7 bedste ordreopfyldelsestjenester i 2022 (bedømt og anmeldt)

Som ejer af en e -handelsbutik slutter dit arbejde ikke, efter at en kunde har bestilt et produkt – det er da det begynder.

Du skal tage dig af ordreopfyldelsestjenester, herunder forsendelse, lagerstyring, emballage, håndtering af returneringer og mere.

Du skal sikre, at din produktlevering håndteres korrekt, så du modtager gode anmeldelser, gentager forretninger og forbedrer din bundlinje. Dette kan være en kompliceret proces, der involverer styring og koordinering af forsendelse og transport af dine produkter til slutforbrugeren.

Den gode nyhed? Med stigningen i Amazon, to-dages forsendelsesforventninger og flere e-handelsplatforme og software på markedet er der et væld af ordreopfyldelsesudbydere at vælge imellem.

OPDATERING fra vores partner ShipBob:

Med COVID-19 (Coronavirus) vil vi give vores kunder mulighed for at fortsætte med at opfylde ordrer, især da Amazon i øjeblikket afviser virksomheder.

ShipBob har stadig alle 7 USA-baserede opfyldelsescentre åbne og kører med fuld kapacitet.

Mange ShipBob -klienter har tilsluttet sig via denne blog, og jeg har arbejdet direkte med deres lederteam i årevis.

En af mine yndlingshistorier fra dem er TB12, hvis driftsdirektør, Michael Peterson, havde dette at sige: ”Vi skal levere hurtigt og billigt. Siden vi skiftede til ShipBob fra vores tidligere 3PL -virksomhed, er vores opfyldelsesomkostninger på sammenlignelige ordrer faldet med 25%. ”

Derudover er jeg imponeret over, hvordan de har leveret sådanne robuste og tidlige sikkerhedsforanstaltninger til deres opfyldelsespartnere og deres tusinder af kunder, der sender millioner af ordrer, som har brug for dem mere end nogensinde. Du kan læse mere om deres sikkerhedsforanstaltninger og opdateringer om den udviklende situation ved at klikke på opdateringslinket ovenfor.

Dette hurtigt voksende marked består af virksomheder, der beskæftiger sig med logistik og andre vigtige supply chain management-opgaver, så du kan fokusere på marketing og styring af din e-handelsvirksomhed. Nogle af dets funktioner omfatter lagerstyring, forsendelse, fragt, opfyldelse af e-handel, import / eksport og mere.

For at hjælpe dig med at indsnævre din søgning rangerede og gennemgik jeg de bedste ordreopfyldelsestjenester for at hjælpe dig med dine 3PL e-handelsbehov baseret på hastighed, forsendelsespriser, kundeservice, muligheder, forsendelsesnetværk, priser og mere.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til opfyldelsestjenester. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste opfyldelsestjenester?

Her er mine valg til den bedste e -handel, 3PL og bestillingstjenester, der kan prøves i år.

1. ShipBob.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: ShipBob

ShipBob, som er nr. 99 på listen over 2019 Inc. 5.000 over de hurtigst voksende private virksomheder i USA, er et af de mest troværdige 3PL logistikfirmaer på denne liste.

Det er kendt for at tilbyde de bedste forsendelses- og logistikløsninger til den bedste pris. ShipBob arbejder med små og mellemstore virksomheder med deres distribuerede logistikcentre. Det bedste ved denne 3PL er, at den giver total gennemsigtighed i dine operationer.

Det giver også korrekte integrationer til eCommerce -softwareværktøjer som WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce og mange flere.

ShipBob giver også hurtig forsendelseshastighed, hvilket er et must for at levere de bedste resultater til dine kunder.

Oven i det giver ShipBob virksomheder mulighed for effektivt at administrere deres ordrer, lager, SKU’er og kundehåndtering online uden ekstra gebyrer. Med ShipBob får du også din egen dedikerede kontoadministrator, der hjælper dig med at styre alle dine forsendelsesprocesser effektivt.

ShipBob opretholder fuld kontrol med lagerstyring, lagerstyring af software og endelig opfyldelse.

TJENESTE- OG OVERHOLDELSESGIFTER:

 • Opsætning – Onboarding og opsætning er helt gratis.
 • Modtager: ShipBob opkræver $ 35 for at registrere, pakke ud og modtage indgående lager.
 • Indgående forsendelse: Indgående forsendelse er tilgængelig til nedsatte priser.
 • Retur: Returer behandles gratis af ShipBob.
 • Lageropbevaring: Lageropbevaringspriser starter ved $ 5 pr. Måned.

NØGLEFUNKTIONER:

1. Lagerstyring

Lagerstyring hjælper virksomheder med at få en præcis idé om, hvor meget lager de har brug for. ShipBob bruger 3PL -software, der giver tilstrækkelige oplysninger om den korrekte distribution af lager. For eksempel kan du konfigurere genbestillingsmeddelelse i lagersystemet, så du kan imødekomme kundernes efterspørgsel nøjagtigt.

2. Ordrehåndtering

Ordrehåndteringssystemet sporer hele forsendelsescyklussen korrekt fra A til Z. Fra behandling til levering og produktretur styres hver detalje effektivt.

Hver ordre, du modtager, behandles i ordrehåndteringssystemet, så ordrerne kan tildeles de relevante opfyldelsescentre. Derudover akkrediterer systemet et passende ordresporingsnummer, så både kunder og virksomheder kan følge ordrenes fremskridt.

3. Avancerede filtre

ShipBob gør det også muligt for virksomheder at finde præcis, hvad de har brug for til overholdelsesprocessen, og giver dem mulighed for at gemme detaljerede rapporter. Brugere kan filtrere alle ordrer ved at angive ordredato, centerplacering, sporingsnummer og land.

4. Avancerede rapporter

Med ShipBobs detaljerede rapporter kan du holde styr på hele din logistikproces. Dets detaljerede rapporter omfatter opdelinger af udgifter, omsætning, salg, kanalsalg, maksimale opfyldelsestimer, prognosticerede indtægter og meget mere. Oven i det hjælper avancerede filtre brugerne med at træffe bedre lagerbeslutninger.

5. Returnerer forvaltning

Returstyring er afgørende for enhver virksomhed, da mange kunder i dag træffer købsbeslutninger og giver anmeldelser baseret på returprocessen. Og det er her ShipBob ødelægger det. Det gør det let at behandle automatiserede returneringer, så du kan behandle returneringer problemfrit.

6. Overholdelsesnetværk

ShipBobs globale compliance -netværk dækker USA, Canada og Europa. Dette giver forhandlere mulighed for at være tættere på deres kunder, samtidig med at transporttiden og forsendelsesomkostningerne i forbindelse med hver ordre reduceres.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan nemt kontakte ShipBob ved at udfylde en formular direkte på deres websted.

ShipBob -formular: Bedste tredjepartslogistikvirksomheder

Efter udfyldelse af formularen vil en virksomhedsrepræsentant kontakte dig for at diskutere dine krav, salgsprognose, forsendelsesbehov og mål.

Dernæst giver de dig et skræddersyet tilbud efter at have skelnet dine forsendelsesbehov.

I ET ORD:

Uden tvivl er ShipBob det bedste tredjeparts logistikfirma på markedet. Det er kendt for at tilbyde de bedste forsendelsesresultater med de laveste forsendelsesomkostninger, hvilket har tjent det til en legion tilfredse kunder.

Hvis du vil tage din virksomhed til et internationalt niveau, kan du helt sikkert stole på ShipBob som dit ordreudførelsesfirma.

Kom i gang med et gratis ShipBob -tilbud.

Få dit gratis tilbud på ShipBob -opfyldelse

2. FreightPros.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: FreightPros

FreightPros er et af de bedste fragtmæglerfirmaer og er især velegnet til små virksomheder. Sammen med overkommelige priser får du også god kundeservice, hvilket er en god tilføjelse til enhver 3PL -service.

FreightPros giver dig adgang til imponerende tjenester, herunder LTL (mindre fragt), en lang række værktøjer, der giver dig mulighed for at styre din forsendelse direkte, jernbanevogne osv.

BEDRE FOR:

1. Små virksomheder

FreightPros er perfekt til små virksomheder, fordi det ikke kun behandler store forsendelser, det kan også kun sende en forsendelse med korrekt administration. Små forsendelser er dette selskabs hovedtræk, som ingen andre store 3PL tilbyder.

2. Hurtig afsløring af leveringsproblemer

FreightPro sporer omhyggeligt hele forsendelsesprocessen, fra afhentning til endelig levering. Dette gør dem i stand til straks at opdage og løse eventuelle leveringsproblemer, hvilket sparer meget tid og penge.

3. Personlig besked

Denne 3PL -virksomhed efterlader også aktivt brugernes personlige beskeder vedrørende forsendelse og guider dem gennem hele processen til minimale omkostninger. Virksomheden etablerer imidlertid ikke dedikerede kontoforhold som andre større virksomheder.

4. Korrekte prisforslag

Virksomheden tilføjer speditører i henhold til brugernes behov og giver dem præcise forslag i betragtning af billigere muligheder for deres forsendelse.

5. Leder processen på vegne af klienten

FreightPros bruger fremragende online værktøjer til at fuldføre hele processen, herunder booking, priser og produktsporing. Virksomheden varetager også hele ledelsesprocessen på vegne af sine kunder.

NØGLEFUNKTIONER:

1. Imponerende kundeservice

FreightPros tilbyder den bedste kundeservice ved at hjælpe brugerne med kontoopsætning, bookingværktøjer og godsstyring.

2. Omkostninger og værdi

FreightPros har holdt sit omkostningssystem gennemsigtigt, så kunderne altid ved, hvor deres penge tager hen. De hjælper med at dække alt det grundlæggende med de rigtige lastklasser og lastforsikring.

3. Ideel til opstart

FreightPros er perfekt til opstart og hjælper en ny virksomhedsejer med let at styre ting, selvom de ikke ved meget om systemet.

4. Enkel inkorporering

FreightPros guider brugerne præcist gennem alle instrumentbrættets funktioner såsom nøglebetegnelser, reserver, planlægning og andre diverse værktøjer.

5. Ledelsessystemer

Du kan nemt administrere fragtpriser, sporing og køb i ét instrumentbræt. Derudover administrerer systemet nøjagtigt alle sporings- og bookingpræferencer.

Den største fordel ved at bruge FreightPros -tjenester er, at du kan få mange besparelsesmuligheder med deres faste fragtklassificering. Som følge heraf kan transportomkostningerne reduceres kraftigt.

KUNDE ANMELDELSER:

Generelt ser det ud til, at brugerne er tilfredse med FreightPros ‘tjenester, kundesupport, priser og mere. Der er dog nogle negative anmeldelser, især relateret til transportøren. Anmeldelser tyder også på, at levering er hurtig, og det er små eller ingen problemer, når det kommer til transport.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan få flere oplysninger om virksomheden ved at anmode om et tilbud på deres hjemmeside. Du skal bare udfylde en hurtig formular.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: FreightPros -formular

De vil give dig et passende tilbud efter at have analyseret dine krav. Sørg også for, at du forstår hele processen, og hvordan virksomheden fungerer korrekt, før du ansætter dem for at undgå fremtidige komplikationer.

I ET ORD:

FreightPros er bedst kendt for at levere de bedste tjenester til små virksomheder og udmærke sig i alt, hvad de gør. Ledelsesteamet i virksomheden er yderst kompetent og ved, hvordan det skal håndteres. Derudover administrerer virksomheden effektivt alle detaljer i processen og tilbyder de bedste prismuligheder.

3. WhiteBox.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: WhiteBox

WhiteBox er en førende e -handelsvirksomhed, der kombinerer alle opfyldelsesløsninger, forsendelsesservices og lagergebyrer i én platform. Hvis du vil udvide din virksomhed og tage den til et mere globalt niveau, er WhiteBox en god mulighed for din virksomhed. Det faktum, at det eliminerer unødvendige omkostninger, gør det til en perfekt mulighed for små og mellemstore virksomheder.

I modsætning til andre tredjeparts logistikvirksomheder opkræver WhiteBox imidlertid et indledende gebyr på $ 3.000. Omkostningerne ved overholdelse er 10% af det samlede salg.

BEDRE FOR:

1. Virksomheder på begynderniveau

Dette 3PL-firma er velegnet til både entry-level virksomheder og dem, der også har svært ved at håndtere forsendelsesmængde.

2. Håndtering af klientopgaver på dine vegne

WhiteBox tilbyder den bedste kundeoplevelse ved at styre alle opgaver effektivt på vegne af virksomheder. Dette resulterer i at formindske dit interne arbejde og frigøre din dyrebare tid. Nu kan du have mere tid til andre vigtige opgaver.

Se, hvad der får WhiteBox til at skille sig ud fra sine kolleger:

WhiteBox serviceelementer

NØGLEFUNKTIONER:

1. Prognoser og forudsigelser

WhiteBox forudsiger nøjagtigt efterspørgslen efter produkter på markedet, så brugerne kan indsamle lagre præcist.

2. Kvalitetskontrol og forberedelse af udstyr

WhiteBox opretter et dokument til kvalitetskontrol for nøje at overvåge forsendelsen. Dette giver dem mulighed for at sammensætte en tjekliste for at sikre, at alt er perfekt og klar til at sælge online.

3. Lagerbeholdning

WhiteBox foretager en regelmæssig lagergennemgang for at opretholde det korrekte lagerniveau uden at opkræve yderligere gebyrer.

4. SEO-venlige produktfortegnelser

WhiteBox opretter SEO-kompatible produktfortegnelser på eBay, Amazon og andre lignende platforme.

5. Markedsfør produkter og forbedre fortegnelser

WhiteBox hjælper også med at optimere produktlisten, så mærket og dets produkters placering forbedres til organisk søgning.

KUNDE ANMELDELSER:

WhiteBox har 5-stjernede ratings, hvilket gør det til en lovende mulighed. Fra Facebook til Amazon Seller Ratings har den modtaget utrolige anmeldelser.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan få et gratis tilbud ved at udfylde nogle hurtige detaljer om dine produkter på deres webstedsformular.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: WhiteBox Form

Der er ingen skjulte omkostninger eller betingelser.

I ET ORD:

Denne 3PL -virksomhed administrerer ikke kun salg og produkter på Amazon, men på samme tid hjælper den dig også med at opbygge din brandidentitet. Derudover håndterer WhiteBox’s callcenter og kundesupportteam korrekt forespørgsler på tværs af alle kanaler, så brugeren næsten aldrig går i stå i processen.

4. FedEx -overholdelse.

Bedste tredjepartsopfyldelsesvirksomheder: FedEx -overholdelse

FedEx Fulfillment tilbyder en e-handelsløsning, der omfatter omvendt logistik, emballage, lagring, lagring og ordreopfyldelse. FedEx er et datterselskab af FedEx Corp., der administrerer beholdning for mange små og mellemstore virksomheder ved at integrere forskellige salgskanaler.

BEDRE FOR:

På grund af sin fulde synlighed og gennemsigtige politikker vedrørende lager, produkt og sporingsproces er FedEx Fulfillment bedst til hurtigt voksende små virksomheder. Derudover bemyndiger virksomheden ubesværet små virksomheder ved hjælp af dets uddannede personale. Den kundesupport, de yder, gør også en væsentlig forskel i alle processer, herunder opfyldelse, lagring, outsourcet logistik og transport.

Det bedste er, at de tildeler en dedikeret professionel til at hjælpe små virksomhedsejere med at forstå og fuldføre hele processen effektivt. Derudover kan du også gemme dine produkter i FedEx -lagre, hvilket ender med at spare dig meget tid.

TJENESTE- OG OVERHOLDELSESGIFTER:

 • Opsætning: Kontoopsætning og onboarding er tilgængelig uden omkostninger.
 • Modtagelse: FedEx tilbyder gratis forsendelse, når forsendelsesstandarder følges.
 • Indgående forsendelse: FedEx tilbyder stærkt nedsatte pakker og fragtpriser.
 • Returnering: Returnering og QC -gebyrer er $ 2,50 pr. Ordre.
 • Lageropbevaring: FedEx opkræver 19 cent per kubikfod for lageropbevaring.
 • Pick and Pack: Pick and pack gebyrer er 40 cent pr. Enhed, inklusive emballage og forsendelsesæske.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af hovedfunktionerne i FedEx Fulfillment er:

1. Integration af e-handel

FedEx Fulfillment tilbyder integrationer med alle de førende e -handelsplatforme, herunder BigCommerce, Shopify, WooCommerce og mere.

2. Tilpasning

FedEx tilbyder let tilpasning af emballage og værditilvækst, der hjælper små virksomheder med at opfylde kundernes forventninger.

3. Sørg for sporing og synlighed ét sted

Det giver dig mulighed for at bruge en enkelt platform til at samle alle ordrer og beholdninger, forenkle analyser og forbedre dit opfyldelsesnetværk.

4. Overvågning og synlighed sammen

Virksomheder kan hurtigt analysere og forbedre hele deres proces og netværk ved at administrere ordrer og beholdning på et enkelt netværk.

5. Specialiseret rådgivning

FedEx Fulfillment tilbyder også ekspert logistikfolk, der kan hjælpe små virksomheder med at forbedre kvaliteten af ​​deres processer.

KUNDE ANMELDELSER:

Der er ikke mange anmeldelser om virksomheden online, men nogle få tyder på, at virksomheden tilbyder sine kunder en positiv oplevelse med anmeldelser, der ligner dem fra USPS.

SÅDAN STARTER DU:

Det er meget enkelt og ligetil at bruge deres tjenester, og du kan lære mere om processen ved blot at udfylde en kort formular.

FedEx -overholdelsesformular

Efter indsendelse af formularen vil en medarbejder kontakte dig for at give dig et hurtigt tilbud og forklare hele processen.

I ET ORD:

FedEx Fulfillment er en af ​​de bedste 3PL -virksomheder derude, fordi den ikke kun tilbyder komplette logistikløsninger, men også giver dig mulighed for hurtigt at opbygge dit logistiknetværk. Det har et omfattende og robust netværk, der hjælper ejere af små virksomheder med at udvide deres netværk hurtigt og nemt.

5. Overholdelse af kronhjorten.

Bedste tredjepartslogistikvirksomheder: RedStag -overholdelse

Red Stag Fulfillment tilbyder skræddersyede forretningsløsninger sammen med en omfattende garanti med hensyn til ordrenøjagtighed, rettidig levering og lagernøjagtighed. Denne opfyldelsesvirksomhed bruger cloud-baseret software og fokuserer på at sende tunge varer til sine kunder.

BEDRE FOR:

1. Opfyldelse af tunge og store pakker.

Red Stags prismodel favoriserer virksomheder, der sælger store og / eller tunge produkter frem for T-shirts eller smartphonetasker. De har endda designet deres lagre omkring denne klasse af produkter, med bredere gange, specialudstyr og en uddannet arbejdsstyrke, der især er dygtig til at håndtere og sende varer over 10 pund.

2. Undgå svindel.

Red Stag er blevet et top 3PL logistikfirma på grund af sine imponerende nøjagtighedsrater. Virksomheden anvender videoovervågning af hele processen, hvilket effektivt eliminerer enhver mulighed for fejl på ethvert niveau. Virksomheden har placeret sine kameraer på hver station for at reducere de maksimale chancer for tyveri og bedrageri. Derudover har de overkommelige priser også gjort det til et meget foretrukket 3PL -selskab af mange virksomheder.

3. Ordrehåndtering.

Ordrer administreres af Red Stag Fulfillment -brugere via et palleleveringssystem, der omfatter opbevaring, pakning, forsendelse og retur. Pallelevering er en måde at transportere pakker fra lagre.

4. Garanteret gennemførelse af ordren.

Red Stag tilbyder virksomheder en fuld garanti for forsendelse og ordreafslutning samme dag. Virksomheden leverer produkterne inden kl. 17 hver dag.

5. Produktoverensstemmelsesnetværk.

Red Stag har et netværk af flere lagre, der hjælper dem med at fjerne unødvendige omkostninger. De tilbyder også særlige rabatter, der væsentligt forbedrer kundetilfredsheden.

NØGLEFUNKTIONER:

1. Enestående kundeservice

Deres kundeservice er en af ​​de bedste i branchen, da virksomheden tilbyder specialiseret lageropbevaring. Oven i det giver de ordentlig opfølgning og assistance til deres kunder over telefonen.

2. Omkostninger og værdi

På grund af forskellige specialiserede tjenester er Red Stag betydeligt dyrere end andre 3PL -virksomheder som FedEx og ShipBob.

3. Skalerbarhed

De arbejder effektivt med startups, såvel som virksomheder, der behandler hundredvis af ordrer på daglig basis.

4. Enkel inkorporering

Det er meget let at bruge Red Stag, da det tilbyder en gratis 30-dages prøveperiode, så brugerne kan forstå systemet klart.

5. Integrationer

De integreres med din online butik og hjælper dig med ordrehåndtering, indkøbsvogne og sælgermarkeder.

6. Ledelsessystemer

De tilbyder et yderst effektivt styringssystem, der giver brugerne mulighed for at kontrollere status for deres ordrer, lagerniveau og succesrate.

ANDRE VIGTIGE FUNKTIONER:

Sikkerhed:

 • 24 timers sikkerhed
 • Sikre servere
 • Backup generatorer
 • Metaldetektor
 • Adgangskontrolsystem
 • Professionelle lagre
 • Eksterne dataservere

Teknologi:

 • Vognintegrationer
 • Unikke stregkoder
 • Videoovervågning
 • Ordresporing
 • Lagersporing
 • RSF OPS interface
 • Overvåg processer

KUNDE ANMELDELSER:

Topanmeldelser online viser positive resultater. De fleste anmeldelser tyder på, at virksomheden tilbyder 100% rettidig opfyldelse, korrekt emballage og forsendelse.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan få detaljerede oplysninger om virksomheden ved at besøge dets officielle websted. Processen er den samme som i andre virksomheder; Du skal bare udfylde en kort formular for at modtage et personligt tilbud.

Det, der adskiller det fra andre 3PL-virksomheder, er det faktum, at det tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, der giver dig mulighed for at teste sine tjenester, inden du afsætter mange penge.

Du skal bare følge et par hurtige trin for at komme i gang:

RedStag -formular

I ET ORD:

Red Stag er bedst til skrøbelige, store og dyre produkter, der har brug for avanceret tilpasning inden forsendelse. Takket være deres samarbejde med FedEx er de i stand til at sende store produkter til gode rabatter.

Derudover opretholder virksomheden det passende videospor af lagrene for at levere løsninger til kvalitetskontrol. Denne korrekte kvalitetskontrol hjælper med at minimere emballagefejl, tyveri og eventuelle forsendelsesskader.

6. RedHawk Global.

Bedste tredjeparts logistikvirksomheder: RedHawk Global

Red Hawk Global leverer transport, lager, forsendelse og distribution af varer til forskellige små virksomheder i USA, Mexico og Canada.

Det er den mest egnede ordreopfyldelsestjeneste til fragtdistribution og er perfekt til små virksomheder. Faktisk er de fleste af hans kunder kun små virksomheder.

RedHawk tilbyder hård konkurrence til FreightPros med hensyn til punkt-til-punkt forsendelse. Ud over det tager RedHawk Global sig af regionale og nationale transportører til skibsfart, hvilket er meget almindeligt inden for fragtindustrien.

BEDRE FOR:

RedHawk Global er bedst egnet til fragtforsendelse til små virksomheder, lager og distribution i Nordamerika -regionen, dvs. USA, Canada og Mexico.

Hvis du også starter en opstart, og din forsendelse indeholder et lille antal paller hver måned, er RedHawk det bedste for dig. Virksomheden opfylder alle fragtbehov ved opstart, selv ved lave forsendelser.

NØGLEFUNKTIONER:

1. Flere tjenester.

RedHawk Global tilbyder forskellige tjenester, herunder mindre gods, grænseoverskridende import / eksport, intermodale jernbanecontainere, platform og mere. Derudover tilbyder virksomheden andre fantastiske 3PL -tjenester såsom sortering, lagring, ompakning, fragtlager og distribution.

2. Kontorepræsentant.

RedHawk Global tilbyder fremragende kundeservice ved at tildele ekspertkontorepræsentanter til at hjælpe kunder med at administrere deres konti.

3. Priser og omkostninger ved tjenesten.

Ligesom FreightPros er RedHawk Global -priser baseret på fragtforsendelse og servicegebyrer. Denne 3PL opkræver forsendelsesgebyrer baseret på mængden af ​​produkter, og kunderne skal betale for forsendelse, når de byder på en forsendelse. Red Hawks servicepris er meget overkommelig og lav i forhold til andre større mæglertjenester.

Sammenlignet med FreightPros ‘forsendelsesomkostninger på $ 250,93 tilbyder RedHawk også konkurrencedygtige priser til $ 275,59 pr. Forsendelse.

Virksomheden tilbyder endda gode rabatter for klasser og mængdefragt på store konti. Oven i det får du også avancerede 3PL -managementtjenester, transport, lagring og distribution af projektprojekt. Tilbud tilbydes efter specifikke behov.

4. Brugervenlig reservationsportal.

Fragtbestillingsportalen er helt gratis og ekstremt let at bruge. Derudover hjælper dedikerede kontorepræsentanter også kunderne med at forstå portalens booking- og sporingssystem. De guider normalt brugere til hurtigt at oprette en konto gratis.

5. Priser i realtid.

Ligesom FreightPros viser RedHawk Global fragtrater i realtid sammen med forskellige integrationer af e-handelsplatforme. Realtidspriser vises for alle ordrer, der sendes ved din kasse.

6. Nem styring.

RedHawk Global gør det muligt for små afsendere at spore forsendelser, evaluere køb, reservere og overvåge fragtens bevægelse med sin eFreightLine -portal. Derudover administrerer dedikerede kontorepræsentanter planlagte opgaver og daglige reservationer.

RedHawk Global -personale og ekspertfolk hjælper også deres kunder med at opnå forskellige rabatter og besparelsesmuligheder. De hjælper kunderne med at reducere deres lastklasse ved at guide dem til at identificere de korrekte National Motor Load Class (NMFC) numre.

KUNDE ANMELDELSER:

Det er altid ret svært at identificere online anmeldelser fra enhver stor 3PL logistikudbyder med flere niveauer. For det meste anmelder brugere, der opererer i virksomhedsskala, ikke virksomheder ofte. Imidlertid forlader små iværksættere ofte deres meninger.

Gennemgår online anmeldelser på troværdige platforme som Google Anmeldelser og Uship, ser RedHawks eFrightLine -portal ud til at være et stort hit hos små virksomheder.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan tjekke det officielle RedHawk Global -websted for virksomhedens kontaktoplysninger. Du kan derefter diskutere din fragtforsendelse og andre forsendelseskrav med dine repræsentanter for et personligt tilbud. Du kan også åbne en konto på eFreightLine uden beregning.

I ET ORD:

Ligesom FreightPros er RedHawk Global primært fokuseret på at sende frygtordrer frem for levering af e -handel. Det er også værd at bemærke, at de kun tilbyder tjenester i Nordamerika -regionen, det vil sige USA, Canada og Mexico. Bortset fra dette er dens eFreight Portal, som giver dig mulighed for at få øjeblikkelige tilbud, et stort hit blandt sine brugere.

7. Sender meget.

Bedste tredjeparts logistikvirksomheder - batchforsendelse

Ships-a-lot er en virksomhed til opfyldelse af e-handel, der primært fokuserer på virksomheder med transaktioner med store mængder.

Det er en uafhængig opfyldelsesvirksomhed, der hurtigt har opnået høj vækst på markedet. Nogle af dets nøglefunktioner omfatter opfyldelse af crowdfunding, lagerstyringstjenester, nedsatte priser og mere.

BEDRE FOR:

1. Små genstande.

Ships-a lot’s største kunder er detailhandlere, der har deres egne e-handelsbutikker. Alle disse forhandlere sælger primært små, lette og lette at bære. Derudover tilbyder virksomheden integration med populære e-handelsplatforme som Shopify, eBay og BigCommerce. Det håndterer også salg på platforme som Amazon.

2. Fleksibel prisfastsættelse.

Omkostningerne ved processen og tjenesterne fastsættes i henhold til mængden af ​​produkter, der skal afsendes. En repræsentant for virksomheden vil kontakte dig for korrekt at kommunikere den korrekte pris. Forskellige faktorer, der er involveret i prisfastsættelsen, omfatter emballagemateriale, opbevaringsplads og mange flere.

Der er dog ingen oplysninger om prisen på virksomhedens officielle websted. Men den har en forsendelsesberegner, der beregner prisen efter at have set på forskellige faktorer, der er involveret i forsendelse af varerne.

3. Hurtig og punktlig levering.

Ships-a-lot straffer sig selv, hvis det ikke lever op til kundens forventninger til levering. Derfor giver virksomheden en garanti for, at dets produkt vil blive afsendt inden for 24 timer fra lageret. Men hvis virksomheden ikke gør det, betaler det $ 20 for hver forsinket levering.

4. Lagre med kamre.

Denne 3PL -virksomhed arbejder med små operatører i stedet for at bo i stormagasiner. Virksomheden foretager tilstrækkelig overvågning af alle produkter og garanterer deres tilstrækkelige sikkerhed og emballering af produkterne gennem deres overvågning med kameraer. Derudover spores forsendelser ved hjælp af transportørrapporter, når de forlader lageret.

NØGLEFUNKTIONER:

1. Brugervenligt kontrolpanel.

Det maksimale antal Ships-a-Lot-kunder bruger Shopify til at overvåge salget. Derfor har virksomheden skabt en enkel brugergrænseflade, der indeholder nogle grundlæggende funktioner. Dashboardet viser komplette data relateret til ordrer, restordrer og restordrer.

2. Lagerrapporter.

Det viser forskellige kategorier, herunder beholdning, rapporter, indkøbsordrer, forsendelse og mange flere øverst i menulinjen. Du kan se alle ordrer, kundenavne, e -mails og andre vigtige data i et regneark.

3. Kundeservice.

Takket være sin tredjeparts supportløsning tilbyder Ships-a-Lot fremragende kundesupport med sin tredjeparts supportløsning. Han hjælper normalt kunder via e -mails og live chats 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

KUNDE ANMELDELSER:

De fleste af Ships-a-Lots online anmeldelser er positive, og kunderne sætter stor pris på deres hurtige svartid. Mange kunder har anbefalet dette firma og foreslået, at det er en pålidelig 3PL -virksomhed. Supportteamet svarer altid på kundehenvendelser til tiden, og virksomheden leverer også fremragende forsendelse og emballage.

SÅDAN STARTER DU:

Du kan kontakte Ships-a-Lot-teamet ved at besøge deres officielle websted. Du kan evaluere omkostningerne i henhold til dine servicekrav ved hjælp af realtidsfrekvensberegner.

Realtids takstberegner til batchforsendelser

De tilbyder også live chat og support døgnet rundt via telefonopkald for at få forbindelse til deres tjenester. Selv efter tiltrædelse af din virksomhed er din kundeservice hurtig og håndterer kundehenvendelser effektivt.

I ET ORD:

Ships-a-lot er det eneste 3PL-selskab på denne liste, der har et enkelt lager og stadig leverer de bedste resultater. Dette firma er bedst til opstart og online butikker, der bruger Shopify.

Ofte stillede spørgsmål om opfyldelsestjenester.

Hvad er overholdelse af tredjemand?

Tredjepartsopfyldelse er en outsourcet produktstyringsløsning, hvor en virksomhed gemmer varer, pakker ordrer og administrerer hele forsendelseslogistikprocessen.

Hvad gør et logistikcenter?

Opfyldelsescentre gemmer produkter i deres lokaler og administrerer beholdning, lager og forsendelse. Dette giver e-handelshandlere det fysiske rum til at gemme deres produkter. Butiksejere sender deres varer til opfyldelsescentret, og centret sender deres produkter til kunderne.

Hvordan fungerer compliance -tjenester?

Ordreopfyldelsesprocessen begynder, når en kunde afgiver en ordre, og produktoplysningerne modtages af opfyldelsesudbyderen. Systemet omfatter logistisk lagring af lager, modtagelse af ordrer, valg (søgning) af de bestilte varer, emballagen (emballagen) af produkterne, afsendelse af ordren og meddelelse til kunderne om status for deres ordre . Den nøjagtige proces er lidt forskellig for hver leverandør, men det indebærer, at ordreoplysningerne sendes i en skriftlig meddelelse fra en agent eller modtages via mail, e-mail eller inden for en e-handelsplatform.

Hvor meget koster Shopify -overholdelse?

Shopify Fulfillment Network bygger en ende-til-ende-overholdelsesløsning til at konkurrere med Amazon FBA. Disse knudepunkter vil bruge maskinindlæring og efterspørgselsprognoser til at styre ordrering og lagerallokering. Ordrer behandles samme dag og afsendes inden for to dage med 99,99% nøjagtighed. På nuværende tidspunkt er Shopify Fulfillment Network -priser ikke offentligt tilgængelige. Interesserede e -handelsforhandlere kan dog anmode om tidlig adgang til Shopify -webstedet.

Hvad er forskellen mellem et opfyldelsescenter og et distributionscenter?

Distributionscentre er centre, der er mere forretningsfokuserede og mindre afhængige af placering. Mens bestillingsopfyldningscentre gemmer lager og sender produkter til kunder, håndterer distributionscentre forsendelse og salg, men sender ikke til detailhandlere.

Hvordan tjener logistikcentre penge?

Den vigtigste måde, hvorpå opfyldelsescentre tjener penge, er ved at opkræve gebyrer for langtidsopbevaring. Der kan også være andre gebyrer afhængigt af det firma, du arbejder med, herunder:

1. Installationsgebyrer.

2. Vægthåndteringsgebyrer.

3. Pakningsgebyrer.

4. Returer og behandlingsgebyrer.

5. Kontostyring og kundeserviceudgifter.

6. Informations- og teknologiafgifter.

Derudover kan der være ekstra engangsgebyrer for ting som rush-ordrer, ordreannulleringer, SKU-mærkning, stregkoder, kreditkortbehandling, marketingindsatser og kit- og samleprodukter. Sørg for at tjekke med dit opfyldelsescenter om alle disse gebyrer, når du handler til din leverandør.

Hvad er de forskellige typer af 3PL (tredjeparts logistik) virksomheder?

1. Transportbaseret.

Transportbaserede tredjeparts logistikvirksomheder håndterer alle processer i forbindelse med forsendelse af produkterne. 3PL lastbilfirmaer håndterer også eksportafgifter og afgifter.

2. Lagerbaseret og distribution.

3PL lager- og distributionsselskaber håndterer lagring, forsendelse og returnering af produkter. Smarte transporttjenester, som dem, der tilbydes af Rakuten Super Logistics, er en grundpille og dækker alt fra afhentning til levering.

3. Information og økonomisk grundlag.

Finansielle og informationsbaserede 3PL-virksomheder varetager virksomhedens fragtrevision, lagerstyring, booking, sporing og regnskabsopgaver.

Hvad er fordelene ved at bruge en ordreopfyldelsestjeneste?

1. Forretningsvækst.

Med et 3PL -firma på slæb har du et team af eksperter, der kan styre din logistik og lager. Dette giver dig mulighed for at fokusere på mere forestående opgaver i forbindelse med din virksomhed. Når din virksomhed begynder at vokse, har du også alle de ressourcer, du har brug for.

2. Udvid din virksomhed internationalt.

Du kan hurtigt tage din virksomhed til internationalt niveau, da 3PL Logistics sender produkter hurtigere. Logistikudbyderne hjælper også med at drive virksomhedens rækkevidde på det lokale marked i forskellige lande.

3. Lave lageromkostninger.

Med 3PL -virksomheder behøver du ikke at investere ekstra penge i lagre og deres ledelse. Næsten alle 3PL logistikvirksomheder har deres egne lagre og personale.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger et e -handelsopfyldelsesfirma?

Næsten alle virksomheder, der beskæftiger sig med enhver form for forsendelse, kunne bruge hjælp fra virksomheder til opfyldelse af e-handel. Disse virksomheder reducerer din belastning og eliminerer ekstraomkostninger ved at håndtere forskellige væsentlige opgaver såsom fragt, forsendelse, ordreudførelse og import / eksport.

Mens store logistikvirksomheder tilbyder alle disse tjenester, leverer virksomheder, der er betydeligt mindre fremtrædende, kun grundlæggende logistiktjenester. Virksomheder, der fokuserer på basale tjenester, beskæftiger sig primært med små virksomheder.

Jeg har vurderet forskellige e -handelsopfyldelsesvirksomheder i betragtning af følgende punkter:

1. Udbud af tjenester, der tilbydes.

Et maksimalt antal 3PL -logistikker, der beskæftiger sig med små virksomheder, er primært fokuseret på godstransport eller ordreudførelse. FedEx Fulfillment tilbyder imidlertid en perfekt kombination af begge dele.

2. Omkostningsgennemsigtighed.

Omkostningsgennemsigtighed er en af ​​de afgørende faktorer ved evaluering af 3PL -tjenester, da omkostninger primært varierer baseret på forsendelse, virksomhedens størrelse og forskellige funktioner og processer. Der bør ikke være skjulte gebyrer i nogen proces og service.

3. Skalerbarhed og let at starte.

3PL logistikvirksomheder skal levere lave minimumsordrer for at imødekomme små virksomheder og startups. Derudover skal 3PL -virksomheder også sikre, at de opfylder alle forretningskrav for at sikre korrekt skalerbarhed.

4. Let ombordstigningsproces.

Små virksomheder foretrækker en ordentlig og planlagt onboarding -proces sammen med oprettelse af en gratis konto.

5. Kundeservice.

Rettidig levering og styring af hver opgave er meget afgørende i logistikbranchen. De bedste virksomheder tilbyder øjeblikkelig support til kunder ved at tildele dem en personlig kontorepræsentant.

6. Tilstrækkelige integrationer.

Nøjagtighed og aktualitet er meget vigtigt i enhver virksomhed. Men ved siden af ​​bør 3PL -virksomheder tilbyde forbindelse til populær regnskab, websteder, ordrehåndteringssystemer og e -handelsplatforme som WooCommerce, Amazon, Shopify og mere.

7. Management scorecards.

De bedste e -handelsvirksomheder leverer altid styringssystemer til virksomheder. Administrationspanelet er nødvendigt for at generere rapporter og kontrollere status for udenlandske operationer.

Oversigt.

Både store og små virksomheder kæmper med at styre deres logistik internt. Derfor er det bedre at outsource din logistik og reducere forsendelsesomkostninger og tid med en af ​​de bedste ordreopfyldelsestjenester.

Hvis du vil skalere din e -handelsmarkedsføring og udvide den globalt, er det værd at opsøge en opfyldelsespartner for at reducere byrden på dit lagerteam.

Selvom alle de opfyldelsestjenester, der er nævnt i denne vejledning, er imponerende i sig selv, skal du sørge for at få tilbud fra forskellige leverandører for at træffe den bedste beslutning, før du vælger en til din butik.

Med stigningen i Amazon FBA, e-handel med flere kanaler og kunder, der nu forventer to-dages forsendelser over hele landet, kan du finde et opfyldelsesfirma, der giver dig fuld ordrebehandling, emballeringstjenester, hurtig forsendelse, god service og ikke længe -tidsbegrænsede kontrakter.