Den bedste del er, at værktøjet tilbyder en freemium -pakke til mennesker med begrænsede krav. Så hvis du er en lille virksomhed, der er tilfreds med de begrænsede entry-level funktioner, behøver du ikke at betale en eneste krone.

Landing Lion ligner andre værktøjer som Wishpond – den kan integreres med populære SaaS -værktøjer som MailChimp, Hubspot, Salesforce, Zapier osv.

Alle funktioner:

 • SEO optimeringsværktøj
 • Automatiske SSL -certifikater
 • Mobilitetsfølsomme landingsdele
 • Let at bruge træk og slip -bygger
 • Giver dig mulighed for at køre flere tests
 • Fuldt tilpassede skabeloner
 • Alle planer inkluderer ubegrænsede brugere pr. Konto
 • Gentag, så du kan se leadinteraktionen igen på dine landingsside (r)

Tilvalgspakker:

Landing Lion priser

Du får en freemium -pakke; Der kræves ikke noget kreditkort. Betalte pakker starter ved $ 29 pr. Måned for pakken “Launch” og går op til $ 249 pr. Måned for “Escalated” -pakken. Pakkerne er forskellige baseret på funktioner og månedlige visninger.

Soner:

 • Integrationslisten er ikke lang nok
 • Ingen integration med værktøjer som Adwords og Google Analytics

Prøv Landing Lion

11. artiklen.

Kortstabel Landingssidebygger

Hvis du leder efter en destinationssidebygger til at hjælpe dig med at oprette smukke destinationssider til gaver, konkurrencer og quizzer, har ShortStack dækket dig.

Sammen med en brugervenlig editor tilbyder den e-mailmarkedsføringsværktøjer til at holde styr på dine kundeemner og konverteringsfrekvens. Alt dette håndterer ShortStack på egen hånd uden at skulle ansætte en udvikler eller lære at kode dig selv.

Derudover tilbyder denne landingssidebygger funktioner som tilpassede CTA’er, kampagneanalyseværktøjer, e -mailanalyseværktøjer, marketingautomatisering osv. ShortStack hævder at hjælpe dig med at få i gennemsnit 83% flere visninger på dine konkurrencer, giveaways og destinationssider.

Du kan bruge denne landingssidebygger med MailChimp, Shopify, Google Analytics, Vimeo, Squarespace og mere.

Nøglefunktioner:

 • Let at bruge drag and drop editor
 • Robust analyse og ROI -sporing
 • Mobil responsive skabeloner
 • Redigering i realtid
 • Enkel kundehåndtering
 • Svindelregistrering og begrænser gentagelser.
 • Spor din konverteringsrate, besøgende på webstedet og mere

Tilvalgspakker:

Shortstack -priser

OffershоrtЅtасk tilbyder tre forskellige planer: Starter -planen koster $ 29 pr. Måned og tillader 2.000 poster. Forretningsplanen er $ 99 pr. Måned med 10.000 poster, og agenturplanen tillader 50.000 poster for $ 199 pr. Måned. Du kan starte med en gratis prøveperiode på 10 dage.

Soner:

 • Hvis du køber Starter -planen, skal du bære ‘ShortStack’ -mærket nederst i din kampagne.
 • Det kan virke lidt kompliceret for begyndere.

Shortstack test

12. Lander.

Lander er en landingssidebygger med over 1,5 millioner brugere og over 100 færdiglavede destinationssideskabeloner at vælge imellem.

Din destinationsside -editor bruger træk og slip -funktionalitet som andre værktøjer på denne liste. De tilbyder også dynamisk tekstudskiftning (DTR). Dette fungerer fantastisk til at matche PPC -annoncer til dine overskrifter for at forbedre din AdWords -kvalitetsresultat (QS).

Nøglefunktioner

 • Autofuldfør formularer for at øge konverteringsfrekvensen
 • Ubegrænset oprettelse af destinationsside
 • Opret dit eget domæne
 • Velkommen e-mails og tredjeparts e-mailintegrationer
 • Personlig bekræftelse og mersalg tak sider
 • Google Maps-integration til personlige begivenheder

Priser

Lander tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode for at teste dens funktioner og to betalte planer.

Deres grundplan er bedst for små virksomheder og tilbyder 5.000 månedlige besøgende og tre tilpassede domæner. Denne plan koster $ 16 / måned og er 66% rabat, når du betaler årligt.

Lander Professional Plan er bedst til marketingteams og tilbyder 25.000 månedlige besøgende og ti tilpassede domæner. Denne plan koster $ 83 / måned og er 15% rabat, når du betaler årligt.

Lander test

13. Elementor.

Den bedste destinationssidebygger til WordPress.

Med over 5 millioner brugere er Elementor den mest populære WordPress -sidebygger. Det kommer som et WordPress -plugin, som du tilføjer til dit WordPress -websted, så du kan begynde at oprette tilpassede sider.

Elementor lader dig styre alle aspekter af din side, herunder layout, farver, skrifttyper, formularer og mere. Som et open source -projekt er dette plugin udvideligt og fantastisk til udviklere, der har tilføjet tilpassede temaer, plugins og produkter.

Nøglefunktioner

 • 80+ designelementer som videoer, knapper, afstandsstykker, billedgallerier, formularer og mere
 • En brugerdefineret pop-up-skaber, der tilpasser sig dit websteds udseende
 • Formularer, der integreres med masser af marketingværktøjer
 • WooCommerce produkt- og arkivsidebygger til e -handelshandlere
 • Mere end 300 skabeloner skabt af designere
 • Responsiv redigering, så du kan se din side på desktops, tablets og mobile enheder

Priser

Elementor tilbyder en gratis version af deres plugin, der leveres med 30 grundlæggende widgets.

Hvis du opgraderer til Elementor Pro for $ 49 / år for et websted, får du adgang til alle dets funktioner. Dette inkluderer mere end 300 professionelle skabeloner, 90 brugerdefinerede widgets, dens pop-up-generator, WooCommerce-generator og et års support og opdateringer.

Test Elementor

Hvad er en landingssidebygger?

En destinationsside er en enkelt webside med en opfordring til handling (CTA), der normalt består af en registreringsformular, tilbud eller konkurrencer. Din destinationsside er, hvor en besøgende lander gennem organisk trafik, eller når han klikker på en Google -annonce eller en anden annoncekampagne på sociale medieplatforme som Facebook.

De bruges typisk til at generere kundeemner for en bestemt virksomhed, der har købt annoncerne.

Landingssidebyggere bruges til at gøre destinationssiden intuitiv og let at bruge. Derudover hjælper de marketingfolk med at oprette en personlig og målrettet destinationsside med attraktive skabeloner, der skubber besøgende ind i kundeemner.

Det ultimative mål for en destinationssidebygger er at skabe optimerede destinationssider, der kan fokusere på at tage en kunde gennem salgstragten mod at foretage et køb. I modsætning til en startside er de designet til hurtige konverteringer.

Hvad er fordelene ved at bruge en destinationssidesgenerator?

Her er nogle af de mange fordele ved at bruge landingsside -buildere:

1. Målrettede resultater.

Kort sagt fjerner en landingssidebygger distraktionen for dine besøgende og får dem til at tænke over den ene ting, du vil have dem til at gøre, det vil sige din virksomhed.

En landingssidebygger giver dig mulighed for at oprette en destinationsside uden teknisk viden, navigationslinjer, sideværktøjer eller yderligere oplysninger. Desuden hjælper det dig med at rette dine besøgendes opmærksomhed på dit produkt.

Landingssidebyggere hjælper dig med at oprette en meget målrettet landingsside ret hurtigt, for slet ikke at tale om hvilken builder du bruger. Den bedste del er, at de fleste af dem leveres med forhåndsdesignede skabeloner, der kan tilpasses til at passe til dine forretningsmål og krav.

2. A / B -test.

A / B -test er noget, din destinationsside bare ikke kan undvære, da det er vigtigt at teste alle din sides parametre, før den bringes online.

En virksomhed er nødt til at beregne stigningen eller faldet i landingssidens konverteringsfrekvenser.

Når du har fundet ud af, hvilken funktion der skal opdateres og indstilles specifikt gennem kontinuerlig testning, kan du altid gå tilbage og bruge landingssidebyggeren til at optimere den til de bedste resultater.

Fordelen ved at bruge en destinationssidebygger er, at de fleste af dem leveres med et indbygget A / B-testværktøj. Det koster dig ikke mere at købe et specifikt værktøjskasse til at overvåge dine landingssider.

Her er et eksempel fra Unbounce:

Fjern A / B -testværktøj

Dets A / B -testværktøj hjælper dig med at opdele specifikke parametre mellem to variationer af den samme landing for at se, hvilken version der fungerer bedst.

3. Attraktive skabeloner.

Din destinationsside skal have en visuelt tiltalende, kreativ og spændende skabelon til at appellere til din målgruppe.

Og det er her en landingssidebygger i høj kvalitet kommer til nytte.

Landingssidebyggere har generelt foruddefinerede destinationssideskabeloner til mange nicher og domæneområder. Den gode nyhed er, at du kan tilpasse disse skabeloner til at oprette en landingsside, der præcist stemmer overens med dine forretningskrav.

Endelig får du i sidste ende meget personlige og personlige landingssider, som har til formål at tiltrække målgruppen til at påvirke dem positivt. Disse buildere hjælper dig med at oprette en iøjnefaldende side, som også indkapsler aspekter af din virksomhed, lige som du vil have den.

Som du kan se, giver Unbounce mange gode skabeloner til forskellige formål, herunder begivenheder, produkter, webinarer osv.

Sprøjtfrie indlægssåler

4. De er lette at bruge.

Ligesom de bedste webstedsbyggere giver dig mulighed for at være rolig og ikke bekymre dig om at oprette et fantastisk websted, fungerer en landingssidebygger på samme måde, når det kommer til at oprette en fantastisk destinationsside.

Du behøver ikke at have teknisk viden eller tidligere erfaring med at bruge en landingssidebygger. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne og drage fordel af de fleste af de indbyggede attributter.

For eksempel kommer de fleste landingsside-buildere med træk-og-slip-redaktører, hvor du blot kan vælge og trække widgets og andre attributter for at føje dem til din destinationsside.

Oven i det giver landingssidebyggere dig flere skabelonmuligheder, testværktøjer, grænsefladesign, forhåndsvisning af tilpassede sociale medier og meget mere, direkte med et klik på en knap eller via en træk-og-slip-funktion. Release.

Her er for eksempel nogle af de funktioner, der gør det let for marketingfolk at oprette landingssider med Leadpages:

Landingssidebygger: Leadpages -funktioner

5. Fleksible udgivelsesmuligheder.

Mange af de gode landingsside -buildere tilbyder dig fleksible udgivelsesmuligheder. Udover det leverer de fleste af dem underdomæner til brugere, der køber deres tjenester.

Dette giver dem en enorm fordel, da underdomæner giver dig mulighed for at administrere dine landingssider adskilt fra dit roddomæne, samtidig med at de præsenterer et ensartet domæne for kundeemner og kunder. Dette giver dit marketingteam mulighed for at kontrollere underdomæner til at udgive sider og køre kampagner på deres egen tidsplan uden at involvere it -teams.

Et underdomæne er også en ekstra mulighed for marketingfolk at tilføje mere kontekst til deres side på forhånd med webadressens indhold.

Det forbereder og uddanner primært potentielle kundeemner, før de overhovedet begynder at læse dit destinationssides indhold.

Derfor er fleksible udgivelsesmuligheder vigtige.

GetResponse er en af ​​de bedste landingssideudviklere, der tilbyder denne funktion:

GetResponse fleksible opslagsmuligheder

Med GetResponse kan du vælge et hvilket som helst domæne til at udgive dine destinationssider. Desuden får du et SSL -certifikat for at beskytte det domæne, der opretter forbindelse til din GetResponse -landingsside.

6. Integrationer med tredjeparts softwareværktøjer.

Markedsførere opretter destinationssider med mange mål for øje. Typiske mål er at generere kundeemner, få besøgende til at tilmelde sig nyhedsbrevet og mere.

Men for at nå disse mål kræver marketingfolk forskellige andre softwareværktøjer, herunder e -mailmarkedsføringsværktøjer, webinarplatforme, abonnementsformularbyggere, SEO -værktøjer osv.

Landingssidebyggerne ved dette og leverer derfor integrationer med næsten alle fremtrædende softwareværktøjer derude.

Faktisk er en af ​​de største fordele ved at bruge en landingsside -builder, at den samler alle de ressourcer, din virksomhed har brug for, og integrerer dem i en fælles platform for maksimal brugervenlighed.

Unbounce er en af ​​de førende landingssideudviklere i denne henseende, og de tacklede problemet med problemfri integration.

Afbrydelse af integrationer

Dette er blot nogle få af de integrationer, den tilbyder.

Og ikke bare Unbounce, de fleste spillere i landingssidebygningsindustrien tilbyder masser af integrationer.

Tips og strategier til brug af landingssidebyggere.

De fleste onlinevirksomheder bruger i dag landingssidebyggere til at oprette en problemfri, optimeret og visuelt tiltalende landingsside.

Imidlertid er det bare ikke nok at bruge en landingssidebygger.

Fokus bør være på at skabe værdi for at opnå en konkurrencefordel i forhold til dine jævnaldrende og bruge bygherrerne til dit maksimale udbytte.

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at gøre netop det:

1. Tilføj en fængende overskrift.

En nylig undersøgelse viste, at 80% af mennesker ikke læser indholdet efter at have læst overskriften. Det betyder, at alt indhold, du vil sælge, har en potentiel risiko for at miste 80% af opmærksomheden lige fra starten.

For det meste er en overskrift alt hvad du behøver for at få et godt indtryk.

Her er nogle af måderne til at få overskrifterne på din destinationsside til at fange din målgruppes opmærksomhed:

Titelformler, der driver konvertering

Bortset fra disse fem gennemprøvede teknikker til at øge konverteringen, skal du sørge for at beholde din titel under 20 ord.

2. Skabeloner til landingsside.

Ifølge nyere mobilstatistikker er mobiltrafikken steget med 222% i de sidste fem år.

Mobil trafikstatistik

Det er ved at blive en kraft at regne med, og derfor er det blevet afgørende at optimere din landingsside til at være mobilvenlig.

Den gode nyhed er, at mange landingssidebyggerne som Unbounce tilbyder forhåndsdesignede destinationssideskabeloner til mobile enheder.

Bounce-fri mobiloptimering

Mobil responsive landingssideskabeloner hjælper dine webstedsbesøgende med at arbejde problemfrit på mindre mobilskærme, giver gnidningsløs navigation og mere.

3. Gør din destinationsside visuelt tiltalende.

” Et billede er tusind ord værd.”

Dette gamle ordsprog er sandt, især på Internettet.

Eksempelvis tyder statistik på, at på Twitter blev tweets med billeder retweetet 150% mere end dem uden billeder.

Twitter billedstatistik

Online seere har en tendens til at bladre gennem siden i stedet for at læse alt indholdet.

Derfor er det nødvendigt at inkludere visuelt tiltalende billeder i enhver forretningsstrategi, der involverer destinationssider. Hjernen behandler jo billeder op til 60.000 gange hurtigere end tekst.

Derfor skal dine landingssider være visuelt tiltalende og indeholde store, dristige billeder, der er relevante for dit indhold. De billeder, du tilføjer, skal kunne tale og markedsføre virksomheden og dit produkt visuelt og ramme stedet.

Disse destinationssider gør det til en sjov oplevelse for besøgende at lære og lære mere om dit produkt. Som et resultat vil besøgende sandsynligvis huske produktet selv efter at have forladt webstedet.

De fleste landingssidebyggerne har visuelt tiltalende, forhåndsdesignede destinationssideskabeloner.

4. Fokus på Unique Selling Points (USP’er).

Der er konkurrence i alle brancher, og hver virksomhed har sin andel af konkurrenter.

Det er derfor, du skal vise, hvad der gør det unikt og adskiller det fra sine kolleger.

Du skal trods alt give dine potentielle kunder en grund til, at de skal handle med dig og ikke med andre på markedet.

Og derfor skal du fremhæve og fokusere på din (Unique Selling Points) USP.

IP er noget specifikt for dig og din virksomhed, noget der definerer dig, og som dine konkurrenter ikke kan kopiere.

Ved at angive din USP overbevisende kan du endda overbevise dine kundeemner om at skifte mærke.

Når du designer din destinationsside, skal du sørge for, at din strategi inkluderer at bruge og fremhæve din PVU, så alle kan se den.

Lad os tage eksemplet på Moz Pro, et perfekt eksempel på, hvordan et mærke kan fremhæve sin USP på sin destinationsside.

Moz Pro -startside

De lover kvalitetstrafik, højere placeringer og målbare resultater, og de forsøger tidligt at gøre opmærksom på det.

Du kan også oprette din landingsside, med dine hovedtjenester i tankerne. Sørg for at formidle det perfekte budskab, du vil formidle til potentielle kunder og besøgende – noget, der fanger deres opmærksomhed og får dem til at handle med dig.

5. Sørg for sikkerhed.

Der tales meget om, hvordan websteder er modtagelige for ondsindede forbrydelser som uautoriseret adgang, databrud, hacking og mere.

Og det er ikke helt uberettiget.

Med det stigende antal cyberkriminalitetssager bliver selv almindelige internetbrugere mistroiske over for websteder, der ikke virker sikre. Dette kan skade salget, og det kan tage lang tid, før du bryder lige.

Folk søger sikkerhed og længes konstant efter tillid. Derfor bør din strategi omfatte at give tilstrækkelig sikkerhed til de destinationssider, du opretter.

Til det ville det første skridt være at vælge en landingssidebygger, der giver det højeste sikkerhedsniveau.

Sørg for eksempel for at vælge landingssidebyggeren, der tilbyder automatisk SSL -kryptering for at hjælpe dig med at beskytte din destinationsside.

SSL -kryptering uden afvisning

Efterhånden som sikkerhedsstandarderne forbedres, vil antallet af besøgende på dine destinationssider stige, hvilket resulterer i øget omsætning efterfølgende.

Heldigvis inkorporerer flere og flere landingsside -skabere sikkerhedsforanstaltninger som en del af deres strategi.

Ofte stillede spørgsmål om landingssidebygger.

Er destinationssider gratis?

Mange landingssidebyggere tilbyder gratis muligheder for at oprette destinationssider. For eksempel tilbyder Ucraft en gratis sidebygger med flere forskellige skabeloner at vælge imellem. Men hvis du vil have de bedste design- og formfunktioner, bør du gå efter en betalingsmulighed i høj kvalitet.

Har du brug for et websted til en destinationsside?

Nej, du behøver ikke et websted til en destinationsside. Du kan bruge et hvilket som helst af værktøjerne på denne liste til at oprette en separat side uden at eje et websted. Nogle landingssidesoftware giver dig endda mulighed for at oprette et lille websted med flere sider. Hvis du kører en marketingkampagne målrettet mod en landingsside, kan du stadig have en separat webtilstedeværelse, uafhængigt af de andre.

Hvordan får jeg folk til min destinationsside?

For at drive trafik til din destinationsside skal du deltage i forskellige digitale marketingindsatser. Disse inkluderer e -mailmarketingkampagner, betalte søgeannoncer (PPC), sociale medieannoncer, influencer marketing, affiliate tilbud og mere. De fleste destinationssider, der bruges til leadgenerering, er ikke beregnet til at rangere i søgemaskiner, så målrettet trafik fra andre kilder er den bedste løsning.

Hvad er forskellen mellem en destinationsside og et websted?

Landingssider oprettes for at sende målrettet trafik fra dine marketingkampagner. Målet med en destinationsside er at konvertere en besøgende til en potentiel kunde med en online form og registrering. Websider er derimod statiske og stedsegrønne sider, der findes på dit websted, f.eks. Din Om -side, Kontakt -side, Servicesider og mere.

Påvirker landingssider SEO?

Nej, destinationssider skader ikke din SEO. Dine landingssider er beregnet til at sende målrettet trafik og ikke rang på Google. Det eneste, der kan skade din SEO, er, hvad du tilføjer til din destinationsside, og hvis den linker til usikre websteder.

Skal destinationssider indekseres?

Selvom destinationssider er gode til at sælge produkter og konvertere kundeemner til kunder, bør de angives som intet indeks for Google og søgemaskiner. Hvis destinationssider er hostet på dit websted, og du driver betalt trafik til dem, bør Google ikke indeksere dem, eller de kan sænke din gennemsøgningshastighed.

Hvad gør en god destinationsside?

En god destinationsside bør indeholde et stærkt tilbud til dit publikum og tiltrække besøgende til at handle. Dine fordele og funktioner skal skrives kortfattet, så læserne hurtigt kan forstå (og ønske) dit tilbud. Gode ​​landingssider er godt designet, indeholder titler, der viser værdi, letlæselige indholdsblokke, billeder, en call-to-action (CTA) -knap og en tilmeldingsformular.

Hvordan er en destinationsside opbygget?

Følg disse trin for at strukturere en destinationsside:

1. Åbn med en stærk, værdibaseret titel.

2. Skriv en klar, profitdrevet kopi baseret på din målgruppe.

3. Inkluder billeder og letlæselige indholdsblokke, der fremhæver andre oplysninger om dit tilbud.

4. Hav en kort form i høj kvalitet med en tydelig opfordringsknap. (Jo flere formularfelter du har på din formular, jo lavere er dine konverteringsfrekvenser. Sørg for at balancere enkelhed med de oplysninger, du har brug for.

5. Medtag billeder på din destinationsside, hvor det er relevant. Billeder, der indeholder mennesker, fungerer bedre end generiske lagerbilleder af objekter.

6. Sørg for at opretholde brandkonsistens og brug farveskemaer, der konverterer brugere. For eksempel er røde knapper kendt for at konvertere bedre end blå.

Hvor meget koster en destinationsside?

For at oprette din egen destinationsside kan du bruge et gratis værktøj eller en sidebygger i høj kvalitet. De fleste software koster mellem $ 10 pr. Måned i den lave ende og op til $ 199 pr. Måned i den høje ende. Prisfastsættelse bestemmes ud fra de funktioner, du har brug for, herunder din databasestørrelse, hosting på flere sider og oprettelse af salgstragte med sporingssekvenser.

Hvordan tjener destinationssider penge?

Der er mange måder at tjene penge på en destinationsside, herunder:

1. Sælg et produkt eller en service direkte på din side.

2. Direkte brugere til at tilmelde sig et online kursus, som du sælger.

3. Indsaml kundeemner via en kontaktformular og sæl dem et tilbud i en e -mail -serie.

4. Brug affiliate marketing -tilbud til at tjene en provision ved at drive salget af andre mærker.

5. Salg af dine konsulent- og freelancetjenester.

Hvordan tilføjer jeg en destinationsside til WordPress?

Følg disse trin for at tilføje en destinationsside til WordPress:

1. Opret en ny WordPress -side.

2. Download Elementor Page Builder Plugin.

3. På din side skal du vælge dit layout fra højre sidepanel og derefter klikke på “Rediger med Elementor”.

4. Brug WYSIWYG -editoren til at tilføje elementer til din destinationsside, herunder tekst og billeder.

5. Indsæt en registreringsformular på din side.

6. Udgiv din destinationsside ved at klikke på “Publicer”.

7. Når din side er offentliggjort i WordPress, kan du gå tilbage og redigere den med Elementor ved at gå til dine sider og klikke på “Rediger med Elementor”.

Hvor skal jeg placere min destinationsside?

Der er mange forskellige steder, hvor du kan placere din destinationsside, så folk kan finde den. Disse er de fire bedste muligheder:

1. I webadressen til skaberen af ​​din destinationsside. De fleste af værktøjerne giver dig mulighed for automatisk at oprette en side, der bor på deres servere og indeholder sit navn i webadressen.

2. Føj det til dit websted. I din destinationssidesoftware skal du gå til udgivelsesvinduet og kopiere og betale for integreringskoden direkte til en af ​​dine websider.

3. Sæt din destinationsside på sociale medier. Hvis du driver en Facebook -side, kan du indsætte reklamer og landingssider i en af ​​dine sidefaner.

4. Føj det til dit domæne. For at integrere din destinationsside med dit websted skal du linke den til dit domæne. For at gøre dette skal du tilføje en CNAME -post til din webhosts DNS -indstillinger afhængigt af den destinationssideudbyder, du bruger.

5. Link til din destinationsside i din sidefod.

6. Send et link til det i en planlagt eller forsætlig udgangs-pop-up.

7. Tilføj links til din destinationsside i dine blogindlæg.

8. Placer et link til din destinationsside på en ressource side.

Hvordan tester du en destinationsside?

Når din destinationsside er offentliggjort, er der et par trin, du kan tage for at teste og optimere din side for at øge konverteringer. Her er nogle trin, du skal tage:

1. Definer dine testmål og har en klar plan.

2. Hav en veldefineret metrik, som du optimerer til.

3. Brug et tredjeparts A / B-testværktøj eller et i din destinationssidesoftware.

4. Skift et element ad gangen (f.eks. En titel, et billede, en opfordring til handling eller en knapfarve) for at finde ud af præcis, hvilken variabel der forårsagede ændringer i ydelsen.

5. Se dit analyse- og rapporteringspanel for at se, hvilken landingsside der konverterer det bedste baseret på den metric, du sporer.

Er destinationssiderne effektive?

Ja, destinationssider er effektive, hvis du har en velplanlagt marketingstrategi og en side med høj konvertering. Da de fleste destinationssider ikke rangeres på Google og bruges til betalt digital marketingindsats, er de imidlertid ikke lige så effektive som dine sider, der rangerer på Google og driver gratis trafik. I sidste ende vil du have, at dit websteds blogposter med høj trafik linker til din destinationsside med et solidt tilbud.

Skal destinationssider have navigation?

Det er i orden at placere navigationslinks på destinationssider, når brugeroplevelsen optimeres. Der er dog tidspunkter, hvor du skal bruge dem og tidspunkter, hvor du ikke gør det, afhængigt af hvem din målgruppe er.

Hvis du kører en prospekteringskampagne for nye mennesker, der aldrig har besøgt dit websted før og ikke kender dit brand, kan det være godt at tilføje navigation, så de kan læse mere af dit indhold og interagere med dit websted.

Hvis du kører en remarketingkampagne for folk, der allerede kender dit brand og er mere tilbøjelige til at konvertere, kan du fjerne den øverste navigation, så de ikke bliver distraheret og bare fokuserer på dit tilbud.

Under alle omstændigheder skal du inkludere dit logo øverst og linke det til din hjemmeside eller en anden vigtig side på dit websted.

Resumé

Når det kommer til at øge dit ROI og udvide din digitale marketingindsats, har du ikke råd til at oprette landingssider af dårlig kvalitet.

Landingssider er afgørende for at få dine besøgende gennem tragten, så vælg den bedste til dig selv.

Så vælg dit landingssidebyggerværktøj omhyggeligt, og før du vælger, skal du prøve at finde dem den perfekte løsning til din virksomhed.

Hver af de 13 nævnte platforme kan hjælpe dig med at generere målrettet trafik og tage din konverteringsrate til det næste niveau. Nu er det op til dig at bestemme. Du kan også læse en fuld Instapage -anmeldelse fra min ven Mark på Growth Marketing Pro for at lære mere.